Yaa metrobus varr marmaray varr. Trafik derdide yokk. Ama cidden siz cok uzaksinizz yaaatekirdaga gitseniz daha kolay gidersinizzz
Yaa survivori izluorummm. Gonulluler odul oyununu kazandilarrr. Yemeklere elle daldilar direkkk
Süpermişşş
vialand annemlere çook yakınn kız çok korkunç onlar bbee ben dönmedolapta eşim salladı diye ağladımmm
hayatta binmem öle şeyleree kalpten giderimm:18:
Yaa sorma benim çatlak dr bile demiştii seminere gidiyom diye sevineceğimi ummezdımm istanbula gidiyorummm yaa diyo
ben önceden haftada 2 tiyatroya giderdim şimdi hiçççen son ayşemin oraya gittiydim işte
Kız onlar olsa ne olur ben bizim evin durağından metrobüs ile söğütlü çeşme tam 1,5 saat fazlası var eksiği yok var gerisini sen düşün evden çıkmaya korkuyoz
Kırk yılın başı bi kazandılar haayazık napsınlar iğrençlikte sınır yok
Bu seneki ünsüzleri ben sevmedim
Sorma kız bende hep uyuyorum zaten adamın omzuna koyuyorum o kaldırıyo garibimNeee 1,5 saat miikiz ben uyurum yoldaaa daha birde metrobusten inip baska vesaitlerede bineceksinizz. Yokk vazgectimm gelmeyinnn
Kiz takim degismis. Unlulerden gonullulere 2 kisi gecmis. Akin ile duyguu. Onlarin sayesinde kazandilarr ztn :)
Ben turabiyle sahraya sinir oluyorumm
Süpermişşş
vialand annemlere çook yakınn kız çok korkunç onlar bbee ben dönmedolapta eşim salladı diye ağladımmm
hayatta binmem öle şeyleree kalpten giderimm:18:
Yaa sorma benim çatlak dr bile demiştii seminere gidiyom diye sevineceğimi ummezdımm istanbula gidiyorummm yaa diyo
ben önceden haftada 2 tiyatroya giderdim şimdi hiçççen son ayşemin oraya gittiydim işte
Bencedee unsuzlerden bi cacik olmazzz.Sorma kız bende hep uyuyorum zaten adamın omzuna koyuyorum o kaldırıyo garibim
Aynen dün mü ne geçtiler onu seçti ünlüler iyide olsa ünsüzlerden bi yol olmaz. Bende turabi ile sahraya sinir oluyorum çok gıcıklar tam dayaklık
Ben vialanda hic gitmedim. Merakta etmiyor degilim haniii:)
Ya ben onceden cok binerdim oyle seyleree. Ama son 2-3 yildir cok uzak kaldim atraksiyonlaraa:)
Tatilyaya giden var mi. Ordada hizli tren vardi. Ortaokulda gitmistim gerciii ama superdii hatta 2 kere binmistimm ama indikten sonra yarim saat kendime gelememistimm
Ben tiyatroya en son ne zaman gittim onu bile hatirlamiorum kizz
Yok kızz duşumuda aldımmbugece özellerdennn
ben hiç izlemiyom bu sezonnn
kızz ctesi düğün olmasa açılışı yapacaktımm
yaa yarında yağmur varmışş eşim topkapıda beklivekk metrobase bincemm oraya kadar teyzesi filan gelcek diğer arabalarda yer yıkmuş ikisi benle buluşcakmış durakta
Tatilyamıııayıp ettinnn
kolunda bileklik hamburger kola
o zımbırtıya binmişmiydin neydi adı
ayy trende fenayııı korku tüneli bide vardıı
Mrb kizlar benos gecmisi okudumda negatif oldun yazmisin valla ole dunya yikilmisda altinda kalmisim hayattan evlilikten esimden zevk alamiyorum sogudum herseyden
Ooo eski tatilyacilardan varmis aramizdaa
Ben bi kere gittim sadece ondada okul goturmustu. Herseye sinirsiz binme hakkimiz vardi. Cok eglenmistik.
Tren cok fenaydii. Su kayagida vardi hatirlion mu. Hep islanmistik onda. Korku tunelinde biz kopmustukk. Birde kalabalik olunca daha eglenceli oluooo tabi
Konusan agac vardi birdee,masal anlatiyorduuu
Aysenurum inan atlatamiyorum cogu zaman esimden buzz gibi soguyorum hep aglamak varHosgeldin ezooo
Bunlar depresyon belirtileri canim. Kafani dagitmaya calis. Arkadaslarinla vakit gecirr. Yazda geliyo ztn at kendini disariii. Yoksa baska turlu cikamazsin isin icindenn
Ben vialanda hic gitmedim. Merakta etmiyor degilim haniii:)
Ya ben onceden cok binerdim oyle seyleree. Ama son 2-3 yildir cok uzak kaldim atraksiyonlaraa:)
Tatilyaya giden var mi. Ordada hizli tren vardi. Ortaokulda gitmistim gerciii ama superdii hatta 2 kere binmistimm ama indikten sonra yarim saat kendime gelememistimm
Ben tiyatroya en son ne zaman gittim onu bile hatirlamiorum kizz
Yok kızz duşumuda aldımmbugece özellerdennn
ben hiç izlemiyom bu sezonnn
kızz ctesi düğün olmasa açılışı yapacaktımm
yaa yarında yağmur varmışş eşim topkapıda beklivekk metrobase bincemm oraya kadar teyzesi filan gelcek diğer arabalarda yer yıkmuş ikisi benle buluşcakmış durakta
Hiç sorma yaa onun karısıda güzelce yanii adamı ne diye aldıysaBencedee unsuzlerden bi cacik olmazzz.
Unlulerin kizlari cok hirsliii. Ben en cok gokhani seviyorum. Cok efendiii. Oyunlardada genelde basarilii. Tolgada tam bi yavs.k
Mrb kizlar benos gecmisi okudumda negatif oldun yazmisin valla ole dunya yikilmisda altinda kalmisim hayattan evlilikten esimden zevk alamiyorum sogudum herseyden
E kolunda bileklik iştee sınırsız binmek içinnnbizide okul götarmaştüa
su kayegı aynennnıslanmıştıkk
kız çok komikti yaa eğlenceliydii
Ben kaçtımm tutmayın
gündaz gelmezlerrrcadılaar
Ben tatilya bilmiyorum istanbul ile geçmişim 4 yıl
Hiç bişi anlamadım bende canım
Hiç sorma yaa onun karısıda güzelce yanii adamı ne diye aldıysa
Ama böle değildin canım iyiye gitmez bu durum daha önce demiştin destek al iyi gelir.. Kötülüğün için söylemedim yanlış anlama sakın eski enerjin pek güzeldi
Yok cnm yanlis anlamiyorumki bende farkindayim durumumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?