Ağlayakta gözden mi olak???

Aysenurum inan atlatamiyorum cogu zaman esimden buzz gibi soguyorum hep aglamak var

kiz ben bilekligini unuttum oylemiydii kac sene oldu gideliiii
gunduzz evde yoktum kizzz,yoksa kendimi gosterirdim bilio n
hadi git sennn bekletmeee rast geleee

benos zateenn tatilya su anda turkiyede degil. baska ulkeye gittiii. hangi ulkeydi unuttumm.
evet yaaa karisi cok hoss ama adam cok boss

ezos bencede psikolojik destek almalisinnn,yoksa daha kotuye gidebilirrrr

Ankaraya yapılıyodu oraya gitmesin

Yurt dışında olan bu tarz yerler inanılmaz güzel bakalım yaza gidersek vialanda anlatırım size gerçi sen doğurmuş olursun bizide görmen sıpa 5-6 aylık olana kadar

canlarim bende yatiyorum,cok uykum geldii,hepinize iyi geceler,tatli ruyalarr. yarinda buyuk ihtimal ablama gidecem ama bu sefer tabletimi alacamm :)

insallahh gidersinizzz,fotolariniza bakarizzz
yok kizz sizi birakir miyim hicc. her bos firsatta yazarimmm. bu yola beraber ciktik. anca beraber kanca beraberrr
hadii gittimmm

canlarim bende yatiyorum,cok uykum geldii,hepinize iyi geceler,tatli ruyalarr. yarinda buyuk ihtimal ablama gidecem ama bu sefer tabletimi alacamm :)

Bende yatıcam sabahın köründe kalkıyorum görüşürüz canım iyi uykularr

Ismimi nasil degistircem kac kez msj attim admine

Sanırım değişmiyo canım bilmiyorum ki.. Yarın görüşürüz inşAllah

Ayy hayret bu saatte kadar iyi durmussunuzz
Geveze ötesi bi akraba aradi beni esir aldı resmenn bi yillik olay gecmisi anlatti toplamda 3 cumle falan kurdum sanirim (alo,iyiyim sen nasılsın,tamam gorusmek uzere iyi aksamlar )

Yarın eltimin kızının anneler günü gösterileri varmış sınıfta.Anaokuluna gidiyo 5 yasinda.Bugun beni aramış yarin anneler gunu ama yeliz yengeler günü de diyo ogretmenine de sorup durmuş gelsin mi diye ogretmeni annesini aramış bu kizin yelizi kimse onu da getirin diye
Ayy ona gidicem kesin cok duygulanirim ben simdii

Ezocan arada buhran gecirir herkes ama onemli olan kisa zamanda silkinip kendine gelebilmek
Eger ki icinden cikilmaz durumdaysan da destek almalisin bence de.Bazi durumlarda evli de olsan sadece kendini dusunmen lazim sen de sadece kendin icin birseyler yap iyi gelir gez toz alişverişe git falan ne biliim
İyi geceler kizlar hepinizi opuyorumm

Nasılsınız? Çok sık yazamıyorum biliyorsunuz durumumu okuyorum sizi öyle arada...
Herkes iyidir inşallah Rabbimin izniyle... Her güzel gönlünüzden geçeni Allah'ım nasip eyleyecek inşallah...
Ben de 5 gündür bulantılarım geçti diye sevindik olmuştum ama 2-3 gündür yine başladı... Ne zaman bitecek hiç bilmiyorum bebeğim öyle karnımda aç aç duruyor... İkili testimin sonucu da sanırım çıkmış ama cuma günü gideceğim bakalım inşallah hayırlı olur...
Öpüyorum hepiniziiii

kızzzz marmara park avm varyaaa oranın yeri işte eskiden ordaydı
anam ayşemle aynı jenerasyonukkk ne sevindimm

şimdi türksan durağı varyaa benoş ordan bincez metrobüse eşimde topkapıda çalışıyo ya orda bekliyo olcak trafikten dönmim bidaha dedi kına üsküdarda yaa
topkapıda inip bizi beklediği yerden bincez kıyafetlerimi getirdim tabi tıklım tıklım minibüste kırıştılar hemen astım şimdş

Günaydın bu arada millet ben gece kaldığım yerden devam etmişimmmm
pericimmm çok teşekkürler güzel duaların içinnn
inşallah sonucun çok iyidir canım haber et bizede alınca
bulantılar geçiyo az kaldı dayan sonra güzelce götürrr yemekleriiii :125:
minikte beslensinnn

Gunaydin fundamm,nasilsinn
Bende birazdan evden cikacam. Istikamet ablamlarr:)
Aksam kinada dokturursun simdiii

yorgunnn
aman yok ya gidesim yokk hava kötü uzak iş çıkışı gidilcek bugün kınamı olurmuş yahuuu

Canım ya gece gündüz ağzım dualı.. Aklımdan çıkmıyorsunuz...
Bakalım canım cuma günü gideceğim sonuçları gösteririm..
İnşallah ya 7 aylık biri var burda Allah'ım ne iştahı var maşallahhh diyorum ben nasıl öyle zevkle yemek yicem :)))

Evet uzak bayaaa, havada kapali ne giyecegimi sasirdimm.
Gitmesen olmaz mi cnm

ya sorma bunlar çok bağlı birbirine bizim her anımızda varlardı çok samimi insanlar çok koşturdular bizim için
birde kuzenleri teyzeleri varya bizim orda otran eşimin
onlar hepsi gidiyo yani 3 araba gidecez toplam e mecburrr

perimmm Allah razı olsunnn
yersin sende yersinnn ya bu hamilelikte çok ilginç benim görümcem normalde 75 kilo balık etli basenleri çok olan bi kız
hamile olarak geldi şok oldum yaaa bacaklar incecik birtek göbek var ki normaldede göbeği çok olan bir kızdı
şimdi eski halinden zayıf ilginççç
ama bebek çok sağlıklı ve kiloluymuşta maşallah
erkek bebek aldırmıyo diyolarya kimine

Kız ben de 74 felandım sanırım ilk gebe kaldığımda ama hala bişi yiyemediğim için baya kilo verdim şu an kaçım bilmiyorum... Doktorun dediğine göre değişmezse erkek bakalım inşallah ben de çok kilo almam.. Hele bi iştahım açılsın.. Tıka basa yicem :)))

yaa birde o ne bir bulantı ne ağrı maşallah valla
bulantı halinde insanın gözü görmüyo hiç ama normalde yemek yemek bence düğnyanın en güzel şeyiii
evet canım bi normale dönde herşeyden ye ama sağlıklı olaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…