Günaydınnnnn
yelizimmm işveren olmakta zoryaa
ezocumm baban nasıl olduuu
sosyalimm
benoşşş geldinmi işe bende işteyim şuan akşam tam çıkarken bugün acil iş olduğu sölendii ama oturuyorum halaa
bende sabah gelirken atıştımmm eşimle ay sonları oda gidiyor şirkete sabah kendi yüzünden olduğu halde söylendi yolda senin yüzünden geç kaldım diye indir beni minibüse bincem dedim ama getirdi tabiii
bende açtım ağzımıı
Gunaydin cancanlar
Günaydın yelizz
Kız o zaman bizde mi sorun varbir araya gelince napıyoz birbirimize
Evett baksana herkes birden dellenmiş
Size yazdigimda bisey yoktu ama yarim saat once biz de tartistik esimle zaten bulaşacaktim surpriz olmadı
Bazi zamanlarda gercekten hicbirseye tahammul edemiyorum
Aynen bende öyle.. Biz bide o kadar zıtız ki nasıl 2 yıl oldu anlamadım
Hadi bakalım ne diyecek bende merakla bekliyorum.. İnşAllah güzel haberlerle geleceksin..Evliligin hikmeti de bu olsa gerek
İnsan yeri geliyo kardesine bile tahammul edemiyo
Buarada hastanedeyim sirami bekliyorum.yalniz bu kez herseyimi topladim profa geldim onceki doktoruma gitmek istemiyorum bakalim bu da bi baksin sonuclara ne diyecek
Maalesef kizlar.kistler oldugu gibi duruyor.ben adama hidrosalpenksten bahsetmedim ama o filme bakar bakmaz soyledi.tuplerdeki şişli senin dengeni bozuyor kistler de gecmez acil ameliyat dedi.tuplerin kurtarilip kurtarilamayacagina da anca ameliyat esnasinda karar verebiliriz bian once gel ameliyatini yapalim vakit kaybetme falan filan
Ben kafami hangi taşa vurayim yaaaa
Maalesef kizlar.kistler oldugu gibi duruyor.ben adama hidrosalpenksten bahsetmedim ama o filme bakar bakmaz soyledi.tuplerdeki şişli senin dengeni bozuyor kistler de gecmez acil ameliyat dedi.tuplerin kurtarilip kurtarilamayacagina da anca ameliyat esnasinda karar verebiliriz bian once gel ameliyatini yapalim vakit kaybetme falan filan
Ben kafami hangi taşa vurayim yaaaa
Babam cook iyi kizlar taburcu olduda ben mide bulantisindan duramiyorum fenaa mide ayni zamanda fena aclik hissi var bu iyiye isaret olabilirmii
Yelizimm allah sifani versin rabbim en kusa zamanda hepimize tattirsinn
Canım ne diyeceğimi bilemedimhakkında en hayırlısı olsunn. Demekki ameliyat kaçınılmaz son bence bi ar önce ol ihmal belki daha acı sonlara sebebiyet verebilir Allah korusun inşAllah tüplere zarar vermeden bişiler yaparlar.. Üzülme diycem ama kokay değil çok iyi anlıyorum seni.. Sadece kendini hazırlaman gerek galiba
Basliginz çok hoşuma gitti ben aglamaktansa buraya içimi dokeyim dedim tabii ki herkesin derdi kendine gore büyüktür ama insan basina gelen sikintiyla bas ederken en kötüsü onun basina gelmiş gibi hissediyor ben 1,5 yil once aralik ayında 3,5 aylik hamileyken bebegimin kalbi durdu geçtiğimiz eylül ayında 5 haftalıkken bebeğim düştü bugün de 8 haftalık hamileligimin bos olduğunu öğrendim oyle kotu hissediyorum ki kendimi bi yandan yasadigim hayal kirikligi diğer yandan 3. Kez o koltuğa oturma fikri delrticek beni digerlerinde bu kadar yikilmamistim dirayetliydim fakat bu hepsinin birlesimi oldu ne zaman duzelip tekrardan cesaret edebilirim bilmiyorum sadece bunlari sizinle paylaşmak istedim..
Canım elbette çok zor ama korkunun ecele faydası yok kiSenin yerinde bende olsam sen gbi düşünür belkide erteledikçe ertelerim ama ben seni görmesemde seviyorum başına daha üzücü şeyler gelsin istemiyorum senin için endişeleniyorum ona sebep dedim ama sen biliyorum doğru olanı yaparsın çok iyi düşünen birisin.. İnşAllah güzel olacak diye düşünelim canım..
Bu doktor nasıldı peki ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?