Yelizim kuzum Sağol eşi şimdilik tedavi görecek tedavi sonucu iyi olursa belki doğal yolla hamile kalabilir dr önünüzde uzun bir yol var demişBenosumm yok gitgide artiyo aksama gecer valla bi tatli geliyo ki anlatamamcunkuu normal adet oldugunu anliyorum agri oldugu icinn
Twincann ayy insallah kardesin iyi sonuclar alır Allah yardimcilari olsunn
Hepimize de nasip etsin insallahhhh
haydi hayırlısı twinim inşallah göbişinde miniğiyle döner kardeşinnn
benoşşşş haket kızz ince narin bide uzunsunki manken haltetmişmaşallah canım
evet canım ilk gitiğim dr. ödem görüyorum ama yanlış görmüş olabilirim demişti. başka dr. gitmiştik ve diğer dr.un söylediklerine kızmıştı...
canım şişkinlik kabızlık gebelikte normal demişlerdi,
evet canım bundan böyle ne yapmam gerektiğini düşünücem, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba kizlarrr.
Hosgeldin sedommm
sedom artik yeni bi sayfa acacaksin ve melegin gobusune konacak yine. Saglikli sihhatli olarakkk
Ben anneme geldim kizlar. Minik cok agliyor,annesininde gogusleri hep yara oldu.cok zor emziriyorminikte ememedigi icin sinirleniyor bu islerde cok zormuss
Fundam akintin gelmiss. Hadi bu ay cok umutluyuzzzz
Sosyalim,benayim,yelizim,lizommm,twinimm
canlarım alıntı yapıp cvp yazmaya çalıştım olmadı
sabah gittim miniğimde birşey olmadığını söylediler 18 haftalık olması gerekirken 13 haftaya uygun.. bu sonuçlarda birşey görünmüyor dediler ,asistanlardı ..ozaman sorun bizde mi dedim...hayır diyorlar...verilen sonuçta bebeğimin organlarının gramı ,cm yazılı, çok kötü oldum... nedeni belli olmayan ölü doğum...kendi dr.uma gittim.o da içiniz rahat etsin sizde test yaptırın dedi...bebekte en başından sorun vardır dedi dr.um ödem o yüzden oluşuyormuş...gelişmiyormuş , ama ikincisi böyle olacak diye korkma sakın dedi...
Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum...Rabbim ne verirse hayırlısını versin
Ayşem yine yoksun , gönüllerimiz bir o da yeter
lizimim canımm sende bebişinde iyisinizdir inşallah balım
Fundoşum sonuç kağıdını okuduğumda çok fena oldum...Hiç birşey yok nedeni belli değil deniyor, psikolojimi alt üst eden onu bırakmamdı almak istedim vermediler,alsaydım çok rahatlardım. 45 grdı.. 100 gr üstü olması gerekiyormuş, elimden geldiğince bunu düşünmemeye çalışıyorum ,neyse canımm...hiç birşey yaşamamış gibi önüme bakmam lazım
sosyalimm twinim benayım yeliz çok öpüyorumm
Merhaba cnmmMerhaba kizlarrr.
Hosgeldin sedommm
sedom artik yeni bi sayfa acacaksin ve melegin gobusune konacak yine. Saglikli sihhatli olarakkk
Ben anneme geldim kizlar. Minik cok agliyor,annesininde gogusleri hep yara oldu.cok zor emziriyorminikte ememedigi icin sinirleniyor bu islerde cok zormuss
Merhaba kizlarrr.
Hosgeldin sedommm
Canmm olan oldu maalesef
Vardır Allahın bi hikmeti belki de seni daha buyuk acilardan korumustur bilemezsin.Elbette ki bu hep senin aklinin bi kosesinde kalicak hep aci verecek ama zamanla mutlaka azalacaktir.Allah sabrını verir
Fakat suandan sonra gecmise takilirsan iyilesemezsin.Allah boyle takdir etti diyip artik önüne bakmalisin ki yeni bi gebelige ve Allahin izniyle gelicek saglikli bebegine kavuşasın
Beterin beteri var belki de bebegin dogsa sagliksiz olacakti ve yavrun icin daha cok aci cekecektin kim bilebilir ki...
Cok sukur sagligin da yerine geliyor bir iki ay daha dinlenip kendini toparlayip tekrar yoluna bakicaksin hepimiz oyle yapmak zorundayiz...mutlaka aklinda biseyler kaliyordur ama sen onları da aşarsın.Bebegin senin icin seni cennette bekleyecek bi melek olarak kalicak zamanla oyle yer edicek.İsmini ver ve ismiyle dua et sana şefaatci olacak Rabbim bunu da herkese nasip etmez bir de oyle dusun
Allahim birdaha sana ve hicbir kadina yasatmasin boyle acıyı...
canım geçen haftalardaki kanamalar yüzünden birşey olmadı , ama korunmalı olacak 3 ay şimdi folik asitte kullanıyorum
Biliyorum canım hep dedim böylesiymiş hayırlı olan ,sadece korkularımı atmam lazım inşallah kısa zamanda buda geçecek ,
Gülün vakti MAYIS ayı olur umarım senin için ,
inşallah aşılmaya gerek kalmadan gelir bebişin bitanem
haklısın canım insan ister istemez korkar yinemi olur diye ama olmayacak ben inanıyorumm herşey çok güzel olacak
ama bi test olayını yapsanızmı eşinle acaba kan uyuşmazlığı filan
inşallah canım inan çok yıprandımmm
twinimmm hadi bakalım bu ayda durmak yok umutla çalışmaya devam
Fundosumm biz dururmuyuz sence
Ikimizde aynı yolda ilerliyoz sanki
Gelecek inşallah bebekler ..
Ya kızlar bu arada benim kulaklar tıkandı 1 hafta dr acilmadi yahu dustan sonra böyle oldune yapsam ki off
kızzz ne çabuk geçti dimeee
neyseki batla ovü. çabık geliyo kızzzz
biyerde bi yanlış yapıyoz ama nerde bilmiyom
benimde duştan sonra genelde çok kaşınır tıkanır bazende
momecon diye bi solüsyon sürüyom ben ama :44: doktor vermiştiii
Evet kuzum yaa bnde anlamıyorum maşallah çok uzun sürmüyor yoksa biz cildrirdik
Fundos bi gariplik var yaninerde acaba
Kız 1 hafta oluyo nerdeyse ama ..damla mi bu dediğin ilaç bnde gidicem sanırım dra
ayşemm açtım yeni sayfayıMerhaba kizlarrr.
Hosgeldin sedommm
Canmm olan oldu maalesef
Vardır Allahın bi hikmeti belki de seni daha buyuk acilardan korumustur bilemezsin.Elbette ki bu hep senin aklinin bi kosesinde kalicak hep aci verecek ama zamanla mutlaka azalacaktir.Allah sabrını verir
Fakat suandan sonra gecmise takilirsan iyilesemezsin.Allah boyle takdir etti diyip artik önüne bakmalisin ki yeni bi gebelige ve Allahin izniyle gelicek saglikli bebegine kavuşasın
Beterin beteri var belki de bebegin dogsa sagliksiz olacakti ve yavrun icin daha cok aci cekecektin kim bilebilir ki...
Cok sukur sagligin da yerine geliyor bir iki ay daha dinlenip kendini toparlayip tekrar yoluna bakicaksin hepimiz oyle yapmak zorundayiz...mutlaka aklinda biseyler kaliyordur ama sen onları da aşarsın.Bebegin senin icin seni cennette bekleyecek bi melek olarak kalicak zamanla oyle yer edicek.İsmini ver ve ismiyle dua et sana şefaatci olacak Rabbim bunu da herkese nasip etmez bir de oyle dusun
Allahim birdaha sana ve hicbir kadina yasatmasin boyle acıyı...
Yelizim kuzum Sağol eşi şimdilik tedavi görecek tedavi sonucu iyi olursa belki doğal yolla hamile kalabilir dr önünüzde uzun bir yol var demiş
Rabbim hayırlısı nı versin bu arada senin regl gelmiş sanırım ınss bu ay kendiliğinden olur
Kuzum hem tüp bebek yapmıyorlar eşi tedavi görecek zamanı belli değil ama inş bebiş vardır dün diodu bi leke geldi diye :26:
Kuzu benim yumu sormuştun dün bugün 10.gun test yapıcam yine daha dün calisma olduoluruna bırakıyorum bu ay sıkıldım cokk
Sedosum Sağol kuzum ınss gelicek ..
Kuzum hersey de bir hayır vardır sağlıkla olsun da varsın geç olsun..
Sen de kontrola gittinmi kanamam var diosun kuzum
Buu ne cabuk geliyor lafini size yasakliyorum
Ayy ne cabuk geliyor derkenn bugun hesapladim tam 50 gun sonra adet oldum :26:
Dimeyin oyleee nazar edeceeniz kendinizee onunuze bakin uleynnn
Twinim gecenlerde ntv de bi dr vardi bayan cok ünlü adını unuttum.Demisti ki erkek infertilitesi bizim icin kadin infertilitesinden daha kolay tup bebek calismalarinda.cunku tek bir sperm bile bulsak dolleyip rahme koyabiliyoruz daha cabuk sonuc aliyoruz demistii
İnsallahh eşinin tedavisi kisa surer cabuk cevap verir tedaviye ve biran once kavusur bebegine
Bugun annemden tam 9 yildir onlarca tedavi gormus 5 kez tup bebek yapmis bi akrabamizin kendiliginden hamile kaldigini ogrendim
Annem de hep ben kotu dusunmeyeyim diye her duydugunu acip bana anlatiyo
Her seyin vakti zamani varr hayirlisii hepimiz icin canlarimm
he kızz
valla canım ya yumurta yada sperm birbirini beğenmiyo
kız git tabi senin vaktinde var ben gittiğimde çok kaşınıyor ve çınlıyordu
test istedi işitme testi oda çok geç tarihe vermişti gidemedim belki bişey vardı geçici o solüsyonu verdi
damla gibi canım ucu ince uzun ama parmağınla sürüyon jel gibi bişey iyi geliyoo
Kuzum tamam bundan sonra bahsini etmiyoruz kızz fundoş harbiden kendimize nazar degdircez yaaBuu ne cabuk geliyor lafini size yasakliyorum
Ayy ne cabuk geliyor derkenn bugun hesapladim tam 50 gun sonra adet oldum :26:
Dimeyin oyleee nazar edeceeniz kendinizee onunuze bakin uleynnn
Twinim gecenlerde ntv de bi dr vardi bayan cok ünlü adını unuttum.Demisti ki erkek infertilitesi bizim icin kadin infertilitesinden daha kolay tup bebek calismalarinda.cunku tek bir sperm bile bulsak dolleyip rahme koyabiliyoruz daha cabuk sonuc aliyoruz demistii
İnsallahh eşinin tedavisi kisa surer cabuk cevap verir tedaviye ve biran once kavusur bebegine
Bugun annemden tam 9 yildir onlarca tedavi gormus 5 kez tup bebek yapmis bi akrabamizin kendiliginden hamile kaldigini ogrendim
Annem de hep ben kotu dusunmeyeyim diye her duydugunu acip bana anlatiyo
Her seyin vakti zamani varr hayirlisii hepimiz icin canlarimm
Twinn burnunu tıkayıp havayı kulaklarına basınç yap
bunun gibii hihi biz dalışta yaparız cok işe yariyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?