Ağlayakta gözden mi olak???

Desifre olmaktan korktum kizz

Ben bi evi toplayip geliyim

kız seni dövecem haa neyse bak işine kıyamıyorumda yeterince üzülüyosun zaten

maşallah canımm koca kafalımı anam az kaldııı sağselim kucağına alda canım bizde görürürz ulaş bebişimizi nasılsa
ohhh inşalllah hep öle olur dengesiz oluyo valla bazıları bi iyi bi kötü
annende aynı benimki gibi haa oda bişey oldumu biz hallederiz diyo hemen yok canım alıştırma erkek milleti alıştımı öle şeylere kıymet bilmez üstüne eleştirir inan bana
bırak eşin yapsın nasılsa başka yere veriyoo sende çalışıyorsun ama tabi devletten yaptırsanız daha iyi olurda
kız aman boşver yaa bak bende tık yok ama verdiğim para varya o kadar çok ve boş yereki :26:
kız dün in cin top oynuyoduuu sende yoksun diye tek kaldımmmm

Bende bırakmak istemiyorum ama durumumuzu da zorlamak istemiyorum, bakalım bi sakin kafayla düşünüyüm dedi düşünsün de ona göre bi yol çizeriz artık.
Anneler kıyamıyo işte fundoş, kardeşleri de yanımızdaydı herşeye şahit oldular biz destek çıkalım demediler aradaki fark işte
Kızz herşey para inanki, hastanelerin kadın doğum servisleri diğerlerine oranla daha pahalı neden? çünkü bi anne bebeği olsun diye herşeyini feda edebilir asla kısmaz. Kullanıyo bunu özel hastaneler.
Ben bugün burdayım evelallah boş bırakmayız buralar
Bu arada sara 123 kim biri kullanıcı adını mı değiştirdi

ezoo allah seni yine kocandanmı kaçıon
gitmem mi tam da konunun üzerine onlara buluyo da çocuguna mı bulamıyo
ayşecan sen ne zaman gitcen bidaha?
yaa ne sıkıcı bi gün kapkaranlık hava

Ezo gizemli isler pesinde

O zaman esin dusunsun bakalim. Ama sende biraz ustune git derim. Herseye para bulunuyor ve bu konu cok onemli.

anam o o kocayla daha çok nick değişir

bencede katılıyorum sana ayşemmm
birde karı koca çalışınca bence kimsenin destek olmasına gerek yok ama köstekte olmasınlar tabi

ablanın izni bittimi canım bugün evdemisin

ya benim yum. bu ay çok garip dün eve döndük kasık ağrısından kıvrandım ama geçen haftadan beri yumurtlama sürermi açıkcası korkuyorum kistmi oldu ki yaa
tabi biz yine boş geçmedik bu geceyi ağrıdan sebep

hehh şöle canımmm aynennnn

kız evet yaa sabah nisan yağmuru yicem diye bir ıslandımmm varyaa ama açtı şimdiii
dünki gibi birden açıyor
güneş açınca içim kıpır kıpır oluyooo

kız sen ovu testi yapıyodun bıraktın onu artık koyu çizgiyi görünce yumurtladığını biliyodun en azından. Geçmişi okudum dedim ya geçen gün ayşecan da yazmış bugün koyu çizgiyi gördüm çalışma olcak diye. O demekki doğru sonuç veren bi alet.

kız evet yaa sabah nisan yağmuru yicem diye bir ıslandımmm varyaa ama açtı şimdiii
dünki gibi birden açıyor

nisan yağmuru yiyince noluyomuş ki ben de kaçıyorum hep yağmurdan

Bencedeee. Radarlar fena valaa.ezonun kocasi heryerden cikabilirr.bizi bile korkuttu baksana

Ablam 2 mayista ise baslayacak canim. Bugun anneme gitti o.
Benim evde islerim vardii. O yuzden sabahtan gitmedim anneme:)

Bos gecmediginiz iyi olmus canimmm. Hadiii asilamaya gerek kalmasin insallahhhh nisan ayindsa temelleri atilmis olsun miniginn

Ben en son 12 nisanda detayliya girdim iste cnm. Simdi sirada seker yuklemesi var. Onun icinde haftaya giderim heralde. Zaten 28. Haftaya kadar yapiliyomus. Sekerden sonrada muayeneye giderim. Nerdeyse 1 ay olmus olacak ztn.

dünki gibi birden açıyor

En son yazdigin cumleyi okuyuncada benim icim kipir kipir olduu fundammm

Lizoo gecmisi mi okudunn Ben 17 kasimda cift cizgiyi gormustum. Ondan sonraki gun kasik agrisindan duramamistim.

ovü testini taa kasımda bıraktım ben yaa evet ayşem öle yapmıştı haklısın ama aynı zamanlarda bende yapıyodum tam koyuyu hiç görememiştim ki :26:
o yüzden kafam karışıyo diye bıraktım bende
yaa ben hissediyorum akıntı ağrı filan dr. takibindede görüyorum ya büyüdüğünü
ama çatlamada bi sorun var sanırım bilemiyorumkiii
ama çatlamasa kist olurmuş çatklıyor demekki çok şükür

kız nisan yağmuru özelliklede son haftasındaki çok şifalıymışşş ya

En son yazdigin cumleyi okuyuncada benim icim kipir kipir olduu fundammm

Lizoo gecmisi mi okudunn Ben 17 kasimda cift cizgiyi gormustum. Ondan sonraki gun kasik agrisindan duramamistim.

yaaa bi proje açtımmm bilgisayar nasıl yavaşladııı maus bile yerinde durmuyooo sekip duruyoo

e bi cuma için gitmimeydi kız ptesi işbaşı yapaydı ya
bebiştemi annende canımmm

nisan deyip durdum hala umut var baksana bi ayda iki defa olduuu

aa geçen acele çıkıyodum diye es geçtimmm sen gene iğnemi vurulmuştun canım yaaaa atladım kusura bakmaaa şimdi hatırladım bak

ayşemmm
ayşem hatırlıyonmu 17 kasımı ben hiç unutömuyorummm burç yorumumda demişti ya haniii oğlak ve yengeç için 17 kasım önemli hamilelik açısından
bende sevinmiştim eşimde yengeç ya hani kasık ağrımda çok olmuştu sabah pazar günüydü değerlendirmiştik dedim hah tamam oldu heralde

dünki gibi birden açıyor

Canim ablam banka degisikligi yaptida o yuzden 15 gun izin aldi. Yeni bankasida 2 mayista gel demis oda sinir oldu ama yapacak bisey yok. Eli mahkum.
Evet canim hepsi annemde. Bebise birlikte bakarlar artik. Bende 2 gundur ablamdaydim yaa evin ici cingen cadirinida donmuss sabah birakiorum aksam geliorum. Bugunde anneme gitsem benimki basima ususecekti artik

Evt cnm ya tetanoz oldum ama bu seferki 1 gun agridi sadece.simdi iyi cok sukurrr

Evet canim sen soylemistin ya banada burc yorumunu. Ben cok takilmamistim ona ama:) benimkinin kismeti o aymiss. Seninkinin kismetid baharda olacak.bahar olmasada yaz basii. Oyle hissediorumm kizz

Funda canım gelip hamileyim dediğin gün düğün bayram olcak burda
öyle burç yorumlarına falan inanma hiç, hislerine güven

kız ben astrolojiye çok inanırımmm
lizommm sağol canımmm ben şuraya hamileyim yazacam yada çift çizgi test paylaşacam yaaaa bayram olacak bencede canımmm
kız ayşem bende öle hissediyommm çok yakınnn sankiii

Halaylar havada ucusacakkk
En hayirli zamanda saglikla sihhatle gelsin bebislerrrr

Dun aksam sosyal gelmis bak yazmaya unuttum. Iyiymis cok sukurr onada buradan opucukler yolluyorumm

Benosada Allah islerinde kolaylik vrsinn

Yeloyada iyi uykularrr

Bugun uc aylarin baslangici kizlarr. Herkesin mubarek olsun tez zamanda hayirlisiyla ramazani getirsin insallahhh

astroloji belki doğru da heryer doğru olanı yazmıyor
kız benoş ne kadar yoğun Allah yardımcısı olsun
Bu ramazan nasıl geçecek bakalım Allah herkese sabır versin bu sefer ben tutamayacağım. Mübarek günlerin başlangıcı Allah herkesinn duasını kabul etsin

kızz heyecanlanıyom yapma böleeee
hayırlara vesile olsun inşallah canımmmm

Amin canimmm
Senin dogumda ramazana geliooo.
Bende tutmaya calisacam ama dayanamam gibi Allah guc kuvvet versin hepimizeee

ayyy çok sıcak tam temmuz ayı vallahi Allah herkesin yardımcısı olsun susuzluk çektirmesin inşallah
evet senle ayşem mazeretlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…