Ağlayakta gözden mi olak???

kız gerçektende o an fenaydı yaa kim olsa üzülür yoksa ev çarşamba pazarından beter canım 2 makina açtım daha 3 makinalık çmaşır bekliyo nevresimler banyo halıları filan

kız gerçektende o an fenaydı yaa kim olsa üzülür yoksa ev çarşamba pazarından beter canım 2 makina açtım daha 3 makinalık çmaşır bekliyo nevresimler banyo halıları filan

off su reklam cok sinir bozucuuu

Allah kolaylik versin sanaa.misafirden sonra evin hali yaman hele bide cocuklu misafirdennn:))
neyse cnm gelip gittiler sende rahatladinn.bidaha artik senin doguma gelirlerr:)

gunaydin canlarimm,bugun cok zor ayildimmm.

perimm hosgeldin sende,mide bulantilarinin gecmesiine sevindimm. erkek mi dedi doktorrr:) gerci degisebilirrr daha cok erkennn. hayirlisi olsun cnm

Evet canım hafifledi şükürler olsun ya... Evet çok erken söyledi di mi tahmin etti ama ne bilim biz şok olduk cinsiyetten bahsedince... Canım bi de doktor folik asiti bıraktırmadı bi ay daha kullanıcam neden bıraktırmadı çok yükleme olmaz mı bilemedim.. Bi de omega verdi

bilmiyorumki cnm bana 10. haftada biraktirmisti.her doktorun uyguladigi yontem farkli oluyor cnm. o yuzden yorum yapamayacam.

bende pazartesi gideceğim peri ense kalınlığı nasılmış normal değerler içinde mi :26: şimdilik iyi canım ama ara ara bulantılarım oluyor tabi

sağol canım inşallah bırakmayacağım

bende pazartesi gideceğim peri ense kalınlığı nasılmış normal değerler içinde mi :26: şimdilik iyi canım ama ara ara bulantılarım oluyor tabi

sağol canım inşallah bırakmayacağım

Canım doktor dedi ki 0,25 cm e kadar mı ne normal kabul ediliyor dedi benim de işte 0,12 cm çıktı doktor ölçtü iki sefer... Sonra da kan vermeye gittik bi kağıt verdiler tüm bilgilerim yazılıydı 5 tl verdik kan verdim geldik 10 gün sonraya çıkar dedi canım bakalım hayırlısı.. Kararsızdık biz doktor dedi ki böyle şeylerden çekinmeyin neden her zaman en kötüsünü düşünüyorsunuz bişi çıkmasın da için rahat olsun istemez misin dedi yapalım bence dedi doktoruma da çok güveniyorum canım yaptık işte öyle.. İnşallah sen de güzel haberlerle gel kuzunun fotoğrafı ile :) kıpır kıpır göreceksin şaşıracaksın diyeceksin ki karnımda savaş var ama hissedemiyorum nasıl oluyor acaba diye :))))

aman aman maşallah hep böyle devam eder inşallah benim aklıma hiç kötü şey gelmiyor zaten pericim hiç karamsarlık yok anlattım ama sana bi daha anlatayım geçenlerde hafif lekelenmem oldu hemen dr a gittim yattım işte sedyeye ilk sorum kalbı atıyor mu yaşıyor mu dedim oda evet dedi sorun yok değil mi dedim sorun yok dedi tamam başka sorum yok dedi kalktım sedyeden

off su reklam cok sinir bozucuuu

Allah kolaylik versin sanaa.misafirden sonra evin hali yaman hele bide cocuklu misafirdennn:))
neyse cnm gelip gittiler sende rahatladinn.bidaha artik senin doguma gelirlerr:)

cumartesi iş olayı bittiiii
kocişimle takılma vaktiiiiiii evimle ilgilenme vaktiii
güzel günler geliyoo hissediyorummmm

haftaya kayınvalidem yine geliyooo yakınlarının düğünü varrr ondan sonrada izmiree gidiyooo artık kocası ve hamile kıızyla ilgişenmesi lazım üzülüyorum aslında kadına yaa torunları ve evi arasında mekik dokuyo fedakar bir anne

Ayyy kız ben o kadar rahat olamıyorum hala daha.. Bu kontrol işte biraz daha rahatlattı diyorum bende panik atak mı var? Sekreteri benim adımı söyleyene kadar film çevirdim kötü son la bitiyordu kafamda Şimdi içeri gireceksin bakacağız ki bebek 9-10. haftada kalmış diyecek ki hemen almamız lazım vs. Ayy kendi kendimi şişirdim yani.. Ama artık böyle olmamaya karar verdim şükür ki bu da geçti ya inşallah daha iyi olacak her şey.. Sen de aynen böyle devam et canım benim... Çok güçlüsün ya ben çok zayıfım o konuda... Herkesin yavrusunu sevdiklerine bağışlasın Rabbim... Bakalım 1 ay sonra hala erkek mi kalacak

herşeyin hayırlısı canım

ee o kadar abartmayaa kız alan adam gelip üşüşmese iyi başınıza böle demiştin elimde kaldı diye
haydi hayırlısı canımmm gelsin yenisiiii

ayy keyfime diyecek yokk

adamdan kaçarımız yok kız zaten yakın bir yere verdik zaten ama eşim her şeyini konuşmuş kız adam bile bile almış, hemen yeni almamız lazım arabaya çok alışmışım ben

keyfin neden yerinde kız ne oldu maşallah

ee o kadar abartmayaa kız alan adam gelip üşüşmese iyi başınıza böle demiştin elimde kaldı diye
haydi hayırlısı canımmm gelsin yenisiiii

ayy keyfime diyecek yokk

Fundosummm cok sevindimmmm hadi gozunaydinnn artik tum haftasonu seninnnnn hemde yaz geldii superr ohh ohhh

Sosyoss hayirli olsunnn,daha guzel arabalariniz olsun insallahhhh

Peris sende rahatla yada psikolojik destek al canimm

Fundos yine mi misafirrr

sağol canım inşallah honda civic alacağız

Bilmiyorum canım zaten evlenmeden önce psikolojik destek alıyordum yaşadığımız bi olaydan dolayı ama bırakmıştım zayıf yani psikolojim ama daha kötü olursam giderim sanırım

Bilmiyorum canım zaten evlenmeden önce psikolojik destek alıyordum yaşadığımız bi olaydan dolayı ama bırakmıştım zayıf yani psikolojim ama daha kötü olursam giderim sanırım

sen bence bi git psikologaaa,icini rahatlatir,acayip evhamlisinnn. kuşun kanadindan nem kapiyorsun. ikili testte bu kadar heyecan yapmissin,detayli ultrasonda naparsin acabaa.. hem kendini hem esini gerersin evde huzurunuda etkiler. bu kadar net konusuyorum cunku benimde basimda senden bi tane var:)) esimdee psikolojik destek aldi simdi daha iyi cok sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…