Canım 26 mayısta gidicem.. Ya doktor bana bulantı hapı vermişti 1 ay önce felan ama ben hiç kullanmadım faydası olmadı kullanmadım da demedim son gittiğimde... Bulantılarım hafifledi demiştim öyleydi gerçekten ama yine arttı başladı... Önceden azcık da olsa kuru bişiler atıyordum ağzıma onu çıkarıyordum afedersinn.. Ama artık aç karnına bile çıkarıyorum midedeki saframı çıkarıyorum bunu da araştırdım iyi biş ideğilmiş vücuttaki bazı dengeleri değiştiriyormuş.. BUgün de kendimi kontrol edim de olmazsa yarın gideirm... Öyle aç aç oturuyorum eşim yemek yerken gözlerim doluyor valla o kadar açım ki ama ağzıma su süremiyorum
Cnm çok zor gerçekten ama istersen git canım içini rahatlayacaksa
O kadar halsizim ki şu an elimi ayağımı sürüyecek dermanım yok... Olmazsa yarın sabah gidicem kendime geleyim ruh gibiyim
Oy Kıyamam cnm senin minik seni şimdiden yoruyor desene cnm inş düzelir kuzum yaa
bızımde oyleydı eşim sperm testı yaptı bı doktor normal dedı. allahtan baska bı doktora gttım bu sperm testı eksık dedı. yenıledık kı varıkosel cıktı. allahtan cok beklemedık.
sızın morfolojı kac? kruger e gore mı who ya gore mı degerlendrıldı.
aslında cok sıkta cagırmıyormus gozumu karartırsam yaptırırım belkı
Cnm düşük çıkan değer hangisiydi
canım yanımda yok sonuç kağıdı hatırlamıyorum ki,
evet canım benim adet belirtileri başladı hafif tatlı bi ağrı ve bulantı oluyo o başladııı
kesinlikle düzli gelsin adetim hemen gidicemmm hiç kaçarı yok
twinim ileri hareketli
canım yanımda yok sonuç kağıdı hatırlamıyorum ki,
evet canım benim adet belirtileri başladı hafif tatlı bi ağrı ve bulantı oluyo o başladııı
kesinlikle düzli gelsin adetim hemen gidicemmm hiç kaçarı yok
twinim ileri hareketli
Kuzum hayırlısı yaa aşılamaya odaklan zaten ınss gelicek minik
Motilite ye bakiom şimdi % 55 dio
sizin ileri hareket kaç kuzummm
ilk ikisinin toplamı 50 yı gecmesı gerekıyormus. ılerı hareketle bı baska seyın ben de sımdı hatrlayamadım
hayırlısıyla en kısa zamanda guzel sonuclar alırsın ınsallah
Kuzum ileri hareketli diye yazmıyo ama Ingilizce yazio progressive motility dio % 45 bu mu acaba cnm
sanmıyorum canım çok yüksek geldi bana o değer ama
moment gibi bişey yazması lazım herhal
ondanmı acep dr. normal dedi kızzzz
ama ben takıldım sayende bu % 5 e
eşime yazdım demin sigara içmeeeee
tamamyazmış ölürü ben ona yaaa
kızzz değerlendir dicem amaaa bugünü
Hizli ileri dusuk olunca genelde doktorlar tedaviye gerek yok deneyin gec olur ama olur demisler canm.ama cogu da 6 aydan sonra ek tedavilere baslanmali demiş.ileri hizli hareketli onemli cunku
Amann fundaa hicc gun hesabi yapamiycamm bizim iliskiler de cok seyrekleşti bu ay zatenn napimm ben Allaha havale ettim bu meseleyi benim suan derdim kistlerim.onlar gecsin dee :26:
evet yaa ilk dr demedi bile normal dedide
diğer deli kadındüşük biraz kötü değil ama olurda geç olur süreç uzar demişti hani
ben çakşıra başkıyommm başlatacam yani
evet gün hesabı insanı yıpratıyo zaten yaaaa
soğan suyunu naptın kızzzz devammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?