Ağlayakta gözden mi olak???

aaa oğlanmıydı kızzzz
hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin minik bey

Değişmezse canım bakalım :) Sağolasın

bende kız demiştim hatırlarsan banada öle geliyoo
kız zaten çok şanslıyız biz yaaa sizin miniklerden vakit kalıp girebilirseniz tabi bize çok yardımınız dokunacakkk

O günleri de göreceğiz inşallah canım...

kıyamam yaaa ölemi dedi adam
ya bende gülüyorum ama hiç hoş değil tabiii çirkinleştin demesi hamilelik psikolojisi var zaten bide böle yorumlar
kız sizin oraya öle takı satanlar filan girebiliyomu

hee yılların takıcısı, bi geliyo masaya çeşit çeşit takıları döküyo hadi bakalım istersen alma para da almıyo eline geçtikçe 5-10 verirsin diyo borcumu bitircem diye anam ağladı bide izne ayrılcam

kız fundoşş senin bat ne zamandı, Allahım duanı bi an önce kabul etsin de bu adet döneminde müjdeli haberi alalım inşallah

bende kız demiştim hatırlarsan banada öle geliyoo
kız zaten çok şanslıyız biz yaaa sizin miniklerden vakit kalıp girebilirseniz tabi bize çok yardımınız dokunacakkk

benim ki eşimle ve bana çekerse çok akıllı bi bebek olur o zaman hep gelirim ama olurda afacan olursa o zaman telle ulaşırsınız bana

kızz ben bunu yeni gördümm yuh yaaa eczacılarda artık sıyırmış tarihler kontrol dilmezmi yahu yakın bi tarihte değilkiii
birde bu ilaçlar barkodlıu satılmıyormu kalan ürün adeti çıkması lazım sayımda ve toplatılması
bence ilaç firmasını şikayet.com adresine şikayet et çok etkili
sen dikkat ettin ya başkası etmeden içse

reçetesiz yazıldığı için direk verdi canım fiş falanda yok elimde iyi ki dün eve geldim ayy oturduğum yerde biri dedi ki git son kullanma tarihine bak ilacın bi baktım ki 2013 çıldırdım resmen

şikayet edecem canım önce bi ifadelerini almaya gideyimde

kızlar ben kahvaltımı yapıp sonrasında eczaneye gideceğim öğleden sonra buralardayım herkese kolay gelsin öpüyorum

çok eski tarihli yaa işleri ne bunların rutin kontrollerini yapmaları lazım sürekli
yada bi program olmalı sistemden uyarmalı geçenleri raftan kaldırmaları için ayyy çok sinir bozucuu

yeliiiiiiiiz şu çakşır otunu sordum aktara yokkk anam o ne etkiliymişşşş kız git topla yolla banaaa
valla iyiki yollamışsın değerleri benimkinin düşük olduğunu gördüm gerçi e vitamini alıyor ama etki etmedi galiba
ayy hemen takviyeye başlamam lazımmm :18:

Günaydın canlar
Fundosum napiosun cnm
Sosyalim cnm eczacilarda çıldırdı desene milletin sağlığıyla oynuyorlar. .
Lizim cnmm boşver sen söyle nenleri miniğin senle ya bundan daha güzel ne olabilrki
Benosum Perim ayşem
Gül ağacı altına mi dilekleri koydunuz bizim hatrlasaydim bnde çizerdim bişiler profosyonel çizim yaparmisim bide

canm merhaba,

yazını görunce yazmak ıstedım.

çakşır otu, keçi boynuzu kürü ve havuc suyunu deneyebılırsın . biz daha çaksıra gecemedık diğerlerini denedıkte.

çaksırın da toz halınde olanını alırsan daha ıyı olur bendekı parca seklınde nasıl kullanacagımı bılemedım duruyo

kuzum aklına gelmedimi dileğini dileyip yatsanda kafi bence ama olsun
kızz adet yaklaştııı varmı bişeyyy

kuzum aklına gelmedimi dileğini dileyip yatsanda kafi bence ama olsun
kızz adet yaklaştııı varmı bişeyyy

Cnm unuttum
Kuzum tık yok her ay aynı şeyler işte dün kasigima bi kaç kez sancı girdi sonra olmadı bi daha ..
Sende ne var ne yok cnm

benim ki eşimle ve bana çekerse çok akıllı bi bebek olur o zaman hep gelirim ama olurda afacan olursa o zaman telle ulaşırsınız bana

iyiymiş kızzz
benim bat yarınla cuma arası canım biliyosun düzensiz olduya geçen sefer
inşallah canım ne kadar gönülden dilediğini hissedebiliyorum sağol canımmm

inşallah ço kakıllı uslu olur sosyalimmmm
telle ulaşırım ozaman canım çok sıkboğaz etmeden

evlimutluuuu çok teşekkürler canııımmm
tozunu nasıl yapacağım peki okuduğum kadarıyla en etkilisi oymuş aylardır vitamin ve pekmezle tık yok çakşır şifa olur inşallah
bu ay aşılama yapıcaz yaaa 15 günümüz var önümüzde

Günaydın canım... Valla ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum... Bulantı vs. Şu an ayağa kalkınca başım dönüyo ayaklarımı hissetmiyorum takatsizlikten ya kızlar şimdi mi gitsem doktora :S Sen nasılsın?

canm toz halınde satılıyormus sanrm. bız vıtamın almadık hc doktor vermedı o kadar ısrar etmeme ragmen

banada doktor bu ay asılama dedı okuldan dolayı hazırana bıraktım.

bızım bat lar aynı. benımde yarın:18:

doktor asılama ıle ılgılı bılgı verdı mı ne sıklıkla cagırıyormus

Cnm geçecek ınss normalde ne zaman gidcektin dr a bunlar normal değilmi cnm..

Cnm geçecek ınss normalde ne zaman gidcektin dr a bunlar normal değilmi cnm..

Canım 26 mayısta gidicem.. Ya doktor bana bulantı hapı vermişti 1 ay önce felan ama ben hiç kullanmadım faydası olmadı kullanmadım da demedim son gittiğimde... Bulantılarım hafifledi demiştim öyleydi gerçekten ama yine arttı başladı... Önceden azcık da olsa kuru bişiler atıyordum ağzıma onu çıkarıyordum afedersinn.. Ama artık aç karnına bile çıkarıyorum midedeki saframı çıkarıyorum bunu da araştırdım iyi biş ideğilmiş vücuttaki bazı dengeleri değiştiriyormuş.. BUgün de kendimi kontrol edim de olmazsa yarın gideirm... Öyle aç aç oturuyorum eşim yemek yerken gözlerim doluyor valla o kadar açım ki ama ağzıma su süremiyorum

benim testi isteyen doktorda nasıl olduda normal dedi hala anlamıyorum
burada bahçeci yorumluyor yaa değerleri
orada biri % 6 yazmış aşılama direk yapmalısınız demiş
aylardır boşunamı vakit kaybediyorum beeeen
hazirana bişey kalmamış ama bence erteleme zaten kısa bi işlemmiş
adetin 2. günü gidicem kontrol edip uygunsa iğneye başlatacağını söyledi
yum. çatlayana kadar 2 iğne yeterki olur sana dedi
onuda kendin yapıyosun sadece arada yum. takibine gidiyosun uygun zamanda sana çat. iğneni veriyo sonra eşinle birlikte gidip test verip ardından aşılamanı yapacakmış
çok oyalayan yoran bi işlem değil ben çok hevesliyimmm

bızımde oyleydı eşim sperm testı yaptı bı doktor normal dedı. allahtan baska bı doktora gttım bu sperm testı eksık dedı. yenıledık kı varıkosel cıktı. allahtan cok beklemedık.

sızın morfolojı kac? kruger e gore mı who ya gore mı degerlendrıldı.

aslında cok sıkta cagırmıyormus gozumu karartırsam yaptırırım belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…