Ağlayakta gözden mi olak???

Oyy canim benim inan bana burada ki herkes oyle biz artik bi aile gibi olmusuz burada
Buraya gelenler sanki seçilmiş sosyalim
Fundamm Ayşemm benayy lizimm...herkes
Merhaba sed nasilsin ben hala hamiss degilim biraktigin gibii misafirim gelcek hem bakiyorum hem hazirlik
İyiyim canm sende iyisindir inşallah...hayirlisiyla saglikli gelsinler de varsin geç olsun bitanem
sedomm gelmissss seni aramizda gormek ne guzel canimm
nasilsinn,cok ozlettin kendiniii

benosummm,yelizim,twinimm,lizomm

bu arada sosyalcan o takvimi nereden yaptin.birde mide bulantilarin gecmiss,masallahh
Aysemm hosbuldum bende çok özledim hepinizi ,sende miniginde iyisinizdir insallah kuzum

Fundamm bugün gittiğim o tepede seninlede birgun oturmayi çok isterdim... ablamın çok selamı var
Seni çok seviyorum hepinizi canlarımm

Son düzenleme:
İyi geceler ayşemmm
Benimde gözler gidiyo sabahın köründe kalkıyoruz bizde..

Sedacım hoşgeldin canım ama bende gidiyodum yarın görüşürüz inşAllah canımm

İyi geceler ayşemmm

İyi uykular canımm
Sabah cerrahpasadayım yarın da bi geçse hayırlisiyla rahatlicm...Artık geriye dönüp bakmicam...

Sabahınıza Günaydın Canlarım

İyi geceler ayşemmm

sedooo yine karsilamadikkk iyiyiz canimmm,seni gorduk daha iyi oldukk
hadi bakalim bugun haberlerini bekliyoruzzz.

benoss seninde Allah yardimcin olsunnn

herkese gunaydinnn benim mesai basladi yinee

Gorusuruz canim selametle ne guzel sohbet ettik bizde seni opuyoruz

merhaba canlarimm.

geldimm fundam ama siz gidiyosunuzz annemdeydik. bugun hastaneden cikti bebis. gormeye gelenler falan oldu. bebisin gozleri masmavi,ins. degismez :)

sosyalimmm

Günaydınnnnnnnn kızlarrrr
gününüz aydın huzurlu olsun inşallaahhhh

sosyalimmm evettt canım hep böle güzel sohbetlerimiz olsun inşallah bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşuruz gerçi ozaman nasıl girip yazcaksak

ayşemmm maşallah masmavimiii inşallah değişmezz
fotosnu beklşyoz
ayy aminnn hiç yok demem valla versin inşallah

Fundamm bugün gittiğim o tepede seninlede birgun oturmayi çok isterdim... ablamın çok selamı var
Seni çok seviyorum hepinizi canlarımm

İyi uykular canımm
Sabah cerrahpasadayım yarın da bi geçse hayırlisiyla rahatlicm...Artık geriye dönüp bakmicam...

Sabahınıza Günaydın Canlarım

sedooomm inşallah canım bende çok isterdim sende benden söyle selam birgün uğrim yanına
bende seni çok seviyorum canım arkadaşımm

hayırlı haberlerle gel inşallah canım bizi habersiz bırakma kendinide bırakma oraya gidince kötü olacaksın belki sonucu alınca ama toparlanman lazım artık
aynen önüne bakmalısın geriyi unut canım benim beraber tekrar hamile kalıcaz hemde çook sağlıklı

Günaydın canlarr
sedoşum gelmiş ben dün hiç girmedim, keşke karşılaşsaydık
bugün yine pazartesi gibi oldu çoook uykum var

Gunaydin kizlarrrr
Nekadar agrim oldugunu anlatmam mumkun degil.yani disardan sesimi duyan ölüyo galiba der :26: toobe toobe
Dun lekelenmem basladi bugun de sökülmeye calisiyo sanirim sabahi zor ettim
İnsallah bu adetle duzensizlik son bulur eski duzenim geri gelirr :26:
Hepinizee iyi calismalarr hepinizi operimm

fundoş kız sen filmleri iyi bilirsin bol aksiyonlu bilim kurgulu bildiğin güzel film varmı

yelizcim inş bütün olumsuzlukları söküp atarsın bu adetle geçmiş olsun

ayyy kız sende benim gibimi oldun yoksaaaa normalde ağrılı olurmuydu adetin canım
bilirim o hissi dayanılacak gibi değil yerinde duramıyorsun ağrıdan

fundoş kız sen filmleri iyi bilirsin bol aksiyonlu bilim kurgulu bildiğin güzel film varmı

ayyy kız sende benim gibimi oldun yoksaaaa normalde ağrılı olurmuydu adetin canım
bilirim o hissi dayanılacak gibi değil yerinde duramıyorsun ağrıdan

Lizim sagol canm aminn insallah bidaha tekrarlamaz

Fundam agrili olur adetlerim ama simdiki kadar da degil yani.Neyse olsun sökülsün rahim temizlensin dee agri cekeyim kanamadan iyidir...
Kiz sogan kürünü mü yapsam acabaa :26: bugun baslasam ama kac gun yapayimm belki faydasi olur yaa

bugün başlama canım 7. günü başlanıyor 15 gün, günde 2 kere aç karna

canım ayşem geçen dmeişti bi film çok güzelmiş fragmanınada bayıldık eşimle ama izleyemedik lone surviver adı bi bak hele açılcakmı
ama bilim kurgu değil aklıma gelmior valla

yelizimm benim hep öle iştee ne zor değilmi ölsemde kurtulsam diyorum öle olunca kendimden geçiyorum kız
ya bide tam gelmeyince öle oluyo dedin gi,bi sökülünce rahatlıyon
evdesin nasılsa ama çok artarsa ağrı kesici al bi sakıncası yok yaa
inşallah sökülür rahatça normal adet olursun canım şöle düzene girsinde bi oh çek
soğan için erken ama canım
bitince başla bence
15 gün yapacan 7. günü başlaman en uygunu

kızlar dün eşimin teyzesi fal baktı çokgüzel bakar
diyoki böle minik balık sürüsü var gitikçe artıyor ağır ağıır
direk gözümde spermleri canlandırdımmmmmm

bugün başlama canım 7. günü başlanıyor 15 gün, günde 2 kere aç karna

Lizim evet oyle yaziyor ama ben daha once adetin 2. Gun falan baslamistim.kizlar da oyle yapmislardi
Bide bikez yaptim ya sonra 10 gun yapiliyordu devaminda.ama ara vermezsen oyle sanirim.oyuzden yine 15 gun mu yapayim acabaa

Fundamm kiz hatirlamiyon muu biz ilk gun mu ne basladik yaa :26:
Ayyy spermler miii kiz biz kafayi bozduk haaa

funda kız begenmedim fragmanını sıkıcı gibi geldi
kızz balıkları spermlere mi benzettin Allah iyiliğini versin güldürdün beni

yelocan doğru olan 7. günü başlanması demekki o zaman başlayınca daha çok etki ediyor. Beni dinle sen 7. günü başla. bende öyle başladım ve ağrısız zamanında adet oldum biliyosundur belki benim adet olamama ve çok ağrılı olma problemim vardı kistlerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…