bende öyleyim artık pet şişeyle içeceğim rahat oluyormuş kız bide bardaklar bana kokuyor fundoşum ondanda içemiyorum suısındı ama öyle aman aman değil balkonda güzel oldu yeşillendi her taraf ama çıkan kim evde henüz ısınmaya başlamadı daha var mayıs sonuna kadar zaman veriyor bize güneş sağolsun
çıktı tabi izlemeliydin cezaevinde kurslara gitmiş okuma yazma öğrenmiş saçlarını sarıya boyatmış şok oldum ben görünce
o zaman halıları ver canım içine sinsin ayy küçükken annem hep silkeltirdi halılar hey gidi günler heyy
evet çokca içiyosun bide en iyisini yapmışsın
ayşem nerdekiii hiç giremedi taze hala bebişin gelinin yanında demek özletti kendini yaw
nasıl bir anne o yaa zalim kadın
gerçekten ayşemle hiç karşılaşamadık :26: fundoşum cahillik mi desem bilmiyorum ne desem insan evladına bunu yapamaz ya :26:
Fundosum bari cocuk yapmasalardi yazik tabii cocuklara 2 kultur arasinda kalacaklar psikolojileri bozulacak yarin onlar anne baba olacaklar ve kendileri ne gorduyse cocuklarina ayni seyi yapacaklar ondannsonra diyoruz ki neden boyle olaylar oluyor iste bu yuzden hastalikli toplum yetistiriyoruz cunku
canommmben çıkıyorummm beni yalnız bırakmadığın için çok sağol başkannn iyiki varsın canımmm senide miniğimizide öpüyorummm
benoşşşöptüm senide
Okudum ama tek tek yazmaya üşendim yayorulmuşum yürümekten ayaklar felaket
Biz büyükçekmeceye gittik canım yürüyüş olsun diye am bayaa yorulmuşum
Senin sızman normal anam bebişde ayrı bi yorar..
Minik kuzunuz nasıl gözleri inşAllah renkli kalır ama anası yada babası renkli mi de?
Yuruyus kadar guzel birsey yok. Ne guzel yapmissiniz canim.
Minik kuzuu cok tatliii. Fotosunu maillerinize atarimm:) annesi yesil gozlu abim ela. Ama bunun gozler masmaviii. Boncuk gibi masallahh:) Rabbim hepimize boyle boncuk gozlu kizceler versin insallahhhh
Aminnn canım inşAllah..
Anne renkli babada renkli sayılır hadi bakalım be olacak
Bebekler pek tatlı oluyorlar yaa ağızları yüzleri hele bide canındansa yemede yanında yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?