- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
yaa birde o ne bir bulantı ne ağrı maşallah valla
bulantı halinde insanın gözü görmüyo hiç ama normalde yemek yemek bence düğnyanın en güzel şeyiii
evet canım bi normale dönde herşeyden ye ama sağlıklı olaaan
ya sorma bunlar çok bağlı birbirine bizim her anımızda varlardı çok samimi insanlar çok koşturdular bizim için
birde kuzenleri teyzeleri varya bizim orda otran eşimin
onlar hepsi gidiyo yani 3 araba gidecez toplam e mecburrr
perimmm Allah razı olsunnn
yersin sende yersinnn ya bu hamilelikte çok ilginç benim görümcem normalde 75 kilo balık etli basenleri çok olan bi kız
hamile olarak geldi şok oldum yaaa bacaklar incecik birtek göbek var ki normaldede göbeği çok olan bir kızdı
şimdi eski halinden zayıf ilginççç
ama bebek çok sağlıklı ve kiloluymuşta maşallah
erkek bebek aldırmıyo diyolarya kimine
Valla ya bence de zevkle böyle ekmeğimi bana bana bişiler yemek yemek kokularından iştahının kabarması ne zamandır unuttuğum duygulardan :) Ya canım hamburger çekiyo tavuklu olanından onu yicem bi kereliğine
ayyy yee yee soğan halkasıyla nuggettele cipste ye yanında benim içinoff nası çekti canımmm
bende inim biber dolması yiyim bariii
benoşşşş gözümden kaçmışşş sen müdürünlemi atıştın kızzzz iyice gerginleşti sizin işte haa anam tayinini al git inşallah sakin huzurlu biyere
bide çalışmıyosun demesi yokmu aş....e
sorma yaaa Allah'a havale ettim ben onu..
bugün ikimizde konuşmuyoruzben direkt triplerdeyim.. iş bölümü yaptı görsünler sonra ebelerini de bende onlara sonrasında güleyim rabbim nasip etsin onların o çıkılmaz halini görmeyi
kız valla benim bile canım çekti haaa ben hamburgere bayılıyorum ya hergün ver yerim patates ile birlikte o derecesoğan halkasın hiç sevmem eşim çok seviyor kızıyorum ona yeme kokuyor diye yazık garibimde yemiyor
bu arada benim menü de biber dolması var
sorma yaaa Allah'a havale ettim ben onu..
bugün ikimizde konuşmuyoruzben direkt triplerdeyim.. iş bölümü yaptı görsünler sonra ebelerini de bende onlara sonrasında güleyim rabbim nasip etsin onların o çıkılmaz halini görmeyi
kız valla benim bile canım çekti haaa ben hamburgere bayılıyorum ya hergün ver yerim patates ile birlikte o derecesoğan halkasın hiç sevmem eşim çok seviyor kızıyorum ona yeme kokuyor diye yazık garibimde yemiyor
bu arada benim menü de biber dolması var
o zaman gitmek gerek fundamm. neyse biraz yorgunluk olacak ama olsun kafa dagitirsinn
perimm hosgeldinn,sabah selam veremedim sana hazirlandigim icinn. bulantilarin artik hafifler canimm. bu kadari gecti yaaa
ayyy yee yee soğan halkasıyla nuggettele cipste ye yanında benim içinoff nası çekti canımmm
bende inim biber dolması yiyim bariii
benoşşşş gözümden kaçmışşş sen müdürünlemi atıştın kızzzz iyice gerginleşti sizin işte haa anam tayinini al git inşallah sakin huzurlu biyere
bide çalışmıyosun demesi yokmu aş....e
SELAMM herkeseeee
benimde bu aralar pek keyfim yok.. iş yerinden çok bunaldm ya ondan.. gidip bi daha gelesim yok o derece.. bi kez daha anladım ki benden iyi ev hanımı olur
pericim inşAllah geçecek az kaldı sonrasında zaten yersin nasılsa.
Funda ya hakkat bu havada kına mı olurmuş yav.. hiç çekilmez ama oraya gidince de oynarsın zevkli gelir. zaten gidene kadar söylenirsin sonrasında da iyi ki geldim dersin genelde bana hep öle oluyor
Sosyal artık hiç girmez olduona soru sorcam ama girdiği yok ki unutcam
gerçi periye de sorabilirim.. Pericim senin düşük ne zaman olmuştu sonrasında bebek ne zaman oldu ? aynı sorum sosyalede tabiki
nee hamburger miii.benimde canim cektii haaa
hava ne guzel oldu yaaa masallahhh
eyvah eyvahhh naptım yine bennn unuttum seniii hemen canın çekiyo ne desek
ne kızzzz harikaaa
kızlarrrr
anneler günü etkinliğinden geliyorum cok guzeldi
avcumu yaladimmmsorun yokkk
sen bugun erken mi cikacaksin cnm
kızlarrrr
Kız funda kokuyo bide onu yerken midem bulanıyor ama normal soğana bayılıyorum çok yiyorum sonrada midem kötü oluyor
Son sürat devam surat asmaya inşAllah rabbim nasip ederde tayinim çıkarsa kına yaksınlar
Perim inşAllah canım benim.. kim duysa düşük sonrası hemencik geliyor diyorda sizlerle teyit etmek istedim ben ona sebep sordum canım saolasın..
Ayşem sende ben gibi herşeyden canın istiyor Allah yardım etsin ha
Sosyalin evde de sorun olduğu kısmını okumamışım galiba iş kısmını biliyorum bende hatta akıllı tel al dediydim..
kızlarrrr
Kız funda kokuyo bide onu yerken midem bulanıyor ama normal soğana bayılıyorum çok yiyorum sonrada midem kötü oluyor
Son sürat devam surat asmaya inşAllah rabbim nasip ederde tayinim çıkarsa kına yaksınlar
Perim inşAllah canım benim.. kim duysa düşük sonrası hemencik geliyor diyorda sizlerle teyit etmek istedim ben ona sebep sordum canım saolasın..
Ayşem sende ben gibi herşeyden canın istiyor Allah yardım etsin ha
Sosyalin evde de sorun olduğu kısmını okumamışım galiba iş kısmını biliyorum bende hatta akıllı tel al dediydim..
yaa çok zor işlerimde çok anca erkenden çıkıp yanda fön çektirebilirim
metrobüs var neyseki hemencik giderizyine 8 i bulur gitmemiz herhal
ya bide diğerleri işten eve gelip öle gidicekler biz onlardan erken gideriz onlar kaçta gelcek merake diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?