Ağlayakta gözden mi olak???

Valla ya bence de zevkle böyle ekmeğimi bana bana bişiler yemek yemek kokularından iştahının kabarması ne zamandır unuttuğum duygulardan :) Ya canım hamburger çekiyo tavuklu olanından onu yicem bi kereliğine

o zaman gitmek gerek fundamm. neyse biraz yorgunluk olacak ama olsun kafa dagitirsinn

perimm hosgeldinn,sabah selam veremedim sana hazirlandigim icinn. bulantilarin artik hafifler canimm. bu kadari gecti yaaa

Valla ya bence de zevkle böyle ekmeğimi bana bana bişiler yemek yemek kokularından iştahının kabarması ne zamandır unuttuğum duygulardan :) Ya canım hamburger çekiyo tavuklu olanından onu yicem bi kereliğine

ayyy yee yee soğan halkasıyla nuggettele cipste ye yanında benim için off nası çekti canımmm
bende inim biber dolması yiyim bariii

benoşşşş gözümden kaçmışşş sen müdürünlemi atıştın kızzzz iyice gerginleşti sizin işte haa anam tayinini al git inşallah sakin huzurlu biyere
bide çalışmıyosun demesi yokmu aş....e

SELAMM herkeseeee

benimde bu aralar pek keyfim yok.. iş yerinden çok bunaldm ya ondan.. gidip bi daha gelesim yok o derece.. bi kez daha anladım ki benden iyi ev hanımı olur

pericim inşAllah geçecek az kaldı sonrasında zaten yersin nasılsa.

Funda ya hakkat bu havada kına mı olurmuş yav.. hiç çekilmez ama oraya gidince de oynarsın zevkli gelir. zaten gidene kadar söylenirsin sonrasında da iyi ki geldim dersin genelde bana hep öle oluyor

Sosyal artık hiç girmez oldu ona soru sorcam ama girdiği yok ki unutcam

gerçi periye de sorabilirim.. Pericim senin düşük ne zaman olmuştu sonrasında bebek ne zaman oldu ? aynı sorum sosyalede tabiki

sorma yaaa Allah'a havale ettim ben onu..
bugün ikimizde konuşmuyoruz ben direkt triplerdeyim.. iş bölümü yaptı görsünler sonra ebelerini de bende onlara sonrasında güleyim rabbim nasip etsin onların o çıkılmaz halini görmeyi

kız valla benim bile canım çekti haaa ben hamburgere bayılıyorum ya hergün ver yerim patates ile birlikte o derece soğan halkasın hiç sevmem eşim çok seviyor kızıyorum ona yeme kokuyor diye yazık garibimde yemiyor

bu arada benim menü de biber dolması var

kızzz bi kafayı uzatttttttttttt hava coştuu süper olduuuu

bende tam o konıuya parnak basmıştım kızzz iş ortamı gerince insan nefret ediyo herşeyden
bende bi müşteriyle uğraşıyorum delirmek üzereyimmmm

kız sosyalin artık işte yokya neti
dünde mesaj atmıştı evde nette sorun var giremiyom diye
inşallah bi ylunu bulup girer yaa

kız soğan halkası sevilmezmi yawww süperrr geçen lizimin sofrasındada vardı sankiii
patates ayrı bişey zaten ya offf

ay çok acıktım inim yiyim dolmayı gelim

sallaa tripe devam boşverr iyilik yaramıyo ölelerineee

nee hamburger miii.benimde canim cektii haaa

o zaman gitmek gerek fundamm. neyse biraz yorgunluk olacak ama olsun kafa dagitirsinn

perimm hosgeldinn,sabah selam veremedim sana hazirlandigim icinn. bulantilarin artik hafifler canimm. bu kadari gecti yaaa

Hoşb.. canım sağol... Şükür canım bugünüme..

İnşallah canım bulantım geçsin gidip yicemmmmmm senin için bi tane daha yerim :)

Canım ben 2 aralıkta kürtaj olmuştumm doktor iki adet dönemi vermişti şubatta da gebe kaldım... Rabbim hemencedik sana da nasip etsin sağlıkla hayırla inşallah

Kız funda kokuyo bide onu yerken midem bulanıyor ama normal soğana bayılıyorum çok yiyorum sonrada midem kötü oluyor
Son sürat devam surat asmaya inşAllah rabbim nasip ederde tayinim çıkarsa kına yaksınlar

Perim inşAllah canım benim.. kim duysa düşük sonrası hemencik geliyor diyorda sizlerle teyit etmek istedim ben ona sebep sordum canım saolasın..

Ayşem sende ben gibi herşeyden canın istiyor Allah yardım etsin ha

Sosyalin evde de sorun olduğu kısmını okumamışım galiba iş kısmını biliyorum bende hatta akıllı tel al dediydim..

avcumu yaladimmm sorun yokkk
sen bugun erken mi cikacaksin cnm

yaa çok zor işlerimde çok anca erkenden çıkıp yanda fön çektirebilirim
metrobüs var neyseki hemencik gideriz yine 8 i bulur gitmemiz herhal
ya bide diğerleri işten eve gelip öle gidicekler biz onlardan erken gideriz onlar kaçta gelcek merake diyom

kızlarrrr
anneler günü etkinliğinden geliyorum cok guzeldi

Oh ne güzel yaaaa

Evet canım inşallah inşallah....

kızlarrrr
anneler günü etkinliğinden geliyorum cok guzeldi

kızzz darısı başna kendi yavrununkinede gitmek nasip olun en yakın zamandaaa

benoşşş evet yaa düşükten sonra peride hemen korunma bitinc ehamile kaldı bence seninde yakındırrr
inşallah çok beklemezsin canımmm
bu işler belli olmaz seldayla sen beni sollayacaksınız bak gör

perican nasılsnnn kızzzzz
ayy bizimki uğur böceği olmuştu bi şarkı söyleyip dans ettiler ellerinde kocaman kartondan çerçeve hazırlamışlar hepsinin anneleriyle fotoğrafı basılmış üstüne çok tatlıydılar çok güldüm hele 3 yaş gurubu tam yemelikti hepsi anneler de hep gözleri dolu ne güzel bişey yaa
t-shirt lerinde de hece hece yazılar vardı sonra birleştiler bir gün değil her gün anneler günü yazdılar falan
ben orda anne olmaktan cok cocuk olmaya özendim valla

diger tayfanin gelmesi 9 u 10 u bulur o zamannn. birde geleceginiz tarafin trafigi cok

insallaahh hepinizayni ay hamile kalirsiniz fundammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…