kanamam geçen hafta oldu twinim ,önce kontrole gittiğmde birşey yok dediler... şimdi bir şey yok regli bekliyorum 6-7 mayıs inşallah
senin bat ne zaman canım
dimi kızzz
ohhh inşallah düzene girmiştir artık
tamam uleynnnn daha saldım çayıra :89:
ayşemm açtım yeni sayfayıgözünüz aydın kimin bebişi
evet canım, her hayır da bir şer ,her şerde bir hayır vardır, boş kelime değil , inan ağladığım o anlarda bile benden kötü durumdakileri düşündükçe haksızlık ettğimi düşünüp kendime geliyordum ,Allahım kimseye yaşatmasın... isim olayına çok şaşırdım canım bilmiyordumm ve şu an çok kötü oldum ,gözyaşlarım isyandan değil merhametimden. doğum yaptığım o anda eşinin gelmesi için beklettiler ağlıyordum, içimden isim geçti birden ..onu öyle sevdimm ve o ana kadar hiiç isim düşünmemiştim...artık konuşmicam onunla ilgili, kapatıp geldim buraya geride bütün yaşadıklarımıyüreğimde minik oğlum Rabbim sağlıklı bir şekilde geri gönderecek inşallah
senin bat ne zaman son durumların nedir yelizcan inşallah funda twin benay güzel haberler gelirsiniz mayıs ayında bende hemen arkanızdann
haklısın canım insan ister istemez korkar yinemi olur diye ama olmayacak ben inanıyorumm herşey çok güzel olacak
ama bi test olayını yapsanızmı eşinle acaba kan uyuşmazlığı filan
inşallah canım inan çok yıprandımmm
twinimmm hadi bakalım bu ayda durmak yok umutla çalışmaya devam
ayşemm açtım yeni sayfayıgözünüz aydın kimin bebişi
evet canım, her hayır da bir şer ,her şerde bir hayır vardır, boş kelime değil , inan ağladığım o anlarda bile benden kötü durumdakileri düşündükçe haksızlık ettğimi düşünüp kendime geliyordum ,Allahım kimseye yaşatmasın... isim olayına çok şaşırdım canım bilmiyordumm ve şu an çok kötü oldum ,gözyaşlarım isyandan değil merhametimden. doğum yaptığım o anda eşinin gelmesi için beklettiler ağlıyordum, içimden isim geçti birden ..onu öyle sevdimm ve o ana kadar hiiç isim düşünmemiştim...artık konuşmicam onunla ilgili, kapatıp geldim buraya geride bütün yaşadıklarımıyüreğimde minik oğlum Rabbim sağlıklı bir şekilde geri gönderecek inşallah
senin bat ne zaman son durumların nedir yelizcan inşallah funda twin benay güzel haberler gelirsiniz mayıs ayında bende hemen arkanızdann
hehhh şöle sedommmm
evet benoşada sölemişlerdi bu isim olayını bende bilmezdim
Sagolunn fundam,twinim,yelizim
Bazilarida cok rahat emziriyor ama. Birazda yapi heraldee.
Bencede yeliz hakli kizlar. Kendi kendinize nazar degdireceksiniz.
Sedomm abimin kizi olduu:)sonunda karsilastikk
Evet kuzum anlasamiyolar bizimkiler burda kimdi biri bi video paylaşmisti çizgi film şeklinde çekilmiş Bi filmdi hani spermler yum a hücum ediyorlardı aklıma o geldi yum örgü örüyordu
Dr gideyim en iyisi off ..
Kuzum tamam bundan sonra bahsini etmiyoruz kızz fundoş harbiden kendimize nazar degdircez yaa
Adetin geldimi sonunda ohh çok şükürrr
Inss kuzumm ya Rabbim çok çabuk verir bekletmez yıpratıcı yani maddi manevi bakalım biz sebepsiz olanların ne zmn gelicek ..
Annende ne yapsın kadın benim Annemde hiç bişey sormuyor sırf takip uzulmiyelim diye
Rabbim burdan haber vermeyi nasip etsin canlarim
Ay kuzu yaptım sol kulağim ağrıdı ..sağ sanki hiç tinlamiyor
kan uyuşmazlığımız yok canım ,
yıpranma sakın , ne zaman hayırlıysa hakkında o zaman gelsin inşallah
Benimki de kardesime soruyo surekli.bana sormuyo sadece boyle seyleri anlatiyo sanki amacini anlamiyorum ben
Anam masallah 5 tane dogurmuş 2 de düşüğü varr ben ona cekmemişim
Tamam sustuk kuzummmaşallah diyelim
Yandan bebek sesi geliyo ağlıyor kuzu :26:
İnsallah Allah yakin zamanda tekrar yasaticak ve bukez saglikla gelicek dunyaya bebegin..Ve butun hamişlerimiz ve biler icin insallahhh
Canm benim bat falan kalmadi sanirim şuan adetim
Bende de rahim kalinlaşmasi oldu kurtaj yapilacakti sonra kist oluştu onlarca sonra 25 gun kanamam olduu sonra tuplerde sıvı var enfeksiyon kapmış tupleri alalim dediler vs vs
Cok uzun bosver
Nihayetinde suanda agrili bir adet yasiyorum sukurler olsun.yarin kontrole gidecegim insallah kist kolonisi de gitmistir.onun sonrasinda kendimi tatile cikaricam bir sure hicbisey yapmiycam.sonra Allahin izniyle bismillah diyip tedaviye baslariz artik ameliyat tüp müp ne lazimsa zaman gostercek
Sagolunn fundam,twinim,yelizim
hala oldunn yani ayşemSagolunn fundam,twinim,yelizim
Kizlarr kara bulutlar gitmiyor ustumuzden sabah annem aradi babam kriz gecirmis giremiyorum
kürtaj mıtüpleri almak mı , hamile kalanlar da dış gebelik falan yol açıyormu bunlara , hiç anlamıyorum ,
Allah korusun canım çook geçmiş olsun...inşallah silinip gider kistler mistler , tertemiz olur için
aslında şu soğan suyuna mı başlasak bizde
Kizlarr kara bulutlar gitmiyor ustumuzden sabah annem aradi babam kriz gecirmis giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?