- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
aaa oğlanmıydı kızzzz
hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin minik bey
bende kız demiştim hatırlarsan banada öle geliyoo
kız zaten çok şanslıyız biz yaaa sizin miniklerden vakit kalıp girebilirseniz tabi bize çok yardımınız dokunacakkk
kıyamam yaaa ölemi dedi adam
ya bende gülüyorum ama hiç hoş değil tabiii çirkinleştin demesi hamilelik psikolojisi var zaten bide böle yorumlar
kız sizin oraya öle takı satanlar filan girebiliyomu
bende kız demiştim hatırlarsan banada öle geliyoo
kız zaten çok şanslıyız biz yaaa sizin miniklerden vakit kalıp girebilirseniz tabi bize çok yardımınız dokunacakkk
dr lekelenmelerim için vajinal tablet verdi ilacı aldık tabiii şimdi baktım ki son kullanma tarihi 08/2013 yaa böyle bir şey olabilir miibunu şikayet edebileceğim bi yer var mı kızlar bi de devlet ödemiyor 38 tl verdik kesinlikle parasında değilim ama böylede olmaz ki
kızz ben bunu yeni gördümm yuh yaaa eczacılarda artık sıyırmış tarihler kontrol dilmezmi yahu yakın bi tarihte değilkiii
birde bu ilaçlar barkodlıu satılmıyormu kalan ürün adeti çıkması lazım sayımda ve toplatılması
bence ilaç firmasını şikayet.com adresine şikayet et çok etkili
sen dikkat ettin ya başkası etmeden içse
reçetesiz yazıldığı için direk verdi canım fiş falanda yok elimde iyi ki dün eve geldim ayy oturduğum yerde biri dedi ki git son kullanma tarihine bak ilacın bi baktım ki 2013 çıldırdım resmen
şikayet edecem canım önce bi ifadelerini almaya gideyimde
yeliiiiiiiiz şu çakşır otunu sordum aktara yokkk anam o ne etkiliymişşşş kız git topla yolla banaaa
valla iyiki yollamışsın değerleri benimkinin düşük olduğunu gördüm gerçi e vitamini alıyor ama etki etmedi galiba
ayy hemen takviyeye başlamam lazımmm :18:
Günaydın canlar
Fundosum napiosun cnm
Sosyalim cnm eczacilarda çıldırdı desene milletin sağlığıyla oynuyorlar. .
Lizim cnmm boşver sen söyle nenleri miniğin senle ya bundan daha güzel ne olabilrki
Benosum Perim ayşem
Gül ağacı altına mi dilekleri koydunuz bizim hatrlasaydim bnde çizerdim bişilerprofosyonel çizim yaparmisim bide
kuzum aklına gelmedimi dileğini dileyip yatsanda kafi bence ama olsun
kızz adet yaklaştııı varmı bişeyyy
hee yılların takıcısı, bi geliyo masaya çeşit çeşit takıları döküyo hadi bakalım istersen almapara da almıyo eline geçtikçe 5-10 verirsin diyo borcumu bitircem diye anam ağladı bide izne ayrılcam
kız fundoşş senin bat ne zamandı, Allahım duanı bi an önce kabul etsin de bu adet döneminde müjdeli haberi alalım inşallah
benim ki eşimle ve bana çekerse çok akıllı bi bebek olur o zaman hep gelirim ama olurda afacan olursa o zaman telle ulaşırsınız bana
canm merhaba,
yazını görunce yazmak ıstedım.
çakşır otu, keçi boynuzu kürü ve havuc suyunu deneyebılırsın . biz daha çaksıra gecemedık diğerlerini denedıkte.
çaksırın da toz halınde olanını alırsan daha ıyı olur bendekı parca seklınde nasıl kullanacagımı bılemedım duruyo
Günaydın canlar
Fundosum napiosun cnm
Sosyalim cnm eczacilarda çıldırdı desene milletin sağlığıyla oynuyorlar. .
Lizim cnmm boşver sen söyle nenleri miniğin senle ya bundan daha güzel ne olabilrki
Benosum Perim ayşem
Gül ağacı altına mi dilekleri koydunuz bizim hatrlasaydim bnde çizerdim bişilerprofosyonel çizim yaparmisim bide
iyiymiş kızzz
benim bat yarınla cuma arası canım biliyosun düzensiz olduya geçen sefer
inşallah canım ne kadar gönülden dilediğini hissedebiliyorum sağol canımmm
inşallah ço kakıllı uslu olur sosyalimmmm
telle ulaşırım ozaman canım çok sıkboğaz etmeden
evlimutluuuuçok teşekkürler canııımmm
tozunu nasıl yapacağım peki okuduğum kadarıyla en etkilisi oymuş aylardır vitamin ve pekmezle tık yokçakşır şifa olur inşallah
bu ay aşılama yapıcaz yaaa 15 günümüz var önümüzde
Günaydın canım... Valla ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum... Bulantı vs. Şu an ayağa kalkınca başım dönüyo ayaklarımı hissetmiyorum takatsizlikten ya kızlar şimdi mi gitsem doktora :S Sen nasılsın?
Cnm geçecek ınss normalde ne zaman gidcektin dr a bunlar normal değilmi cnm..
canm toz halınde satılıyormus sanrm. bız vıtamın almadık hc doktor vermedı o kadar ısrar etmeme ragmen
banada doktor bu ay asılama dedı okuldan dolayı hazırana bıraktım.
bızım bat lar aynı. benımde yarın:18:
doktor asılama ıle ılgılı bılgı verdı mı ne sıklıkla cagırıyormus
benim testi isteyen doktorda nasıl olduda normal dedi hala anlamıyorum
burada bahçeci yorumluyor yaa değerleri
orada biri % 6 yazmış aşılama direk yapmalısınız demiş
aylardır boşunamı vakit kaybediyorum beeeen
hazirana bişey kalmamış ama bence erteleme zaten kısa bi işlemmiş
adetin 2. günü gidicem kontrol edip uygunsa iğneye başlatacağını söyledi
yum. çatlayana kadar 2 iğne yeterki olur sana dedi
onuda kendin yapıyosun sadece arada yum. takibine gidiyosun uygun zamanda sana çat. iğneni veriyo sonra eşinle birlikte gidip test verip ardından aşılamanı yapacakmış
çok oyalayan yoran bi işlem değil ben çok hevesliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?