Ağlayakta gözden mi olak???

ayy o haberi arkadaş gösterdi bana yuh diyorum bi kendini atmamış içine kız

Bende hicbir sey koydurmamistimm kizz kiyamamm.
Uyumaya calisiyorum fundam sersem gibiyim. Aslinda bugunku yorgunluktan degil. Gece hic uyuyamadimm birde en az 3-4 defa wc ye kalkiorumm

Ohaa funda ciddi misinnnn
Ayy yuh yaaaaaa

yaa anlamadığım küçücük kahve fincanına onlar nasıl sığdı ne yaptı uğraştımı ezmek için
tuzu çok koydu bence tansiyon tavan yaptı beyni etkiledi

kızlar bişi anlatıcam size;

ben şimdi doktora gittim dedim ya.. ilk kez gidiyorum derdimi anlattım sonra muayene etti... sonra dedi ki hamile kalamaman için bi problem yok zaten daha önce bir doğum yapmışsın dedi bana ilaç olarak klomen verdi adetin 5. günü günde 2 defa 5 gün boyunca kullanacaksın dedi sonra ilişki günlerini söyledi bu şekilde dedi 6 ay içinde bana hamileyim diyerek geleceksin dedi... inanmak istiyorum ama artık kısmet diyorum klomen kullanan oldu mu hiç ? aramızda

ben kullandım.. ama öle sadece onu değil çünkü yumurtaları fazla uyarıyor klomen, çatlatma iğnesi ile çatlatılması gerek yani olaki biri çatlamadı kist olur ve al başına belayı dendi ben öle biliyorum..

ya benim arkadaşımda bebek için gitti o doktora ona da aynı şekilde söyledi ve kız sadece klomen kullanarak 5. ayında hamile kaldı hatta öyle güzel bir bebeği oldu ki Rabbim nazarlardan korusun onda kist falan olmaıd

aaa ne güzellll, inşallah sendede aynı etkiyi gösterir

aaa ne güzellll, inşallah sendede aynı etkiyi gösterir

ayy canım inşallah,, inşallahh,,,

bilmiyorum doktor çok ümitliydi sen niye bu kadar stres yaptın ki diye de kızdı bana, dedim o zaman şu kadar zamandır niye olmuyo becerememişsiniz falan dedi hatta güldük hep birlikte hayırlısı artık

aaaah odada herkes biyere dağıldı tek kaldım 6 telefon birlikte çalarmı yaa evrak getirenler sıraya giriyo herkes bişey soruyo çıldırmak üzereyim

aaaah odada herkes biyere dağıldı tek kaldım 6 telefon birlikte çalarmı yaa evrak getirenler sıraya giriyo herkes bişey soruyo çıldırmak üzereyim

oyyy kıyamam yaaa bakma çalsın telefonlar
neyse az kaldııı eve gidiyoz az daha dayan

ben dayanamıyorum veee kaçıyorum banane sırada bekliceklerine kapıda beklesinler

neee
ee tabi ya sana bunu demişlerdi çok bile duruyon kızzz
ne kaldı şunun şurasında jhakkını kullannn

Lizoo Allah yardimcin olsunn
Fundoss senin is kebappp yakin olsak gelirdim yanina cay kahve icerdik kizz

Benoss napio acaba,onu hic soramadimm

kebapmııı hiçte değill bu ara işler kesat kız fena kriz var yaa yoksa siz beni zor bulursunuzzz
yaa ne güzel olurduuu keşke yakın olsaydı gelirdin evett
benoş bi ara girdi çıktı çok yoğun oda yaaa :26:

Kizz asıl bana gelinn rahat rahat otururuzzz benim odama kimse gelmiyo
Benimki dun ofisi temizletiyodu demis bu masaya sakin dokunma kendisi temizlesin bide biseyin yeri degisir falan başima bela alamam

Benimki dun ofisi temizletiyodu demis bu masaya sakin dokunma kendisi temizlesin bide biseyin yeri degisir falan başima bela alamam

anammm adam nasıl korkuyoo yada uğraşmak istemiyo
sen artık ofistemisin kızz evden yazmıyon haa ondan pek girmiyon eskisi gibii

Tamm o zaman toplanip agriya gidiyoruzz
10 dk uyuyorum, bi gozumu acip sizi okuyorumm. Iyice manyaga bagladimmmm

anammm adam nasıl korkuyoo yada uğraşmak istemiyo
sen artık ofistemisin kızz evden yazmıyon haa ondan pek girmiyon eskisi gibii

Tamm o zaman toplanip agriya gidiyoruzz
10 dk uyuyorum, bi gozumu acip sizi okuyorumm. Iyice manyaga bagladimmmm

Kizz ben masada herseyimi kendi kafama gore yerlestiriyom hele de evraklar neyin nerde oldugunu biliom ya biri karistirdim mi deli oluyom bikere de basima geldi tartistik oyuzden ben ofise gidince once masami kontrol ederim hersey yerinde mi diye sebebi şu ki bazen onun gerzek kardeşi gelip aksamlari hatta arkadaslarini da getirip oturuyodu ben de her gun ofise gittigimde şoyle bi suzerim benimkinin gozu korkmuş bulasmak istemiyo
Bilgisayarimi da kullaniyordu ona da şifre koydum anlasın haddini bilsin gerzekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…