Ağlayakta gözden mi olak???

Sanada güzellik.. Ne yapıyrsun bakalım.. Ben temizlik yapıyorum kuruma arası verdiydim katınvalide geliyoda

Sanada güzellik.. Ne yapıyrsun bakalım.. Ben temizlik yapıyorum kuruma arası verdiydim katınvalide geliyoda

Kizz ne temizligii sen dinlensene bakk yorma kendini haa
Napimm canm evde pinekliyorum insallah disari cikicam ustumu giyinmeye daha fazla uşenmezsem

Kizz ne temizligii sen dinlensene bakk yorma kendini haa
Napimm canm evde pinekliyorum insallah disari cikicam ustumu giyinmeye daha fazla uşenmezsem

Canım evim çok pisti anneme yaptırmadım bişi yazık kadın zaten yaşlı o pis olsada laf etmez ama kaynana bu hiç belli olmaz. Evim pisti dedirtemem çok yorulmadım zaten yüzeysel sil süpür toz al yaptım bişi kaldırmadım

Kız dışarı çıkarken hiç üşenilir mi yaz günü gezmek gibisi yok gerçi ben yazana kadar eve dönme saati gelmiştir bile

herkese merhabaaa

benayim sen yine cok yorma kendinii. zaten ise baslayinca yogunluk baslayacak yine

sosyoss tayinin cikmis. yeni yerin hayirli olsun cnm. ama net olmamasi kotu insallah baglarlar hemenn

bu arada benos saclarin cok guzel olmuss

fundoss yeni doktor seni takibe almis yinee, insallah bu ay son agrili adetini cekmissindirr,bu agrilarin sonucu olarakta nisan bitmeden bebis gelirr insallahhh bu arada bugun pikniklere gitmissinizz,ailecekk ne guzelll

yelocanda gezmelere gitmis heraldee

bugun gorumcemin oglu sunnet olduu. bizde onlara gittik. gunumuz sunnet muhabbetlerinle gecti
herkesiii opuyorummmm

Aksam ben kapatmisimm,sabahta aciyorum dukkanii

Herkese gunaydinnn,gununuz guzel gecsin insallahhh

Bende discideyim. Sirami bekliyorummm. Teller omrumu yedii

Aysemmmm
Sagol canmm senin de gunun guzel gecsinn pek gelen giden yokk
Kolay gelsin cicimm

Ezocann gunaydinnn daha dogrusu tunaydin artikk

Yelizimm
Havalarr isindiii herkesin ici kipir kipirrhaftasonuda bi avm ye gidiosun tiklim tiklim. Nasi gezdigini anlamiyosun.

Ben bugun borek yapicam. Guzel ve kolay borek tarifi olan var mi acabaa

Yelizimm
Havalarr isindiii herkesin ici kipir kipirrhaftasonuda bi avm ye gidiosun tiklim tiklim. Nasi gezdigini anlamiyosun.

Ben bugun borek yapicam. Guzel ve kolay borek tarifi olan var mi acabaa

Selamm kızlarr

Bugün bende gezmelerdeyim yarın iş başı

Aysecan gec gordum amaa borek konusunda ben cok kotuyum canm hicbi zaman hah cok guzel oldu diyebildigim bi borek yapamadim
En guzeli milfoy hamuru icine tavuk gogsu ve garniturle olan
Bugun burasi cok soguk hava kapali dun cok guzeldi hava dun gezdim ben dee

Benosumm gordumm kizz gezmelerini bugunn iyi yapmissin ohh
Hadi bakalim Allah kolaylik versin işindee

Bende sana katılıyorum ve tavuklu böreği tek geçiyorum

Saol canım benim bakalım ne olacak yarın

Bende tepsi boregi yaptim ama cok basarili olmadiborek konusunda bende pek basarili degilim:)
Benosss fotolarini cok begendimm yarin icinde Allah guc kuvvet versin sana canimm
Bu arada haklisiniz en rahati milfoyyy

Günaydınnn canlarımmm

Ben bugün gidiyom işe
Kesin çalışamıycam doğru dürüst arada sizi yoklarım yazmasamda okurum toplu alıntı yapabilirim

Günaydın kızlar
benoş yeni iş gününde başarılar
off off hakkaten pazartesine tüküreyim

Günaydın canlarımmm
Haftasonu giremedim kimse pek ugramamis
Boşuna sabah kalktım ders programı değişmiş öğlenci olmuşum aksamlari okulda olucam öf çok gıcık bi durum ya
Şimdi de tekrar uyku moduna geçtim
Benosum sosyalim fundosum yelizim lizim ayşem ezom

kıızz öğlencilik çok kötüü sabah vakit daha çabuk geçiyor öğleden sonra tamamen sana kalıyor.
ben geçmişe bakmadım hiç yeni gelişmeler değişimler varmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…