Ağlayakta gözden mi olak???

Yelizim kuzum Sağol eşi şimdilik tedavi görecek tedavi sonucu iyi olursa belki doğal yolla hamile kalabilir dr önünüzde uzun bir yol var demiş
Rabbim hayırlısı nı versin bu arada senin regl gelmiş sanırım ınss bu ay kendiliğinden olur

haydi hayırlısı twinim inşallah göbişinde miniğiyle döner kardeşinnn

benoşşşş haket kızz ince narin bide uzunsunki manken haltetmiş maşallah canım

Kuzum hem tüp bebek yapmıyorlar eşi tedavi görecek zamanı belli değil ama inş bebiş vardır dün diodu bi leke geldi diye :26:
Kuzu benim yumu sormuştun dün bugün 10.gun test yapıcam yine daha dün calisma oldu oluruna bırakıyorum bu ay sıkıldım cokk

Sedosum Sağol kuzum ınss gelicek ..
Kuzum hersey de bir hayır vardır sağlıkla olsun da varsın geç olsun..
Sen de kontrola gittinmi kanamam var diosun kuzum

aminnnn canımmmm inşallah ben inanıyorum çok yaklaştı bizim minikler gelcek hemde nurtopu gibii

ayşeeeeeemmmmm
kız çok zor işler hakket yaaa :18: off ne ağlıyodur şimdiii ayy kızcağız doğum dikişinimi memesinin ucunumu çeksin offf

her ay umutluyuz canım ama bu ayda olmazsa tüm belirti hazırlık çalışmalara rağmen demekki tek yok aşılama

Canmm olan oldu maalesef
Vardır Allahın bi hikmeti belki de seni daha buyuk acilardan korumustur bilemezsin.Elbette ki bu hep senin aklinin bi kosesinde kalicak hep aci verecek ama zamanla mutlaka azalacaktir.Allah sabrını verir
Fakat suandan sonra gecmise takilirsan iyilesemezsin.Allah boyle takdir etti diyip artik önüne bakmalisin ki yeni bi gebelige ve Allahin izniyle gelicek saglikli bebegine kavuşasın
Beterin beteri var belki de bebegin dogsa sagliksiz olacakti ve yavrun icin daha cok aci cekecektin kim bilebilir ki...
Cok sukur sagligin da yerine geliyor bir iki ay daha dinlenip kendini toparlayip tekrar yoluna bakicaksin hepimiz oyle yapmak zorundayiz...mutlaka aklinda biseyler kaliyordur ama sen onları da aşarsın.Bebegin senin icin seni cennette bekleyecek bi melek olarak kalicak zamanla oyle yer edicek.İsmini ver ve ismiyle dua et sana şefaatci olacak Rabbim bunu da herkese nasip etmez bir de oyle dusun
Allahim birdaha sana ve hicbir kadina yasatmasin boyle acıyı...

Merhaba cnmm
Kuzum gerçekten emzirme çok zor yaa mahfoluyo insan şimdi minik ya emmeyi öğreniyor oy yerim kolay gelsin ayşemm

Ayyy ayseee benim dogum konusundaki fobim işte o
En yakin arkadasimin dogumunda ve sonrasinda yaninda kalmistim.4 yil gecti ama gozumun onunde hala o emzirirken caninin acisindan gozyaslarinin bebegin yuzune damlaması aklima geliyo...birgun nasip olursa eger en korktugum şey yani

Yelizim ne güzel yazmışsin gerçekten öyle herkese Rabbim böyle bişey i nasip etmez .. Allahım cennetine yanına aldi melegini ..
Amin amin

haklısın canım insan ister istemez korkar yinemi olur diye ama olmayacak ben inanıyorumm herşey çok güzel olacak
ama bi test olayını yapsanızmı eşinle acaba kan uyuşmazlığı filan
inşallah canım inan çok yıprandımmm

twinimmm hadi bakalım bu ayda durmak yok umutla çalışmaya devam

Fundosumm biz dururmuyuz sence
Ikimizde aynı yolda ilerliyoz sanki
Gelecek inşallah bebekler ..

Ya kızlar bu arada benim kulaklar tıkandı 1 hafta dr acilmadi yahu dustan sonra böyle oldu ne yapsam ki off

Fundosumm biz dururmuyuz sence
Ikimizde aynı yolda ilerliyoz sanki
Gelecek inşallah bebekler ..

kızzz ne çabuk geçti dimeee
neyseki batla ovü. çabık geliyo kızzzz

biyerde bi yanlış yapıyoz ama nerde bilmiyom

Ya kızlar bu arada benim kulaklar tıkandı 1 hafta dr acilmadi yahu dustan sonra böyle oldu ne yapsam ki off

benimde duştan sonra genelde çok kaşınır tıkanır bazende
momecon diye bi solüsyon sürüyom ben ama :44: doktor vermiştiii

kızzz ne çabuk geçti dimeee
neyseki batla ovü. çabık geliyo kızzzz

biyerde bi yanlış yapıyoz ama nerde bilmiyom

Evet kuzum yaa bnde anlamıyorum maşallah çok uzun sürmüyor yoksa biz cildrirdik
Fundos bi gariplik var yani nerde acaba

Evet kuzum yaa bnde anlamıyorum maşallah çok uzun sürmüyor yoksa biz cildrirdik
Fundos bi gariplik var yani nerde acaba

Kız 1 hafta oluyo nerdeyse ama ..damla mi bu dediğin ilaç bnde gidicem sanırım dra

he kızz
valla canım ya yumurta yada sperm birbirini beğenmiyo

kız git tabi senin vaktinde var ben gittiğimde çok kaşınıyor ve çınlıyordu
test istedi işitme testi oda çok geç tarihe vermişti gidemedim belki bişey vardı geçici o solüsyonu verdi
damla gibi canım ucu ince uzun ama parmağınla sürüyon jel gibi bişey iyi geliyoo

Buu ne cabuk geliyor lafini size yasakliyorum
Ayy ne cabuk geliyor derkenn bugun hesapladim tam 50 gun sonra adet oldum :26:
Dimeyin oyleee nazar edeceeniz kendinizee onunuze bakin uleynnn

Twinim gecenlerde ntv de bi dr vardi bayan cok ünlü adını unuttum.Demisti ki erkek infertilitesi bizim icin kadin infertilitesinden daha kolay tup bebek calismalarinda.cunku tek bir sperm bile bulsak dolleyip rahme koyabiliyoruz daha cabuk sonuc aliyoruz demistii

İnsallahh eşinin tedavisi kisa surer cabuk cevap verir tedaviye ve biran once kavusur bebegine
Bugun annemden tam 9 yildir onlarca tedavi gormus 5 kez tup bebek yapmis bi akrabamizin kendiliginden hamile kaldigini ogrendim
Annem de hep ben kotu dusunmeyeyim diye her duydugunu acip bana anlatiyo
Her seyin vakti zamani varr hayirlisii hepimiz icin canlarimm

Twinn burnunu tıkayıp havayı kulaklarına basınç yap
bunun gibii hihi biz dalışta yaparız cok işe yariyyy

ayşemm açtım yeni sayfayı gözünüz aydın kimin bebişi

evet canım, her hayır da bir şer ,her şerde bir hayır vardır, boş kelime değil , inan ağladığım o anlarda bile benden kötü durumdakileri düşündükçe haksızlık ettğimi düşünüp kendime geliyordum ,Allahım kimseye yaşatmasın... isim olayına çok şaşırdım canım bilmiyordumm ve şu an çok kötü oldum ,gözyaşlarım isyandan değil merhametimden. doğum yaptığım o anda eşinin gelmesi için beklettiler ağlıyordum, içimden isim geçti birden ..onu öyle sevdimm ve o ana kadar hiiç isim düşünmemiştim...artık konuşmicam onunla ilgili, kapatıp geldim buraya geride bütün yaşadıklarımı yüreğimde minik oğlum Rabbim sağlıklı bir şekilde geri gönderecek inşallah

senin bat ne zaman son durumların nedir yelizcan inşallah funda twin benay güzel haberler gelirsiniz mayıs ayında bende hemen arkanızdann

kanamam geçen hafta oldu twinim ,önce kontrole gittiğmde birşey yok dediler... şimdi bir şey yok regli bekliyorum 6-7 mayıs inşallah

senin bat ne zaman canım

dimi kızzz
ohhh inşallah düzene girmiştir artık
tamam uleynnnn daha saldım çayıra :89:

Evet kuzum anlasamiyolar bizimkiler burda kimdi biri bi video paylaşmisti çizgi film şeklinde çekilmiş Bi filmdi hani spermler yum a hücum ediyorlardı aklıma o geldi yum örgü örüyordu
Dr gideyim en iyisi off ..
Kuzum tamam bundan sonra bahsini etmiyoruz kızz fundoş harbiden kendimize nazar degdircez yaa
Adetin geldimi sonunda ohh çok şükürrr
Inss kuzumm ya Rabbim çok çabuk verir bekletmez yıpratıcı yani maddi manevi bakalım biz sebepsiz olanların ne zmn gelicek ..
Annende ne yapsın kadın benim Annemde hiç bişey sormuyor sırf takip uzulmiyelim diye

Rabbim burdan haber vermeyi nasip etsin canlarim
Twinn burnunu tıkayıp havayı kulaklarına basınç yap
bunun gibii hihi biz dalışta yaparız cok işe yariyyy

Ay kuzu yaptım sol kulağim ağrıdı ..sağ sanki hiç tinlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…