Yaa bide eş faktörü var fundam benimki bazi seyleri anlamamakta israr ediyorr
Bana diyoki once tamam hemen ol laparaskopi..tupleri temizliyosa yapsin,ama almayacak
Yani varya bazen kendimi pencereden atmak istiyorum yani her işte çakal adam bana gelince mallaşıyor ha.hic sesimi cikarmadim tartismadim bile napim ya olaya boyle yaklaşan adama ne denir ki
Evet canm tupler alinirsa veya kapanirsa direkt tup bebege kaliyor olay
Biliyo musun bi yakinim bana dedi ki yeliz işin tup bebege kalsin o en kolay kısmı yeter ki geri kalan kisım saglikli olsun
Kendisi surekli hamile kaliyor ama hep düşükle sonuclaniyor maalesef.oyuzden hep dua ediyorum Allah beterinden korusun hepimizi
Ehh yanii o kadar dr gezdiniz biliyo mevzuyu hala nasıl öle diyebilio
dr yani bu adamlar alma nasıl dersin
Canım bence ameliyatı hiçç erteleme duruma göörede ne gerekiyose yapmalı adam
zaten tüp bebek olayına adapte olmuştuk hayırlısıyla gelecek minik önce ameliyat kistler bi iitsin
Amin canım.. Bizler olay anında sağlıklı düşünemiyoruz çünkü acımız daha ağır basıyo ama kötünün altında iyiyi aramak lazım.. En kötü ihtimal bile olsa kürtaj gibi korunma süren olunca direkt tüp bebek ve bugün bi progtamda konu tüp bebekti ve artık ilk seferde başarı oranı yükselmiş.. Bakarsın ilkte tutar ve ikiz üçüz şansın var bi taşla bi kaç kuş fikri hiç fena değil
Valla fundam hic sorma cok canim sikkin o konuda ama kesinlikle ustelemiycem yani istedigi kadar doktor görsün ta ki anlayana kadar.Cunku adam kabullenmiyo yani ve inanilmaz sinir bozucu yani ben geberiyorum onca agri ilac ameliyat ona ne oluyosa
Benosum evet bide sorunlu tupleri aldirmak da tup bebek sansini artiriyo hatta bilincli doktorlar tup bebek tedavisinden once laparaskopi yapip tupleri kapatiyo once.yani benim stresim uzuntum cok geri planda kaliyor suanda once kocamin bu durumu idrak etmesi lazim.başima agrilar girdi aksamdan beri sirf bu konuda kendimi tuttugum icin.neyse Allahtan hayirlisii
Selam kızlarrr
yelizimmm anlar yakında yanlış daşündüğünü o korkuyo sanırım anne olamazsın falan zannediyo sanırım öle olursa
Hem bellimi olur belki kistler tüplere zarar verilmeden alınır neye arar verdin kistlerde azalma y4k bekleme bence o ne derse desin canım
Yok arkadaşım sen benden bi tık daha yukardasınSorma benoşumm benim ev de boynu bükük beni bekliyo acep nezaman insafa gelip bi bez vurucak ustume diye
Biriktikce birikiyo arkadas hic icimden gelmiyo kii :26:
Benimki bugun giyecek kot bulamadi meger hepsi kirli sepetindeymiş
Günaydınnn
ben burdayım kii
fundoşş
hoşgeldinnn güzeller güzeliii
offf bu pazartesi bitermi yaaçook sıkıcııı
Gunaydin genşşlerrr
Lizim fundamm nassılsınızzz
Fundam o ne istanbul tutkusu oylee
hoşgeldin yelizcan seni görünce günü yarıladığımı anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?