thy ne güzel reklam yapmış kızlar gördünüzmüüüü
yelizz sizn oatarafla ilgili kızz
bende bugün aynı şeyi arkadaşlara söyledim bencede çok güzel olmuş , duygulandım bile reklamın sonunda
he kız kuzenim paylaşmış o ığdırda öğr. yaptı 5 sene hiç sevmezdi zor gelirdi gitmek ankaradan
ondan heralde çok ağladım yazmış
oda bendenmiş desenebende hormonlar yüzünden zannediyordum
o şu ara bunalımda bebei oldu evde ve kilo ço kaldı bunalım takılıyorrrr
Sosyalim hosgeldinnnn...
Hahh eşim de aynen oyle diyo senin kabadayiligin bana söküyo insanlari gorunce dilini yutuyosun
Kiz beni disarda gorseniz inanmazsiniz ben hicc konusmamm sesim cikmaz.Sadece simirlendigim bisey olursa sokak ortasi da olsa bagir cagir kufrederim yanii
Ben şoyyle yapiim mesela kapilarini calipp ogleden sonra hayirli olsuna gelmek istiyorum musaitseniz falan mi desemm ne biliim oyle pat diye gitmiim yanii.ogleden sonra gittigimde kapiyi acmazlarsa da cevabimi alirimayy bide acmazlarmişş ben de o sinirle kapilarina dayanip kapilari yumruklarmişimm bagirip falann benden beklenirr
Kizz genc belki iyi biridir yaa arkadas olur belkii ozaman kocasi vardi da sadece kadin yoktuu ondan acmamistir ne biliimm
Ben de yalnizliktan yakinda disari cikip evin onundeki cocuklarla oynicam haa
Kizz o meme ucu icin verilen krem ayni zamanda yeni dogan bebişin agzinda pamukcuk denen bişey oluyo ya mavi bi merhem ona da iyi geliyomus arkadasim kullaniyodu ama bi poka yaramiyodu yanii
Ben de dun bunu yazmistim ama gondermemisim megerse sonradan farketmistimm
Bayildik biz o reklama ya
Cok isterse geler benceagri dagi en guzel ığdırdan gozukuyor onu farkettim
çok şükür ben bunalımda değilim kız
bencede öyle yap yelizim kocası gittikten sonra müsaitsen size gelmek istiyorum dersin eşşek değil ya tabi buyur eder öğleden sonra gidersin belki kanka bile olabilirsin kız
kız ne bileyim kremler merhemler henüz ben araştırmaya başlamadım amann bir sürü bir şey var kız çiçeği böceği kremi magneti okuyorumda doğuma yakın her şeyi hazırlıyorlar
Bakalimm bi deneyeyim
Kizz bizim orda olsaa simdi kirki cikana kadar annem hergun yemegini yapar şerbetini yapar goturur sonra dayanamaz bebegi yikar kundaklar cikardiburdakiler bi halta yaramaz ben dogum yapsam esimin annesi bile gelmez yani yardim etmeyee
Az insan olsalar ya kizzz bak diger yanimdaki dairedeki kiz da karni burnunda burali da degil evde hep tek basina
Az insan olsa ben onlara arkadas da olurum arkadasi gectim yani ihtiyaci varmi sorarim falan ama yohh ben kendime yobaz derdim bu lar benden beter
yaaa ben ülkenin dört bir yanını gemzeyi çok seviyorummm tarihi yerleri kutsal ve büyüleyici yerleri
kız orda ishak paşa sarayı var demiii nasıl güzelmi yoksa onunda dokusunu bozmuşlarmııı
yımırtammı çatlıyor yahuuukasıklarım acaip ağrıyorrr akıntıda var hesaba görede bugünmüş porgram öle diyodu
akşama yetişsek bari
sosyosss hosgeldinnn
lansolin krem suruyor cnm. onun cocugada zarari yokmus ama pek fayda etmiyor sanirim.
yelizzz komsuna mi gidecen canim. bebisi gormeye geldim de dal iceriisosyaalin dedigi gibi bide lcw dan takim al. ooldu istee
hoş bulduk kuzum, ayşem o kremi çok önceden sürmeye başlayacakmış ama sonradan sürerse bi faydası olmuyor demek ki bence sende sürmeye başla tabii druna sor ondan sonra :26:
Sosyalimm buarada ben de gecen gun kardesime biseyler alip yollayayim surpriz olsun dedim de bi bakindim internette aman yarabbimm duş teknesi bakiyorum yok filesi yok jeli yok süngeri.Alt degistirme bezi bakiyorum yaninda yok emzirme yastigi yok emzirme sutyeni bikac attim sepete bi baktim 400 lira olmuşş
Sonra dedim dur parca parca alalim zamanla tamamlariz
Ve bunlar hicbiseyy neler neler varr bitmez tukenmez yani almakla
Amaa ona vakit ayirip bakmasi ugrasmasi ayri bi guzel o ayrii
Evet canm cok guzel biyer
Sadece bir yerinde tadilat yapilmisti sacmalik otesi biseydi soylemiim simdi rezil etmiim
Ama ici cok guzel yanii
Kizz cundaya gittin mi orasi harika yaa o eski rum evleri benim aklim gitmişti eski kiliseler falan o dar taş sokaklari muhtesek biyerr tavsiye ederimm
Yetisirsinn dusunmeeee
onceden surmeye basladi zaten canimama birazda yapi iste. bazi ciltler cok hassas oluyor. ablamda hic boyle sorunlar olmadi.
ve o kremi her emzirmeden sonra suruyosun.
cunda miiiiorasi cok guzel bi yerr. bayilmistim benn. hele seytan sofrasii falannnn
yum catladi mii fundammm. aksama kalir hatta yarina bile yetistirirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?