aminnnn canımmm
bugün ne ıssız ne sıkıcıydı buralarrr bende kaçıyom haydeee
havada çoook kötüüüü
yarın birde kınaya karşıya üsküdara gidecez offf yarında yağış var
bu havada ne giyceni şaşırıyo insan işten gidicem bide ne giyip gelcemki ben
benimkide geçen ay öleydi kızzz taktik pozisyon herşeyi o yönlendirdi
yıldı heralde yazıkk
Allah razı olsun canımmm
kız ezo hamilemi yoksaaa bişeyler söledi gitti cadııı
Cankuslar nasilsiniz aniden ciktim o gun annemlerdeyim misafir cok oluyo o yuzden evet yaa 3gundur bulaniyorumda usuttum sanirim ne hamis olucam kizzadam yorulmuş demek
Kuzum evet yaa geçen yazdı gitti midem bulaniyo fln diodu napti ki acep :44:
ay bu yazını yeni gördümmm
evet kız haklısın insan kafayı yer vallahi napacağını şaşırır
ama hani kist var onları alalım tüplerin durumu belli değil demiş ya sanki haklı gibi
ha bu dediğim lap. değilmi hımm
ankaradaki hulusi beye gitmen sanki en doğrusu gibi hem ilgili biriyle arayıpta durumunu sölesen il dışından gelicem hemen ilgilenirmisiniz diye
işte oralara gidip beklemekte var offff inşallah biran evvel çözülür yaaa
lizommm birsürü film var aç bitane kızzzz
özgürlük yolu nu izlesene
ayy burda dün birinin kafasını kesip caddeye atmışlarrrr evinide yakmışlar adamın ayy çok korkunç yaaa:18::18:
evet fundam zor tabi
ben önceleri yazmadan okuyodum biraz o eski sayfada bi tartışma çıkmıştı sanırım. biri regl oldum diye öfkesine yenilip kırıcı konuşmuştu. o ne yaptı acaba hamiş olabildi mi ki. bu face olayına girince burası unutuluyo yaa hiiç iyi değil o.
keşke arada gelip gösterseler kendilerini sonuçta beraber mücadele ettikleri sabır gösterdikleri insanlar burdakilerde.
ben yine girerim diye tahmin ediyorum. büyük söylemim de şimdiden arada da olsa girerim. daha önemlisi sizleri merak ederim. burayı hepiniz terketmeden ben etmem
Kuzum benimki de öyle ama bazen kendisi soyluyo çalışma olcakmi
Inşallah cnm benim inan hep dualarimdasnz sen yeliz benoş sedos ezo Rabbim kabul eder ınss.
Merhaba kizlarrr. Bugun sabahin korunde evden ciktim. Biraz once esimle eve girdim:) ablam izine cikti. Sabahtan esim beni ablamlara birakti butun oradaydimm. Telde net paketim bitti. O yuzden size selam veremedimmm canlarrr
Yelizz yine teror estirmissskiz butun dengesizlerde seni buluyor amaa ama cidden kamu kuruluslarinda bazen oyleleri denk geliyorkiii,bende kafa goz dLmak istiyorum sozum meclisten disariii bizimm memurrlarimizzz cok tatliii
Sosyosun hayirli haberleri gelmis.masallah. cok sevindim. Ikili test yaptiracaktii.
Fundos uskudara mi gelionnbizim mekan kina yakinsa bende geleyim kizz
Lizosss bugun gezmedimm butun gun evde oturup 2 cocukla ugrastikk:) ikiside cok fena oldular. Kiz abisinin yanagini isirdi. Sonra abisii kizin yuzune hokkali bi tane yPistirdiibiri 1,5 yasinda digeri 5 yasinda. O yuzden boyle seyleri cok normal karsiliyoruzz
Benosumm sen nasilsinn. Iste biri ustune gelmis galiba. Senin ne kadar yogun calistigini biliyoruz cnm. Haftaici buraya bile zar zor giriyosun. Sen takma onu bos bos konusmus yada seni cekemiyorr.
Twinimm ovu testini gordum. Masallah koyi cikmis. Benimde oyle cikmisti. Sen bu ara calismayi birakma sakin. Altin gunlerindesin.
Yaa birseyi anlamadimm. Fatma birdaha girmeyecem mi dedi fundosss. Gayette samimi konusuyordu burda ama sasirdim ciddenn
Hosbulduk benayimmm.Hoşgeldin şekerim
Ayrıca o senin tatlılığın
Valla senin gezdiğin kadar geZsem pestilim çıkardı galiba benimben yazın gezmeyi seviyorum ama..
Evet bi daha gelmeyecekmiş fatma eşi istemiyomuş öle demiş fundaya. Yapacak bişi yk canı saolsun..
Benim müdür beni çekemiyo olabilir ama yakında gidersem hallerini görmek isterim bakalım nasip kalırsamda inşAllah yer değişikliği talep edicem. Gerçekten bugün nevrim döndü akşam üstü metrobüste gelene kadar eşimin başını yedim
Kız sen marmaraya yakınmısın
Kızzz benoşşş bi baksana neymiş aslı astarı bu davanınnn
Ayşemmmm kaçakkkkbulgurlu semt konağındaaa gelseneeee
ya fatma sana demedimiydii bana öle demedi kızz :44:
çoktandır uğramıyo ama özledim valla ama yazıp hatrınıda soramıyorum kocası görür kızar diye:26:
Fundossssss
Nee bulgurlu muuu. Gorumcemin mahallesine geliosun kizzbana cok uzak sayilmazz baskin yapabilirimm
Fatma ne dedii yaa
Kızzz benoşşş bi baksana neymiş aslı astarı bu davanınnn
Ayşemmmm kaçakkkkbulgurlu semt konağındaaa gelseneeee
ya fatma sana demedimiydii bana öle demedi kızz :44:
çoktandır uğramıyo ama özledim valla ama yazıp hatrınıda soramıyorum kocası görür kızar diye:26:
Hosbulduk benayimmm.
Aa ben bilmiyordumm. Neyse aynen cani sagolsunn.
Yaa her yerde bi pislik oluyor zatenn. Inss yer degisikligi talebin kabul edilir ve daha rahat bi yere gecersin.
Marmaraya cok uzak kalmiyorum arabayla 10-15 dk. Benim ev cengelkoy taraflarindaa cnm
Ben hiç pinmedimmmmmarmarayaa
kız bizde kuzenim sıpasının doğum günüsünde bindik pek rahat bi duraktan diğer durak 17 dk
Ayy ciddimisinnn keşke görümcende davetli olsaa biz erkek tarafıyız bide kız tarafını tanıyomuşşş
Orda oturuyolar çünküü nişana gidememiştikk
keşke gelsen yaaa
kız ne bilim ben yazmıştımda ağrım kanamam var demişti sonra sende yazdın eşi istemiyomuş girmesine diye öle hatırlıyom amaaa yanlışmıyımmm
Kız bakma gibi bi durumum yok bize düşerse ancak yoksa bakılmıyo öle
Hayırlısı canım bakalım gidersem yazarım zaten..
Hımm ben bi tek marmarayı biliyomkarşıda pek yer bilmiyorum ki (
Hakkat fatmayı karıştırdık kız funda ben senle konuştu diye biliyom ya
Ahahaha manyakk yaaaKız tam 1 aydır girmemişşş daha gelmez herhall
Sen yarın bi sor görümcene bugün kına filan varmı
Ayy çok fenayımm şuan size keneften yazıyom çok özürrr
Kız ben korkmam öle şeylerden ekşın geliyoKırkmadınmı kızz basınçla su doldunu düşünsenee
Gorumcemin cevresi genistirrrr. Orayada davetli olabilirrbende gelmeyi cok isterimm kizzz
Yaa ben fatmaya faceden gecmis olsun yazdim. Sonra biraz konustuk. Esim izin vermio kulube giremiyorum ama aklim sizde hep benden butun kizlara selam soyle demistii. Bu kadar
Kiz bende hic marmaraya binmedim dahaaa
Benos bizim taraf cok kolay. Bikac defa gelsrniz hemen cozersinizz
Heyyooooo
Ben de marmaraya pinmedim zaten marmaray henüz akillarda ütopik bi projeykenki halinden daha eskidir istanbula son gelişim
Kız tam 1 aydır girmemişşş daha gelmez herhall
Sen yarın bi sor görümcene bugün kına filan varmı
Ayy çok fenayımm şuan size keneften yazıyom çok özürrr
Kız ben korkmam öle şeylerden ekşın geliyo
Ben vialanda gitmek istiyom oyuncaklara binmek içintren var ya hızlı ona
Kız gelemiyoz ki anam biraz daha gitsek trakyada oturcakmışız
Çom uzak kalıyo biz gelene kadar gün bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?