Ağlayakta gözden mi olak???

biz gözümüzü dubaiye diktik gidecem kız hayat orada adamlar ne kadar zengin dün eşim Makedonya turu var dedi durdu durdu 2 sene sonra adamın ağzından bir tur lafı çıktı tamda zamanında çıktı yani

ayy bende öle diyom ben hamile kalınca dersin gidek diye kılkuyruklarrrr
dahada zor gidilir kız bebiş gelince rahat geçerse hamilelikte gitsen olmazmıııı
bazı aylarda tehlike yokyaaa

fundam sizde bizim kafadasiniz
ben ztn canakkalede okudum. bozcaada,gokceada,assos,ayvalikkk,hepsine asigimmmm
bende emeklilikte oralarda yasamayi cok isterimm.

kiz bizde 1mayis tatilinde bi yere gitmek istiyoruz. esim cuma gununede izin alacak. 4 gunluk kisa bi tur olsun dedik. ama bi yere karar veremedik.

sosyosumm sadece gobusumun fotosu var. onu atayimm

ayy bende öle diyom ben hamile kalınca dersin gidek diye kılkuyruklarrrr
dahada zor gidilir kız bebiş gelince rahat geçerse hamilelikte gitsen olmazmıııı
bazı aylarda tehlike yokyaaa

yabancılara bu konuda hayranım 3-4 aylık bebekleriyle adamlar yurtdışından bizim memlekete geliyorlar, 3-4 yaşındaki çocuklarıda kendi kendi kendine yemeklerini alıp yiyorlar ben mal gibi onları seyrediyorum

fundoşum ben bi yere gidemem bu tembellikle sanırım

aynen canım yaa inşallah öyle bi hayatımız olurr zeytin zeytinyağı bahçeleri filan
aa süperrr 4 gün ohh ne taraf mesela görmediğiniz biyer olabilir kapadokyaya gittinizmiii
yada yine bozcaada tarafları anıları tazelemek

aman ne göbeeeek olmayan dümdüz

Allah onun gucunude verir canimm. hic canini sikmaa
evet ya cok pahaliii. biz sifonyerini aldik. cumarteside besigi alacaz. sifonyeri ikeadan aldim. sifonyer alma fikrin varsa tavsiye ederim cnm. hemde uygun baya.
daha arabasi,banyo esyalari bissuru alinacak sey var.
zaten hastane masraflarina hic girmiyorumm

olur canım

ya geçen konserde adam minicik oğlan bebeği almış koluna halaydaaa okadar güzel bir görüntüydikiii herkes onlara bakıp alkışladııı
evet kız alıyolar ana kucağına geziyolar elele ohhhh

ben hamiş olursam da yaza planımı işletecem datça marmaris fethiye bodrum kıyılarında gezmek iyiom

Yaa su salak reklam penceresi sizde de aciliyor muu her yeni sayfa actigindaa.bide telefondan giriyorum yaa çarpi isareti de minicik bi saat onu kapatmaya ugrasiyorum o da yeni ciktii

Benn yunan adalari tatili cok istiyorum yaa kaşta meis adasi varya yunanlarin oraya hep giderdik cok guzel tarih kokuyo resmenn
Balikesirde okurkene ben de o cevre yerleri cok gezdim gercekten cok guzell ayvalıgi ve cundayi ayri bi seviyorumm eşime diyince hic orali olamiyor.benim uni yillarimdan tatil fotograflari var bilgisayarimda onlari gordu tabi bizim bolum geregi kiz az erkek cok plaj deniz fotolari ben cunda ayvalik diyince surati dusuyo ben şahsen onun o fotograflarini coktam silmiş olurdum anı falan dinlemezdim yanii

Kiz ben de gecen gun iki saat yurtdisi turlara baktim aslinda erkenden alinca uygun oluyor ben de dubai,küba mısır hindistan falan oralari gormek istiyorum
Bide uzakdogu turu yapmak isterim

kapadokya balayinda gittigimiz yerlerden biriydi canim. orayida cok begenmistim. izmir cesme alacati dalyan falan hep balayinda gittik yine. bati karadeniz turunuda gecen sene yaptik.canakkale,bursa,ayvalik,bozcaada,edirneye cok gittik zaten. antep falanda gittik. tek orta ve dogu karadeniz kaldii o turlarda cok yorucu. kendime guvenemem bu halimde.
o yuzden kararsizkaldik
birazcik gobegim ciktiiii:)

Ayy aysemm hayirli olsunn
Hii besik miii masallahhh yaaa ben de gorunce varya icim gidiyo hemen hayal kuruyorum

Kizz kaşta bi gorsenizz o cocuklar ust baş kir camur yerlere atiyo analari ellerinde bira oturuyolar umurlarinda degilll
Bi bohca yapiyo atiyo sirtina 4-5 aylik bebekler
Onlar da o muameleye ragmen mubarekler tosun gibi oluyolarr
Biz burda bizim cocuklara onu yapsak hastaliktan kurtulamazlar haa

Misal arkadasimin bebegiyle onun eltisi ayni zamanda dogum yapti ayni ay.eltisi ingilizz
Gecen kasa gittigimde gormeye gittim ikisi de bahcede.birini bizimki giydirmiş kat kat kafasinda bere ayaginda bot burnu sümüklü
Digeri ustunde kisa kollu altinda dizlerinde bi tayt ayaginda parmakarasi terlikk

Son düzenleme:

bendede cikiyor surekli.sinir oldumm

benimkide oyle kizz. kac defa canakkaleye gidelim dedim hic orali olmadii.

bende malezyaya takmistim bi ara. hemde cok uygun bi ulke ve turlara gitmesende tek basina gezebilirsin. ama gecen tatilde tarihler uymamisti. evlendigimizde 10 yillik pasaport cikarttik. guya cocuk olmadan yurt disina gidecektik ama iste yurtdisi olayinda tarihler her zaman uymuyoo. birde hindistani cok merak ediorumm benn

sosyall fotoyu attimm.aa bebiside atayim sizeee

Son düzenleme:

he kızzz çok sinir habire çıkıyooo emzikli bebek
kızz olimpusta öle ya tarih kokuyooo mozaikler filan offf
kız benimkide silerdi ne kızardııı iyi silmemiş haaaa kıskanır tabiiii
bende prag bosna yunanistan deli gibi istiyom ya çokmu zor hayır neden yapamıyoruz çocuk yokken of yaaa

ayşemmmm anladımmm ama haket çok yorucu ben eskişehir kütahya filan gittim off yol sıkıcı ve yorucu geldiii bide pek bişey yoktu yaaa yapay park göl filan ne bilim
kız uçaklı doğu karadeniz var batumada götürüyo ama ablamlar telef olmuştuuu çok yorucuu
canım çok yorulursun eşinle çok uzak olmayan biyere gidip güzel bi tatil yapın bakalım ohh
kız çıktımıııııı çıksınnn tabi yaaa bebek içerde senide baskılıyorrr

ayyyy çabuk at fotoooo
kızzz 10 yıllıkmııı süperr zaten çok fiyat farkıda yok en mantıklısı 10 yıllık bidaha uğraşmıyon
bende 2 yıllık çıkarmıştım ing. gidicez diye bittiiii vize çıkmadı yaaa
ama turist vizesiyle gidebiliriz yaza içime dert olduu biyandanda gidip eşimin tekrar coşmasını istemiyom en iyisi yunansitan avrupaya hiç yaklaşmim italyadır romadır hemen der abimlerin oraya gidek

evet canim simdi oyle turlara gidemem zaten.
eskisehirde cok birsey yoktu birtek porsuk var iste,gondollar falan. venedik misalii o gondola binecem diye o kadar bekledim sonra bi sorun olmustu binememistimm.icimde kaldii

prag falan bende cok istiorum yaa. ama gecen yazda esim is degistirdi ya. izin alamadi. aslinda gitmesi zor degilde kismet olmuuo iste fundamm.

ayyy bu bizim lizooooo kaç saattir dert köşesi okuyoooo bi ben sanırdımmmm kızzz çabuk gel burayaaa oraya düştünmü çıkamıyon alüüü

Ayy bana daa att ayseee
Fundam sen kaşa gitsene emin ol bayilirsin oralara
Bakk kaş kekova kaputaş ordan kalkana ordan patara sonra saklikent ölüdeniz fethiye marmaris :))
Ya da tam tersini yaparsin egeden başlayip en son kaş.kaştan tekne turlariyla onlarca yer var gidebileceginn.ahaa plani yaptim

çok bişi kaçırmamışsın benim fotoları gördünmü eskişehir albümüm var eşim ozaman ing. deydi ablamla gitmiştik çok mutsuzdummm

kızzzzzz aynennn cuma çıktı benimki hatta ptesi haziran başı işbaşı yapmıştı kıyamam yaaa
yazın tatil yapamadık ama 2 günde olsa hep izmire gittik çok yorucuyduuu bu sene aslaaaa
dün lafı soktum zaten yazın 5* bi tatili hakettik elimi bişeye sürmeden tatil yapacam

ayşemmmmm göbiş çıkmışşşşş çook güzel duruyorrr maşallah canıma yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…