Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy ben olsam gitmezdimm

benimkide geçen ay öleydi kızzz taktik pozisyon herşeyi o yönlendirdi
yıldı heralde yazıkk
Allah razı olsun canımmm
kız ezo hamilemi yoksaaa bişeyler söledi gitti cadııı

adam yorulmuş demek

Kuzum evet yaa geçen yazdı gitti midem bulaniyo fln diodu napti ki acep :44:
Cankuslar nasilsiniz aniden ciktim o gun annemlerdeyim misafir cok oluyo o yuzden evet yaa 3gundur bulaniyorumda usuttum sanirim ne hamis olucam kizz bizimki tedavisiz zor bde yumm gecti ben evde degilim calisma olmadi:26:

Desene dava bizim adliyelik bakarsın bize düşer ben yazarım sana olayı nasıl olmuş

Bende sana katılıyotum canım bende kesin girerim kolay kolay bırakmam sadece artık kimseler yazmazsa girmem gibi.. Ama inşAllah biz devam edenlerden oluruz..
Eskilerden benimde konuştuklarım olmuştu ama kimler vardı unuttum isinleri görsem tanırım

Kuzum benimki de öyle ama bazen kendisi soyluyo çalışma olcakmi

Inşallah cnm benim inan hep dualarimdasnz sen yeliz benoş sedos ezo Rabbim kabul eder ınss.

Allah razı olsun canım..
İnşAllah bu ay rabbim yüzünü güldür.. Sen genede çalışmayı eldn bırakma

Sosyaliimm gözün aydın canımm
İnşAllah sona kadr böle sağlıkla gidrr detayları yazarsın artık..

Ezoo öle olumsuz konuluyorsun ki bazen diyorum bundan mı hep sorunlarla karşılaşıyorsun diye düşünmüyo değil.. Sen negatifsin hep sanki negatif enerjiyide çekiyorsun ilk zamanlar böle değildin çok güldürüyodun bizi..

Yelizim valla ben o memurlardan değilim
Ama dediklerine katılıyorum çok var öle yazık yani..

Bugün bizde müdürle tartıştık kadın resmen bana çalışmıyorsun demeye getirdi bende açtım ağzımı. Yukarda Allah var görüyo sonuçta artık konuşmuycam kendisiyle samime olmak iyi değilmiş

Merhaba kizlarrr. Bugun sabahin korunde evden ciktim. Biraz once esimle eve girdim:) ablam izine cikti. Sabahtan esim beni ablamlara birakti butun oradaydimm. Telde net paketim bitti. O yuzden size selam veremedimmm canlarrr

Yelizz yine teror estirmissskiz butun dengesizlerde seni buluyor amaa ama cidden kamu kuruluslarinda bazen oyleleri denk geliyorkiii,bende kafa goz dLmak istiyorum sozum meclisten disariiibizimm memurrlarimizzz cok tatliii

Sosyosun hayirli haberleri gelmis.masallah. cok sevindim. Ikili test yaptiracaktii.

Fundos uskudara mi gelionn bizim mekan kina yakinsa bende geleyim kizz

Lizosss bugun gezmedimm butun gun evde oturup 2 cocukla ugrastikk:) ikiside cok fena oldular. Kiz abisinin yanagini isirdi. Sonra abisii kizin yuzune hokkali bi tane yPistirdii biri 1,5 yasinda digeri 5 yasinda. O yuzden boyle seyleri cok normal karsiliyoruzz

Benosumm sen nasilsinn. Iste biri ustune gelmis galiba. Senin ne kadar yogun calistigini biliyoruz cnm. Haftaici buraya bile zar zor giriyosun. Sen takma onu bos bos konusmus yada seni cekemiyorr.

Twinimm ovu testini gordum. Masallah koyi cikmis. Benimde oyle cikmisti. Sen bu ara calismayi birakma sakin. Altin gunlerindesin.

Yaa birseyi anlamadimm. Fatma birdaha girmeyecem mi dedi fundosss. Gayette samimi konusuyordu burda ama sasirdim ciddenn

Hoşgeldin şekerim
Ayrıca o senin tatlılığın

Valla senin gezdiğin kadar geZsem pestilim çıkardı galiba benim ben yazın gezmeyi seviyorum ama..

Evet bi daha gelmeyecekmiş fatma eşi istemiyomuş öle demiş fundaya. Yapacak bişi yk canı saolsun..

Benim müdür beni çekemiyo olabilir ama yakında gidersem hallerini görmek isterim bakalım nasip kalırsamda inşAllah yer değişikliği talep edicem. Gerçekten bugün nevrim döndü akşam üstü metrobüste gelene kadar eşimin başını yedim

Kız sen marmaraya yakınmısın

Kızzz benoşşş bi baksana neymiş aslı astarı bu davanınnn

Ayşemmmm kaçakkkk bulgurlu semt konağındaaa gelseneeee

ya fatma sana demedimiydii bana öle demedi kızz :44:
çoktandır uğramıyo ama özledim valla ama yazıp hatrınıda soramıyorum kocası görür kızar diye:26:

Hosbulduk benayimmm.
Aa ben bilmiyordumm. Neyse aynen cani sagolsunn.
Yaa her yerde bi pislik oluyor zatenn. Inss yer degisikligi talebin kabul edilir ve daha rahat bi yere gecersin.
Marmaraya cok uzak kalmiyorum arabayla 10-15 dk. Benim ev cengelkoy taraflarindaa cnm

Fundossssss
Nee bulgurlu muuu. Gorumcemin mahallesine geliosun kizz bana cok uzak sayilmazz baskin yapabilirimm
Fatma ne dedii yaa

Fundossssss
Nee bulgurlu muuu. Gorumcemin mahallesine geliosun kizz bana cok uzak sayilmazz baskin yapabilirimm
Fatma ne dedii yaa

Ayy ciddimisinnn keşke görümcende davetli olsaa biz erkek tarafıyız bide kız tarafını tanıyomuşşş
Orda oturuyolar çünküü nişana gidememiştikk

keşke gelsen yaaa

kız ne bilim ben yazmıştımda ağrım kanamam var demişti sonra sende yazdın eşi istemiyomuş girmesine diye öle hatırlıyom amaaa yanlışmıyımmm

Kız bakma gibi bi durumum yok bize düşerse ancak yoksa bakılmıyo öle

Hayırlısı canım bakalım gidersem yazarım zaten..

Hımm ben bi tek marmarayı biliyom karşıda pek yer bilmiyorum ki (

Hakkat fatmayı karıştırdık kız funda ben senle konuştu diye biliyom ya

Gorumcemin cevresi genistirrrr. Orayada davetli olabilirr bende gelmeyi cok isterimm kizzz

Yaa ben fatmaya faceden gecmis olsun yazdim. Sonra biraz konustuk. Esim izin vermio kulube giremiyorum ama aklim sizde hep benden butun kizlara selam soyle demistii. Bu kadar

Kiz bende hic marmaraya binmedim dahaaa

Benos bizim taraf cok kolay. Bikac defa gelsrniz hemen cozersinizz

Heyyooooo
Ben de marmaraya pinmedim zaten marmaray henüz akillarda ütopik bi projeykenki halinden daha eskidir istanbula son gelişim

Kız tam 1 aydır girmemişşş daha gelmez herhall
Sen yarın bi sor görümcene bugün kına filan varmı

Ayy çok fenayımm şuan size keneften yazıyom çok özürrr

Kırkmadınmı kızz basınçla su doldunu düşünsenee
Kız ben korkmam öle şeylerden ekşın geliyo
Ben vialanda gitmek istiyom oyuncaklara binmek için tren var ya hızlı ona

Kız gelemiyoz ki anam biraz daha gitsek trakyada oturcakmışız
Çom uzak kalıyo biz gelene kadar gün bitiyo

Heyyooooo
Ben de marmaraya pinmedim zaten marmaray henüz akillarda ütopik bi projeykenki halinden daha eskidir istanbula son gelişim

Oyy kıyamam yaa gel bi gün kız hep birlikte pineriz

Kız tam 1 aydır girmemişşş daha gelmez herhall
Sen yarın bi sor görümcene bugün kına filan varmı

Ayy çok fenayımm şuan size keneften yazıyom çok özürrr

süpersin yaa
Bazen ende yapıyom iyi oluyo

Yaa metrobus varr marmaray varr. Trafik derdide yokk. Ama cidden siz cok uzaksinizz yaaa tekirdaga gitseniz daha kolay gidersinizzz

Yaa survivori izluorummm. Gonulluler odul oyununu kazandilarrr. Yemeklere elle daldilar direkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…