Desifre olmaktan korktum kizz
Ben bi evi toplayip geliyim
gördük fundoşum çook iyi maşallah. doğum pozisyonuna geçmiş suyu boyu kilosu hareketleri sağlığı çok iyi. 1.420 gr olmuşuz 11 gün önde gidiyo koca kafalı oğlan
Doktorda mükemmel o kadar çok ilgilendi konuştu ki. Hiçbi doktorun sormadığı ayrıntıları sordu öğrendi. Amaaa detaylı ultrasonu ve bütün kan tahlillerini, benim organlarımın durumunu vs bisürü tetkik istedi ve çok yüksek bi rakam çıktı. Yaptıramadık bi devlette yaptırıp sonucu götürmeye çalışcaz. Olmadı oraya devam etmemiz çok zor. Annem ben karşılarım gidin diyo ama kabul etmiyo ki eşim
Siz naptınız takip edemedim dün
Olabilir canimm. Isten cikip gitmek zor gelmistir herkese.
Kurtlarini doktun geldin
Insallah canim benim o gunler yakindirrr
Lizooo masallah herseyi normalmisss. Tosuncuk olmusshep boyle devam etsin insallah canim.
Ozellerde tahliller cok pahali ama iyi bi doktorsa birakma canim doguma 12 haftan kaldi. Bu gunler daha onemli artikk
Bende bırakmak istemiyorum ama durumumuzu da zorlamak istemiyorum, bakalım bi sakin kafayla düşünüyüm dedi düşünsün de ona göre bi yol çizeriz artık.kız seni dövecem haaneyse bak işine kıyamıyorumda yeterince üzülüyosun zaten
maşallah canımm koca kafalımıanam az kaldııı sağselim kucağına alda canım bizde görürürz ulaş bebişimizi nasılsa
ohhh inşalllah hep öle olur dengesiz oluyo valla bazıları bi iyi bi kötü
annende aynı benimki gibi haa oda bişey oldumu biz hallederiz diyo hemen yok canım alıştırma erkek milleti alıştımı öle şeylere kıymet bilmez üstüne eleştirir inan bana
bırak eşin yapsın nasılsa başka yere veriyoo sende çalışıyorsun ama tabi devletten yaptırsanız daha iyi olurda
kız aman boşver yaa bak bende tık yok ama verdiğim para varya o kadar çok ve boş yereki :26:
kız dün in cin top oynuyoduuusende yoksun diye tek kaldımmmm
ezo ayolll
Ezo gizemli isler pesinde
O zaman esin dusunsun bakalim. Ama sende biraz ustune git derim. Herseye para bulunuyor ve bu konu cok onemli.
ezoo allah seni yine kocandanmı kaçıon
gitmem mi tam da konunun üzerine onlara buluyo da çocuguna mı bulamıyo
ayşecan sen ne zaman gitcen bidaha?
yaa ne sıkıcı bi gün kapkaranlık hava
kız sen ovu testi yapıyodun bıraktın onu artık koyu çizgiyi görünce yumurtladığını biliyodun en azından. Geçmişi okudum dedim ya geçen gün ayşecan da yazmış bugün koyu çizgiyi gördüm çalışma olcak diye. O demekki doğru sonuç veren bi alet.anam o o kocayla daha çok nick değişir
bencede katılıyorum sana ayşemmm
birde karı koca çalışınca bence kimsenin destek olmasına gerek yok ama köstekte olmasınlar tabi
ablanın izni bittimi canım bugün evdemisin
ya benim yum. bu ay çok garip dün eve döndük kasık ağrısından kıvrandım ama geçen haftadan beri yumurtlama sürermi açıkcası korkuyorum kistmi oldu ki yaa
tabi biz yine boş geçmedik bu geceyi ağrıdan sebep
hehh şöle canımmm aynennnn
kız evet yaa sabah nisan yağmuru yicem diye bir ıslandımmm varyaaama açtı şimdiii
dünki gibi birden açıyor
güneş açınca içim kıpır kıpır oluyooo
anam o o kocayla daha çok nick değişir
bencede katılıyorum sana ayşemmm
birde karı koca çalışınca bence kimsenin destek olmasına gerek yok ama köstekte olmasınlar tabi
ablanın izni bittimi canım bugün evdemisin
ya benim yum. bu ay çok garip dün eve döndük kasık ağrısından kıvrandım ama geçen haftadan beri yumurtlama sürermi açıkcası korkuyorum kistmi oldu ki yaa
tabi biz yine boş geçmedik bu geceyi ağrıdan sebep
ezoo allah seni yine kocandanmı kaçıon
gitmem mi tam da konunun üzerine onlara buluyo da çocuguna mı bulamıyo
ayşecan sen ne zaman gitcen bidaha?
yaa ne sıkıcı bi gün kapkaranlık hava
kız evet yaa sabah nisan yağmuru yicem diye bir ıslandımmm varyaaama açtı şimdiii
dünki gibi birden açıyor
kız sen ovu testi yapıyodun bıraktın onu artık koyu çizgiyi görünce yumurtladığını biliyodun en azından. Geçmişi okudum dedim ya geçen gün ayşecan da yazmış bugün koyu çizgiyi gördüm çalışma olcak diye. O demekki doğru sonuç veren bi alet.
nisan yağmuru yiyince noluyomuş ki ben de kaçıyorum hep yağmurdan
Bencedeee. Radarlar fena valaa.ezonun kocasi heryerden cikabilirr.bizi bile korkuttu baksana
Ablam 2 mayista ise baslayacak canim. Bugun anneme gitti o.
Benim evde islerim vardii. O yuzden sabahtan gitmedim anneme:)
Bos gecmediginiz iyi olmus canimmm. Hadiii asilamaya gerek kalmasin insallahhhh nisan ayindsa temelleri atilmis olsun miniginn
Ben en son 12 nisanda detayliya girdim iste cnm. Simdi sirada seker yuklemesi var. Onun icinde haftaya giderim heralde. Zaten 28. Haftaya kadar yapiliyomus. Sekerden sonrada muayeneye giderim. Nerdeyse 1 ay olmus olacak ztn.
En son yazdigin cumleyi okuyuncada benim icim kipir kipir olduu fundammm
Lizoo gecmisi mi okudunnBen 17 kasimda cift cizgiyi gormustum. Ondan sonraki gun kasik agrisindan duramamistim.
dünki gibi birden açıyor
yaaa bi proje açtımmm bilgisayar nasıl yavaşladııı maus bile yerinde durmuyooo sekip duruyoo
e bi cuma için gitmimeydi kız ptesi işbaşı yapaydı ya
bebiştemi annende canımmm
nisan deyip durdum hala umut var baksana bi ayda iki defa olduuu
aa geçen acele çıkıyodum diye es geçtimmm sen gene iğnemi vurulmuştun canım yaaaa atladım kusura bakmaaa şimdi hatırladım bak
ayşemmm
ayşem hatırlıyonmu 17 kasımı ben hiç unutömuyorummm burç yorumumda demişti ya haniii oğlak ve yengeç için 17 kasım önemli hamilelik açısından
bende sevinmiştim eşimde yengeç ya hani kasık ağrımda çok olmuştu sabah pazar günüydü değerlendirmiştik dedim hah tamam oldu heralde
kız ben astrolojiye çok inanırımmm
lizommm sağol canımmm ben şuraya hamileyim yazacam yada çift çizgi test paylaşacam yaaaa bayram olacak bencede canımmm
kız ayşem bende öle hissediyommm çok yakınnn sankiii
Halaylar havada ucusacakkk
En hayirli zamanda saglikla sihhatle gelsin bebislerrrr
Dun aksam sosyal gelmis bak yazmaya unuttum. Iyiymis cok sukurr onada buradan opucukler yolluyorumm
Benosada Allah islerinde kolaylik vrsinn
Yeloyada iyi uykularrr
Bugun uc aylarin baslangici kizlarr. Herkesin mubarek olsun tez zamanda hayirlisiyla ramazani getirsin insallahhh
Amin canimmmastroloji belki doğru da heryer doğru olanı yazmıyor
kız benoş ne kadar yoğun Allah yardımcısı olsun
Bu ramazan nasıl geçecek bakalım Allah herkese sabır versin bu sefer ben tutamayacağım. Mübarek günlerin başlangıcı Allah herkesinn duasını kabul etsin
astroloji belki doğru da heryer doğru olanı yazmıyor
kız benoş ne kadar yoğun Allah yardımcısı olsun
Bu ramazan nasıl geçecek bakalım Allah herkese sabır versin bu sefer ben tutamayacağım. Mübarek günlerin başlangıcı Allah herkesinn duasını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?