Ayy bizim de yandan bebek sesi geliyoo
Yaa varya icim gidiyo bi gidip gormek icin ama bu karı ben aşure dagitirken delikten bakip kapiyi acmamisti
Dun esime dedim ya gitsene diyo
Dedim ya kapiyi acti tamam da ya iceri buyur etmezse ben nasil gircem ne dicem mesela kapida
Ben de varya boyle cart cart konusuyom da okadar cekingen bi insanim ki bu konularda anlatamamm
Acaba bebişe bisey alip calsammi kapisini siz nasil tanisiyonuz yeni komşuyla yaa bi akil versenize cok bebek sevesim varr :26:
Kizlarr ya sosyal bugun gidiyordu dimii hastaneyee :26: yada pazartesi mi demiştii hic sesi cikmiyorr
Ay cnm bilemedim ki kapıyı da acmamis diosun belki kadın yalnizsa cekinmistir bende komsularla pek konuşmuyorum kuzum bu konuda senin gibiyim aynı :26:
Başka konustugn komşun varsa onla beraber gidin diycem ama
Ayy bizim de yandan bebek sesi geliyoo
Yaa varya icim gidiyo bi gidip gormek icin ama bu karı ben aşure dagitirken delikten bakip kapiyi acmamisti
Dun esime dedim ya gitsene diyo
Dedim ya kapiyi acti tamam da ya iceri buyur etmezse ben nasil gircem ne dicem mesela kapida
Ben de varya boyle cart cart konusuyom da okadar cekingen bi insanim ki bu konularda anlatamamm
Acaba bebişe bisey alip calsammi kapisini siz nasil tanisiyonuz yeni komşuyla yaa bi akil versenize cok bebek sevesim varr :26:
kürtaj mıtüpleri almak mı , hamile kalanlar da dış gebelik falan yol açıyormu bunlara , hiç anlamıyorum ,
Allah korusun canım çook geçmiş olsun...inşallah silinip gider kistler mistler , tertemiz olur için
aslında şu soğan suyuna mı başlasak bizde
Kizlarr kara bulutlar gitmiyor ustumuzden sabah annem aradi babam kriz gecirmis giremiyorum
Hayir canm bitane bile yokk
Yaa cok gidesim varr evleri hep kalabalik annesi falan yaninda hep gece bebek aglayinca konusma sesleri geliyo
Yaa annem burda olsaydi coktann kanka olmustu hepsiyle
Valla canmm kurtajin amaci rahimde aşiri kalinlaşma olup kanamaya sebep oldugu icin o kalinlasmayi alicaklar o kurtaj islemiyle
Cok sukur ki gerek kalmadi baska yere gittik yoksa o kadın beni mahvedicekti
Sogam suyuna ben hatirlatmami yazdim adetin 7. Gunu basliycamm sen de yap istersen bide sen gecen gun okudun mu bilmiyorum bol bol kabuklu yer fistigi varya ondan ve kivi ve ananas tuket dusukten sonra rahmin daha cabuk toparlanmasini sagliyormus
kızzzz deli görümcen doğurdu ya tatlımı tatlı gidip onu sevseneee o kadın açmaz bak kapıyı yine ben olsam gitmem yaa almaz aralıktan bakar noldu der dbide gerilirsin
evet soğan suyu bence mucizeee olabilir canommm
ezommmm çok geçmiş olsun durumu nasıl şimdiiiii
kızzzz deli görümcen doğurdu ya tatlımı tatlı gidip onu sevseneee o kadın açmaz bak kapıyı yine ben olsam gitmem yaa almaz aralıktan bakar noldu der dbide gerilirsin
evet soğan suyu bence mucizeee olabilir canommm
ezommmm çok geçmiş olsun durumu nasıl şimdiiiii
Çok sıkıcı olsa gerek yelizim kuzum istersen bi uğra hayırlı olsun diye fln hem tanışırsiniz
Kuzu bizde is yok ne varsa eskilerde var
canım aynısı geçen iki hafta bende de oldu , 2,5 cm rahminde kalınlaşma var kürtaj olman gerek dediler, yinee , çıldırdım , çok kötüydü sonra geçen p .tesi gittiğimde 8 mm olmuştu.. büyük ihtimalle sende kendiliğinden attın...vallahi yine aynı şeyleri yaşayıp kürtaj olmaktansa kendilinden atmayı tercih ettim.
kivi artık yiyemiyorum canım ama yer fıstığı en kolayı :)
soğan suyuna bende başlicam
ben bi gidemedim ya :)
Kizlarr ya sosyal bugun gidiyordu dimii hastaneyee :26: yada pazartesi mi demiştii hic sesi cikmiyorr
Ohaa yazdim ciktim online olmusss
canım aynısı geçen iki hafta bende de oldu , 2,5 cm rahminde kalınlaşma var kürtaj olman gerek dediler, yinee , çıldırdım , çok kötüydü sonra geçen p .tesi gittiğimde 8 mm olmuştu.. büyük ihtimalle sende kendiliğinden attın...vallahi yine aynı şeyleri yaşayıp kürtaj olmaktansa kendilinden atmayı tercih ettim.
kivi artık yiyemiyorum canım ama yer fıstığı en kolayı :)
soğan suyuna bende başlicam
ben bi gidemedim ya :)
kaderimde varmış fundoşum soğan suyunu içmek
lcw den söyle dandik bi takım al görmeye git seni soğuk karşılarsa takıma verdiğin paraya üzülmezsin ne de olsakapıyı açınca merhaba bebeği görmeye geldim dersin
ayy bu da bize car car konuşuyor yan komşusuna gidemiyor kız
sosyalimmmmm
ilaç değilde o kendi sütü iyiymiş bildiğim kadarıylaaa süt ile yaralı yeri ıslıycakmışsın
he valla borusu bi bize bide kocişine ötüyo
ama ben gitmem vallahi o kapıya kızın aşuresini bile almıyo kapıyı açmıyo
şimdide içeri alacaklarını sanmıyorum
yada çok gitmek istiyosa kapıyı çalcak sessizce bebeğiniz oldu galiba gözünüz aydın bişeye ihtiyacınız olursa saat kaç olursa çekinmein mi desee
ayy sen kendi sütü yazmışsın bende kedi sütü okuyorum diyorum ki kedinin sütünü nasıl nereden bulacaklar
çekinmiştir fundoşum ondan açmamıştır yada ne bileyim adam vardır belki içeride yelizi görünce açmamıştır muhafazakar oralar ne desek boş şimdi :26: aman bence bi takım alsın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?