gunaydin canlarimm,bugun cok zor ayildimmm.
sosyoss yeni yerin hayirli olsun,insallah cok yogun olmazzz.amaa bizi birakmaaa
fundoss ne bu duygusallik kizzevinizi senin minigin doldurur insallahhhh en kisa zamandaa
lizooo o zaman sen bi dolap al. onu sonrada kullanacak sonuctaa. sifonyer tek basina yeterli olmaz cunku dedigin gibi. birde besik. herseyi duzenli olurrr. besik once yataginin yaninda kalacak zaten.
benoss sende ne cok calismissin yavrummm,Allah guc kuvvet versin
yelomm,twinimmm
perimm hosgeldin sende,mide bulantilarinin gecmesiine sevindimm. erkek mi dedi doktorrr:) gerci degisebilirrr daha cok erkennn. hayirlisi olsun cnm
kız gerçektende o an fenaydı yaa kim olsa üzülüryoksa ev çarşamba pazarından beter canım 2 makina açtım daha 3 makinalık çmaşır bekliyo nevresimler banyo halıları filan
perimm hosgeldin sende,mide bulantilarinin gecmesiine sevindimm. erkek mi dedi doktorrr:) gerci degisebilirrr daha cok erkennn. hayirlisi olsun cnm
Evet canım hafifledi şükürler olsun ya... Evet çok erken söyledi di mi tahmin etti ama ne bilim biz şok olduk cinsiyetten bahsedince... Canım bi de doktor folik asiti bıraktırmadı bi ay daha kullanıcam neden bıraktırmadı çok yükleme olmaz mı bilemedim.. Bi de omega verdi
Allah iyilik versin canım.. Valla canım ne bileyim doktor mu acele etti görmese söylemezdi diyorum ama bizim edepsiz de resmen ayrıdı bacak arasını gösterdi yani
İnşallah canım şimdi taa 1 ay sonrasına kontrol bekle bekle zaman geçmez :)
Ya sosyalim evet sorma organlarına tek tek bakıyorduk kafatasına, burnuna, ellerine parmaklarına baktık tam bacaklarına geldik ki ayırdı çok ayıppp :)))Doktor da bi an güldü dedi açtı gösterdi ben bi tahminde bulunacağım erkek dedi... Bir ay sonra daha net belli olur herhalde canım ama eşim kendini kaptırdı bile isim araştırıyor :)) Ensesini de ölçtü 0,12 cm çıktı sonra da kan verip geldik işte.. Sen nasılsın nasıl geçiyor bakalım?
sosyoss yeni yerin hayirli olsun,insallah cok yogun olmazzz.amaa bizi birakmaaa
fundoss ne bu duygusallik kizzevinizi senin minigin doldurur insallahhhh en kisa zamandaa
lizooo o zaman sen bi dolap al. onu sonrada kullanacak sonuctaa. sifonyer tek basina yeterli olmaz cunku dedigin gibi. birde besik. herseyi duzenli olurrr. besik once yataginin yaninda kalacak zaten.
benoss sende ne cok calismissin yavrummm,Allah guc kuvvet versin
yelomm,twinimmm
bilmiyorumki cnm bana 10. haftada biraktirmisti.her doktorun uyguladigi yontem farkli oluyor cnm. o yuzden yorum yapamayacam.
bende pazartesi gideceğim peri ense kalınlığı nasılmış normal değerler içinde mi :26: şimdilik iyi canım ama ara ara bulantılarım oluyor tabi
sağol canım inşallah bırakmayacağım
Canım doktor dedi ki 0,25 cm e kadar mı ne normal kabul ediliyor dedi benim de işte 0,12 cm çıktı doktor ölçtü iki sefer... Sonra da kan vermeye gittik bi kağıt verdiler tüm bilgilerim yazılıydı 5 tl verdik kan verdim geldik 10 gün sonraya çıkar dedi canım bakalım hayırlısı.. Kararsızdık biz doktor dedi ki böyle şeylerden çekinmeyin neden her zaman en kötüsünü düşünüyorsunuz bişi çıkmasın da için rahat olsun istemez misin dedi yapalım bence dedi doktoruma da çok güveniyorum canım yaptık işte öyle.. İnşallah sen de güzel haberlerle gel kuzunun fotoğrafı ile :) kıpır kıpır göreceksin şaşıracaksın diyeceksin ki karnımda savaş var ama hissedemiyorum nasıl oluyor acabadiye :))))
off su reklam cok sinir bozucuuu
Allah kolaylik versin sanaa.misafirden sonra evin hali yamanhele bide cocuklu misafirdennn:))
neyse cnm gelip gittiler sende rahatladinn.bidaha artik senin doguma gelirlerr:)
aman aman maşallah hep böyle devam eder inşallahbenim aklıma hiç kötü şey gelmiyor zaten pericim hiç karamsarlık yok anlattım ama sana bi daha anlatayım geçenlerde hafif lekelenmem oldu hemen dr a gittim yattım işte sedyeye ilk sorum kalbı atıyor mu yaşıyor mu dedim oda evet dedi sorun yok değil mi dedim sorun yok dedi tamam başka sorum yok dedi kalktım sedyeden
Ayyy kız ben o kadar rahat olamıyorum hala daha.. Bu kontrol işte biraz daha rahatlattı diyorum bende panik atak mı var? Sekreteri benim adımı söyleyene kadar film çevirdim kötü son la bitiyordu kafamdaŞimdi içeri gireceksin bakacağız ki bebek 9-10. haftada kalmış diyecek ki hemen almamız lazım vs. Ayy kendi kendimi şişirdim yani.. Ama artık böyle olmamaya karar verdim şükür ki bu da geçti ya inşallah daha iyi olacak her şey.. Sen de aynen böyle devam et canım benim... Çok güçlüsün ya ben çok zayıfım o konuda... Herkesin yavrusunu sevdiklerine bağışlasın Rabbim... Bakalım 1 ay sonra hala erkek mi kalacak
eşim arabayı sattı bugün
ee o kadar abartmayaa kız alan adam gelip üşüşmese iyi başınıza böle demiştin elimde kaldı diye
haydi hayırlısı canımmm gelsin yenisiiii
ayy keyfime diyecek yokk
ee o kadar abartmayaa kız alan adam gelip üşüşmese iyi başınıza böle demiştin elimde kaldı diye
haydi hayırlısı canımmm gelsin yenisiiii
ayy keyfime diyecek yokk
Fundosummm cok sevindimmmm hadi gozunaydinnn artik tum haftasonu seninnnnnhemde yaz geldii superr ohh ohhh
Sosyoss hayirli olsunnn,daha guzel arabalariniz olsun insallahhhh
Peris sende rahatla yada psikolojik destek al canimm
Fundos yine mi misafirrr
Fundosummm cok sevindimmmm hadi gozunaydinnn artik tum haftasonu seninnnnnhemde yaz geldii superr ohh ohhh
Sosyoss hayirli olsunnn,daha guzel arabalariniz olsun insallahhhh
Peris sende rahatla yada psikolojik destek al canimm
Fundos yine mi misafirrr
sağol canım inşallah honda civic alacağız
benim için alıyor zaten otomotik vites diye diye sonunda aldıracağım canım , zaten ben kapacağım ona vermem artık arabayıhonda civiccc guzel arabaaagenelde bayanlar tercih edio hatta,sende kaparsin arabayii
Bilmiyorum canım zaten evlenmeden önce psikolojik destek alıyordum yaşadığımız bi olaydan dolayı ama bırakmıştım zayıf yani psikolojim ama daha kötü olursam giderim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?