Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin cancanlar
Aysemm yaptirmayacagim zaten canim dun bi kafam karisti ama simdi iyiyim cok sukur
Benatim kolay gelsin
Fundosum
Peri 16. Haftada gecer insallah benim arada oluyor bulantim cokncok azaldi
Lizocann sanada gunaydin

Allah daha çok iyilik versin canım... Canım ya önceki bulantım da olsa bişiler yiyip çıkarıyordum hele ki dün sabah yedim ekmek arası minnacık bi ekmek onu çıkardım o zaman bu zmana açım valla.. Karnım öyle aç akşam eşim yemek yerken gözlerim doldu ağladım ama yiyemiyorum midem felaket.. Böyle giderse gidicem canım doktora Allah korusun bebeğe bişi olur diye korkuyorum

Gunaydin cancanlar
Aysemm yaptirmayacagim zaten canim dun bi kafam karisti ama simdi iyiyim cok sukur
Benatim kolay gelsin
Fundosum
Lizocann sanada gunaydin

İnşallah canım ya inşallah.... Özelden mesaj atmıştım ama görmedin sanırım ikili testin nasıldı canım ayşem iyi demiş maşallah.. Benim de 25 li bişiydi Fb hcg tam hatırlamıyorum diğerlerini getirmeyi unuttum

Tabletten yazdigim icin zor oluyor canim ondan bakamadim ozellere % 90 ihtimalle saglikli % 10 riskliymis 25 li bi deger yok canim bende eve gidersen bi yazsana degerleri yada fotosunu koy

Günaydınnnnnnnnnnnnnn inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmm artık normal hayatıma dönmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım ama herkesinki 3 ayda geçecek diye bi kural yok 5 ay bitene kadar çekenleri biliyorum. Allah yardımcın olsun. Bende yerken iyi obur gibi yiyorum sonra da çekiyorum içim kaynar kazan gibi olsun bu yolda çekilen çile kutsaldır
Gunaydin cancanlar
Benatim kolay gelsin
Fundosum
Lizocann sanada gunaydin

sosyoşum öpüyorum sizi çok yorma kendini. evden çalışmakta güzel olsa gerek canın sıkılınca uzat ayağını dinlen oohhh

Dün takı satan amca geldi normalde bana hayrandı her gördüğünde türkan şoray kızım benim dünya güzelisin maşallah derdi. Dün diyo ki ben hamileliğin bi insanı bu kadar değiştirebildiğine ilk defa şahit oldum sen ne çirkinleştin böyle inşallah eski haline dönersin doğumdan sonra diyo heyy allam Gülüyorum ama aynaya her baktığımda içim dolu dolu oluyo zaten bide insanlar tuzu biberi oluyo bi an önce bitsin istiyorum bu kabus

Bugun ilk kez tecrube edecegim lizim bakalim nasil olacak
Benimde alnima ve yanaklarima leke atmis esim surekli guluyor saka yapiyor ama ben uzuluyorum

neeeeeeeee evet şimdi bilg. girince anladımm bende telden niye msj gitmedi diyor diyorummm
tamam ordan yazarım bende ulaşım kanlaı çoook
yapcaz derken annedeyiz yineee hayde ozaman afiyet olsunnn

Gunaydin cancanlar
Benatim kolay gelsin
Fundosum
Lizocann sanada gunaydin

aynen ulasim kanalii cookkk Allah hepinizin dualarini kabul etsin canimmm.
annemdeyimm. bu cumartesi mevludumuz var yaa,bugunden hazirliklar basladiii.

gunaydinn sosyall,lizooo,periiii,benosssss

sosyall Allah yardimcin olsiunn
pericimm bulantilar daha uzun surmez insallahhh

Tabletten yazdigim icin zor oluyor canim ondan bakamadim ozellere % 90 ihtimalle saglikli % 10 riskliymis 25 li bi deger yok canim bende eve gidersen bi yazsana degerleri yada fotosunu koy

Anladım canım... Eve gideyim olmazsa yarın getiririm tek tek yazarım ya da fotosunu koyarım bakarsınız.. Çok bişi anlamadım ben yani.. Grafikli bişiler felan.. Doktor normal dediği için içim rahat sadece.. Bi de şu mide bulantılarım geçsin dünyalar benim olacak :)

Allah razı olsun canım teşekkür ederim... Ben yine çekmeye alıştım ama vücudum çok susuz kalırsa bebeğe bişi olursa diye korkum var.. Çünkü afedersin idrarım kan kırmızı o kadar koyulaşmış sabah farkettim :S Bugün de takip edicem kendimi yine safra çıkarırsam giderim bi doktora böyle olmuyor gerçekten senin kuzucuk nasıl o günleri biz de görelim inşallah ya

Bugun ilk kez tecrube edecegim lizim bakalim nasil olacak
Benimde alnima ve yanaklarima leke atmis esim surekli guluyor saka yapiyor ama ben uzuluyorum

ahh leke olsa sadece pudrayla kapatırım. isilik şeklinde minik minik kabarcıklar bütün yüzümü sardı. inşallah bu kadarla bitirirsin sosyoşum. sivilce çıkmasın çokk kötü hemde fena acıyo.

neyse havayı kapatmayım iyice zaten bunaltıcı günler bi güneş çıksa da kendimize gelsek

sağol ayşem tşk ederim sizede kolay gelsin

sivilce henüz çıkmadı ama senin haftan fazla kuzum ben o haftalara inşallah gelebilirsem insanlıktan çıkarım gibime geliyor

kıyamam yaaa ölemi dedi adam
ya bende gülüyorum ama hiç hoş değil tabiii çirkinleştin demesi hamilelik psikolojisi var zaten bide böle yorumlar
kız sizin oraya öle takı satanlar filan girebiliyomu

oyy mis kokulu enselerinimi konuşuyosunuz miniklerinizinnn yerim ben onları yaa
kızlar sizin cinsiyet ne zaman belli olcak yaaa peri senin kızmıydı benmi yanlış hatırlıyorum
heyecanla sosyalinkini bekliyoruz zaten

bizimde 12+2 de 1.7 normal sınırların altında

İyi canım maşallah doktor bana 2,5 üstü riskli demişti ölçtüğünde..

kızlar sizin cinsiyet ne zaman belli olcak yaaa peri senin kızmıydı benmi yanlış hatırlıyorum

Canım valla doktor ikili testte 11+4 ken biz erkek diye tahmin ediyorum demişti bizim edepsiz bacaklarını ayırınca gördü p.p.sini sanırım

fundoşum inşallah sizinkileride böyle konuşacağız gül ağacı altı anlarsın ya hemen testlerimize bakacağız benimki böyle çıkmış falan diye karşılaştıracağız

sanki benim kızım olacak gibi ne bileyim öyle hisediyorum

Son düzenleme:

aaa oğlanmıydı kızzzz
hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin minik bey

bende kız demiştim hatırlarsan banada öle geliyoo
kız zaten çok şanslıyız biz yaaa sizin miniklerden vakit kalıp girebilirseniz tabi bize çok yardımınız dokunacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…