Ağlayakta gözden mi olak???

yeğlizzzzzz ne işşş erkencisinnnnnnn
kız anacım kadının yorumları gördünmüüü ayy ne sinir oldum ama yaaa o kadar ağır konuşuyorki bizde biraz haddini bildirdik

yeğlizzzzzz ne işşş erkencisinnnnnnn
kız anacım kadının yorumları gördünmüüü ayy ne sinir oldum ama yaaa o kadar ağır konuşuyorki bizde biraz haddini bildirdik

Evet kendimi yine kazıyarak kaldırdim yataktan sarildik yastikla vedalaştil cok zor oldu ikimiz de alışık degiliz
Kizzz resmi kurum işleri öffff
Ay evet okudum sinir olurum oyle gicik tiplere hatun hakkaten sorunluu

Evet kendimi yine kazıyarak kaldırdim yataktan sarildik yastikla vedalaştil cok zor oldu ikimiz de alışık degiliz
Kizzz resmi kurum işleri öffff
Ay evet okudum sinir olurum oyle gicik tiplere hatun hakkaten sorunluu

aman bırak şu işleri yaa ver iflasını yada kapanışını ne uğraşıyon en güzeli işçilik ben böle diyince eşim ne kızıyor varyaaa dar görüşlü diyo hep aklı fikri iş kurmakta

bide demesi yokmu kız sizin gibiler yüzünden böyle burası

Kiz ben bi bucuk sene calistim sonra hep kendi işim.Eşin hakli girişimci olmak lazimm
Şansim oyle cok da yaver gitti diyemem ama hedeflerim buyuk hala

Kiz ben bi bucuk sene calistim sonra hep kendi işim.Eşin hakli girişimci olmak lazimm
Şansim oyle cok da yaver gitti diyemem ama hedeflerim buyuk hala

inşallah canımmm yolun hep açık olsun
canım ne düşünüyorsun ameliyatla ilgili olursa ne zaman olacak

Ayrica ben biyere çalişan olarak girsem bi aya kovulurum cunku benim yapim erken kalkmaya musait degil kalkmiyo anam bünye ben napimm
Kizz ben dun cocuklu aileleri goruncee biara cocuktan vazgecsemmi diye dusundum haa biz kendimizi toparlayip keyif yapma vaktimiz gelesiye cocuk olsa hicbisey yapamicaz haa
Kadin saatlerce cocugun peşinde bi yemek bile yiyemedi gerci o da biraz abartiyo gibi geldi amaa
Buarada kadin 37 yasinda kizi 4.5 yasinda kocasi da 42
Kendimi cok genc ve yolun başinda hissettim

inşallah canımmm yolun hep açık olsun
canım ne düşünüyorsun ameliyatla ilgili olursa ne zaman olacak

Sagol canm hepimizinnn

Ya fundamm dün aksam esimle konustuk da.ya bak simdi ayni rahim filmine bi doktor hicbisey yok tertemiz sorun yok dedi
Bi doktor uclarda genisleme başlamiş dedi
Son gittigimse tuplerin sosis gibi şişmiş kötü durumda dedi
Yani sen benim yerimde olsan ne yapardin?Ben simdi hemen ameliyat olsam son doktorun dedigine gore davransam peki digerleri??
Ya ben hic hazir degilim ameliyata bu bir.ikincisi bikac doktora daha gitmek istiyorum ama burda degil burdakilere guvenmiyorum tamam adam proftu ama ona da guvenemedim nedense o filmden dolayi
Yani bu işin kesin tesbiti de laparaskopi yaptirmak ama laparaskopi esnasinda yapacaklarina tamamen guvenebilecegim bi doktor olsun istiyorum.Bebek işini gectim.hemen tup bebek yapalim diye ameliyat olma derdinde degilim ama en azindan ameliyata girdigimde tuplerimin temizlenme kurtarilma ihtimali varsa da bunun icin caba sarfedecegi konusunda icimin rahat olacagi bi doktora emanet etmek istiyorum kendimi.o doktor da maalesef burdakilerden biri degil

tembellll
e bende öle oldum ya kızzz çok yorucu ben düzene alışmışım nasıl zor gelmiştii
hatta bak yum dönemi ilişkide olmadı önceden ağlar ortalığı yıkardım şimdi umrumda değil
kız artık kimse aman yaşım geçti çocuğum olsun derdinde değil ha devir değişti
bi biz takmış kalmışız başka dert yokya çok şükür ona takmışız

aynen öyle canm
millet 35 demeden çocuk düşünmüyo valla

vay anasınıııı kimse yok kızzz saat 1 e geliyor

Ben geldim ama öğle arasından faydalanma benim ki giremiyorum (

İnanılmaz yoğunum nasıl geçiyor saat anlamadım bile

Yelizcim düşüncende mantıklı canım.. sen ne yapman gerektiğini biliyorsun hayırlısı olsun hakkında.. iyi bi doktor bulmakta zor Ankaradaki o doktora bi git bakalım o ne diycek

benoşş ne güzel yaa kös kös oturup zaman öldürmüyosun bi bakmışsın akşam olmuş
sosyalcan yeni yerine mi geçti acaba hiiç yoktu bugün
ayşecanda kesin gezmelerdedir, veya misafir gelecek hazırlık yapıyo
bende yemekhanede yiyemedim geldim çubuk kraker yiyorum ne izlesem acaba

ay bu yazını yeni gördümmm
evet kız haklısın insan kafayı yer vallahi napacağını şaşırır
ama hani kist var onları alalım tüplerin durumu belli değil demiş ya sanki haklı gibi
ha bu dediğim lap. değilmi hımm
ankaradaki hulusi beye gitmen sanki en doğrusu gibi hem ilgili biriyle arayıpta durumunu sölesen il dışından gelicem hemen ilgilenirmisiniz diye
işte oralara gidip beklemekte var offff inşallah biran evvel çözülür yaaa

lizommm birsürü film var aç bitane kızzzz
özgürlük yolu nu izlesene
ayy burda dün birinin kafasını kesip caddeye atmışlarrrr evinide yakmışlar adamın ayy çok korkunç yaaa:18::18:

yuuuhhhhh o ne biçim bişey öyle gördünmü yoksa neymiş dertleri

yuuuhhhhh o ne biçim bişey öyle gördünmü yoksa neymiş dertleri

ayyy sorma kızz içim bi garip oldu ığğğ kesmiş adamı kafayıda yola atmışşş kız yok nerden görim dün olmuşş bunla konuşuyo burda hepsi burda oturuyolarda
öğrenemedim dertleri neymiş
daha neler duyacaz anacım çekilmez bi dünya oldu

Bunu yapan insan nasıl bi psikolojiye sahipmiş, Allahım düşünüyorum tüylerim diken diken oluyo. Ben kesilmiş bi parmağa bakamıyorum. Rabbim koru böylelerinden, hayırlı ölümler ver.

Bunu yapan insan nasıl bi psikolojiye sahipmiş, Allahım düşünüyorum tüylerim diken diken oluyo. Ben kesilmiş bi parmağa bakamıyorum. Rabbim koru böylelerinden, hayırlı ölümler ver.

bende hep öyle dua ediyorum canım bu tarz şeylerden çok ürküyorum trafik kazası filan insan korkluyo Allahım sıralı ölüm yaşlılığımızda yatağımızda ölüm nasip etsin inşallah sevdiklerimiz yanımızdayken insanın bunu kabullenmesi kolayda böyle bi ölüm çok büyük şok değilmi ayyy

kızlar sosyal doktora gitmiş nette sorun var giremiyormuşşş
bebiş maşallah sağlıklıymış sorun yokmuş çok şükür

sosyalimmmm cevap veremiyorum geç görecen bu yazımı mesaj paketim dolmuş

sosyoşş canım çok sevindim öpüyorum tatlı bebişinide senide

kız ugün biz burayı idare ettik haaa
ayşe hanıma bak hiç uğramadııı hala oldu yaa bebişi bırakamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…