yok canım bitmedi hala bende anlamadım yaa benim adet bi garipti ya bu ay
hala sürüyo gibi yani erken hesapladım sanırım şu arada belirtileri yaşıyorum bi garibim bu ay
inşallah hedefe ulaşmıştır ne diyim
idam veya halka sunup linç etme olayı hadım yada ne bilim o önündekini kessinler işteeegerçi bunda tecavüz yok asalak birinin saçmalığı
ama bir oğlan çocuğu daha ölü bulunmuş bugün 9 yaşında kuyudan çıktı yaa inşallah tecavüz yoktur
yaa kızlar dün sabah izlemiştim ben o kayıpları hatta bitanesinin annesi müge anlıdaydı şimdi sizde okuyunca acıp baktım ne oluyo bu insanlara ya cocuklar mı kaldı vahşilik yapıcak Allah daha beterini onlara yaşatsın ki yaşatıcak da ama yine de ölmeden bu dünyada her gün bin kat acı ceksinler inşallah
artık öyle şeyler duyuyoruz kii ben şimdiden eşime diyorum yurtdışında cocuklar için gps cihazı varmış biyere gizliyosun cantasına kıyafetine falan sen bilgisayardan takip ediyorsun her an nerede olduğunu
vallahi alıcam ben ondan bu dünya okadar kirlendi ki artık hele cocuklar için iğrenc bi yer haline geldi
Allah herkesin evladını korusun kötü insanlarla karşılastırmasın öfffff
Valla haklısın cnm millet çıldırmış gerçekten çocuğu korumakta artık zorlaştı inan korkuyorum bunları gördükçe Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun yaa..
Sen napiosun kuzu
Evet canim bebek iyiymis cok sukur olcumleride guzel cikti insallah canim Rabbim sanada en kisa zamanda bi bebis nasip etsinbende iyiyim canım uğraşıp duruyorm..
Bebişin ile ilgili haberleri aldık inşallah hep böle güzel gider arkadaşım..
Bu arada sana da sormak istiyorum.. sen düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kalmıştın ?
Günaydınnnn
lizommm nasılsın ne yaptın anlatsana minik erkeğimizi gördünmüüü doktor nasıldı
Gunaydin canlarrrr
Lizoo,fundoss
Kinaa nasil gectiiii
Günaydınnnn
lizommm nasılsın ne yaptın anlatsana minik erkeğimizi gördünmüüü doktor nasıldı
ayşem gelmişşşş
güzeldiii ama çok sakindiheralde h.içi diye bilmiyorum kız tarafı kimse yoktu pek
halay çok çektimmm burdada inşallah yakında çekerizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?