ayyy sahimiiii off çok görmek isterim orayı van akdaamrı mardini offf
e normal canım nerdee eskilerin yeteneği bvecerisi
he kızzz gittim 2-3 defa hemde
hatta eşimin akrabaları ayvalığa yerleşti izmire giderken uğrayıp kalırız 1 gece hemen uğrarız oraya şeytan sofrasına çıkarız ben çok seviyom egeyi yaaa aşığım
offff bozcaada gökçeada assos kaz dağları cunda off yaaa emekli olsakta yerleşsek
kız bende bugün işim yo kdie turlara bakıyodumm yunanstan santoriniii eşime dedim 19 mayısta gidek işim çok çalışırım diyee
tur arkadaşı bulsam gidecem ablamlar aldı eskişehir kütahya
gittim hayatta gitmem bidahaa
biz gözümüzü dubaiye diktikgidecem kız hayat orada adamlar ne kadar zengin dün eşim Makedonya turu var dedi durdu durdu 2 sene sonra adamın ağzından bir tur lafı çıktı tamda zamanında çıktı yani
ayyy sahimiiii off çok görmek isterim orayı van akdaamrı mardini offf
e normal canım nerdee eskilerin yeteneği bvecerisi
he kızzz gittim 2-3 defa hemde
hatta eşimin akrabaları ayvalığa yerleşti izmire giderken uğrayıp kalırız 1 gece hemen uğrarız oraya şeytan sofrasına çıkarız ben çok seviyom egeyi yaaa aşığım
offff bozcaada gökçeada assos kaz dağları cunda off yaaa emekli olsakta yerleşsek
kız bende bugün işim yo kdie turlara bakıyodumm yunanstan santoriniii eşime dedim 19 mayısta gidek işim çok çalışırım diyee
tur arkadaşı bulsam gidecem ablamlar aldı eskişehir kütahya
gittim hayatta gitmem bidahaa
ayy bende öle diyom ben hamile kalınca dersin gidek diye kılkuyruklarrrr
dahada zor gidilir kız bebiş gelincerahat geçerse hamilelikte gitsen olmazmıııı
bazı aylarda tehlike yokyaaa
fundam sizde bizim kafadasiniz
ben ztn canakkalede okudum. bozcaada,gokceada,assos,ayvalikkk,hepsine asigimmmm
bende emeklilikte oralarda yasamayi cok isterimm.
kiz bizde 1mayis tatilinde bi yere gitmek istiyoruz. esim cuma gununede izin alacak. 4 gunluk kisa bi tur olsun dedik. ama bi yere karar veremedik.
sosyosumm sadece gobusumun fotosu var. onu atayimm
kız işte ben bu konularda çok cahilimyakınımda öyle hiç yeni doğum yapanda yok artık buradan yavaş yavaş öğreneceğiz ayşem ve lizim yardımlarınızı bekliyoruz , bebek eşyaları ne kadarda pahalı değil mi
fundam sizde bizim kafadasiniz
ben ztn canakkalede okudum. bozcaada,gokceada,assos,ayvalikkk,hepsine asigimmmm
bende emeklilikte oralarda yasamayi cok isterimm.
kiz bizde 1mayis tatilinde bi yere gitmek istiyoruz. esim cuma gununede izin alacak. 4 gunluk kisa bi tur olsun dedik. ama bi yere karar veremedik.
sosyosumm sadece gobusumun fotosu var. onu atayimm
yabancılara bu konuda hayranım 3-4 aylık bebekleriyle adamlar yurtdışından bizim memlekete geliyorlar, 3-4 yaşındaki çocuklarıda kendi kendi kendine yemeklerini alıp yiyorlar ben mal gibi onları seyrediyorum
fundoşum ben bi yere gidemem bu tembellikle sanırım
aynen canım yaa inşallah öyle bi hayatımız olurr zeytin zeytinyağı bahçeleri filan
aa süperrr 4 gün ohh ne taraf mesela görmediğiniz biyer olabilir kapadokyaya gittinizmiii
yada yine bozcaada tarafları anıları tazelemek
aman ne göbeeeekolmayan dümdüz
Yaa su salak reklam penceresi sizde de aciliyor muu her yeni sayfa actigindaa.bide telefondan giriyorum yaa çarpi isareti de minicik bi saat onu kapatmaya ugrasiyorum o da yeni ciktii
Benn yunan adalari tatili cok istiyorum yaa kaşta meis adasi varya yunanlarin oraya hep giderdik cok guzel tarih kokuyo resmenn
Balikesirde okurkene ben de o cevre yerleri cok gezdim gercekten cok guzell ayvalıgi ve cundayi ayri bi seviyorumm eşime diyince hic orali olamiyor.benim uni yillarimdan tatil fotograflari var bilgisayarimda onlari gordu tabi bizim bolum geregi kiz az erkek cok plaj deniz fotolari ben cunda ayvalik diyince surati dusuyoben şahsen onun o fotograflarini coktam silmiş olurdum anı falan dinlemezdim yanii
Kiz ben de gecen gun iki saat yurtdisi turlara baktim aslinda erkenden alinca uygun oluyor ben de dubai,küba mısır hindistan falan oralari gormek istiyorum
Bide uzakdogu turu yapmak isterim
Yaa su salak reklam penceresi sizde de aciliyor muu her yeni sayfa actigindaa.bide telefondan giriyorum yaa çarpi isareti de minicik bi saat onu kapatmaya ugrasiyorum o da yeni ciktii
Benn yunan adalari tatili cok istiyorum yaa kaşta meis adasi varya yunanlarin oraya hep giderdik cok guzel tarih kokuyo resmenn
Balikesirde okurkene ben de o cevre yerleri cok gezdim gercekten cok guzell ayvalıgi ve cundayi ayri bi seviyorumm eşime diyince hic orali olamiyor.benim uni yillarimdan tatil fotograflari var bilgisayarimda onlari gordu tabi bizim bolum geregi kiz az erkek cok plaj deniz fotolari ben cunda ayvalik diyince surati dusuyoben şahsen onun o fotograflarini coktam silmiş olurdum anı falan dinlemezdim yanii
Kiz ben de gecen gun iki saat yurtdisi turlara baktim aslinda erkenden alinca uygun oluyor ben de dubai,küba mısır hindistan falan oralari gormek istiyorum
Bide uzakdogu turu yapmak isterim
kapadokya balayinda gittigimiz yerlerden biriydi canim. orayida cok begenmistim. izmir cesme alacati dalyan falan hep balayinda gittik yine. bati karadeniz turunuda gecen sene yaptik.canakkale,bursa,ayvalik,bozcaada,edirneye cok gittik zaten. antep falanda gittik. tek orta ve dogu karadeniz kaldiio turlarda cok yorucu. kendime guvenemem bu halimde.
o yuzden kararsizkaldik
birazcik gobegim ciktiiii:)
bendede cikiyor surekli.sinir oldumm
benimkide oyle kizz. kac defa canakkaleye gidelim dedim hic orali olmadii.
bende malezyaya takmistim bi ara. hemde cok uygun bi ulke ve turlara gitmesende tek basina gezebilirsin. ama gecen tatilde tarihler uymamisti. evlendigimizde 10 yillik pasaport cikarttik. guya cocuk olmadan yurt disina gidecektikama iste yurtdisi olayinda tarihler her zaman uymuyoo. birde hindistani cok merak ediorumm benn
sosyall fotoyu attimm.aa bebiside atayim sizeee
he kızzz çok sinir habire çıkıyooo emzikli bebek
kızz olimpusta öle ya tarih kokuyooo mozaikler filan offf
kız benimkide silerdi ne kızardııı iyi silmemiş haaaa kıskanır tabiiii
bende prag bosna yunanistan deli gibi istiyom ya çokmu zor hayır neden yapamıyoruz çocuk yokken of yaaa
ayşemmmm anladımmm ama haket çok yorucu ben eskişehir kütahya filan gittim off yol sıkıcı ve yorucu geldiii bide pek bişey yoktu yaaa yapay park göl filan ne bilim
kız uçaklı doğu karadeniz var batumada götürüyo ama ablamlar telef olmuştuuu çok yorucuu
canım çok yorulursun eşinle çok uzak olmayan biyere gidip güzel bi tatil yapın bakalım ohh
kız çıktımııııııçıksınnn tabi yaaa bebek içerde senide baskılıyorrr
evet canim simdi oyle turlara gidemem zaten.
eskisehirde cok birsey yoktu birtek porsuk var iste,gondollar falan. venedik misaliio gondola binecem diye o kadar bekledim sonra bi sorun olmustu binememistimm.icimde kaldii
prag falan bende cok istiorum yaa. ama gecen yazda esim is degistirdi ya. izin alamadi. aslinda gitmesi zor degilde kismet olmuuo iste fundamm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?