- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Ayy çok mutlu oldum geneee
Canlarım benim hepimiz güzelizz ki
Sedacım herşeyin hayırlısı sen üzülme yeterki.. Bende de patoloji sonucu temiz çıktı şükür.. Bizde de sorun yoktur inşAllah.. Kötüyü düşünmek istemiyorum hiç. O yüzden hep pozitif olalım..
Twincim ablan için inşAllah güzel olur.. Hayırlısı ile tedaviden sonuç alırlar.
Bencede oluruna bırak gelecek o bebek buraya..
Kız yeliz senin şu anlatım tarzına hastayım ne güzel yazmışsın bravo
kız bunu okurken metrobüsteydim tek geliyodum koptum gülmekten.. millet bana deli demiştir herhal
Yaa ben benim adama dedim ortak bişi belirleyelim diye dedalarca anam hiç oralı değil ki sinir ediyo beni gel benimle kavga et diyo pazartesinden beri diyorum tamam düşünelim diyo cuma oldu düşünün(
Kız bizim binada çok garip karşı komşu selam bile vermiyo gördüğü halde
Git sen kapısını çal ben sizin yan komşu hayırlı olsuna geldim de gir içeri
Geçmiş olsun canım inşAllah kötü bişi yoktur haber et bize.
Bunada koptum valla
Ha köle isaura ha ben
Bugün işten 7 de çıktım eve 8 i geçe girdim benden çok iyi köle olur işte
BiZimkiler yemeyip içmeyim adamları dışarı saldılar. 19 kişiden 14 ünü tahliye ettilertabii olan bize oldu
Ayy bu reklam beni sinir etti yaa
Benayim bunlara birsey soylemeye gelmiyor bi dubai dedim kizlarin tatile cikasi geldi bu arada ne kadar cok calismissin kiz
günaydın kızlarrrrr
ayşem o nasıl göbek kızkız benim şimdiden onun 3 katı tabi bebekten değil kendi yağ potansiyelim
Canim ben oda olayini gereksiz buluyorum. 70×130 bi besik begendik. Cumartesini siparisini verecem. Sifonyeride aldik zaten. Birde benim cocuk odamda buyuk gardolap var. Esim onu kendi icin almisti. Gomlekleri kirismasin diye. Tabi o dolabin yarisida bos. Cocugun eayalarini orayada koyacam. Don,zibin,corap falanda sifonyere.
Birde soyle bi durum var. Cocuk 2 sene boyunca benim odada yatacak zaten. Besik 2 sene benim odada kalacak. Surekli emecegi icin.
Memeyi birakincada besigi cocuk odasina alacaz.
Buyuyen yatak alsam cocuk odasinda 2 sene sus niyetine kalacak. Park yataklarda cocugun bel gelisimi icin tehlikeli.
Birde bu alacagim besik biraz genis. 5 yasina kadar idare ediyomuss. Sonrasindada tek kisilik buyuk yatak alinir zaten.
Sen nasil yapacaksinn karar verdin mii
günaydın kızlar
sedoşum bi denk gelemedik gör duy beni çok özledim kızzz
perican nasıl gidiyor, bebişin nasıl sen nasılsın mide bulantıların geçtimi
Canım şükürler olsunn 3 gündür felan bulantılarım öyle azaldı ki sandım yeniden doğdum :) Dün de kontrolümüz vardı kıpır kıpırdı 11+4 sünüz ama açtı bacaklarını edepsiz gösterdi dedi çok erken ama ben bi tahminde bulunucam dedi erkek dedi şimdilik canım daha çok küçük ama ya değişebilir :) Sen nasılsın?
oyy yesinler sıpayı seninkide benimki gibi edepsizhamileliğinin tadını çıkar walla ben pes ettim çok fenayım sabah merdivenleri çıkarken ne haldeysem merdivenleri paspaslayan oğlan yardım ediyim mi dedi Gece uyku muyku kalmadı. Bide bu gece biri beni karnımdan yakaladı yataktan aşağı doğru çekmeye çalıştı gerçek gibiydi aynı çok uyanınca çok kabus görülüyo heralde
O kadar uzun zamandır okuyorum ama hiç yazamıyordum bugün bi kaçamakla vınn ı taktım bakalım
Nasılsınız hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
oyy yesinler sıpayı seninkide benimki gibi edepsizhamileliğinin tadını çıkar walla ben pes ettim çok fenayım sabah merdivenleri çıkarken ne haldeysem merdivenleri paspaslayan oğlan yardım ediyim mi dedi Gece uyku muyku kalmadı. Bide bu gece biri beni karnımdan yakaladı yataktan aşağı doğru çekmeye çalıştı gerçek gibiydi aynı çok uyanınca çok kabus görülüyo heralde
Valla canım çıkarmaya çalışıcam...Canım benim yaaa 2. üç ay çok güzel geçiyor demekki... Annelik canım ya sen de çok dikkat et çok dua oku yatarken o kabuslar çok kötü oluyor Allah korusun.. Rabbim korusunnn
perimmm ben iyiyimmm sen canım oğluiunmu olacakk sağlıkla gelsinnnn
lizommm Allah yardımcın olsun yaa iyice ağırlaştınnnoyy o ne öleee kız derlerdide inanmazdımm hamile kadın için
dua et hemen canım yatmadan öncedeee
ewet canım 4-5-6. aylar çok iyi geçiyor.
sağolun kızlar genelde uyuyakalınca duayı unutuyorum işte bide haftada bi gece yalnızım :18::18:
fundoş ev nasıldı kız sessiz sedasız
bende canım her gece yatmadan ayetel kürsi okurum ama bazı geceler ya sızarım yada sabaha kadar akmasın ayağınaneyseee
kızzz sormaaabanyoya bi girdim diş fırçaları böle altı yapışıyo koyduğun yere ayaklı ikisininde ölece duruyo lavabo kenarında unutmuşlar görünce bi fena oldummm
birde ikisininde ipad i vardıı birine el koymuş eşim abisi demişti burda ucuz ben alırım yine birini al diye oda almış masanın üstünde
kızınki pembe oğlanınki laci. kılıflıbi baktım laci olan orda ayyy onu görünce bi ağladımmm anlatamammm çok düşkünler ellerinde hep
uçakta ve uçaktan inince uzun bi yolları var eve mutlaka ister oynamak kızınkide varyaa yanında kavga edip ağlar diye düşündüm
aradım eşimi hemen almasaydın keşke yazıkkk diye bi ağladımmbak gene kötü olduuummm
kızz ne duygusalsın sen alıştın demi bikaç günde hemenböyle şımarıklıklar kızdırıyo yoruyo ama farkında olmadan alışıyosun sonra çok büyük boşluk oluyo. unutmuştur bile sen takma kafana böle şeyleri
bugünde bitince son 9 hafta saatleri sayıyorum resmen izne ayrılmak için
valla çok fena oldum kızz
az kalmış lizommm2 ay dediğin nedirkiii
kızz tam olarak ne kadar iznin var dönüş ne zaman işee
Toplam 16 hafta doğum iznim var, eğer kullanmazsam 36 gün yıllık iznim var. Bide rapor bulabilirsem 1 ay falan 6 ay ücretli izin yapmış olurum. Sonrasında inşallah durumumuz elverirde 2 yıl ücretsiz izin kullanırım.
Sabah bizden başka kimse olmuyor sanki kızben birazdan işlere girişirim millet dökülür ben gelirim öğleden sonra onlar gider Sende olmasan kimle konuşcam ben
yani 5 ay garanti iznin var raporlada 6 ay çok iyi ama işte sonrası değilmi..
ayy o yönden iyi işte yaa ücretsiz izin olayı en azından 1 yıl kullanırsın kızzz ne güzel işe geri döneceğinin garantisi var
öle valla ben işim olsada açık tutuyorum genelde arada bakıyorum
sosyalimmm yeni yerin hayırlı uğurlu olsun hiçmi olmayacak net yahuuuinternetlik bir işinizdemi olmuyorki
anacım gündüz giremeyeceksen akşamda pek giren olmuyoo ozaman elvedaa sosyalll
arada kaç gelll bi yolunu bul özleriz senii
perimmm ben iyiyimmm sen canım oğluiunmu olacakk sağlıkla gelsinnnn
lizommm Allah yardımcın olsun yaa iyice ağırlaştınnnoyy o ne öleee kız derlerdide inanmazdımm hamile kadın için
dua et hemen canım yatmadan öncedeee
ewet canım 4-5-6. aylar çok iyi geçiyor.
sağolun kızlar genelde uyuyakalınca duayı unutuyorum işte bide haftada bi gece yalnızım :18::18:
fundoş ev nasıldı kız sessiz sedasız
kızlar toparlandımm öğleden sonra yeni yerime geçeceğim gideceğim yerde net olmayacak gündüzleri giremeyeceğim artık
peri oğluşun mu olacakmış kızz aaa ne kadar erken söylemiş sana öyle ama sen yinede erkek fikrine çok alıştırma bu haftalarda erkek ve dişi organlar birbirine çok benziyormuş
fundoşumm duygusal arkadaşım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?