Ağlayakta gözden mi olak???

Caınm idare ediyorum şükürler olsun sen nasılsınnn?

diger tayfanin gelmesi 9 u 10 u bulur o zamannn. birde geleceginiz tarafin trafigi cok

insallaahh hepinizayni ay hamile kalirsiniz fundammm

ayy inşallah canımmmmm bencede keşke öle olsaaaa 1 ay sonra zaten başlıyo hatunlar

he kız geldikleri gibi dönerler artıkkk

ayy benim yazdıklarım neden yokk
boynum koptuu iş planı hazırladım bi ihale için o arada kapattım yanlışlıkla herhalde göndermedenn

amin canm aminnn
Allah hepimize nasip etsin inşallah
evet benoş ben de katılıyorum fundaya bence de korunma bitince gelicek tekrardan miniğin inşallahhh

kız bende eski çalıştığım şirkette habire ihaleye girerdik sabahlardık beee ne safmışım çok ezdirdim kendimiii
karşılığı hala iflas masasında devam eden 13,500 bakiye

Canlarim nasılsınz
Fundosum Sosyalim yelizim Ayşem ezom lizom benosum

Şu adanada öldürülen kızı duydunuz mu çok üzüldüm yaa bide akrabaymis bunu yapan vicdansiz

evet canım idam etsinler şerefsizi
ardından bi,rde oğlançocuğu ölü bulundu çocuklar gidiyo hep bu ara

evet canım idam etsinler şerefsizi
ardından bi,rde oğlançocuğu ölü bulundu çocuklar gidiyo hep bu ara

Birini idam etsinler bakalım bi daha oluyomu çocukları korumakta zorlaştı artık yaa..

Sen napiosun kuzum aksama kına varmış ohh oynarsin artık

Birini idam etsinler bakalım bi daha oluyomu çocukları korumakta zorlaştı artık yaa..

Sen napiosun kuzum aksama kına varmış ohh oynarsin artık

evet canım bende karşı değilim idama gebersin lanet canavarlar
evet ya sorma canım ama karşıda gitmeye üşeniyorum neyse bi gidelim bakalım yapcak bişey yok evet azcık oynimde kendime gelim

evet canım bende karşı değilim idama gebersin lanet canavarlar
evet ya sorma canım ama karşıda gitmeye üşeniyorum neyse bi gidelim bakalım yapcak bişey yok evet azcık oynimde kendime gelim

Git cnmm kafan dağılsin Çoktandır düğün fln yok oynasaydik biraz

Yum günleri bitti dimi kuzum

İnşAllah canım ama benim başlama trihi nerdeyse ağustos o yüzden sen benden önce ol bi zahmet kalma o tarihe

Ne kadr tatlılar inşAllah kendi sıpan için gittiğin günlerde olur canım

amin canm aminnn
Allah hepimize nasip etsin inşallah
evet benoş ben de katılıyorum fundaya bence de korunma bitince gelicek tekrardan miniğin inşallahhh

İnşAllah canım benim bakalım o gün ne gün olacak.. İnşAllah yine bit arada olursak o günleride yaşarız..

Canlarim nasılsınz
Fundosum Sosyalim yelizim Ayşem ezom lizom benosum

Şu adanada öldürülen kızı duydunuz mu çok üzüldüm yaa bide akrabaymis bunu yapan vicdansiz

Selam canım
Valla felaket tellalı gibisiniz bende bi giriyom işe dünyadan bi haber ne olmuş ki
İdam diyosanız iyi olmadığı kesin o yüzden idam olsun ve bende geri gelsin diyenlerdenim

Benosum vicdansiz bi pislik 6 yaşındaki çocuğa kiymis amcasının ogluymus ablasını istemiş vermemisler öç almış bu şekilde

Kız ne yapak tv izleyince öğrenioz işte ..

yok canım bitmedi hala bende anlamadım yaa benim adet bi garipti ya bu ay
hala sürüyo gibi yani erken hesapladım sanırım şu arada belirtileri yaşıyorum bi garibim bu ay
inşallah hedefe ulaşmıştır ne diyim

idam veya halka sunup linç etme olayı hadım yada ne bilim o önündekini kessinler işteee gerçi bunda tecavüz yok asalak birinin saçmalığı
ama bir oğlan çocuğu daha ölü bulunmuş bugün 9 yaşında kuyudan çıktı yaa inşallah tecavüz yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…