kız ugün biz burayı idare ettik haaa
ayşe hanıma bak hiç uğramadııı hala oldu yaa bebişi bırakamıyo
geçmişimiihele başlar çok güzel yaa değilmi çok heyecanlı sizlerin haberlerini ozamanlar almıştık hep zaman ne çabuk geçiyor
evet yaa şaka maka 6 ay olmuş fundoşum. senin tabi daha öncen de vardır. 6 aydır her gün bu sayfada birbirimizden haberler alıyoruz. mesela sbry vardı o hiiç girmiyo artık. eketen de en son ocakta girmiş daisty mi neydi unuttum o varmış. hicran ve su yorum yapmış başlarda onlar hamile.
bi 6 ay sonra ne olur acaba, bigün herkes bi tarafa dağılır mı. zaman ne getirir hiç bilemiyoruz
evet ne kadar zor değilmi benim yerime koysana kendini :26:
he kız o birden gitti daha gelmedi acaba bişeymi olduki ama onun sorunları vardı bence yaa çok kapalıydı o bizim gibi paylaşmıyordu
işini övüyordu sonra pat diye çıktı o övdüğü işten, birden memleketine gitti kaldı bişeyler oldu bence ona yaa sorunları vardı galiba
evet daisy dişçiydi o zaten ilk zamanlarda bıraktı burayı
ama onlar devamlı girenler değildi kız sbr dışındakiler
benim geçen yıl takip ettiğim bi sayfa vardı ordaki kızlar hepsi hamile kaldı peşpeşe sonra bebekleri oldu diye hiç girmiyolar yazdan beri arada bakıyorum
kötü oluyorum bizdemi öle olcak diyeama facede görüşüyolarmış çok samimi olmuşlardı onlarda daa bıuraya girip uzun uzun yazışmıyolar
senle ayşem az kaldı doğuma hiç giremezsiniz eminimfatma zaten bıraktı artık girmicekmiş
evet fundam zor tabi
ben önceleri yazmadan okuyodum biraz o eski sayfada bi tartışma çıkmıştı sanırım. biri regl oldum diye öfkesine yenilip kırıcı konuşmuştu. o ne yaptı acaba hamiş olabildi mi ki. bu face olayına girince burası unutuluyo yaa hiiç iyi değil o.
keşke arada gelip gösterseler kendilerini sonuçta beraber mücadele ettikleri sabır gösterdikleri insanlar burdakilerde.
ben yine girerim diye tahmin ediyorum. büyük söylemim de şimdiden arada da olsa girerim. daha önemlisi sizleri merak ederim. burayı hepiniz terketmeden ben etmem
Canlar napiosunuz
Sabah tan oglene kadar sınav görevim vardı
Bide niyetliyim yemeğe kadar bekliyorum açım
Ya kızlar ctesi çift çizgiyi ya benim test pazar sabah 5 buçuk 6 gibi çalışma oldu dün öğlen 12 de hala çift cizgiydi ne diosunuz
Fundosum Sosyalim lizim can yelizim Ayşem benosum sedosum
kızlarr benim yarın kontrolüm var yeni bi hastaneye başlıyorum. unutmuşum öğleden sonra gelen işleri de yarına bırakmıştım. şimdi acilen onları bitirmem lazım öpüyorum hepiniziinşallah yarın arkadamdan iş çevirmezler masamdan olmam
canımm hoşgeldin lizimle muhabbet ediyoruz bizde
Allah kabul etsin canım bende bugün yağmurda ıslandım bile bile şifa niyetine
canım ne güzel işte en önemli günleri değerlendirmişsin koyu geçene kadar devam et bence
maşallah pazar sabahı 5 de nasıl kalktın kızzz
bu gecede çalışma olmalı bence canım şahsen bende düşünüyorum çünkü olmadı bazı sebeplerden bu ay hiç takmıyorum o yüzden bi salı perşembe oldu çünkü
Kuzum Sağol iyi ettin bnde islandim geçn haftasonu bile bile
Fundosum bu arada kan degerlerime bi daha bakıldı biraz düşük çıktı demirde öyle ilaç yazdı dr ona basliycam..
Kuzum sabah namazına kalkmistim gecede sordum benmkine uyanibilecenmiuyaninca oldu bitti kuzum bu gece olur muhtemelen
Takmamayi ogrenicez ınss
valla benimki baskı yaptıkça kaçıyo sölüyosun istek olmuyo diyo bende öle diyince gerilip trip atıyorum yok yere olmuyo işte olan bana oluyo bi ay daha gitti
inşallah bu ay emeklerinin karşılığını alırsın canım benim içinde dua et
Kuzum benimki de öyle ama bazen kendisi soyluyo çalışma olcakmi
Inşallah cnm benim inan hep dualarimdasnz sen yeliz benoş sedos ezo Rabbim kabul eder ınss.
benimkide geçen ay öleydi kızzz taktik pozisyon herşeyi o yönlendirdi
yıldı heralde yazıkk
Allah razı olsun canımmm
kız ezo hamilemi yoksaaa bişeyler söledi gitti cadııı
Kizlarrr anam agladi
Ya kamu kurumlarinda calisan arladaslarimi tenzih ederim fakat o kirumlara insanlari sokarken işleri zorlaştir
Diye ögutluyolar mi acaba?Hatta bugun bi adama hususi sordum yani mahsus mu yapiyosun diye.Adam beni yok yere iki kez baska yere gonderdi.Birinde gittim geldim buni da yap dedi e ikisini soylesene baştan
Bide neymiş de soyadım değişmiş diye onca ugrastigim evraklar onceden hazirladiklarim sil baştan topladım.
Anasini satiim sanki tc kimlik numaramı uyruğumu degistirdim onca ugraş kimlik no aynı ne gerek varsa okadar teferruata.
Adam benden vergi levhasini istio diom ki burdan sistemden cikarabiliriz yok diyo vergi dairesinden getirecen.ya dedim bize sifre verdiler kendimiz cikaralim diye vatamdaşa kolaylik olsun yohh o olmaz vergi dairesinden alacan
Ya dedim dalga mi geciyosun benle kalk ordan ben cikarayim iki dakika.gebertecektim adami
Bitanesi de faaliyet belgesinde son 3 satir kagida sigmiyo diye bi saat bekletti beni en onemli yer.ulan alti ustu yazici ayarlarina gircen kagida sigmiyo ondan diyorum yok sizin faaliyet kodu sistemde gozukmuyor diyo.Abi
Gozukuyo bak yazicidan ayarla sayfaya sığdır işaretle cikar diom yok bidaha muhasebecine git sisteme kaydetmemiş.onunda bi saate ikna ettim tarif ettik yapti gerizekali
Allahim vallahi cinayet isleyecektim bugun bide karnim ac cisim var altima yapmak uzereyimm
Ay ne gundu bee yastigimi ozledim
sen koş yastığa kafayı vur zıbar kızzz
ama hakaten deli ediyolar adamıııı bide bilmiş ukalalıklarrrr
iyi yormuşlar ama seni
He kizz sağlam yoruldum bugun yattigim yeri begenirim artikk
Sosyale sevindim gözü aydınn Allah devamını ve sonunu saglikla gormesini nasip etsin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?