Ağlayakta gözden mi olak???

evet çokca içiyosun bide en iyisini yapmışsın

ayşem nerdekiii hiç giremedi taze hala bebişin gelinin yanında demek özletti kendini yaw

nasıl bir anne o yaa zalim kadın

evet çokca içiyosun bide en iyisini yapmışsın

ayşem nerdekiii hiç giremedi taze hala bebişin gelinin yanında demek özletti kendini yaw

nasıl bir anne o yaa zalim kadın

gerçekten ayşemle hiç karşılaşamadık :26: fundoşum cahillik mi desem bilmiyorum ne desem insan evladına bunu yapamaz ya :26:

gerçekten ayşemle hiç karşılaşamadık :26: fundoşum cahillik mi desem bilmiyorum ne desem insan evladına bunu yapamaz ya :26:

kız ben bu afacanları bile görüyorum ya böle annesi bi telden babası bi telden bunlar ortada
tamam babalrı çok düşkün ama anneleri alkolik ve yaşam tarzı farklı sonuçta ingiliz bi kadın
ama içim parçalanıyoo ağlayınca düşünce filan
buda anne yaa aklım almıyor
neyse içini karartmıyım senin kapatalım bu bahsi

ayşem sanki göründü bi ara öğlen demek çok kalabalık yanı yoksa yazardı mutlaka
şehirdışından gelenler çok demişti feysten gelir yine o
ama yormasa bari kendini çok

Fundosum bari cocuk yapmasalardi yazik tabii cocuklara 2 kultur arasinda kalacaklar psikolojileri bozulacak yarin onlar anne baba olacaklar ve kendileri ne gorduyse cocuklarina ayni seyi yapacaklar ondannsonra diyoruz ki neden boyle olaylar oluyor iste bu yuzden hastalikli toplum yetistiriyoruz cunku

he kızzz kadın çok mal zaten vallahi hiç bilinçli biri değil bir tanede kürtajı var düşün
kız onların umurundamı gamsızlar gelecek kaygıları yokki her doğurduğundan maaş alıyor
e eşimin abiside çocuk delisi duyunca seviniyo zaten aşırı düşkün başka işi gücü yok iş çocuk bakma sosyal hayat yok
çok fedakar yaa
ama aynen biraz büyüdülermi nasıl olcaklar herşeyi farkına varınca çok merak ediyorum

canommm ben çıkıyorummm beni yalnız bırakmadığın için çok sağol başkannn iyiki varsın canımmm senide miniğimizide öpüyorummm
benoşşş öptüm senide

Baba ne kadar fedakar olurSa olsun fundos bi cocugun annesine ihtiyaci var Allah yardimcilari olsun inan bana buyuyunce daha zor olacak

merhaba canlarimm.

geldimm fundam ama siz gidiyosunuzz annemdeydik. bugun hastaneden cikti bebis. gormeye gelenler falan oldu. bebisin gozleri masmavi,ins. degismez :)

sosyalimmm

sedomm gelmissss seni aramizda gormek ne guzel canimm
nasilsinn,cok ozlettin kendiniii

benosummm,yelizim,twinimm,lizomm

bu arada sosyalcan o takvimi nereden yaptin.birde mide bulantilarin gecmiss,masallahh

Aysemmm hosgeldin bebis cikti demek gozunuz aydin canim

Cizelgeyi trackerfactory diye bir site var oradan yaptim canim o siteye gir pragnancy diye bir yer var orada sekilleri sec next diye ilerle sonra tarih yeri cikacak bebisin dogum tarihi cikacak oraya dogum tarihini yaz next de sonra cikan web adresini profil duzenlede ki cizelge kismina yapistir canim

Ayy taa nezaman okadar sey yazmistimm sonra bakmaya firsatim olmadii eve geldim
Bi actim gondermemişimm
Hepinizi operimmm

Okudum ama tek tek yazmaya üşendim ya yorulmuşum yürümekten ayaklar felaket

Biz büyükçekmeceye gittik canım yürüyüş olsun diye am bayaa yorulmuşum

Senin sızman normal anam bebişde ayrı bi yorar..
Minik kuzunuz nasıl gözleri inşAllah renkli kalır ama anası yada babası renkli mi de?

Yuruyus kadar guzel birsey yok. Ne guzel yapmissiniz canim.
Minik kuzuu cok tatliii. Fotosunu maillerinize atarimm:) annesi yesil gozlu abim ela. Ama bunun gozler masmaviii. Boncuk gibi masallahh:) Rabbim hepimize boyle boncuk gozlu kizceler versin insallahhhh

Aminnn canım inşAllah..
Anne renkli babada renkli sayılır hadi bakalım be olacak
Bebekler pek tatlı oluyorlar yaa ağızları yüzleri hele bide canındansa yemede yanında yat

Aminnn canım inşAllah..
Anne renkli babada renkli sayılır hadi bakalım be olacak
Bebekler pek tatlı oluyorlar yaa ağızları yüzleri hele bide canındansa yemede yanında yat

Aynen oyleee. Kendi canindan olunca icine sokasin geliyor zaten
Canim benim gozlerim gidio. Sabahta cok erken kalktim. Gerci her sabahki halim
Opuyorum seni iyi geceler benayimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…