Cook guzeel canomm buna daha çok sevindim gözün aydınsedommm soağn kürün hayırlı olsun canımmmm
yasminmiii benim yıllarca kullandığım ve çok sevdiğim hapımmm
tek sorun niye okadar uzun kullandımda gebeliğimi geciktirdiğim
ben bıraktım soğan moğan hiiçbişey yok artıkkk
canommmm yokkk izne değill cumartesi gelme olayım bittiiiiiii
çok iş olunca gelcem sadece ozamana kadardaaa inşallaahhhh
Sağol twinim umarim sende iyisindirSelam canlarım Nasılsıniz
Bnde dra gidiyorum kulağim için
Fundosum Sosyalim yelizim Ayşem lizom Sedosum benosum
Pericim maşallah minige topik erkek doldu vallasağlıkla doğsunlar da ..
Benayim fatmacan bu kadar erkeğin arasında kızimı kapış kapış ederler diye korktu sanırımKız olsun evde olda bi şekilde geçer zaten :)
sevinmez mi kız adam da rahat edecek
Ben iyiyim canım çok şükür öle geçinip gidiyorum
Hoşgeldin canım.
hakkat topik erkek topiği kız yakışır ama kızı olan arkadaşımızda artık gelmez oldu
Canim zaten az kaldi önümüzdeki ay cikmicakmisin izine...bebisin için yormazsin iste kendini daha iyi lizimimKızlarr başkan beni açığa aldı
iznime kadar işimde olmucak masamda öle takılcam buralarda
arkadaşım çıldırmış durumda işler tek başına ona kaldı, ben de memnun değilim aslında çalışmazsam zaman geçmezki burda
iyilikmi yapıyo kötülükmü belli değil, birazdan burası fena karışcak
Canim zaten az kaldi önümüzdeki ay cikmicakmisin izine...bebisin için yormazsin iste kendini daha iyi lizimimo kızlar ortalık karistiricgina senin isini ilk basta onların hafifletmesi lazim...sen hiic üzme kendini
Yerim seniisedommayy seni görünce bütün negatif enerjim uçtu
2 ay var daha canım 37 ye kadar çalışıcam malum krediler borçlar
şimdi bilgisayarım olmucak izindekilerin vs boş buldugum yere oturcam, ben yorulmuyodum ki iki kişi idare ediyoduk.
inşallah arada bana da bulaşmazlar ben hiiç istemedim böyle bişeyi gider ayak yaptıgına bak
Dinlenme molam bitti gidip ise giriseyim :)
Lizimim gorusurz yine
Cook guzeel canomm buna daha çok sevindim gözün aydın
Bilmiyorum ki bende sadece 1 ay kullansammı...regl düzene girsin diye verdi. Bu ayin 6-7 sinde regl olursam düzenli olacak çünkü nisan 6-7 sinde regl oldum sonraki kanamaydi...herşey bu ay belli olacak bakalim :)
Sağol twinim umarim sende iyisindir
Temizlik yapiyrm ara ara bakiyrm opuyirum
Benayim fatmacan bu kadar erkeğin arasında kızimı kapış kapış ederler diye korktu sanırım
Sende iyisindir inşallah canımm
Kızlarr başkan beni açığa aldı
iznime kadar işimde olmucak masamda öle takılcam buralarda
arkadaşım çıldırmış durumda işler tek başına ona kaldı, ben de memnun değilim aslında çalışmazsam zaman geçmezki burda
iyilikmi yapıyo kötülükmü belli değil, birazdan burası fena karışcak
bende sedom bendee sağol canımmm
kız benimde geçen regl düzensiz geldi dr. gtim kızlar bilir banada yazdı düzene girsin diye yıkıldım resmennn kullanmadım o kullanıyom biliyoo
düzene girsin gel aşılama yapalım dedi ama ben içmedim
sedooo banada gelseneeee temizliğe yardıma
kız bigün ablana gelsenee bende gelimm
lizom nası yaniiiaçığa alma demek disiplinsizlik bişey yapma filan değilmi o ne demek anlamadımm
ayy nasıl karışacakkk anlamadımki neden yaptı böle bişey kızzz yaz anlat merakta bırakmaaa
kızz yanlış kelime kullandım
Bizim birime bi müdür vermişler geçen haftalarda bi müdür daha vermişlerdi ama hiiiç ihtiyacımız ve onlara verecek bi odamız yok. (Başkanı yıldırmaya çalışıyo rektör, gıcıklar birbirlerine)
Bizim oda 6 kişilik bi masamız boş ne alakaysa şimdi iki müdürü de bizim odaya vermeye karar vermiş ama iş yapmayacaklar. (Müdürler ya memur işi yapmazlar)
Bende nasıl olsa 2 ay sonra gideceğim diye 2 ay ne yaparsan yap takıl buralarda oyalan bi iş yapmana gerek yok diyo.
Yani boş buldugum masaya oturup akşama kadar internette takılcam, istediğim saatte gelip gidicem.
Millette arkamdan konuşcak kesin :44:
Canim sendemi patolojiye gonderdinn. Yanlismi anladim yoksa..eger oyleyse Sonucuna tam ne dediler...sen de test yaptirackmisinn ? Benayım cvp ver
Merhaba kizlar nasilsiniz
Iyi cnm sukurler olsunCanım baban nasıl oldu ? İnşAllah sıkıntı bişi yoktur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?