Ağlayakta gözden mi olak???

yaa benoşun çalıştığı yer gerçekten çok sıkıcıııı Allah yardımcısı olsun yaaa
anam yarın tatillll

Amin canimmm
Senin dogumda ramazana geliooo.
Bende tutmaya calisacam ama dayanamam gibi Allah guc kuvvet versin hepimizeee

kızz nasıl tutacaksın bebişin beslenemezki

fundacım seninde mazeretin olur belki hiiç belli olmaz

yarın tatil keşke cuma da gelme dese başkan çok yüzsüzüm anam
kızz sizedemi tatil

ya evet 1 gün için kalk gel bence söle sen torpilliydin hani bu araaa
bankalar ö.sonra kapalıymış bugünnn vayyy
eft yapmıştımdaa iyi olduu öğrendiim aidatı yatırmayınca faiz alıyolar hemen site
eşi,me hatırlattım sabah yatırmışta
demin yazdı zeki karım tamda zamanında
halbuki bilmiyodum burda öğrendim

evetttt gelmiyom bizde sadece 1 mayıs tatil resmi tatillerde geliyozda
patron ve kardeşleri alanlarda olacağı için benide telefonla takibe alıyolar
şart koşuyolar alanda değilsen izin yok diye
geçen sene aradılar arkadaşımla mahmutpaşadayım alooo diyo dedim ben başka kortejdeyim gelememm
neyseki sesli kalabalık yerler

bırak tatil olsunlar kız yazık onlarda deli gibi çalışıyo
oturdugunuz site aidatı yatırmayınca faiz mi alıyor aman allahım neler duycam daha babamların binadaki kadın vermiyorum kime isterseniz gidin diyip kapıdan kovuyodu yöneticiyi

kız izin var evinde rahat yok bence mesai ödesinler sana 1 mayıs için

Kızlarr Günaydın herkes nasıl
Derse gittim boşluk vardı eve geldim öğlen yine gidicem

evet kızzz diğer ayın panoda bi görüyorum bazen koymuş yatırdık yaa diyorum yçöneticiye hemen parlama gözden kaçmış demekdyio ama nasıl sinir oluyorum yaaa
zaten az değil ne çöpümü alıyo ne bişey ben gelene kadar vınnn
en kötüsüde bin tl asansör parası ödemiştim o koymuştu bahsetmiştim hatta burdaaa giriş katta evim ve asansöre hiç binmiyom bile o çok ağır gelmiştiii

yaa bakma g.t korkusu olmasa gidicemde taksime biraz tehlükeliii bu yıl :103:

Kızlarr Günaydın herkes nasıl
Derse gittim boşluk vardı eve geldim öğlen yine gidicem
evin çokmu yakın işe canım günaydın bu arada

fişliyolar demek yatırmayanları bide kullanmadığın şeyin parasını niye ödüyosun ki oda gerçekten tuhafmış. Gerçi çatı akıttığında sadece en üst kattakinin evine zarar veriyo ama yaptırmak için parasını herkes ödüyo buda onun gibi bişey

kızz otur evinde izninin tadını çıkar işte

oyy açlıktan öldüm kaçıom ben

twinimmm iyi yapmışsın kuzummm
yum sormuşsun benim anlamadım ben bu ay bişeyv bittimi bitmedimi garip şeyler oluyoo ağrım hiç bitmediii akıntıda
senn bittimi çalışmala rtest yaptınmı yine azalmıştır heralde çizgi

lizom sorma çok sinir bozucu valla onuda ödedik aynen altta kalanın haket canı çıkıyooo
kız git ye bende çok acıktım bugün ayyy gözümün önünden neler geçiyo nelerrrrr

Evet cnm yakın şimdilik yaza başka bir eve tasinicaz uzak olcak haliyle.
Yakın olmanın tadını çıkarıyorum

Afiyet olsun cnmm

Bende kaçtım okula gidicem birazdan öptüm hepinizi canlar

Gorusuruz twincann.
Bende hemen saglik ocagina gittim geldim kizlar.
Tetonoz asisi oldugum gun kanda almislardi. Rutin gebelik takibi yapiliyor ya. Neyse sonucumu almaya gittin. Seker 73 cikmis. Sasirdim bende.bu ara o kadar cok tatli yiyorumkiii demekki vucudun cidden tatliya ihtiyaci var. Doktor cok iyi cikmis gebelikte dusuk olmasi her zaman iyi dedi. Neyse diger degerlerde iyi sukur. Simdi birde idrar tahlili yaptirmam lazim. Carsiya gitmeye cok usendim. Onuda bi ara yaptiririm.
Herkes yemege gitti herhallll

aşçıya kandil simidini iki tane alabilirmiyim dedim vermedi
diğer aşçı peşimden benim hakkımı alabilirsin dedi ama istemem dedim çünkü çok kötü ağlayasım geldi zor attım kendimi odaya

Saracan de sinir oluyorum ya hep karsimda duruyo ya korkak allahim sabir diyorum nasi bi insann

diğer aşçı peşimden benim hakkımı alabilirsin dedi ama istemem dedim çünkü çok kötü ağlayasım geldi zor attım kendimi odaya

Hamile kadina yapilacak is mi bu,bosver canim. Sen git kendine 1 kutu kandil simidi al doya doya ye. Hem sen niye kotu oluyosun. Bu onun ayibi.hemde mubarek gunde...

Saracimm sana ne diyecegimi bilmiyorum. Senin kocayada kiziyorumm seni hic dusunmuyor hep kendi kafasinin dikine gidiyor. Sen boyle icine ata ata nereye kadar dayanacaksin..

Eee pes diyorum yaaa bu kadar insanlık işte yuh yaa böle bişi olabilir mi...
Üzülme tatlım akşama giderken kendin alırsın doya doya yersin..
o insafsıza da götürcen al sen bana bu halimde vermedin ben sana daha fazlasını vereyim diycen..

Kızlar işimle ilgili söyledikleriniz için tşk ediyorum çok vicdansız bi kurum herkes alabildiğine.. Hayırlısı bakalım..

Ezocum senin kocanın ciddi dayağa ihtiyacı var zaten

Hosgeldin benoss evet bizde senin isi konusuyorduk. Insalah daha rahat bi yere cikarsin canim. Bebis gelince kismetiyle gelecek zaten. Oda annesine is konusunda ugurlu gelir insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…