Ağlayakta gözden mi olak???

Cook guzeel canomm buna daha çok sevindim gözün aydın
Bilmiyorum ki bende sadece 1 ay kullansammı...regl düzene girsin diye verdi. Bu ayin 6-7 sinde regl olursam düzenli olacak çünkü nisan 6-7 sinde regl oldum sonraki kanamaydi...herşey bu ay belli olacak bakalim :)
Selam canlarım Nasılsıniz
Bnde dra gidiyorum kulağim için
Fundosum Sosyalim yelizim Ayşem lizom Sedosum benosum
Pericim maşallah minige topik erkek doldu valla sağlıkla doğsunlar da ..
Sağol twinim umarim sende iyisindir
Temizlik yapiyrm ara ara bakiyrm opuyirum
Benayim fatmacan bu kadar erkeğin arasında kızimı kapış kapış ederler diye korktu sanırım
Sende iyisindir inşallah canımm

Kızlarr başkan beni açığa aldı
iznime kadar işimde olmucak masamda öle takılcam buralarda
arkadaşım çıldırmış durumda işler tek başına ona kaldı, ben de memnun değilim aslında çalışmazsam zaman geçmezki burda
iyilikmi yapıyo kötülükmü belli değil, birazdan burası fena karışcak

Canim sendemi patolojiye gonderdinn. Yanlismi anladim yoksa..eger oyleyse Sonucuna tam ne dediler...sen de test yaptirackmisinn ? Benayım cvp ver

Canim zaten az kaldi önümüzdeki ay cikmicakmisin izine...bebisin için yormazsin iste kendini daha iyi lizimim o kızlar ortalık karistiricgina senin isini ilk basta onların hafifletmesi lazim...sen hiic üzme kendini

Canim zaten az kaldi önümüzdeki ay cikmicakmisin izine...bebisin için yormazsin iste kendini daha iyi lizimim o kızlar ortalık karistiricgina senin isini ilk basta onların hafifletmesi lazim...sen hiic üzme kendini

sedomm ayy seni görünce bütün negatif enerjim uçtu
2 ay var daha canım 37 ye kadar çalışıcam malum krediler borçlar
şimdi bilgisayarım olmucak izindekilerin vs boş buldugum yere oturcam, ben yorulmuyodum ki iki kişi idare ediyoduk.
inşallah arada bana da bulaşmazlar ben hiiç istemedim böyle bişeyi gider ayak yaptıgına bak

Yerim senii
Bulasmazlar canm o kadar anlayissiz da degillerdir ...keyfi değil herşey minik için sen sadece onu düşün ,onlarda hamilesin diye boyle kolaylık sagliyrlardir...hem uğraşacak birşeyler mutlaka bulursun bütün gün boş geçmez merak etme. Opuyrm Cnmm aksama misafirler var geçmiş olsuna yeni duyup gelenler...

bende sedom bendee sağol canımmm
kız benimde geçen regl düzensiz geldi dr. gtim kızlar bilir banada yazdı düzene girsin diye yıkıldım resmennn kullanmadım o kullanıyom biliyoo
düzene girsin gel aşılama yapalım dedi ama ben içmedim

sedooo banada gelseneeee temizliğe yardıma
kız bigün ablana gelsenee bende gelimm

lizom nası yaniii açığa alma demek disiplinsizlik bişey yapma filan değilmi o ne demek anlamadımm
ayy nasıl karışacakkk anlamadımki neden yaptı böle bişey kızzz yaz anlat merakta bırakmaaa

kızz yanlış kelime kullandım
Bizim birime bi müdür vermişler geçen haftalarda bi müdür daha vermişlerdi ama hiiiç ihtiyacımız ve onlara verecek bi odamız yok. (Başkanı yıldırmaya çalışıyo rektör, gıcıklar birbirlerine)
Bizim oda 6 kişilik bi masamız boş ne alakaysa şimdi iki müdürü de bizim odaya vermeye karar vermiş ama iş yapmayacaklar. (Müdürler ya memur işi yapmazlar)
Bende nasıl olsa 2 ay sonra gideceğim diye 2 ay ne yaparsan yap takıl buralarda oyalan bi iş yapmana gerek yok diyo.
Yani boş buldugum masaya oturup akşama kadar internette takılcam, istediğim saatte gelip gidicem.
Millette arkamdan konuşcak kesin :44:

aaa ne saçma
kız çok saçma bu durum yaa tamam sen biraz rahatlarsın dicem ama angaryadan gelecen haybedeb yorulacan o zaman madem dediler istediğin saatte gir çı kerken kaç geç git senin hakkında kimse konuşamazki karnın burnunda
tabi sen yapı gereği rahatsız olursun ama şimdiden alıştır bu duruma insanları canım batmasın sonra bak
ama yanlış bu yapılan yaaa

Kizlarrrrrr
Ayy bugunn nasil bi gundu yaa malum ay sonu vergi muhasebe sgk işlerii bide ticaret odasinda isler vardi ayni yolu elli kez yurudum bugün resmen ayaklarima kara sular indi.işleri toparla yemek ye eve gel bu saat oldu şuanda koltuga yapişmiş durumdayim bikacgune zor kalkarim gibi geliyo şu an
Bugun adetin 3. Gunu doktora gidip son duruma bakip bide hormon testi isteyecektim gidemedimm
Gecmisi okudumm ama suanda yorum yapamiyorum hepinizi cok cok öptüm canlarrr

Canim sendemi patolojiye gonderdinn. Yanlismi anladim yoksa..eger oyleyse Sonucuna tam ne dediler...sen de test yaptirackmisinn ? Benayım cvp ver

Canım kusura bakma ben gündüz pek giremiyorum girsemde yazamayabiliyorum..
Benimde göndermeye gerek yok dediydi doktor herkesin başına gelebiliyo ama gitmiş doktor sonucun temiz hiç bişi yok dedi o kadar kağıt verdiler bana.. Testte istemedi sadece korunma süresi sonlarına gelince ben kan testi vercem çünkü gebelikte ilk yapılan hiç bi kan testini yaptıramadım

Herkese iyi gecelerr

Benim sinirler tepede eşimi boğasım var o derece.. Yaa benim hormonlar eskiye döndü yada onunki
İki aydır bebek var diye hiç kavga yok bi haftadır kedi köpek gibiyiz
Sinirden yattım uyuycam yarında işe gitcem çok iş var diye normalde ama sabah karar vericem bakalım

Günaydınnnnn

yelizimmm işveren olmakta zoryaa
ezocumm baban nasıl olduuu

sosyalimm

benoşşş geldinmi işe bende işteyim şuan akşam tam çıkarken bugün acil iş olduğu sölendii ama oturuyorum halaa
bende sabah gelirken atıştımmm eşimle ay sonları oda gidiyor şirkete sabah kendi yüzünden olduğu halde söylendi yolda senin yüzünden geç kaldım diye indir beni minibüse bincem dedim ama getirdi tabiii
bende açtım ağzımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…