Ağlayakta gözden mi olak???

O kadar uzun zamandır okuyorum ama hiç yazamıyordum bugün bi kaçamakla vınn ı taktım bakalım
Nasılsınız hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz?

Ayy bu reklam beni sinir etti yaa
Benayim bunlara birsey soylemeye gelmiyor bi dubai dedim kizlarin tatile cikasi geldi bu arada ne kadar cok calismissin kiz

günaydın kızlarrrrr

ayşem o nasıl göbek kız kız benim şimdiden onun 3 katı tabi bebekten değil kendi yağ potansiyelim

Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarrrr

benoşummm misafirler gidince tableti açıp ins. girdim yaa senin fotuy beğendim facede çıkıyo nedense onun çıkmamasını nasıl yapabiliyon bide benim ark. listemden beğenenler yokmu beğenmemi çok komik
kızzz ama napimmm yalanmı bak dün gecede herşey tamamdı hatta ben biraz eminim yani dün çatladı benim yımırtaa işlemde tamam daha ben ne diyim yaniii

anammm inşallah hak yerini bulmuştur kızz suçluları salmamışlardırrr haket olan sana olmuş vallahi yaaa

sosyalimm bu hamilelikte çok garip bişey yahuu benim görümce bildim bileli iri yarı basenleri göbeği çok olan biridir şimdi kız ni geldi 6 aylık hamile
basen popo gitmiş incecik sadece göbek var hiç kilo almadığı gibi vermiş bidee yılların kilolusu hamile ve zayıflamış ama bebeğin kilosu çok iyiymiş maşallah

günaydın kızlar
sedoşum bi denk gelemedik gör duy beni çok özledim kızzz
perican nasıl gidiyor, bebişin nasıl sen nasılsın mide bulantıların geçtimi

Canım yaa bende çok kararsızım. Benim boş odamda dolap falan yok. Gardolabımda o kadar dolu ki ben bile sığamıyorum. Şifonyer ve beşik düşündüm başta ama sığması olanaksız. Oda yapsam büyümeyen beşiklerden alsam kıyafetleri eşyaları odasında olur düzenli, beşik de bizim odada. 2 yaşından itibaren de odasına uygun arabalı yataklardan alsak diye düşündük. Bilemedik öle zincirini koparmış gibi dolaşıp duruyoz

günaydın kızlar
sedoşum bi denk gelemedik gör duy beni çok özledim kızzz
perican nasıl gidiyor, bebişin nasıl sen nasılsın mide bulantıların geçtimi

Canım şükürler olsunn 3 gündür felan bulantılarım öyle azaldı ki sandım yeniden doğdum :) Dün de kontrolümüz vardı kıpır kıpırdı 11+4 sünüz ama açtı bacaklarını edepsiz gösterdi dedi çok erken ama ben bi tahminde bulunucam dedi erkek dedi şimdilik canım daha çok küçük ama ya değişebilir :) Sen nasılsın?

oyy yesinler sıpayı seninkide benimki gibi edepsiz hamileliğinin tadını çıkar walla ben pes ettim çok fenayım sabah merdivenleri çıkarken ne haldeysem merdivenleri paspaslayan oğlan yardım ediyim mi dedi Gece uyku muyku kalmadı. Bide bu gece biri beni karnımdan yakaladı yataktan aşağı doğru çekmeye çalıştı gerçek gibiydi aynı çok uyanınca çok kabus görülüyo heralde

Valla canım çıkarmaya çalışıcam...Canım benim yaaa 2. üç ay çok güzel geçiyor demekki... Annelik canım ya sen de çok dikkat et çok dua oku yatarken o kabuslar çok kötü oluyor Allah korusun.. Rabbim korusunnn

O kadar uzun zamandır okuyorum ama hiç yazamıyordum bugün bi kaçamakla vınn ı taktım bakalım
Nasılsınız hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz?

perimmm ben iyiyimmm sen canım oğluiunmu olacakk sağlıkla gelsinnnn

lizommm Allah yardımcın olsun yaa iyice ağırlaştınnn oyy o ne öleee kız derlerdide inanmazdımm hamile kadın için
dua et hemen canım yatmadan öncedeee

ewet canım 4-5-6. aylar çok iyi geçiyor.

sağolun kızlar genelde uyuyakalınca duayı unutuyorum işte bide haftada bi gece yalnızım :18::18:
fundoş ev nasıldı kız sessiz sedasız

sağolun kızlar genelde uyuyakalınca duayı unutuyorum işte bide haftada bi gece yalnızım :18::18:

bende canım her gece yatmadan ayetel kürsi okurum ama bazı geceler ya sızarım yada sabaha kadar akmasın ayağına neyseee
kızzz sormaaa banyoya bi girdim diş fırçaları böle altı yapışıyo koyduğun yere ayaklı ikisininde ölece duruyo lavabo kenarında unutmuşlar görünce bi fena oldummm
birde ikisininde ipad i vardıı birine el koymuş eşim abisi demişti burda ucuz ben alırım yine birini al diye oda almış masanın üstünde
kızınki pembe oğlanınki laci. kılıflı bi baktım laci olan orda ayyy onu görünce bi ağladımmm anlatamammm çok düşkünler ellerinde hep
uçakta ve uçaktan inince uzun bi yolları var eve mutlaka ister oynamak kızınkide varyaa yanında kavga edip ağlar diye düşündüm
aradım eşimi hemen almasaydın keşke yazıkkk diye bi ağladımm bak gene kötü olduuummm

bide aradığımda eşim alandaydı kontrol noktasındalarmış onlar uzaktan bana bakıyoo şuan dedi bide sarıldığında thank you amcaaa diye sarılmış eve gelince söledi ben ağlayınca eşimde kötü oldu
kız çok masumlar anneleride keyfinde yaa aradalar bi orda bi babada çok acıı

kızz ne duygusalsın sen alıştın demi bikaç günde hemen böyle şımarıklıklar kızdırıyo yoruyo ama farkında olmadan alışıyosun sonra çok büyük boşluk oluyo. unutmuştur bile sen takma kafana böle şeyleri
bugünde bitince son 9 hafta saatleri sayıyorum resmen izne ayrılmak için

valla çok fena oldum kızz
az kalmış lizommm 2 ay dediğin nedirkiii
kızz tam olarak ne kadar iznin var dönüş ne zaman işee

valla çok fena oldum kızz
az kalmış lizommm 2 ay dediğin nedirkiii
kızz tam olarak ne kadar iznin var dönüş ne zaman işee

Toplam 16 hafta doğum iznim var, eğer kullanmazsam 36 gün yıllık iznim var. Bide rapor bulabilirsem 1 ay falan 6 ay ücretli izin yapmış olurum. Sonrasında inşallah durumumuz elverirde 2 yıl ücretsiz izin kullanırım.
Sabah bizden başka kimse olmuyor sanki kız ben birazdan işlere girişirim millet dökülür ben gelirim öğleden sonra onlar gider Sende olmasan kimle konuşcam ben

yani 5 ay garanti iznin var raporlada 6 ay çok iyi ama işte sonrası değilmi..
ayy o yönden iyi işte yaa ücretsiz izin olayı en azından 1 yıl kullanırsın kızzz ne güzel işe geri döneceğinin garantisi var

öle valla ben işim olsada açık tutuyorum genelde arada bakıyorum

kızlar toparlandımm öğleden sonra yeni yerime geçeceğim gideceğim yerde net olmayacak gündüzleri giremeyeceğim artık

peri oğluşun mu olacakmış kızz aaa ne kadar erken söylemiş sana öyle ama sen yinede erkek fikrine çok alıştırma bu haftalarda erkek ve dişi organlar birbirine çok benziyormuş

fundoşumm duygusal arkadaşım benimm

evet canım Allah yardım eder inşallah

Ben şu ödemeleri yapim öğleden sonra gelirim öpüyorum senide gelecek olanlarıda

sosyalimmm yeni yerin hayırlı uğurlu olsun hiçmi olmayacak net yahuuu internetlik bir işinizdemi olmuyorki
anacım gündüz giremeyeceksen akşamda pek giren olmuyoo ozaman elvedaa sosyalll
arada kaç gelll bi yolunu bul özleriz senii

bi yolunu bulmaya çalışacağım tabi ki canım , sağol bu arada inşallah hayırlı olur internetlik bi işimiz yok canım orada

Allah iyilik versin canım.. Valla canım ne bileyim doktor mu acele etti görmese söylemezdi diyorum ama bizim edepsiz de resmen ayrıdı bacak arasını gösterdi yani

İnşallah canım şimdi taa 1 ay sonrasına kontrol bekle bekle zaman geçmez :)

Ya sosyalim evet sorma organlarına tek tek bakıyorduk kafatasına, burnuna, ellerine parmaklarına baktık tam bacaklarına geldik ki ayırdı çok ayıppp :))) Doktor da bi an güldü dedi açtı gösterdi ben bi tahminde bulunacağım erkek dedi... Bir ay sonra daha net belli olur herhalde canım ama eşim kendini kaptırdı bile isim araştırıyor :)) Ensesini de ölçtü 0,12 cm çıktı sonra da kan verip geldik işte.. Sen nasılsın nasıl geçiyor bakalım?

gunaydin canlarimm,bugun cok zor ayildimmm.

sosyoss yeni yerin hayirli olsun,insallah cok yogun olmazzz.amaa bizi birakmaaa

fundoss ne bu duygusallik kizz evinizi senin minigin doldurur insallahhhh en kisa zamandaa

lizooo o zaman sen bi dolap al. onu sonrada kullanacak sonuctaa. sifonyer tek basina yeterli olmaz cunku dedigin gibi. birde besik. herseyi duzenli olurrr. besik once yataginin yaninda kalacak zaten.

benoss sende ne cok calismissin yavrummm,Allah guc kuvvet versin

yelomm,twinimmm

perimm hosgeldin sende,mide bulantilarinin gecmesiine sevindimm. erkek mi dedi doktorrr:) gerci degisebilirrr daha cok erkennn. hayirlisi olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…