Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum bu haberi duymadım bak off Allah ailelerine sabır versin ..

Kuzum ınss ulaşmıştır bebiş gelir ınss. .
Nasıl belirtiler cnmm

yaa kızlar dün sabah izlemiştim ben o kayıpları hatta bitanesinin annesi müge anlıdaydı şimdi sizde okuyunca acıp baktım ne oluyo bu insanlara ya cocuklar mı kaldı vahşilik yapıcak Allah daha beterini onlara yaşatsın ki yaşatıcak da ama yine de ölmeden bu dünyada her gün bin kat acı ceksinler inşallah
artık öyle şeyler duyuyoruz kii ben şimdiden eşime diyorum yurtdışında cocuklar için gps cihazı varmış biyere gizliyosun cantasına kıyafetine falan sen bilgisayardan takip ediyorsun her an nerede olduğunu
vallahi alıcam ben ondan bu dünya okadar kirlendi ki artık hele cocuklar için iğrenc bi yer haline geldi
Allah herkesin evladını korusun kötü insanlarla karşılastırmasın öfffff

Valla haklısın cnm millet çıldırmış gerçekten çocuğu korumakta artık zorlaştı inan korkuyorum bunları gördükçe Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun yaa..

Sen napiosun kuzu

Valla haklısın cnm millet çıldırmış gerçekten çocuğu korumakta artık zorlaştı inan korkuyorum bunları gördükçe Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun yaa..

Sen napiosun kuzu

iyi canm ya napalım sezon açıldı koşturmaca başladı
ah bee antalyada tam tersiydi yazın iş yok kışın çalışırdık yaz da bol bol denizle gezmeyle gecerdi :)

Gerçekten üzüldüm yaa
Ben bu insanları onların gereksiz psikolojilerini anlamıyorum. Ne istiyorsun el kadar çocuktan günahı ne ya.. Sana kızı vermek zorunda değiller ve sende intikam almak zorunda değilsin gerçekten insanlar çıldırdı..
Bide üstüne canlı canlı yakmış onu yakana kadar kendini yak gebert hayvan herif..

Sizlere katılıyorum çocuk yetiştirmek zorlaştı. Artık kimseye karşı güven kalmadı.. Çocukların başına gelen cinsel istismarların haddi hesabı yok.. Bu kadar mı insan olarak acizleştik bi türlü aklım almıyo.. Rabbim gerekli cezayı verecektir inanıyorum ama o anne babanın hali ne olur işte ona yorum yapamıyorum ((

Bence adamların önündekini kesecekler bak o zaman oluyo mu bu tarz şeyler..

Rabbim bizleri çocuklarımızı kötü kişilerden korusun hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah..

bende iyiyim canım uğraşıp duruyorm..

Bebişin ile ilgili haberleri aldık inşallah hep böle güzel gider arkadaşım..

Bu arada sana da sormak istiyorum.. sen düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kalmıştın ?

Evet canim bebek iyiymis cok sukur olcumleride guzel cikti insallah canim Rabbim sanada en kisa zamanda bi bebis nasip etsin benayim sen su sana dedigim pihtilasma testlerini yaptirsana bu arada:26:

Canim ben 3 ay korundum 6. Denemede geldi bebis sana o yuzden diyorum ki 1 yada en fazla 2 adet donemi yeter ondan sonrasinda sakin korunma

Günaydınnnn

lizommm nasılsın ne yaptın anlatsana minik erkeğimizi gördünmüüü doktor nasıldı

Gunaydin canlarrrr
Lizoo,fundoss
Kinaa nasil gectiiii

ayşem gelmişşşş
güzeldiii ama çok sakindi heralde h.içi diye bilmiyorum kız tarafı kimse yoktu pek
halay çok çektimmm burdada inşallah yakında çekerizzzz

Günaydınnnn

lizommm nasılsın ne yaptın anlatsana minik erkeğimizi gördünmüüü doktor nasıldı

gördük fundoşum çook iyi maşallah. doğum pozisyonuna geçmiş suyu boyu kilosu hareketleri sağlığı çok iyi. 1.420 gr olmuşuz 11 gün önde gidiyo koca kafalı oğlan
Doktorda mükemmel o kadar çok ilgilendi konuştu ki. Hiçbi doktorun sormadığı ayrıntıları sordu öğrendi. Amaaa detaylı ultrasonu ve bütün kan tahlillerini, benim organlarımın durumunu vs bisürü tetkik istedi ve çok yüksek bi rakam çıktı. Yaptıramadık bi devlette yaptırıp sonucu götürmeye çalışcaz. Olmadı oraya devam etmemiz çok zor. Annem ben karşılarım gidin diyo ama kabul etmiyo ki eşim
Siz naptınız takip edemedim dün

ayşem gelmişşşş
güzeldiii ama çok sakindi heralde h.içi diye bilmiyorum kız tarafı kimse yoktu pek
halay çok çektimmm burdada inşallah yakında çekerizzzz

Olabilir canimm. Isten cikip gitmek zor gelmistir herkese.
Kurtlarini doktun geldin
Insallah canim benim o gunler yakindirrr

Lizooo masallah herseyi normalmisss. Tosuncuk olmuss hep boyle devam etsin insallah canim.
Ozellerde tahliller cok pahali ama iyi bi doktorsa birakma canim doguma 12 haftan kaldi. Bu gunler daha onemli artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…