Lizim evet oyle yaziyor ama ben daha once adetin 2. Gun falan baslamistim.kizlar da oyle yapmislardi
Bide bikez yaptim ya sonra 10 gun yapiliyordu devaminda.ama ara vermezsen oyle sanirim.oyuzden yine 15 gun mu yapayim acabaa
Fundamm kiz hatirlamiyon muu biz ilk gun mu ne basladik yaa :26:
Ayyy spermler miii kiz biz kafayi bozduk haaa
funda kız begenmedim fragmanını sıkıcı gibi geldi
kızz balıkları spermlere mi benzettinAllah iyiliğini versin güldürdün beni
yelocan doğru olan 7. günü başlanması demekki o zaman başlayınca daha çok etki ediyor. Beni dinle sen 7. günü başla. bende öyle başladım ve ağrısız zamanında adet oldum biliyosundur belki benim adet olamama ve çok ağrılı olma problemim vardı kistlerden dolayı
evet canımmm ayşem ilk günümüydüne bende 3. günü başlamıştımmm galibaaa
yoğun kanaman bitince yap se yine kızzz yani adetin bitince bide onunla uğraşma bak sonra
aynen lizonun dediği gibi yappp
aman napimm balık sürüsü gösteriyo minnacık büyüyo çoğalıyo diyo aklına ne gelirrrr
beğenmedinmiiiya sen aç bi neşeli günler izle ben olsam öle yaparımmm yada vecihiiii nane likörüüü
miss gibi yeşilçam ohhhhh
Selamm kızlarrr
Her zaman tek geçerim bende yeşilçamı..
Sedaa güzel haberle gel inşAllah..
Yelizim sanada geçmiş olsun.. İnşAllah bu son olurda düzenli gider
funda kız begenmedim fragmanını sıkıcı gibi geldi
kızz balıkları spermlere mi benzettinAllah iyiliğini versin güldürdün beni
yelocan doğru olan 7. günü başlanması demekki o zaman başlayınca daha çok etki ediyor. Beni dinle sen 7. günü başla. bende öyle başladım ve ağrısız zamanında adet oldum biliyosundur belki benim adet olamama ve çok ağrılı olma problemim vardı kistlerden dolayı
evet canımmm ayşem ilk günümüydüne bende 3. günü başlamıştımmm galibaaa
yoğun kanaman bitince yap se yine kızzz yani adetin bitince bide onunla uğraşma bak sonra
aynen lizonun dediği gibi yappp
aman napimm balık sürüsü gösteriyo minnacık büyüyo çoğalıyo diyo aklına ne gelirrrr
beğenmedinmiiiya sen aç bi neşeli günler izle ben olsam öle yaparımmm yada vecihiiii nane likörüüü
miss gibi yeşilçam ohhhhh
Selamm kızlarrr
Her zaman tek geçerim bende yeşilçamı..
Sedaa güzel haberle gel inşAllah..
Yelizim sanada geçmiş olsun.. İnşAllah bu son olurda düzenli gider
Tamam lizimm oyle yapiim ozamann 15 gun dimiii :26:
Fundamm tememm bi deneyelimm bu ay belkimm faydasi dokunurr
Ayy yeşilcam filmlerii ne guzel yaa insanın icini isitiyo hele o munir ozkul adile naşitli aile filmlerii helee seferogullarii şekerparee falann
Bidee şener şenin bi filmi varya perran kutmanla tükür oglum bananin suratinaaabayiliyorum ona
Benosssss
benooşşş manken gibisin kız bayılıyorum sana maşallahiçimden geldi sölim dedim öle bakıp geçmek yok fotolara
Tamam lizimm oyle yapiim ozamann 15 gun dimiii :26:
Fundamm tememm bi deneyelimm bu ay belkimm faydasi dokunurr
Ayy yeşilcam filmlerii ne guzel yaa insanın icini isitiyo hele o munir ozkul adile naşitli aile filmlerii helee seferogullarii şekerparee falann
Bidee şener şenin bi filmi varya perran kutmanla tükür oglum bananin suratinaaabayiliyorum ona
Benosssss
Canımmsın yaaa çok tşk ediyorum utandım valla
Fotoyu seviyorum ama fotojenik değilim işte sorun orda
Yelizimmm
Nasıl oldun canım geçti mi ağrın
Kızlarr nasılsınz dün giremedim
Kız kardeşimle eşi ist.a gittiler tedaviye başladılar ınss güzel sonuçlar alacaklar
Sedosumuz gelmiş çok özledim kuzum seni Rabbim yardımcın olsun cnm bnm inşallah gelicek miniklerimizgüzel haberler le gel cnmmm
Fundosum Sosyalim ayşem benosum yelizim
Kız kardeşimle eşi ist.a gittiler tedaviye başladılar ınss güzel sonuçlar alacaklar
Sedosumuz gelmiş çok özledim kuzum seni Rabbim yardımcın olsun cnm bnm inşallah gelicek miniklerimizgüzel haberler le gel cnmmm
sedomm gelmişşşş
yelizim aynen bende hem çekiyorum ağrıyı hemde dr. un sölediğini hatırlayıp ağrı iyi yum. çalıştığını gösteriyo diyo ya seviniyorum ama benim çektiğim çekilir gibi değillll
kusmalı filan ya
bu arada şeffaf parlak yapışkan yumurtlama akıntım başladıçok mutluyum
mayıs başı yine karalar bağlarım kesin
Fundamm hadi hayirlisi insallah o yum bu ay erkegini bulupp dollenecekk
canlarım alıntı yapıp cvp yazmaya çalıştım olmadı
sabah gittim miniğimde birşey olmadığını söylediler 18 haftalık olması gerekirken 13 haftaya uygun.. bu sonuçlarda birşey görünmüyor dediler ,asistanlardı ..ozaman sorun bizde mi dedim...hayır diyorlar...verilen sonuçta bebeğimin organlarının gramı ,cm yazılı, çok kötü oldum... nedeni belli olmayan ölü doğum...kendi dr.uma gittim.o da içiniz rahat etsin sizde test yaptırın dedi...bebekte en başından sorun vardır dedi dr.um ödem o yüzden oluşuyormuş...gelişmiyormuş , ama ikincisi böyle olacak diye korkma sakın dedi...
Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum...Rabbim ne verirse hayırlısını versin
Ayşem yine yoksun , gönüllerimiz bir o da yeter
lizimim canımm sende bebişinde iyisinizdir inşallah balım
Fundoşum sonuç kağıdını okuduğumda çok fena oldum...Hiç birşey yok nedeni belli değil deniyor, psikolojimi alt üst eden onu bırakmamdı almak istedim vermediler,alsaydım çok rahatlardım. 45 grdı.. 100 gr üstü olması gerekiyormuş, elimden geldiğince bunu düşünmemeye çalışıyorum ,neyse canımm...hiç birşey yaşamamış gibi önüme bakmam lazım
sosyalimm twinim benayım yeliz çok öpüyorumm
canım bu iki gündür benimde o akıntım geldi ilk defaa , inşallah regl düzene girer,
bazen gözüm karırıyor fundam, bırak korunmayı sed diyorum ama korku yakamı hiç bırakmicak
önümüzdeki ay 6 7 sinde regl olursam düzene girmiş demekki
ne yapayım ben fundam, şaşkın ördekler gibiyim
kız yok anam şırıngayla kavuşturcaz gibime geliyooo
sedom sen zaten hep diyodun ya kabızlık karnında şişkinlik demek ondanmış ilkte hatırlıyonmu bi dr. ödem dedi senle eşin morali bozulduuu başka dr. gittiniz o yok dedi
acaba ozaman müdahale edilseydi... offf hayırlısı demek böleymiş canım
evettt bundan sonra önüne bakıyosun
korunma süreni sakince geçirip yeni sağlıklı gebeliği yaşıycaksın en tez vakittee
canlarım alıntı yapıp cvp yazmaya çalıştım olmadı
sabah gittim miniğimde birşey olmadığını söylediler 18 haftalık olması gerekirken 13 haftaya uygun.. bu sonuçlarda birşey görünmüyor dediler ,asistanlardı ..ozaman sorun bizde mi dedim...hayır diyorlar...verilen sonuçta bebeğimin organlarının gramı ,cm yazılı, çok kötü oldum... nedeni belli olmayan ölü doğum...kendi dr.uma gittim.o da içiniz rahat etsin sizde test yaptırın dedi...bebekte en başından sorun vardır dedi dr.um ödem o yüzden oluşuyormuş...gelişmiyormuş , ama ikincisi böyle olacak diye korkma sakın dedi...
Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum...Rabbim ne verirse hayırlısını versin
Ayşem yine yoksun , gönüllerimiz bir o da yeter
lizimim canımm sende bebişinde iyisinizdir inşallah balım
Fundoşum sonuç kağıdını okuduğumda çok fena oldum...Hiç birşey yok nedeni belli değil deniyor, psikolojimi alt üst eden onu bırakmamdı almak istedim vermediler,alsaydım çok rahatlardım. 45 grdı.. 100 gr üstü olması gerekiyormuş, elimden geldiğince bunu düşünmemeye çalışıyorum ,neyse canımm...hiç birşey yaşamamış gibi önüme bakmam lazım
sosyalimm twinim benayım yeliz çok öpüyorumm
canım sizin şimdi ilişki olmuyormu yada korunmalımı
evet o akıntı iştee yumurtladığını gösteren ahhh :26: birde spermin amacına ulaşmasını ve tutunmasını sağlıyor düşünsene ne büyük mucize
ama dayan lütfennn bana bak sedom her ayyy kasımdan beri beni biliyosun o akıntıymış spermler çıkmasın diye ayakalrımı havaya dikmeymiş
herşey yolunda sözde ama yine regl.......
Allahın var bir bildiği az dayan
benim batta 6-7 si canımmm hadi inşallah beraber
bende regl olunca aşılama yaptırcam mayıs ayların gülü değilmihadi umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?