Ağlayakta gözden mi olak???

Canlarim Merhaba nasilsinz

Yelizim kuzum üzülme cnm Allahtan ümidi hiçbir zaman kesmiyor uz dualarımız la bitecek hepsi ama ameliyat işini düşün iyice kuzum daha kötü olmasın

Benosum nasılsın cnmm

Ezom çok geçmiş olsun cnm çok şükür atlatmis cnm bata cok varmı ınss bebiş tr

Ya kızlar dün bi akıntim vardı kahverengi gibi
Bugunde Ovi testi yaptım kopkoyu bi çizgi muhtemelen bu gece yada yarın yum çatlayacak dün gece calisma oldu bu gecede olsun mu canlarım :44:

İyiyim canım evde oturuyorum kös kös sen nasılsın..

Bence olsun inşAllah bu ay güzel haberin gelir

Benosum hayirlisi bakalim..Korkunun ecele faydasi yok derler insallah hayirlisiyla ustesinden geliriz yeter ki Allah daha kotusunu yasatmasin su hayatta herseyin beteri var fazla yerinmemek lazim yaşadiklarimiza Allah beterinden korusun

Twinim sagol canim eksik olmayınn sen bugunu de degerlendir hatta yarini da istersen şu ara boşa gecirmeyin hadi hayirlisi

Allah yardimcin olsun canim tabi ki uzuleceksin aglayacaksin ama cabuk toparlarlanman gerekiyor vu mutlaka gebelikle ilgili butun testlerini yaptir ozellikle pihtilasma testlerini
Yarinn sabah olursa bence super olur ama annen icin yorum yapamayacagim canim

Yelizim artik kacarin yok kuzu sanirim ameliyat yolu gozuktu sana bence bir an once olup kurtulman soganla falan olacak is degil bu korkuyorsan biz gelelim kiz 3 gun izin alir sana destek veririz

Bide böyle deneyelim o zmn geçen ay gün aşırı olmuştu ..
Kuzum sende ameliyat korkusununyenmeye calis biliyorum senin için zor ama bi an once olup kurtulursun cnm bnm

Sosyalcan bilemedim şimdi kuzu geçen yum zamanı çift çizginin ertesi günü aynı saatte yaptığımda siliklesmisti kacirmiyayim sonra artık bi yolunu bulcaz kuzum

Benosum fotoyu baksana bi

Canım telden tesim görünmüyo o yüzden göremedim..
Bende tura otellere bakmaya dalmışım kusura bakma..

Ayrıca sosyalin dediği gibi sabahda olur ama bence bu akşam pazartesi sabah da güzel olur
Kahve içirmeyi unutma

Amin canımm aynen dediğin gibi bunda da bi hayır var deyip kabullenmek lazım ağlasanda sızlasanda değişmez kaderin

Sosyal kız sen ne yapıyon

Sosyall tamamm geliverin noolcekk sagol canmmm

Twincan ameliyat korkusu biyana ben doktorlara neden guvenemiyorum bide oyle bisey olustu yani

Benoss tatil otel miii :26: ayy bakmasi bile insana enerji veriyo insallah bu yaz biz de ayarlayabiliriz bi tatil
Sanki 3 cocugumuz ve basimizi kaldiramayacak kadar yogun isimiz var gibi daha simdiden zor gozuyle bakiyorum

Aynen bizimde yaz tatili sanırım bu yılda yatacak hafta sonu için safranbolu düşünüyoruz turla ama ne Zaman olur bilemedim.. İki gün için değer mi onuda bilemiyom ya..

Kız senin anan gene kaşta gidersin tatil olur ne güzel

Babam cook iyi kizlar taburcu olduda ben mide bulantisindan duramiyorum fenaa mide ayni zamanda fena aclik hissi var bu iyiye isaret olabilirmii

Yelizimmmm ((( offf ne düsünüyorsin ben olsam ameliyatı düsünürdüm hemen canım su kistlerden hemencik kurtulll
Çok zor gerçekten ama güçlü ol canım sen sanmıyorum dr yanlıs biseey yapsın prof sonuçta

Ezo gözün aydın kızz yoksaaa bi test yapsanaa

Tvinim bu geceyi bos geçmee

Benosss turmuu anca biz bakarız zaten bizim odunlar düsünmez hazırcılarrr

Bence değer canım görülcek çok yer var orda ama yorucu oluyor işte
19 mayısta yapsanızaa ptesi ya 3 gün tatil var amasralı olana gidersiniz süperrr

Kiz tembel tembel oturuyorum zorla makarna yaptim yedik birazdan uyku pozisyonuna gecerim bu arada turlar falan hayirlisi olsun git canim git cok guzel bi tatil olur senin icin

Bence değer canım görülcek çok yer var orda ama yorucu oluyor işte
19 mayısta yapsanızaa ptesi ya 3 gün tatil var amasralı olana gidersiniz süperrr

Kız kocam benden hevesli ama 19 mayısta safranboluda otel motel hepsi full kendimiz gidek istediğimizi yapalım dedik olmadı.. Turlada herkes bi ayrı yapmış.. Öğle yemeği yok akşam yok bilemedim

Kiz tembel tembel oturuyorum zorla makarna yaptim yedik birazdan uyku pozisyonuna gecerim bu arada turlar falan hayirlisi olsun git canim git cok guzel bi tatil olur senin icin

Tavuk oldun desene
Uyuyakalırsan şimdiden iyi geceler

Kız ben daha önce gittim ama beğenmiştim eşim görmemiş gidelim dedik ama henüz belli değil biz bu kafayla çok yere gideriz

Kendiniz giderseniz daha masraflı ve zor olur gibi en güzeli tur
Ablamlarda erkenden aldı rez. Doluyoo

Bende doğu karadeniz istiyorumm

Yaa bide eş faktörü var fundam benimki bazi seyleri anlamamakta israr ediyorr
Bana diyoki once tamam hemen ol laparaskopi..tupleri temizliyosa yapsin,ama almayacak
Yani varya bazen kendimi pencereden atmak istiyorum yani her işte çakal adam bana gelince mallaşıyor ha.hic sesimi cikarmadim tartismadim bile napim ya olaya boyle yaklaşan adama ne denir ki

Kendiniz giderseniz daha masraflı ve zor olur gibi en güzeli tur
Ablamlarda erkenden aldı rez. Doluyoo

Bende doğu karadeniz istiyorumm

Sorma dolmuş bile yarın yada hafta içi sorcaz bakalım olmadı ağvaya bakalım diyorum karışık yani.. Benim gitmek istediğim o kadar çok yer var ki

Karadeniz bende istiyorım ama ona uzun tur gerek onada yıllık izin gerek

Bu adamlar şaka gibi canım zaten.. İşlerine geldiği gibi davranmayı ne çok seviyorlar. Kavga etmemekte en iyisini yapmışsın edince de olan sana oluyo boşver.. Anlayacak ama bakalım nasıl? Sen sıkma canını herşey inşAllah güzel olur..

Allah korusun tüpler alınırsa tüp bebek olacak direkt değil mi ? Bu konuda cahilim mazur görün okuduklarımdan onu anladım

Evet canm tupler alinirsa veya kapanirsa direkt tup bebege kaliyor olay
Biliyo musun bi yakinim bana dedi ki yeliz işin tup bebege kalsin o en kolay kısmı yeter ki geri kalan kisım saglikli olsun
Kendisi surekli hamile kaliyor ama hep düşükle sonuclaniyor maalesef.oyuzden hep dua ediyorum Allah beterinden korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…