Ağlayakta gözden mi olak???

kanamam geçen hafta oldu twinim ,önce kontrole gittiğmde birşey yok dediler... şimdi bir şey yok regli bekliyorum 6-7 mayıs inşallah

senin bat ne zaman canım

Gelsin geçsin bi kaç ay sonra çalışmalar başlasin
Kuzum benim 11 Mayıs

dimi kızzz
ohhh inşallah düzene girmiştir artık
tamam uleynnnn daha saldım çayıra :89:

Sagolunn fundam,twinim,yelizim
Bazilarida cok rahat emziriyor ama. Birazda yapi heraldee.

Bencede yeliz hakli kizlar. Kendi kendinize nazar degdireceksiniz.

Sedomm abimin kizi olduu:)sonunda karsilastikk

hehhh şöle sedommmm
evet benoşada sölemişlerdi bu isim olayını bende bilmezdim

kan uyuşmazlığımız yok canım ,
yıpranma sakın , ne zaman hayırlıysa hakkında o zaman gelsin inşallah

İnsallah Allah yakin zamanda tekrar yasaticak ve bukez saglikla gelicek dunyaya bebegin..Ve butun hamişlerimiz ve biler icin insallahhh

Canm benim bat falan kalmadi sanirim şuan adetim
Bende de rahim kalinlaşmasi oldu kurtaj yapilacakti sonra kist oluştu onlarca sonra 25 gun kanamam olduu sonra tuplerde sıvı var enfeksiyon kapmış tupleri alalim dediler vs vs
Cok uzun bosver
Nihayetinde suanda agrili bir adet yasiyorum sukurler olsun.yarin kontrole gidecegim insallah kist kolonisi de gitmistir.onun sonrasinda kendimi tatile cikaricam bir sure hicbisey yapmiycam.sonra Allahin izniyle bismillah diyip tedaviye baslariz artik ameliyat tüp müp ne lazimsa zaman gostercek

Tamam sustuk kuzumm maşallah diyelim

Yandan bebek sesi geliyo ağlıyor kuzu :26:

Son düzenleme:

Benimki de kardesime soruyo surekli.bana sormuyo sadece boyle seyleri anlatiyo sanki amacini anlamiyorum ben
Anam masallah 5 tane dogurmuş 2 de düşüğü varr ben ona cekmemişim

kan uyuşmazlığımız yok canım ,
yıpranma sakın , ne zaman hayırlıysa hakkında o zaman gelsin inşallah

fatmayla eşinde vardı canım şimdi hatırladımmm

çıkıyonmu sedommm tamammm öptüm bitanemmm

Benimki de kardesime soruyo surekli.bana sormuyo sadece boyle seyleri anlatiyo sanki amacini anlamiyorum ben
Anam masallah 5 tane dogurmuş 2 de düşüğü varr ben ona cekmemişim

Maşallah kuzum biz çekeydik anaamiza şimdi 3- 4 tane doğurmustuk

Tamam sustuk kuzumm maşallah diyelim

Yandan bebek sesi geliyo ağlıyor kuzu :26:

Ayy bizim de yandan bebek sesi geliyoo
Yaa varya icim gidiyo bi gidip gormek icin ama bu karı ben aşure dagitirken delikten bakip kapiyi acmamisti
Dun esime dedim ya gitsene diyo
Dedim ya kapiyi acti tamam da ya iceri buyur etmezse ben nasil gircem ne dicem mesela kapida
Ben de varya boyle cart cart konusuyom da okadar cekingen bi insanim ki bu konularda anlatamamm

Acaba bebişe bisey alip calsammi kapisini siz nasil tanisiyonuz yeni komşuyla yaa bi akil versenize cok bebek sevesim varr :26:

kürtaj mı tüpleri almak mı , hamile kalanlar da dış gebelik falan yol açıyormu bunlara , hiç anlamıyorum ,
Allah korusun canım çook geçmiş olsun...inşallah silinip gider kistler mistler , tertemiz olur için
aslında şu soğan suyuna mı başlasak bizde

Kizlarr kara bulutlar gitmiyor ustumuzden sabah annem aradi babam kriz gecirmis giremiyorum

Kizzz benim tenim okadar hassas kii en ufak biseyde hemen morarir ve acı eşigim cok dusukk :26:
Ay o benim basima gelecek ben biliomm :18:

hala oldunn yani ayşem maşallah miniğe
ama gitmem lazım şimdi canom

Kizlarr kara bulutlar gitmiyor ustumuzden sabah annem aradi babam kriz gecirmis giremiyorum

ezom canım çok geçmiş olsunn ( inşallah kısa zamanda sağlıcakla atlatır hemen kalkar ayağa

Valla canmm kurtajin amaci rahimde aşiri kalinlaşma olup kanamaya sebep oldugu icin o kalinlasmayi alicaklar o kurtaj islemiyle
Cok sukur ki gerek kalmadi baska yere gittik yoksa o kadın beni mahvedicekti

Sogam suyuna ben hatirlatmami yazdim adetin 7. Gunu basliycamm sen de yap istersen bide sen gecen gun okudun mu bilmiyorum bol bol kabuklu yer fistigi varya ondan ve kivi ve ananas tuket dusukten sonra rahmin daha cabuk toparlanmasini sagliyormus

Geçmiş olsun kuzum ınss iyidr simdi baban geçecek kuzum sen psikolojini düzeltmeye bak bence kafandan at kotu düşünceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…