Ağlayakta gözden mi olak???

kız kitle kapını bi sende anahtar olsun o kardeşide ne işi var sanki odanda bilgisayarında

kız kitle kapını bi sende anahtar olsun o kardeşide ne işi var sanki odanda bilgisayarında

Hicc sormaa ben diodum bu aksamlari ofise geliyo ve yalniz gelmiyo diye inanmiyodu benimki.Hatta masama ayaklarini kodugununda soyluyordum ona da inanmiyordu.nitekim birgun kendi yakaladi ve gordu birsuru at hirsizi kilikli arkadasini doldurmus ofise tabi benimki agzina etti burasi kahvehane mi ofis burasi falan diyee artik gelmiyo

Selamm kızlarr
Bi ara geldim ama bi sayfa ancak okudum gerçekten berbat geçiyo günlerim

Ama güzel bi haber geldi gerçi sonucu görünce güzel mi kötümü anlıycaz ama benim yerim değilecekmiş şimdi merakla kararı bekliyorum iniAllah güzel bi yer rahat bi yere giderim..

Ayşe şeker yüklemen hayırlı olsun inşAllah güzel gelir sonuç..

Hkbinici yi ben unuttum valla kusura bakmasın bizden başka biri gelince afallıyorum

Benoşş inşallan hayırlı olur yeni yerinde çok huzurlu olursun tayin işi ne zaman belli olcakk
kızz bende yeni geldimm sizi geçince tam ayelizin dediği gibi at hırsızlarının başladığı taraf varyaa
orda bi araç kadını ezmişş trafik felçç lolu ka7amışlar ateşler yanıyo heryer duman bir kalabalık kalakaldık öle milim milim gittik bide daracık sokaklara girmeye çamlıştıkk korkunçtuu ortalıkk

Napiosunz canlarimm
Benosum hayırlı güzel bi yer olur ınss. .

Fundosum gelmemiş kırmızılar ayy ınss gelmezler kızzz

Yelizim sosyalim ayşem lizom ..

Bnmde bugün sancim vardi aman gelicek yine baş belası

İnşAllah canım çok merak ediyorum zaten neresi olur die..
Tayinimiz ise ay sonuna belli olur o daha bi merak konusu

Yazıl ya böle kazalara üzülüyorum trafiğin felç olmasıda normal meraklı gözde çok

İnşAllah tatlım.. Bırakın gelmesin sizinkiler Bebek gelsin..

Benimde kürtaj sonrası yarın tam bir ay oluyo ama ne gelen var ne giden

Hayirlisi yla gelsin kuzum yaa olsun artık miniklerimiz

Kuzum inş gecikmeden gelsin de korunma dönemi bitsin bebiş calismalari başlasın. .

Kizlar Bugün okuldan eve gelirken binada komşularimizin çocuklarına rastladım.
Tam kapimizi açıyodum minikler alt kattan yukarı çıktılar .o sen miydin orda diye sordu bi minik
Evet bendim dedim napiosun diyo bide bnde evime giriyorum dedim sen kimsin diye sordum bana dioki ben annemin kızıyim

Diğer minikte dioki sen kimin annesisin bnm çocuğum yok diyince niye diye sordu ..Bnde bilmem dedim ilk konustugum ufaklık ta açıklama yapıo diğerine dioki bazılarının çocuğu olur bazılarının olmaz ..Bide öptüm demez mi
Ya daha 4-5 yasindalardi şok oldum
Allahım bize de böyle sağlıklı akıllı çocuklar nasip et..

Kızz adam isteyerek çarpmadı yaa o neydi öle eylem yapıyolar kapamışlar geliş gidişi eteş yakıp yarın haberlerde verir kesinn
çöp konteynirlerını götütürüyolardı oranın çete halkı
Çok şaşkınım halaa

twinimmm ne bilmişler ölee inşallah olacak canımm bizimde dilli yavrularımız

Benosummmmm
Ayy insallahh cok rahat edecegin ve iyiki bu olay olmus da iyiki vesile olmuş diyecegimiz biryere gecersinn hayirlisiylaa
Twnimm Allah sana da iki tane o tatli gevezelerdenn versin insallahh

Ben de henuz 1 aylik evliykenn esimin bi arkadasinin cocugu bana senin cocugun varmi diye sormustu.Ben de yok demistim.Sonra annesine neden yok diye sordu annesi de yok ama olucak annecim daha yeni evliler demisti.
Cocuk da ne biliyosun belki kısırdır demişti kız 4 yasindaydi ve benim agzim acik kalmişti ve agzina bitane gecirmek istemiştim elimin tersiyle yani oyle cocuklarda var aradan nerdeyse 1 sene gecti şuan gorsem bogmak isteyebilirim durum malumm

Gunaydin genclerr,bugun hava cok kotu,yarinda boyleymiss. Semsiyelerinizi unutmayinnnn:)

Benosum insallah rahat edebilecegin bir yere cikar tayinin..dualarimiz seninlee..

Yaa erkekler degilde kiz cocuklari cok bilmis oluo. Erkekler saf

Fundos kizz ins bugunde gelmez kirmizilarrrrr

Yelo,lizo,sosyo,tiwoo hepinizi opuyorum

Günaydınnn yaaa kimse kızmasın ama hakaten bazı çocuklar çok sevimsiz oluyooo bilmişlikte biyere kadar güzel fazlası dayanılmaz

kızlarrr dün bahsettiğim olay varyaa ayyyy izledim videosunuuu haberlerde var zaten kadın hamileymiş oğlunu okuldan getiriyomuş eve önce taksi çarpıyor sonra ondan savrulup harfiyat kamyonuuu eziyoo ben bugün nasıl geçecem ordannn

Günaydın kızlarr
bazen çocukların bu kadar açık konuşması da hoş olmuyo çocuk diye bişey de diyemiyosun
hamile kadına da çok üzüldüm sabah haberlerde gördüm

Günaydın kızlarr
bazen çocukların bu kadar açık konuşması da hoş olmuyo çocuk diye bişey de diyemiyosun
hamile kadına da çok üzüldüm sabah haberlerde gördüm

ben diyom vallaa
haaa ayşemmmm yanılıyosunnnn
patronun bi kardeşi var onun oğlu var 5-6 yaşlarında
bana oda yapıldı yaa patron odasının yanında gitmiş demişki amcamın yerinde gözü var o kadının amcam şehir dışında ya hep patronluk yapıyor gitmiş odasının yanına yerleşmişki yerine geçmek için zaten geldimi bana yaklaşmıyo kaşları çatık babası gibi
lafa bak gülerek anlatıyolar annesiyle babası ama ben tabi ciddiyeti bozmadan aaa ne kadar kötü yaa minicik çocuk bunlarımı düşünür bölemi konuşur diye laf vurdum anne baba o mantıkta çünkü yanında nasıl konuşuyolarsa artık

ya sorma hergün ordan geçiyorum ama olay çıkarmışlar birde gece yarısına kadar eylem yapmışlar tomalar müdahalee tmiş polis kaynıyordu zaten biz geçerkende
ışık ve geçit istiyolarmışşş ama eminim olsaydıda kullanmazdı ordaki halkkkk

Yuhh yaaa neler demisss
Bunlarin iyi bi dayaga ihtiyaci varrr
Kizlar yrn bebek mevludumuz var. Bugun temizlik ve hazirliklar yapiliyorrrr. Sizi izliyorumm amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…