Ağlayakta gözden mi olak???

evet canımmm ayşem ilk günümüydüne bende 3. günü başlamıştımmm galibaaa
yoğun kanaman bitince yap se yine kızzz yani adetin bitince bide onunla uğraşma bak sonra
aynen lizonun dediği gibi yappp

aman napimm balık sürüsü gösteriyo minnacık büyüyo çoğalıyo diyo aklına ne gelirrrr

beğenmedinmiii ya sen aç bi neşeli günler izle ben olsam öle yaparımmm yada vecihiiii nane likörüüü
miss gibi yeşilçam ohhhhh

heee kız iyi dedin yeşilçam ne güne duruyo kurtarıcı filmler
pamuk prenses ve yedi cüceleri izlicem

Selamm kızlarrr

Her zaman tek geçerim bende yeşilçamı..

Sedaa güzel haberle gel inşAllah..

Yelizim sanada geçmiş olsun.. İnşAllah bu son olurda düzenli gider

Selamm kızlarrr

benooşşş manken gibisin kız bayılıyorum sana maşallah içimden geldi sölim dedim öle bakıp geçmek yok fotolara

Selamm kızlarrr

Tamam lizimm oyle yapiim ozamann 15 gun dimiii :26:

Fundamm tememm bi deneyelimm bu ay belkimm faydasi dokunurr

Ayy yeşilcam filmlerii ne guzel yaa insanın icini isitiyo hele o munir ozkul adile naşitli aile filmlerii helee seferogullarii şekerparee falann
Bidee şener şenin bi filmi varya perran kutmanla tükür oglum bananin suratinaaa bayiliyorum ona

Benosssss

Son düzenleme:

evet 15 gün canım
kemal sunalın filmlerini tek geçerim bide zeki alasyanın altın saydığı sahne hep espri konumuz olmuştur

benooşşş manken gibisin kız bayılıyorum sana maşallah içimden geldi sölim dedim öle bakıp geçmek yok fotolara

Canımmsın yaaa çok tşk ediyorum utandım valla
Fotoyu seviyorum ama fotojenik değilim işte sorun orda

Yelizimmm
Nasıl oldun canım geçti mi ağrın

Kızlarr nasılsınz dün giremedim
Kız kardeşimle eşi ist.a gittiler tedaviye başladılar ınss güzel sonuçlar alacaklar

Sedosumuz gelmiş çok özledim kuzum seni Rabbim yardımcın olsun cnm bnm inşallah gelicek miniklerimiz güzel haberler le gel cnmmm

Fundosum Sosyalim ayşem benosum yelizim

Canımmsın yaaa çok tşk ediyorum utandım valla
Fotoyu seviyorum ama fotojenik değilim işte sorun orda

Yelizimmm
Nasıl oldun canım geçti mi ağrın

Benosumm yok gitgide artiyo aksama gecer valla bi tatli geliyo ki anlatamam cunkuu normal adet oldugunu anliyorum agri oldugu icinn

Twincann ayy insallah kardesin iyi sonuclar alır Allah yardimcilari olsunn
Hepimize de nasip etsin insallahhhh

sedomm gelmişşşş

yelizim aynen bende hem çekiyorum ağrıyı hemde dr. un sölediğini hatırlayıp ağrı iyi yum. çalıştığını gösteriyo diyo ya seviniyorum ama benim çektiğim çekilir gibi değillll
kusmalı filan ya

bu arada şeffaf parlak yapışkan yumurtlama akıntım başladı çok mutluyum
mayıs başı yine karalar bağlarım kesin

haydi hayırlısı twinim inşallah göbişinde miniğiyle döner kardeşinnn

benoşşşş haket kızz ince narin bide uzunsunki manken haltetmiş maşallah canım

canlarım alıntı yapıp cvp yazmaya çalıştım olmadı
sabah gittim miniğimde birşey olmadığını söylediler 18 haftalık olması gerekirken 13 haftaya uygun.. bu sonuçlarda birşey görünmüyor dediler ,asistanlardı ..ozaman sorun bizde mi dedim...hayır diyorlar...verilen sonuçta bebeğimin organlarının gramı ,cm yazılı, çok kötü oldum... nedeni belli olmayan ölü doğum...kendi dr.uma gittim.o da içiniz rahat etsin sizde test yaptırın dedi...bebekte en başından sorun vardır dedi dr.um ödem o yüzden oluşuyormuş...gelişmiyormuş , ama ikincisi böyle olacak diye korkma sakın dedi...
Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum...Rabbim ne verirse hayırlısını versin

Ayşem yine yoksun , gönüllerimiz bir o da yeter

lizimim canımm sende bebişinde iyisinizdir inşallah balım

Fundoşum sonuç kağıdını okuduğumda çok fena oldum...Hiç birşey yok nedeni belli değil deniyor, psikolojimi alt üst eden onu bırakmamdı almak istedim vermediler,alsaydım çok rahatlardım. 45 grdı.. 100 gr üstü olması gerekiyormuş, elimden geldiğince bunu düşünmemeye çalışıyorum ,neyse canımm...hiç birşey yaşamamış gibi önüme bakmam lazım

sosyalimm twinim benayım yeliz çok öpüyorumm

canımm kardeşine çok geçmiş olsun İnşallah herşey hepimiz için güzel olur

canım bu iki gündür benimde o akıntım geldi ilk defaa , inşallah regl düzene girer,
bazen gözüm karırıyor fundam, bırak korunmayı sed diyorum ama korku yakamı hiç bırakmicak
önümüzdeki ay 6 7 sinde regl olursam düzene girmiş demekki
ne yapayım ben fundam, şaşkın ördekler gibiyim

Son düzenleme:
Fundamm hadi hayirlisi insallah o yum bu ay erkegini bulupp dollenecekk

kız yok anam şırıngayla kavuşturcaz gibime geliyooo

sedom sen zaten hep diyodun ya kabızlık karnında şişkinlik demek ondanmış ilkte hatırlıyonmu bi dr. ödem dedi senle eşin morali bozulduuu başka dr. gittiniz o yok dedi
acaba ozaman müdahale edilseydi... offf hayırlısı demek böleymiş canım
evettt bundan sonra önüne bakıyosun
korunma süreni sakince geçirip yeni sağlıklı gebeliği yaşıycaksın en tez vakittee

canım sizin şimdi ilişki olmuyormu yada korunmalımı
evet o akıntı iştee yumurtladığını gösteren ahhh :26: birde spermin amacına ulaşmasını ve tutunmasını sağlıyor düşünsene ne büyük mucize
ama dayan lütfennn bana bak sedom her ayyy kasımdan beri beni biliyosun o akıntıymış spermler çıkmasın diye ayakalrımı havaya dikmeymiş
herşey yolunda sözde ama yine regl.......
Allahın var bir bildiği az dayan
benim batta 6-7 si canımmm hadi inşallah beraber
bende regl olunca aşılama yaptırcam mayıs ayların gülü değilmi hadi umudunu kaybetme

evet canım ilk gitiğim dr. ödem görüyorum ama yanlış görmüş olabilirim demişti. başka dr. gitmiştik ve diğer dr.un söylediklerine kızmıştı...
canım şişkinlik kabızlık gebelikte normal demişlerdi,

evet canım bundan böyle ne yapmam gerektiğini düşünücem, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba kizlarrr.
Hosgeldin sedommm
sedom artik yeni bi sayfa acacaksin ve melegin gobusune konacak yine. Saglikli sihhatli olarakkk
Ben anneme geldim kizlar. Minik cok agliyor,annesininde gogusleri hep yara oldu.cok zor emziriyor minikte ememedigi icin sinirleniyor bu islerde cok zormuss
Fundam akintin gelmiss. Hadi bu ay cok umutluyuzzzz
Sosyalim,benayim,yelizim,lizommm,twinimm

Son düzenleme:

canım geçen haftalardaki kanamalar yüzünden birşey olmadı , ama korunmalı olacak 3 ay şimdi folik asitte kullanıyorum
Biliyorum canım hep dedim böylesiymiş hayırlı olan ,sadece korkularımı atmam lazım inşallah kısa zamanda buda geçecek ,
Gülün vakti MAYIS ayı olur umarım senin için ,

inşallah aşılmaya gerek kalmadan gelir bebişin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…