Buraya gelenler sanki seçilmiş sosyalimOyy canim benim inan bana burada ki herkes oyle biz artik bi aile gibi olmusuz burada
İyiyim canm sende iyisindir inşallah...hayirlisiyla saglikli gelsinler de varsin geç olsun bitanemMerhaba sednasilsin ben hala hamiss degilim biraktigin gibii misafirim gelcek hem bakiyorum hem hazirlik
Aysemm hosbuldum bende çok özledim hepinizi ,sende miniginde iyisinizdir insallah kuzumsedomm gelmissssseni aramizda gormek ne guzel canimm
nasilsinn,cok ozlettin kendiniii
benosummm,yelizim,twinimm,lizomm
bu arada sosyalcan o takvimi nereden yaptin.birde mide bulantilarin gecmiss,masallahh
hayırlısı olsun canım, tamam görüşürüz
en güzelini yapıyorsun evde olmaktan bende onun için kararsız kaldım ya çıksammı dursammı
aşılama zamanı sanırım ya izin ya çıkış..
sosyoşş valla yoktu ama hadi kız olsunnnkız olcak bence
ayy dün akşam dişlerimi fırçalarken eşimin yeğeni daldııı indirdi donunu klozete çıktı b.kunu yapmaya başladıneye uğradığımı şaşırdım
bide noğtiii fındaaa diyo bakıyorum diyeofff yaa çocuklarında bu sorunu var sonra kayınvalide geldi poposunu sildiii
ığğğ yaptım kaçtım diyoki siz biz geldik gördünüz 1 sene ertelersiniz artık çocuk işini hakaten ama çook yaramazlar eşyalarım kırık dökük heppp lekeli
İyi uykular canımmİyi geceler ayşemmm
Benimde gözler gidiyo sabahın köründe kalkıyoruz bizde..
Sedacım hoşgeldin canım ama bende gidiyodumyarın görüşürüz inşAllah canımm
Buraya gelenler sanki seçilmiş sosyalim
Fundamm Ayşemm benayy lizimm...herkes
İyiyim canm sende iyisindir inşallah...hayirlisiyla saglikli gelsinler de varsin geç olsun bitanem
Aysemm hosbuldum bende çok özledim hepinizi ,sende miniginde iyisinizdir insallah kuzum
İyi geceler ayşemmm
Benimde gözler gidiyo sabahın köründe kalkıyoruz bizde..
Sedacım hoşgeldin canım ama bende gidiyodumyarın görüşürüz inşAllah canımm
Gorusuruz canim selametle ne guzel sohbet ettik bizde seni opuyoruz
merhaba canlarimm.
geldimm fundam ama siz gidiyosunuzzannemdeydik. bugun hastaneden cikti bebis. gormeye gelenler falan oldu. bebisin gozleri masmavi,ins. degismez :)
sosyalimmm
Yuruyus kadar guzel birsey yok. Ne guzel yapmissiniz canim.
Minik kuzuu cok tatliii. Fotosunu maillerinize atarimm:) annesi yesil gozlu abim ela. Ama bunun gozler masmaviii. Boncuk gibi masallahh:) Rabbim hepimize boyle boncuk gozlu kizceler versin insallahhhh
Fundamm bugün gittiğim o tepede seninlede birgun oturmayi çok isterdim... ablamın çok selamı var
Seni çok seviyorumhepinizi canlarımm
İyi uykular canımm
Sabah cerrahpasadayımyarın da bi geçse hayırlisiyla rahatlicm...Artık geriye dönüp bakmicam...
Sabahınıza Günaydın Canlarım
Günaydın canlarr
sedoşum gelmiş ben dün hiç girmedim, keşke karşılaşsaydık
bugün yine pazartesi gibi oldu çoook uykum var
he kız bende dünü cumartesi gibi yaşadım
sendemi izinliydin kız kopardınmı yine iznini
Gunaydin kizlarrrr
Nekadar agrim oldugunu anlatmam mumkun degil.yani disardan sesimi duyan ölüyo galiba der :26: toobe toobe
Dun lekelenmem basladi bugun de sökülmeye calisiyo sanirim sabahi zor ettim
İnsallah bu adetle duzensizlik son bulur eski duzenim geri gelirr :26:
Hepinizee iyi calismalarr hepinizi operimm
fundoş kız sen filmleri iyi bilirsin bol aksiyonlu bilim kurgulu bildiğin güzel film varmı
yelizcim inş bütün olumsuzlukları söküp atarsın bu adetle geçmiş olsun
ayyy kız sende benim gibimi oldun yoksaaaa normalde ağrılı olurmuydu adetin canım
bilirim o hissi dayanılacak gibi değil yerinde duramıyorsun ağrıdan
Lizim sagol canm aminn insallah bidaha tekrarlamaz
Fundam agrili olur adetlerim ama simdiki kadar da degil yani.Neyse olsun sökülsün rahim temizlensin dee agri cekeyim kanamadan iyidir...
Kiz sogan kürünü mü yapsam acabaa :26: bugun baslasam ama kac gun yapayimm belki faydasi olur yaa
fundoş kız sen filmleri iyi bilirsin bol aksiyonlu bilim kurgulu bildiğin güzel film varmı
yelizcim inş bütün olumsuzlukları söküp atarsın bu adetle geçmiş olsun
Lizim sagol canm aminn insallah bidaha tekrarlamaz
Fundam agrili olur adetlerim ama simdiki kadar da degil yani.Neyse olsun sökülsün rahim temizlensin dee agri cekeyim kanamadan iyidir...
Kiz sogan kürünü mü yapsam acabaa :26: bugun baslasam ama kac gun yapayimm belki faydasi olur yaa
bugün başlama canım 7. günü başlanıyor 15 gün, günde 2 kere aç karna
canım ayşem geçen dmeişti bi film çok güzelmiş fragmanınada bayıldık eşimle ama izleyemedik lone surviver adı bi bak hele açılcakmı
ama bilim kurgu değil aklıma gelmior valla
yelizimm benim hep öle iştee ne zor değilmi ölsemde kurtulsam diyorum öle olunca kendimden geçiyorum kız
ya bide tam gelmeyince öle oluyo dedin gi,bi sökülünce rahatlıyon
evdesin nasılsa ama çok artarsa ağrı kesici al bi sakıncası yok yaa
inşallah sökülür rahatça normal adet olursun canım şöle düzene girsinde bi oh çek
soğan için erken ama canım
bitince başla bence
15 gün yapacan 7. günü başlaman en uygunu
kızlar dün eşimin teyzesi fal baktı çokgüzel bakar
diyoki böle minik balık sürüsü var gitikçe artıyor ağır ağıır
direk gözümde spermleri canlandırdımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?