Ağlayakta gözden mi olak???

Ehh yanii o kadar dr gezdiniz biliyo mevzuyu hala nasıl öle diyebilio
dr yani bu adamlar alma nasıl dersin
Canım bence ameliyatı hiçç erteleme duruma göörede ne gerekiyose yapmalı adam
zaten tüp bebek olayına adapte olmuştuk hayırlısıyla gelecek minik önce ameliyat kistler bi iitsin

Amin canım.. Bizler olay anında sağlıklı düşünemiyoruz çünkü acımız daha ağır basıyo ama kötünün altında iyiyi aramak lazım.. En kötü ihtimal bile olsa kürtaj gibi korunma süren olunca direkt tüp bebek ve bugün bi progtamda konu tüp bebekti ve artık ilk seferde başarı oranı yükselmiş.. Bakarsın ilkte tutar ve ikiz üçüz şansın var bi taşla bi kaç kuş fikri hiç fena değil

Valla fundam hic sorma cok canim sikkin o konuda ama kesinlikle ustelemiycem yani istedigi kadar doktor görsün ta ki anlayana kadar.Cunku adam kabullenmiyo yani ve inanilmaz sinir bozucu yani ben geberiyorum onca agri ilac ameliyat ona ne oluyosa

Benosum evet bide sorunlu tupleri aldirmak da tup bebek sansini artiriyo hatta bilincli doktorlar tup bebek tedavisinden once laparaskopi yapip tupleri kapatiyo once.yani benim stresim uzuntum cok geri planda kaliyor suanda once kocamin bu durumu idrak etmesi lazim.başima agrilar girdi aksamdan beri sirf bu konuda kendimi tuttugum icin.neyse Allahtan hayirlisii

Anladım canım o zaman tutma kendini söyle ne söyleyeceksen bırak onun içinde kalsın nasılsa anlayıp geri gelecek sana.. Baş ağrısı çekme düşünmekten bırak o düşünsün

Bazen aglamadan olmuyor iste insan hele ki anne olucakken daha duygusallasiyor.Ben bu zor gecen hamileligimde en cok canimin cektigi yiyecekleri alip yiyememekten bebegimi saglikli besleyememekten yakinirken ustune bir de saglik problemleri eklenmesi cok uzuyor..Simdi dusunuyorum da en cok bebisime hazirlik yapamamam ve onun icin bir hastane cikisi bile alamam moralimi bozuyor. Herseyde vardir bir hayir.

Selam kızlarrr
yelizimmm anlar yakında yanlış daşündüğünü o korkuyo sanırım anne olamazsın falan zannediyo sanırım öle olursa
Hem bellimi olur belki kistler tüplere zarar verilmeden alınır neye arar verdin kistlerde azalma y4k bekleme bence o ne derse desin canım

Merhaba canlarr.
Yelizim kizlar soylemis zaten bencede hic bekleme. Bir an once operasyonunu ol ve onune daha rahat bak. Esinde endiselendigi icin oyle yapiyor bence.

Bende mutfaktayim biseyler hazirliorum. Haftasonu pek ugrayamadim. Disarida islerimiz vardi. Onlari hallettik.

Hepinizi opuyorummm

Kizlarr eve yeni geldim.haftasonu tabi herkes kaçak
Aysem fundam benosumm sagolun kizlarr.Bugun cok keyifliydik o konuyu hic acmadim ben de dusunmedim ama oturup adamakilli konusucam bu hafta karara baglariz herhalde.Bide bu ay sogan suyunu yapsam belki kistlere faydasi olur ne dersinizz :26:
Bugun bi makina muh. Kadinla tanistim esim tanisiyor bayadir ama bugun piknige davet ettik cok tatli bi kadin bide kizi var 5 yaşinda sarisin maviş dunya tatlisi butun gun onla parkta oynadim cok iyi geldi kadin defalarca nolur goruselim ben burda cok yalnizim parliyorum dedi dedim ne demekk seve seve
Herkes iyidir umarim kizlarr sosyalimm twinimm hepinizi opuyorumm

Herkes hafta sonu kaçamağında..
Yeliz iyi olmuş senin için hem arkadaşta olur ne güzel..

Ben gene yatıştayım bu halim ne olacak bilmiyorum

Sorma benoşumm benim ev de boynu bükük beni bekliyo acep nezaman insafa gelip bi bez vurucak ustume diye
Biriktikce birikiyo arkadas hic icimden gelmiyo kii :26:
Benimki bugun giyecek kot bulamadi meger hepsi kirli sepetindeymiş

Sorma benoşumm benim ev de boynu bükük beni bekliyo acep nezaman insafa gelip bi bez vurucak ustume diye
Biriktikce birikiyo arkadas hic icimden gelmiyo kii :26:
Benimki bugun giyecek kot bulamadi meger hepsi kirli sepetindeymiş
Yok arkadaşım sen benden bi tık daha yukardasın
Bende koca faktörü etkenmiş anladım
Ama benimde hiç bişi yapasım gelmiyo

Hafta içi yaparsın artık sen gene evdesin her zaman yaparsın

Gunaydin genşşlerrr
Lizim fundamm nassılsınızzz
Fundam o ne istanbul tutkusu oylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…