ayyyy çabuk at fotoooo
kızzz 10 yıllıkmııı süperr zaten çok fiyat farkıda yok en mantıklısı 10 yıllık bidaha uğraşmıyon
bende 2 yıllık çıkarmıştım ing. gidicez diyebittiiii vize çıkmadı yaaa
ama turist vizesiyle gidebiliriz yaza içime dert olduu biyandanda gidip eşimin tekrar coşmasını istemiyomen iyisi yunansitan avrupaya hiç yaklaşmim italyadır romadır hemen der abimlerin oraya gidek
Ayy aysemm hayirli olsunn
Hii besik miii masallahhh yaaa ben de gorunce varya icim gidiyo hemen hayal kuruyorum
Kizz kaşta bi gorsenizz o cocuklar ust baş kir camur yerlere atiyo analari ellerinde bira oturuyolar umurlarinda degilll
Bi bohca yapiyo atiyo sirtina 4-5 aylik bebekler
Onlar da o muameleye ragmen mubarekler tosun gibi oluyolarr
Biz burda bizim cocuklara onu yapsak hastaliktan kurtulamazlar haa
Misal arkadasimin bebegiyle onun eltisi ayni zamanda dogum yapti ayni ay.eltisi ingilizz
Gecen kasa gittigimde gormeye gittim ikisi de bahcede.birini bizimki giydirmiş kat kat kafasinda bere ayaginda bot burnu sümüklü
Digeri ustunde kisa kollu altinda dizlerinde bi tayt ayaginda parmakarasi terlikk
Ayy bana daa att ayseee
Fundam sen kaşa gitsene emin ol bayilirsin oralara
Bakk kaş kekova kaputaş ordan kalkana ordan patara sonra saklikent ölüdeniz fethiye marmaris :))
Ya da tam tersini yaparsin egeden başlayip en son kaş.kaştan tekne turlariyla onlarca yer var gidebileceginn.ahaa plani yaptim
ayyy bu bizim lizooooo kaç saattir dert köşesi okuyoooobi ben sanırdımmmm kızzz çabuk gel burayaaa oraya düştünmü çıkamıyon alüüü
çok bişi kaçırmamışsın benim fotoları gördünmü eskişehir albümüm vareşim ozaman ing. deydi ablamla gitmiştik çok mutsuzdummm
kızzzzzzaynennn cuma çıktı benimki hatta ptesi haziran başı işbaşı yapmıştı kıyamam yaaa
yazın tatil yapamadık ama 2 günde olsa hep izmire gittik çok yorucuyduuu bu sene aslaaaa
dün lafı soktum zaten yazın 5* bi tatili hakettik elimi bişeye sürmeden tatil yapacam
ayşemmmmm göbiş çıkmışşşşş çook güzel duruyorrr maşallah canıma yaaaa
Ayy bana daa att ayseee
Fundam sen kaşa gitsene emin ol bayilirsin oralara
Bakk kaş kekova kaputaş ordan kalkana ordan patara sonra saklikent ölüdeniz fethiye marmaris :))
Ya da tam tersini yaparsin egeden başlayip en son kaş.kaştan tekne turlariyla onlarca yer var gidebileceginn.ahaa plani yaptim
kızz cadı beni mi takip ediyon yine
anamm ne dertli insanlar var halimize bin şükür
ben biraz bunalıma girdim kafayı sıyırdım
aynen canım şükürler olsun okuyunca şoka giriyorum bende hemen çıkıyommm
okuma bidahaa
ayşemmm bizde bu uyuşuklar varken 10 senelik pasaportta dolar bi damga vurulmadan
bende diyorum soğuğada sokağada alıştırcam arkadaşım evden çıkarmadııı
şimdi 1,5 yaşında heppp grip çocuk yaaa
taytlı ve terliklininde yanaklar kıpkırmızı cin gibidir kesin
kız merak ediyom valla ama uzaktı işte orası yoksa otarafa gelcektik o sene karetakaretalarda orda dimii
evet öle bişey işte datça dalyan saklıkent kaş kalkan
yok kaçtım hemen bu tarafabide film izledim bu arada kadın işi diye amaaan vaktim boşa gittii peehhh
çıkmam lazım kocamı bekliom çıkamadı daha maşallah sizde toplaşmışınızz
ayşeeee kızz oda yapmıcanmı bebeğe
poposunun yarısımııııanammmm
ayşem kızzz ne çok ortak şeyimiz varrrr bizde geçen sene aldık bi dolap beyaz aldıkki bebek oldumu onun odada olur yani 2 gardolabımız var ve onda eşimin gömlek pantolon ceketleri var sadece
ha bide bende ilk beşiği yatağımın yanında tutacammm oda için erken bencede
Ayseeee masallah kizz bebisinizee ay ne tatlii Allah nazardan korusunn
Karnin da cikmiş bayaa siz kardesiminkini gorsenizz inanamazsinizz
kızzz maşallahhhh tombiş yeğenine yaaa çok hoş bi kız olacak haaaa oyyyy maşallah yaaa dudaklarda kirazzz
bencede sana benziyo gibiiii inşallah şansı bahtı çok güzel olur annesine babasına hayırlı bir evlat olurrr
Aminn sagolun canlarimmm. Rabbim hepimize boyle tatli kizlar versin insallahhhayni annesine benziyooo.
haydi hayırlısı twinim inşallah göbişinde miniğiyle döner kardeşinnn
benoşşşş haket kızz ince narin bide uzunsunki manken haltetmişmaşallah canım
canlarım alıntı yapıp cvp yazmaya çalıştım olmadı
sabah gittim miniğimde birşey olmadığını söylediler 18 haftalık olması gerekirken 13 haftaya uygun.. bu sonuçlarda birşey görünmüyor dediler ,asistanlardı ..ozaman sorun bizde mi dedim...hayır diyorlar...verilen sonuçta bebeğimin organlarının gramı ,cm yazılı, çok kötü oldum... nedeni belli olmayan ölü doğum...kendi dr.uma gittim.o da içiniz rahat etsin sizde test yaptırın dedi...bebekte en başından sorun vardır dedi dr.um ödem o yüzden oluşuyormuş...gelişmiyormuş , ama ikincisi böyle olacak diye korkma sakın dedi...
Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum...Rabbim ne verirse hayırlısını versin
Ayşem yine yoksun , gönüllerimiz bir o da yeter
lizimim canımm sende bebişinde iyisinizdir inşallah balım
Fundoşum sonuç kağıdını okuduğumda çok fena oldum...Hiç birşey yok nedeni belli değil deniyor, psikolojimi alt üst eden onu bırakmamdı almak istedim vermediler,alsaydım çok rahatlardım. 45 grdı.. 100 gr üstü olması gerekiyormuş, elimden geldiğince bunu düşünmemeye çalışıyorum ,neyse canımm...hiç birşey yaşamamış gibi önüme bakmam lazım
sosyalimm twinim benayım yeliz çok öpüyorumm
Yelizim kuzum Sağol eşi şimdilik tedavi görecek tedavi sonucu iyi olursa belki doğal yolla hamile kalabilir dr önünüzde uzun bir yol var demiş
Rabbim hayırlısı nı versin bu arada senin regl gelmiş sanırım ınss bu ay kendiliğinden olur
Kuzum hem tüp bebek yapmıyorlar eşi tedavi görecek zamanı belli değil ama inş bebiş vardır dün diodu bi leke geldi diye :26:
Kuzu benim yumu sormuştun dün bugün 10.gun test yapıcam yine daha dün calisma olduoluruna bırakıyorum bu ay sıkıldım cokk
Sedosum Sağol kuzum ınss gelicek ..
Kuzum hersey de bir hayır vardır sağlıkla olsun da varsın geç olsun..
Sen de kontrola gittinmi kanamam var diosun kuzum
Kız yeliz senin şu anlatım tarzına hastayım ne güzel yazmışsın bravoCanmm olan oldu maalesef
Vardır Allahın bi hikmeti belki de seni daha buyuk acilardan korumustur bilemezsin.Elbette ki bu hep senin aklinin bi kosesinde kalicak hep aci verecek ama zamanla mutlaka azalacaktir.Allah sabrını verir
Fakat suandan sonra gecmise takilirsan iyilesemezsin.Allah boyle takdir etti diyip artik önüne bakmalisin ki yeni bi gebelige ve Allahin izniyle gelicek saglikli bebegine kavuşasın
Beterin beteri var belki de bebegin dogsa sagliksiz olacakti ve yavrun icin daha cok aci cekecektin kim bilebilir ki...
Cok sukur sagligin da yerine geliyor bir iki ay daha dinlenip kendini toparlayip tekrar yoluna bakicaksin hepimiz oyle yapmak zorundayiz...mutlaka aklinda biseyler kaliyordur ama sen onları da aşarsın.Bebegin senin icin seni cennette bekleyecek bi melek olarak kalicak zamanla oyle yer edicek.İsmini ver ve ismiyle dua et sana şefaatci olacak Rabbim bunu da herkese nasip etmez bir de oyle dusun
Allahim birdaha sana ve hicbir kadina yasatmasin boyle acıyı...
kızzz ne çabuk geçti dimeee
neyseki batla ovü. çabık geliyo kızzzz
biyerde bi yanlış yapıyoz ama nerde bilmiyom
hehhh şöle sedommmm
evet benoşada sölemişlerdi bu isim olayını bende bilmezdim
Ayy bizim de yandan bebek sesi geliyoo
Yaa varya icim gidiyo bi gidip gormek icin ama bu karı ben aşure dagitirken delikten bakip kapiyi acmamisti
Dun esime dedim ya gitsene diyo
Dedim ya kapiyi acti tamam da ya iceri buyur etmezse ben nasil gircem ne dicem mesela kapida
Ben de varya boyle cart cart konusuyom da okadar cekingen bi insanim ki bu konularda anlatamamm
Acaba bebişe bisey alip calsammi kapisini siz nasil tanisiyonuz yeni komşuyla yaa bi akil versenize cok bebek sevesim varr :26:
Kizlarr kara bulutlar gitmiyor ustumuzden sabah annem aradi babam kriz gecirmis giremiyorum
Bunada koptum vallahaa haa hissettim kızım pazartesi dr a gidiyorum yelizim randevumu bile aldım saat 2 de
twinim cinsiyeti söylemez daha çok erken
sedoşummmtakdir ettim seni hep böyle ol kuzum yakında bebişin gelecek onunla teselli olacaksın, acın belki bitmeyecek ama azalacak
ayşem meme ucu kremleri varmış kız acaba ondan mı kullansa ama bebeğe zararı olur mu bilemedim şimdi
ezo geçmiş olsun kuzu Allah şifasını versin
fundoşumm
benay hatun nerelerde köle gibi çalıştırıyorlar mı yoksa
başka kim vardı kızzz unuttuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?