Ağlayakta gözden mi olak???

thy ne güzel reklam yapmış kızlar gördünüzmüüüü
yelizz sizn oatarafla ilgili kızz

bende bugün aynı şeyi arkadaşlara söyledim bencede çok güzel olmuş , duygulandım bile reklamın sonunda

he kız kuzenim paylaşmış o ığdırda öğr. yaptı 5 sene hiç sevmezdi zor gelirdi gitmek ankaradan
ondan heralde çok ağladım yazmış

Sosyalim hosgeldinnnn...

Hahh eşim de aynen oyle diyo senin kabadayiligin bana söküyo insanlari gorunce dilini yutuyosun
Kiz beni disarda gorseniz inanmazsiniz ben hicc konusmamm sesim cikmaz.Sadece simirlendigim bisey olursa sokak ortasi da olsa bagir cagir kufrederim yanii
Ben şoyyle yapiim mesela kapilarini calipp ogleden sonra hayirli olsuna gelmek istiyorum musaitseniz falan mi desemm ne biliim oyle pat diye gitmiim yanii.ogleden sonra gittigimde kapiyi acmazlarsa da cevabimi alirim ayy bide acmazlarmişş ben de o sinirle kapilarina dayanip kapilari yumruklarmişimm bagirip falann benden beklenirr

Kizz genc belki iyi biridir yaa arkadas olur belkii ozaman kocasi vardi da sadece kadin yoktuu ondan acmamistir ne biliimm
Ben de yalnizliktan yakinda disari cikip evin onundeki cocuklarla oynicam haa

Kizz o meme ucu icin verilen krem ayni zamanda yeni dogan bebişin agzinda pamukcuk denen bişey oluyo ya mavi bi merhem ona da iyi geliyomus arkadasim kullaniyodu ama bi poka yaramiyodu yanii

Ben de dun bunu yazmistim ama gondermemisim megerse sonradan farketmistimm

Bayildik biz o reklama ya
Cok isterse geler bence agri dagi en guzel ığdırdan gozukuyor onu farkettim

o şu ara bunalımda bebei oldu evde ve kilo ço kaldı bunalım takılıyorrrr

çok şükür ben bunalımda değilim kız

bencede öyle yap yelizim kocası gittikten sonra müsaitsen size gelmek istiyorum dersin eşşek değil ya tabi buyur eder öğleden sonra gidersin belki kanka bile olabilirsin kız

kız ne bileyim kremler merhemler henüz ben araştırmaya başlamadım amann bir sürü bir şey var kız çiçeği böceği kremi magneti okuyorumda doğuma yakın her şeyi hazırlıyorlar

Ben de dun bunu yazmistim ama gondermemisim megerse sonradan farketmistimm

Bayildik biz o reklama ya
Cok isterse geler bence agri dagi en guzel ığdırdan gozukuyor onu farkettim

yaaa ben ülkenin dört bir yanını gemzeyi çok seviyorummm tarihi yerleri kutsal ve büyüleyici yerleri
kız orda ishak paşa sarayı var demiii nasıl güzelmi yoksa onunda dokusunu bozmuşlarmııı

yımırtammı çatlıyor yahuuu kasıklarım acaip ağrıyorrr akıntıda var hesaba görede bugünmüş porgram öle diyodu
akşama yetişsek bari

Bakalimm bi deneyeyim
Kizz bizim orda olsaa simdi kirki cikana kadar annem hergun yemegini yapar şerbetini yapar goturur sonra dayanamaz bebegi yikar kundaklar cikardi burdakiler bi halta yaramaz ben dogum yapsam esimin annesi bile gelmez yani yardim etmeyee
Az insan olsalar ya kizzz bak diger yanimdaki dairedeki kiz da karni burnunda burali da degil evde hep tek basina
Az insan olsa ben onlara arkadas da olurum arkadasi gectim yani ihtiyaci varmi sorarim falan ama yohh ben kendime yobaz derdim bu lar benden beter

sosyosss hosgeldinnn

lansolin krem suruyor cnm. onun cocugada zarari yokmus ama pek fayda etmiyor sanirim.

yelizzz komsuna mi gidecen canim. bebisi gormeye geldim de dal icerii sosyaalin dedigi gibi bide lcw dan takim al. ooldu istee

tek başına yeni doğan bebek nasıl bakılır ki ben şahsen bakamam kolu bacağı çıkar diye korkarım gerçekten yobazlarmış öyle şey mi olur

yaaa ben ülkenin dört bir yanını gemzeyi çok seviyorummm tarihi yerleri kutsal ve büyüleyici yerleri
kız orda ishak paşa sarayı var demiii nasıl güzelmi yoksa onunda dokusunu bozmuşlarmııı

yımırtammı çatlıyor yahuuu kasıklarım acaip ağrıyorrr akıntıda var hesaba görede bugünmüş porgram öle diyodu
akşama yetişsek bari

Evet canm cok guzel biyer
Sadece bir yerinde tadilat yapilmisti sacmalik otesi biseydi soylemiim simdi rezil etmiim
Ama ici cok guzel yanii

Kizz cundaya gittin mi orasi harika yaa o eski rum evleri benim aklim gitmişti eski kiliseler falan o dar taş sokaklari muhtesek biyerr tavsiye ederimm

Yetisirsinn dusunmeeee

sosyosss hosgeldinnn

lansolin krem suruyor cnm. onun cocugada zarari yokmus ama pek fayda etmiyor sanirim.

yelizzz komsuna mi gidecen canim. bebisi gormeye geldim de dal icerii sosyaalin dedigi gibi bide lcw dan takim al. ooldu istee

hoş bulduk kuzum, ayşem o kremi çok önceden sürmeye başlayacakmış ama sonradan sürerse bi faydası olmuyor demek ki bence sende sürmeye başla tabii druna sor ondan sonra :26:

Sosyalimm buarada ben de gecen gun kardesime biseyler alip yollayayim surpriz olsun dedim de bi bakindim internette aman yarabbimm duş teknesi bakiyorum yok filesi yok jeli yok süngeri.Alt degistirme bezi bakiyorum yaninda yok emzirme yastigi yok emzirme sutyeni bikac attim sepete bi baktim 400 lira olmuşş
Sonra dedim dur parca parca alalim zamanla tamamlariz
Ve bunlar hicbiseyy neler neler varr bitmez tukenmez yani almakla
Amaa ona vakit ayirip bakmasi ugrasmasi ayri bi guzel o ayrii

hoş bulduk kuzum, ayşem o kremi çok önceden sürmeye başlayacakmış ama sonradan sürerse bi faydası olmuyor demek ki bence sende sürmeye başla tabii druna sor ondan sonra :26:

onceden surmeye basladi zaten canim ama birazda yapi iste. bazi ciltler cok hassas oluyor. ablamda hic boyle sorunlar olmadi.
ve o kremi her emzirmeden sonra suruyosun.

cunda miiii orasi cok guzel bi yerr. bayilmistim benn. hele seytan sofrasii falannnn

yum catladi mii fundammm. aksama kalir hatta yarina bile yetistirirsinnn

kız işte ben bu konularda çok cahilim yakınımda öyle hiç yeni doğum yapanda yok artık buradan yavaş yavaş öğreneceğiz ayşem ve lizim yardımlarınızı bekliyoruz , bebek eşyaları ne kadarda pahalı değil mi

ayyy sahimiiii off çok görmek isterim orayı van akdaamrı mardini offf
e normal canım nerdee eskilerin yeteneği bvecerisi

he kızzz gittim 2-3 defa hemde
hatta eşimin akrabaları ayvalığa yerleşti izmire giderken uğrayıp kalırız 1 gece hemen uğrarız oraya şeytan sofrasına çıkarız ben çok seviyom egeyi yaaa aşığım
offff bozcaada gökçeada assos kaz dağları cunda off yaaa emekli olsakta yerleşsek

kız bende bugün işim yo kdie turlara bakıyodumm yunanstan santoriniii eşime dedim 19 mayısta gidek işim çok çalışırım diyo
tur arkadaşı bulsam gidecem ablamlar aldı eskişehir kütahya
gittim hayatta gitmem bidahaa

Son düzenleme:

o zaman cildi çok hassasmış canım , inşallah bir an önce iyileşir, kız ben seni merak ediyorum resmini benim maile atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…