Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlarr ya sosyal bugun gidiyordu dimii hastaneyee :26: yada pazartesi mi demiştii hic sesi cikmiyorr

Ay cnm bilemedim ki kapıyı da acmamis diosun belki kadın yalnizsa cekinmistir bende komsularla pek konuşmuyorum kuzum bu konuda senin gibiyim aynı :26:
Başka konustugn komşun varsa onla beraber gidin diycem ama

Ay cnm bilemedim ki kapıyı da acmamis diosun belki kadın yalnizsa cekinmistir bende komsularla pek konuşmuyorum kuzum bu konuda senin gibiyim aynı :26:
Başka konustugn komşun varsa onla beraber gidin diycem ama

Hayir canm bitane bile yokk
Yaa cok gidesim varr evleri hep kalabalik annesi falan yaninda hep gece bebek aglayinca konusma sesleri geliyo
Yaa annem burda olsaydi coktann kanka olmustu hepsiyle

Kizlarr kara bulutlar gitmiyor ustumuzden sabah annem aradi babam kriz gecirmis giremiyorum

kızzzz deli görümcen doğurdu ya tatlımı tatlı gidip onu sevseneee o kadın açmaz bak kapıyı yine ben olsam gitmem yaa almaz aralıktan bakar noldu der dbide gerilirsin

evet soğan suyu bence mucizeee olabilir canommm

ezommmm çok geçmiş olsun durumu nasıl şimdiiiii

Hayir canm bitane bile yokk
Yaa cok gidesim varr evleri hep kalabalik annesi falan yaninda hep gece bebek aglayinca konusma sesleri geliyo
Yaa annem burda olsaydi coktann kanka olmustu hepsiyle

Çok sıkıcı olsa gerek yelizim kuzum istersen bi uğra hayırlı olsun diye fln hem tanışırsiniz
Kuzu bizde is yok ne varsa eskilerde var

canım aynısı geçen iki hafta bende de oldu , 2,5 cm rahminde kalınlaşma var kürtaj olman gerek dediler, yinee , çıldırdım , çok kötüydü sonra geçen p .tesi gittiğimde 8 mm olmuştu.. büyük ihtimalle sende kendiliğinden attın...vallahi yine aynı şeyleri yaşayıp kürtaj olmaktansa kendilinden atmayı tercih ettim.
kivi artık yiyemiyorum canım ama yer fıstığı en kolayı :)
soğan suyuna bende başlicam

ben bi gidemedim ya :)

kaderimde varmış fundoşum soğan suyunu içmek

Çok sıkıcı olsa gerek yelizim kuzum istersen bi uğra hayırlı olsun diye fln hem tanışırsiniz
Kuzu bizde is yok ne varsa eskilerde var

Ayy fundaa giriş nasil yapilir mesela kapiyi actiklarinda ne denir bilsemm gidecem de cesaret edemiyom mal gibi kalmiim sonra

Gorumcemin miii..hayirli olsuna gittim o fazla bile onlara kizz..onlarin cocugunu da sevmeye kalktim kısır muamelesi gordum sinir oluyorum gidesim yokk

Sedo Allah bidaha yasatmasin...gecti gitti insallah artik duzene girecekkk
Sen de basla sogan suyuna kizz iyi gelirr

Kizlarr ya sosyal bugun gidiyordu dimii hastaneyee :26: yada pazartesi mi demiştii hic sesi cikmiyorr

Ohaa yazdim ciktim online olmusss

haa haa hissettim kızım pazartesi dr a gidiyorum yelizim randevumu bile aldım saat 2 de

twinim cinsiyeti söylemez daha çok erken

sedoşummm takdir ettim seni hep böyle ol kuzum yakında bebişin gelecek onunla teselli olacaksın, acın belki bitmeyecek ama azalacak

ayşem meme ucu kremleri varmış kız acaba ondan mı kullansa ama bebeğe zararı olur mu bilemedim şimdi

ezo geçmiş olsun kuzu Allah şifasını versin

fundoşumm

benay hatun nerelerde köle gibi çalıştırıyorlar mı yoksa

başka kim vardı kızzz unuttuğum

kaderimde varmış fundoşum soğan suyunu içmek

ya sen nereye gidiyosunkiii :84:
he kız ayşeyle ben başlamıştım yelizde peşimizden eşlik etmişti hey gidi heyy ne çabuk geçiyo zaman
bende mi başlasam tekrarkiii
aman kalsın

lcw den söyle dandik bi takım al görmeye git seni soğuk karşılarsa takıma verdiğin paraya üzülmezsin ne de olsa kapıyı açınca merhaba bebeği görmeye geldim dersin

ayy bu da bize car car konuşuyor yan komşusuna gidemiyor kız

sosyalimmmmm

ilaç değilde o kendi sütü iyiymiş bildiğim kadarıylaaa süt ile yaralı yeri ıslıycakmışsın

he valla borusu bi bize bide kocişine ötüyo
ama ben gitmem vallahi o kapıya kızın aşuresini bile almıyo kapıyı açmıyo
şimdide içeri alacaklarını sanmıyorum

yada çok gitmek istiyosa kapıyı çalcak sessizce bebeğiniz oldu galiba gözünüz aydın bişeye ihtiyacınız olursa saat kaç olursa çekinmein mi desee

sosyalimmmmm

ilaç değilde o kendi sütü iyiymiş bildiğim kadarıylaaa süt ile yaralı yeri ıslıycakmışsın

ayy sen kendi sütü yazmışsın bende kedi sütü okuyorum diyorum ki kedinin sütünü nasıl nereden bulacaklar

çekinmiştir fundoşum ondan açmamıştır yada ne bileyim adam vardır belki içeride yelizi görünce açmamıştır muhafazakar oralar ne desek boş şimdi :26: aman bence bi takım alsın gitsin

Son düzenleme:

hehehehe yok daha nelerrr

evet oda olabilirrr bi açılışı yapsın bizim kız bakalım ne kaybeder
he kızz kimse kalmamışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…