benim için alıyor zaten otomotik vites diye diye sonunda aldıracağım canım , zaten ben kapacağım ona vermem artık arabayı
sen bence bi git psikologaaa,icini rahatlatir,acayip evhamlisinnn. kuşun kanadindan nem kapiyorsun. ikili testte bu kadar heyecan yapmissin,detayli ultrasonda naparsin acabaa.. hem kendini hem esini gerersin evde huzurunuda etkiler. bu kadar net konusuyorum cunku benimde basimda senden bi tane var:)) esimdee psikolojik destek aldi simdi daha iyi cok sukur..
adamdan kaçarımız yok kız zaten yakın bir yere verdik zaten ama eşim her şeyini konuşmuş kız adam bile bile almış, hemen yeni almamız lazım arabaya çok alışmışım ben
keyfin neden yerinde kız ne oldu maşallah
Fundosummm cok sevindimmmm hadi gozunaydinnn artik tum haftasonu seninnnnnhemde yaz geldii superr ohh ohhh
Sosyoss hayirli olsunnn,daha guzel arabalariniz olsun insallahhhh
Peris sende rahatla yada psikolojik destek al canimm
Fundos yine mi misafirrr
wuuu superrro zaman tekrar hayirli olsun canimmm gule gule guzel gunlerinde kullan insallahhh
fundosta tatili duyduu kacti gittiii,kutlama yapio heraldeee
canlarim ben simdi carsiya cikiyorum. sonrada gorumceme ugrayacam. cok opuyorum sizii. tel de net paketim bitti. aksam gorusuruz artikk
kızzz okumadınmııı artık ctesi gelmicem konuştum dedim yaa acil iş olursa gelcemmm
ayyy ayşemm halay çekmeyi özlemişim o ne güzel bi ikonmuşşşş
sağol canımmmm sağolllll süperki ne sperrrr
sosyalim arabasızlık çok zor alışıncaaa
kız kadın ufaklıkları götürüp gelcek bi hafta sonra yalnız gidemezler diye bidaha ama masrafları çok yaaa çok gamsızlar fuzuli öle masraf yapıyolarkiiii
bize bıraktıkları ipad 500 sterlin yani1500 tl yazık günah yaa neyseee iyi oldu güzl foto çekiyoo
abisi çok bonkör
canım düğünden sonra izmire gidiyo evine aylar sonra
Araba mı alacaksınız yeni.. Hadi hayırlısı olsun.. Eşim de diyor senin için rahat etmen için alalım vs ama ben önce ev diye tutturdum inşallah en güzel günler sizinle olsun bebişlerinizi doldurun doldurun gezin :)
Araba mı alacaksınız yeni.. Hadi hayırlısı olsun.. Eşim de diyor senin için rahat etmen için alalım vs ama ben önce ev diye tutturdum inşallah en güzel günler sizinle olsun bebişlerinizi doldurun doldurun gezin :)
inşallah canım hayırlı olur çok sağol
gözümden kaçmış demek ki hadi iyi gezmeler diyelim o zaman sana bizim arabamız olmadığı için evde oturacağız
evet peri inşallah öyle bi niyetimiz vararabamızı bugün sattık eski araba manuel vitesti ben kullanamıyordum şimdi otomotik bakıyoruz, canım bizim evimiz var o yüzden arabaya niyetlendik, ama bebek olunca arabaya daha çok ihtiyaç olur şöyle bütçenize göre bi araba alırsanız rahat edersin
daha iyileri senin olsun canım inşallahamin kuzum
perimmmm önce evev olsun araba olmasada olur bence kuzummmm
ivitttt ayy çok keyfliyimmmmm eşimde çok sevindiii
kız gezmek iste arabasızda gezilir yavyummm şekil a benayyy
perimmmm önce evev olsun araba olmasada olur bence kuzummmm
ivitttt ayy çok keyfliyimmmmm eşimde çok sevindiii
kız gezmek iste arabasızda gezilir yavyummm şekil a benayyy
Hmm ne güzel canım tabi ki araba çok iyi ama ev olmadan alırsak arabanın gideri de çok ev almak çok uzar diye düşünüyorum inşallah Rabbim her isteyene nasip etsin
Valla canım ben de öyle düşünüyorum zaten temmuz sonu çıkmış olmamız lazım evden adam da satıyor evini yani bu aralar almak lazım bakalım :)
Benayım inşallah güzel olur herşey, dr.um verdiği testler 700 tl ...devlette yaptirabilirsm yaptircm ,olmazsa buraya...Ayy çok mutlu oldum geneee
Canlarım benim hepimiz güzelizz ki
Sedacım herşeyin hayırlısı sen üzülme yeterki.. Bende dpatoloji sonucu temiz çıktı şükür.. Bizde de sorun yoktur inşAllah.. Kötüyü düşünmek istemiyorum hiç. O yüzden hep pozitif olalım..
Yaa ben benim adama dedim ortak bişi belirleyelim diye dedalarca anam hiç oralı değil ki sinir ediyo beni gel benimle kavga et diyo pazartesinden beri diyorum tamam düşünelim diyo cuma oldu düşünün(
Kız bizim binada çok garip karşı komşu selam bile vermiyo gördüğü halde
Git sen kapısını çal ben sizin yan komşu hayırlı olsuna geldim de gir içeri
Bugün işten 7 de çıktım eve 8 i geçe girdim benden çok iyi köle olur işte
BiZimkiler yemeyip içmeyim adamları dışarı saldılar. 19 kişiden 14 ünü tahliye ettilertabii olan bize oldu
Fundosum ben aksam basladim soğan kurune, burnunu tutup diktim kafayaya sen nereye gidiyosunkiii :84:
he kız ayşeyle ben başlamıştım yelizde peşimizden eşlik etmişti hey gidi heyy ne çabuk geçiyo zaman
bende mi başlasam tekrarkiii
aman kalsın
Ben aksam basladim Yeliz :)Ayy fundaa giriş nasil yapilir mesela kapiyi actiklarinda ne denir bilsemm gidecem de cesaret edemiyom mal gibi kalmiim sonra
Gorumcemin miii..hayirli olsuna gittim o fazla bile onlara kizz..onlarin cocugunu da sevmeye kalktim kısır muamelesi gordum sinir oluyorum gidesim yokk
Sedo Allah bidaha yasatmasin...gecti gitti insallah artik duzene girecekkk
Sen de basla sogan suyuna kizz iyi gelirr
Elimde değil evet... Sadece bu kontrolden sonra öyle bi ohh çektim ki... Gerçekten eşim de çok takan bi insan ben böyle olunca o daha çok takıyor bu sefer.. Bilmiyorum sadece konuşmayla halledebilecek bi doktor bulursam giderim canım muhakkak.. Ben bi de elimde olmadan gün içerisinde hangi olay olsa mutlaka beynimde o olayın devamı için bildiğin senaryo yazıyorum öyle acaip bir durumum var :)
Selamm Kızlarrr
Sosyalim Hayırlı olsun canım arabanız inşAllah alınca tabii :)))
Fundam sana da hayırlı olsun artık seni bula bilene aşk olsun :))
Pericim sana da hayılı olsun canım erkek demişler ama inanma şimdilik ayrıca da olumsuz düşünceleri at kafandan
benay kadar enerjik değilim ben kız yığılır kalırım ben bi yerde
öyle lüx bi araba değil kız işini görebilecek kadar bir araba işte evden sonra modelini yükseltirsiniz
Selamm Kızlarrr
Pericim sana da hayılı olsun canım erkek demişler ama inanma şimdilik ayrıca da olumsuz düşünceleri at kafandan
Canimm inşallah iyisinizdir pericimm
Fundos izinemi cikiyorsn telden çok okuyomiyorm gözün aydin cano
anam yok yaa temizlikle geçer o günlerideee heraldeaman olsun morali,m yüğksek olcakkk bunu biliyom en azından suratsızada o günler giderim kızzz
izin alma stresi olmaz oyyy eşim ne sevindi yaw
Sosyalizm araba almissiniz anladgm kadarıyla kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun, farisi bize inşallah :))
Pericim daha iyiyim sağol canim :)
Sosyalizm araba almissiniz anladgm kadarıyla kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun, farisi bize inşallah :))
Pericim daha iyiyim sağol canim :)
anam yok yaa temizlikle geçer o günlerideee heraldeaman olsun morali,m yüğksek olcakkk bunu biliyom en azından suratsızada o günler giderim kızzz
izin alma stresi olmaz oyyy eşim ne sevindi yaw
Beni teşvik etme kız eşim öyle düşünmüyor ama sıfır opel lerden kia sport lardan bahsediyo ben de dedim tamam alalım öyle bi jip içinde yatar kalkarız dedim :)
Selam canım... Sağolasın evet doktor çok erken davrandı bizce de öyle bacağını açınca gördüm mü sandı ne anlamadık.. Hayırlısı her şeyinn sen de iyisin di mi?
Sağol canım benim şükür iyiyiz sen nasılsınnnnn?
Selam canlarım Nasılsıniz
Bnde dra gidiyorum kulağim için
Fundosum Sosyalim yelizim Ayşem lizom Sedosum benosum
Pericim maşallah minige topik erkek doldu vallasağlıkla doğsunlar da ..
Ben iyiyim canım çok şükür öle geçinip gidiyorum
Selam canlarım Nasılsıniz
Bnde dra gidiyorum kulağim için
Fundosum Sosyalim yelizim Ayşem lizom Sedosum benosum
Pericim maşallah minige topik erkek doldu vallasağlıkla doğsunlar da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?