Ağlayakta gözden mi olak???

attim cnmm. yelo mailinin ilk harfini at. sanada atayim.ilk harfi yazinca mailde gerisi cikio zaten:)
evet 10 yillik daha mantikli geldi bizede. iyikide oyle olmus. bak 3 sene olacak hala gidemedikk

sen bence yunanistandan basla,sonrada balkanlar turuuu:)

kiz ben venedigide cok istiyorummmm

bende diyorum soğuğada sokağada alıştırcam arkadaşım evden çıkarmadııı
şimdi 1,5 yaşında heppp grip çocuk yaaa
taytlı ve terliklininde yanaklar kıpkırmızı cin gibidir kesin

kız merak ediyom valla ama uzaktı işte orası yoksa otarafa gelcektik o sene karetakaretalarda orda dimii
evet öle bişey işte datça dalyan saklıkent kaş kalkan

ayyy bu bizim lizooooo kaç saattir dert köşesi okuyoooo bi ben sanırdımmmm kızzz çabuk gel burayaaa oraya düştünmü çıkamıyon alüüü

kızz cadı beni mi takip ediyon yine
anamm ne dertli insanlar var halimize bin şükür
ben biraz bunalıma girdim kafayı sıyırdım

ayşemmmmm göbiş çıkmışşşşş çook güzel duruyorrr maşallah canıma yaaaa

onlara bakmistim fundamm. esimde eskisehirde okumuss. oda eskisehir hastasiii. yani guzelde o kadar abartilacak kadar bi guzelligi yok bizimde tatil konusu ayni oldu fundam. kisa kisa tatiller yaptik hep balayindan sonraa.ama oda yetmiyorkiii
sagol fundammm,seninkide oyle olsunnn bu aydan sonra insallahhh
bak ben kasa gitmedimm. orayi herkes cok ovuyor. orasi aklimizdaaa:))

yeloo mailin ilk harfini verrr:)

kızz cadı beni mi takip ediyon yine
anamm ne dertli insanlar var halimize bin şükür
ben biraz bunalıma girdim kafayı sıyırdım

aynen canım şükürler olsun okuyunca şoka giriyorum bende hemen çıkıyommm
okuma bidahaa

ayşemmm bizde bu uyuşuklar varken 10 senelik pasaportta dolar bi damga vurulmadan

aynen canım şükürler olsun okuyunca şoka giriyorum bende hemen çıkıyommm
okuma bidahaa

ayşemmm bizde bu uyuşuklar varken 10 senelik pasaportta dolar bi damga vurulmadan

yok kaçtım hemen bu tarafa bide film izledim bu arada kadın işi diye amaaan vaktim boşa gittii peehhh
çıkmam lazım kocamı bekliom çıkamadı daha maşallah sizde toplaşmışınızz
ayşeeee kızz oda yapmıcanmı bebeğe

kaş dedik diye hemen otel reklamı verdi site üstte vay anasınıııı kaş deluxe otel ne hoş duruyoo

halası minik kızınızın resmi gelmedi

ayyy şimdi eve gidicem sessizzz ve ne halde çook merak ediyorummmm bana ne bıraktılar acabaaa

Evet canm kaşa gelmek icin o full virajli 4 saat yolu gelen arkadaslarim genelde tovbe ettiler geldikten sonra her yer yakin dolmuşla bile gidersin ama gelmek mesele evett
Karetalar canm yilda birkez cikip yumurtalarini birakiyolar ozaman gozukuyolar onlarin alani koruma altinda cunku bazi zavalli beyinliler o yumurtalari caliyolar ve satiyolar bide yavrularin cikip denize ulaşma zamani var ozaman hepten yasak yaklasmak girmek sadece belgeselciler falan oluyo.
Onun disinda plaj acikken denk gelirse şansina goruyorsun.ayrica gecen sene gozumun onunde bi turisti isirdi bi caretta ve baya bildigin poposunun bi kismi gitti yani saldirdi kadina sonra bikac yerde daha saldirmiş yakalayip rehabilitasyon merkezine goturduler hayvani
Onlar da hakli dogal yasamlarinin icine ettiler

Canim ben oda olayini gereksiz buluyorum. 70×130 bi besik begendik. Cumartesini siparisini verecem. Sifonyeride aldik zaten. Birde benim cocuk odamda buyuk gardolap var. Esim onu kendi icin almisti. Gomlekleri kirismasin diye. Tabi o dolabin yarisida bos. Cocugun eayalarini orayada koyacam. Don,zibin,corap falanda sifonyere.
Birde soyle bi durum var. Cocuk 2 sene boyunca benim odada yatacak zaten. Besik 2 sene benim odada kalacak. Surekli emecegi icin.
Memeyi birakincada besigi cocuk odasina alacaz.
Buyuyen yatak alsam cocuk odasinda 2 sene sus niyetine kalacak. Park yataklarda cocugun bel gelisimi icin tehlikeli.
Birde bu alacagim besik biraz genis. 5 yasina kadar idare ediyomuss. Sonrasindada tek kisilik buyuk yatak alinir zaten.
Sen nasil yapacaksinn karar verdin mii

poposunun yarısımıııı anammmm

ayşem kızzz ne çok ortak şeyimiz varrrr bizde geçen sene aldık bi dolap beyaz aldıkki bebek oldumu onun odada olur yani 2 gardolabımız var ve onda eşimin gömlek pantolon ceketleri var sadece
ha bide bende ilk beşiği yatağımın yanında tutacammm oda için erken bencede

Ayseeee masallah kizz bebisinizee ay ne tatlii Allah nazardan korusunn
Karnin da cikmiş bayaa siz kardesiminkini gorsenizz inanamazsinizz

kızzz maşallahhhh tombiş yeğenine yaaa çok hoş bi kız olacak haaaa oyyyy maşallah yaaa dudaklarda kirazzz
bencede sana benziyo gibiiii inşallah şansı bahtı çok güzel olur annesine babasına hayırlı bir evlat olurrr

Hadii yaaa bizim cok ortak noktamiz var zaten canimm
Sende oyle yaparsinn. Kiz birde cok pahali. Ona para verecegime cocugum icin bankada para biriktiririm. Onlar hep millete gosteris. Tabi bu benim dusuncem.

Ayseeee masallah kizz bebisinizee ay ne tatlii Allah nazardan korusunn
Karnin da cikmiş bayaa siz kardesiminkini gorsenizz inanamazsinizz

Aminn sagolun canlarimmm. Rabbim hepimize boyle tatli kizlar versin insallahhh ayni annesine benziyooo.

haydi hayırlısı twinim inşallah göbişinde miniğiyle döner kardeşinnn

benoşşşş haket kızz ince narin bide uzunsunki manken haltetmiş maşallah canım

Ayy çok mutlu oldum geneee
Canlarım benim hepimiz güzelizz ki

Sedacım herşeyin hayırlısı sen üzülme yeterki.. Bende de patoloji sonucu temiz çıktı şükür.. Bizde de sorun yoktur inşAllah.. Kötüyü düşünmek istemiyorum hiç. O yüzden hep pozitif olalım..

Twincim ablan için inşAllah güzel olur.. Hayırlısı ile tedaviden sonuç alırlar.
Bencede oluruna bırak gelecek o bebek buraya..

Kız yeliz senin şu anlatım tarzına hastayım ne güzel yazmışsın bravo

kızzz ne çabuk geçti dimeee
neyseki batla ovü. çabık geliyo kızzzz

biyerde bi yanlış yapıyoz ama nerde bilmiyom

kız bunu okurken metrobüsteydim tek geliyodum koptum gülmekten.. millet bana deli demiştir herhal

hehhh şöle sedommmm
evet benoşada sölemişlerdi bu isim olayını bende bilmezdim

Yaa ben benim adama dedim ortak bişi belirleyelim diye dedalarca anam hiç oralı değil ki sinir ediyo beni gel benimle kavga et diyo pazartesinden beri diyorum tamam düşünelim diyo cuma oldu düşünün (

Kız bizim binada çok garip karşı komşu selam bile vermiyo gördüğü halde
Git sen kapısını çal ben sizin yan komşu hayırlı olsuna geldim de gir içeri

Kizlarr kara bulutlar gitmiyor ustumuzden sabah annem aradi babam kriz gecirmis giremiyorum

Geçmiş olsun canım inşAllah kötü bişi yoktur haber et bize.

Bunada koptum valla
Ha köle isaura ha ben

Bugün işten 7 de çıktım eve 8 i geçe girdim benden çok iyi köle olur işte
BiZimkiler yemeyip içmeyim adamları dışarı saldılar. 19 kişiden 14 ünü tahliye ettiler tabii olan bize oldu

Ayy bu reklam beni sinir etti yaa
Benayim bunlara birsey soylemeye gelmiyor bi dubai dedim kizlarin tatile cikasi geldi bu arada ne kadar cok calismissin kiz

günaydın kızlarrrrr

ayşem o nasıl göbek kız kız benim şimdiden onun 3 katı tabi bebekten değil kendi yağ potansiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…