İyiyim canım evde oturuyorum kös kös sen nasılsın..Canlarim Merhaba nasilsinz
Yelizim kuzum üzülme cnm Allahtan ümidi hiçbir zaman kesmiyor uz dualarımız la bitecek hepsiama ameliyat işini düşün iyice kuzum daha kötü olmasın
Benosum nasılsın cnmm
Ezom çok geçmiş olsun cnm çok şükür atlatmis cnm bata cok varmı ınss bebiş tr
Ya kızlar dün bi akıntim vardı kahverengi gibi
Bugunde Ovi testi yaptım kopkoyu bi çizgi muhtemelen bu gece yada yarın yum çatlayacak dün gece calisma oldu bu gecede olsun mu canlarım :44:
İyiyim canım evde oturuyorum kös kös sen nasılsın..
Bence olsun inşAllah bu ay güzel haberin gelir
Olur olur sen rahat olBnde iyiyim cnm kitap okuyodum bi hızla
Inşallah cnm yaa Annemde gelcekmis bizde kalacak nasıl olacak bilemedim :26:
Allah yardimcin olsun canim tabi ki uzuleceksin aglayacaksin ama cabuk toparlarlanman gerekiyor vu mutlaka gebelikle ilgili butun testlerini yaptir ozellikle pihtilasma testleriniBasliginz çok hoşuma gitti ben aglamaktansa buraya içimi dokeyim dedim tabii ki herkesin derdi kendine gore büyüktür ama insan basina gelen sikintiyla bas ederken en kötüsü onun basina gelmiş gibi hissediyor ben 1,5 yil once aralik ayında 3,5 aylik hamileyken bebegimin kalbi durdu geçtiğimiz eylül ayında 5 haftalıkken bebeğim düştü bugün de 8 haftalık hamileligimin bos olduğunu öğrendim oyle kotu hissediyorum ki kendimi bi yandan yasadigim hayal kirikligi diğer yandan 3. Kez o koltuğa oturma fikri delrticek beni digerlerinde bu kadar yikilmamistim dirayetliydim fakat bu hepsinin birlesimi oldu ne zaman duzelip tekrardan cesaret edebilirim bilmiyorum sadece bunlari sizinle paylaşmak istedim..
Yarinn sabah olursa bence super olur ama annen icin yorum yapamayacagim canimCanlarim Merhaba nasilsinz
Yelizim kuzum üzülme cnm Allahtan ümidi hiçbir zaman kesmiyor uz dualarımız la bitecek hepsiama ameliyat işini düşün iyice kuzum daha kötü olmasın
Benosum nasılsın cnmm
Ezom çok geçmiş olsun cnm çok şükür atlatmis cnm bata cok varmı ınss bebiş tr
Ya kızlar dün bi akıntim vardı kahverengi gibi
Bugunde Ovi testi yaptım kopkoyu bi çizgi muhtemelen bu gece yada yarın yum çatlayacak dün gece calisma oldu bu gecede olsun mu canlarım :44:
Bide böyle deneyelim o zmn geçen ay gün aşırı olmuştu ..Benosum hayirlisi bakalim..Korkunun ecele faydasi yok derler insallah hayirlisiyla ustesinden geliriz yeter ki Allah daha kotusunu yasatmasin su hayatta herseyin beteri var fazla yerinmemek lazim yaşadiklarimiza Allah beterinden korusun
Twinim sagol canim eksik olmayınn sen bugunu de degerlendir hatta yarini da istersen şu ara boşa gecirmeyin hadi hayirlisi
Allah yardimcin olsun canim tabi ki uzuleceksin aglayacaksin ama cabuk toparlarlanman gerekiyor vu mutlaka gebelikle ilgili butun testlerini yaptir ozellikle pihtilasma testlerini
Yarinn sabah olursa bence super olur ama annen icin yorum yapamayacagim canim
Yelizim artik kacarin yok kuzu sanirim ameliyat yolu gozuktu sana bence bir an once olup kurtulman soganla falan olacak is degil bu korkuyorsan biz gelelim kiz 3 gun izin alir sana destek veririz
Benosum fotoyu baksana bi
Benosum hayirlisi bakalim..Korkunun ecele faydasi yok derler insallah hayirlisiyla ustesinden geliriz yeter ki Allah daha kotusunu yasatmasin su hayatta herseyin beteri var fazla yerinmemek lazim yaşadiklarimiza Allah beterinden korusun
Twinim sagol canim eksik olmayınn sen bugunu de degerlendir hatta yarini da istersen şu ara boşa gecirmeyin hadi hayirlisi
Allah yardimcin olsun canim tabi ki uzuleceksin aglayacaksin ama cabuk toparlarlanman gerekiyor vu mutlaka gebelikle ilgili butun testlerini yaptir ozellikle pihtilasma testlerini
Yarinn sabah olursa bence super olur ama annen icin yorum yapamayacagim canim
Yelizim artik kacarin yok kuzu sanirim ameliyat yolu gozuktu sana bence bir an once olup kurtulman soganla falan olacak is degil bu korkuyorsan biz gelelim kiz 3 gun izin alir sana destek veririz
Bide böyle deneyelim o zmn geçen ay gün aşırı olmuştu ..
Kuzum sende ameliyat korkusununyenmeye calis biliyorum senin için zor ama bi an once olup kurtulursun cnm bnm
Sosyalcan bilemedim şimdi kuzu geçen yum zamanı çift çizginin ertesi günü aynı saatte yaptığımda siliklesmisti kacirmiyayim sonraartık bi yolunu bulcaz kuzum
Canım telden tesim görünmüyo o yüzden göremedim..
Bende tura otellere bakmaya dalmışım kusura bakma..
Ayrıca sosyalin dediği gibi sabahda olur ama bence bu akşam pazartesi sabah da güzel olur
Kahve içirmeyi unutma
Amin canımm aynen dediğin gibi bunda da bi hayır var deyip kabullenmek lazım ağlasanda sızlasanda değişmez kaderin
Sosyal kız sen ne yapıyon
Sosyall tamamm geliverin noolcekksagol canmmm
Twincan ameliyat korkusu biyana ben doktorlara neden guvenemiyorum bide oyle bisey olustu yani
Benoss tatil otel miii :26: ayy bakmasi bile insana enerji veriyo insallah bu yaz biz de ayarlayabiliriz bi tatil
Sanki 3 cocugumuz ve basimizi kaldiramayacak kadar yogun isimiz var gibi daha simdiden zor gozuyle bakiyorum
Maalesef kizlar.kistler oldugu gibi duruyor.ben adama hidrosalpenksten bahsetmedim ama o filme bakar bakmaz soyledi.tuplerdeki şişli senin dengeni bozuyor kistler de gecmez acil ameliyat dedi.tuplerin kurtarilip kurtarilamayacagina da anca ameliyat esnasinda karar verebiliriz bian once gel ameliyatini yapalim vakit kaybetme falan filan
Ben kafami hangi taşa vurayim yaaaa
Babam cook iyi kizlar taburcu olduda ben mide bulantisindan duramiyorum fenaa mide ayni zamanda fena aclik hissi var bu iyiye isaret olabilirmii
Aynen bizimde yaz tatili sanırım bu yılda yatacak hafta sonu için safranbolu düşünüyoruz turla ama ne Zaman olur bilemedim.. İki gün için değer mi onuda bilemiyom ya..
Kız senin anan gene kaşta gidersin tatil olur ne güzel
Kiz tembel tembel oturuyorum zorla makarna yaptim yedik birazdan uyku pozisyonuna gecerim bu arada turlar falan hayirlisi olsun git canim git cok guzel bi tatil olur senin icinCanım telden tesim görünmüyo o yüzden göremedim..
Bende tura otellere bakmaya dalmışım kusura bakma..
Ayrıca sosyalin dediği gibi sabahda olur ama bence bu akşam pazartesi sabah da güzel olur
Kahve içirmeyi unutma
Amin canımm aynen dediğin gibi bunda da bi hayır var deyip kabullenmek lazım ağlasanda sızlasanda değişmez kaderin
Sosyal kız sen ne yapıyon
Yelizimmmm((( offf ne düsünüyorsin ben olsam ameliyatı düsünürdüm hemen canım su kistlerden hemencik kurtulll
Çok zor gerçekten ama güçlü ol canım sen sanmıyorum dr yanlıs biseey yapsın prof sonuçta
Ezo gözün aydın kızz yoksaaa bi test yapsanaa
Tvinim bu geceyi bos geçmee
Benosss turmuu anca biz bakarız zaten bizim odunlar düsünmez hazırcılarrr
Bence değer canım görülcek çok yer var orda ama yorucu oluyor işte
19 mayısta yapsanızaa ptesi ya 3 gün tatil var amasralı olana gidersiniz süperrr
Kiz tembel tembel oturuyorum zorla makarna yaptim yedik birazdan uyku pozisyonuna gecerim bu arada turlar falan hayirlisi olsun git canim git cok guzel bi tatil olur senin icin
Kendiniz giderseniz daha masraflı ve zor olur gibi en güzeli tur
Ablamlarda erkenden aldı rez. Doluyoo
Bende doğu karadeniz istiyorumm
Yaa bide eş faktörü var fundam benimki bazi seyleri anlamamakta israr ediyorr
Bana diyoki once tamam hemen ol laparaskopi..tupleri temizliyosa yapsin,ama almayacak
Yani varya bazen kendimi pencereden atmak istiyorum yani her işte çakal adam bana gelince mallaşıyor ha.hic sesimi cikarmadim tartismadim bile napim ya olaya boyle yaklaşan adama ne denir ki
Sorma dolmuş bile yarın yada hafta içi sorcaz bakalım olmadı ağvaya bakalım diyorum karışık yani.. Benim gitmek istediğim o kadar çok yer var ki
Karadeniz bende istiyorım ama ona uzun tur gerekonada yıllık izin gerek
Bu adamlar şaka gibi canım zaten.. İşlerine geldiği gibi davranmayı ne çok seviyorlar. Kavga etmemekte en iyisini yapmışsın edince de olan sana oluyo boşver.. Anlayacak ama bakalım nasıl? Sen sıkma canını herşey inşAllah güzel olur..
Allah korusun tüpler alınırsa tüp bebek olacak direkt değil mi ? Bu konuda cahilim mazur görün okuduklarımdan onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?