Kizz ben masada herseyimi kendi kafama gore yerlestiriyom hele de evraklar neyin nerde oldugunu biliom ya biri karistirdim mi deli oluyom bikere de basima geldi tartistik oyuzden ben ofise gidince once masami kontrol ederim hersey yerinde mi diye sebebi şu ki bazen onun gerzek kardeşi gelip aksamlari hatta arkadaslarini da getirip oturuyodu ben de her gun ofise gittigimde şoyle bi suzerim benimkinin gozu korkmuş bulasmak istemiyo
Bilgisayarimi da kullaniyordu ona da şifre koydum anlasın haddini bilsin gerzekler
kız kitle kapını bi sende anahtar olsun o kardeşide ne işi var sanki odanda bilgisayarında
Benoşş inşallan hayırlı olur yeni yerinde çok huzurlu olursun tayin işi ne zaman belli olcakk
kızz bende yeni geldimm sizi geçince tam ayelizin dediği gibi at hırsızlarınınbaşladığı taraf varyaa
orda bi araç kadını ezmişş trafik felçç lolu ka7amışlar ateşler yanıyo heryer duman bir kalabalık kalakaldık öle milim milim gittik bide daracık sokaklara girmeye çamlıştıkk korkunçtuu ortalıkk
Napiosunz canlarimm
Benosum hayırlı güzel bi yer olur ınss. .
Fundosum gelmemiş kırmızılar ayy ınss gelmezler kızzz
Yelizim sosyalim ayşem lizom ..
Bnmde bugün sancim vardi aman gelicek yine baş belası
İnşAllah canım çok merak ediyorum zaten neresi olur die..
Tayinimiz ise ay sonuna belli olur o daha bi merak konusu
Yazıl ya böle kazalara üzülüyorum trafiğin felç olmasıda normal meraklı gözde çok
İnşAllah tatlım.. Bırakın gelmesin sizinkiler Bebek gelsin..
Benimde kürtaj sonrası yarın tam bir ay oluyo ama ne gelen var ne giden
kuzum inşallah güzel haberlerini yazarsın bize canım benim yaaaaaaa
Günaydın kızlarr
bazen çocukların bu kadar açık konuşması da hoş olmuyo çocuk diye bişey de diyemiyosun
hamile kadına da çok üzüldüm sabah haberlerde gördüm
Yuhh yaaa neler demisssben diyom vallaa
haaa ayşemmmm yanılıyosunnnn
patronun bi kardeşi var onun oğlu var 5-6 yaşlarında
bana oda yapıldı yaa patron odasının yanında gitmiş demişki amcamın yerinde gözü var o kadının amcam şehir dışında ya hep patronluk yapıyor gitmiş odasının yanına yerleşmişki yerine geçmek için zaten geldimi bana yaklaşmıyo kaşları çatık babası gibi
lafa bak gülerek anlatıyolar annesiyle babası ama ben tabi ciddiyeti bozmadan aaa ne kadar kötü yaa minicik çocuk bunlarımı düşünür bölemi konuşur diye laf vurdum anne baba o mantıkta çünkü yanında nasıl konuşuyolarsa artık
ya sorma hergün ordan geçiyorum ama olay çıkarmışlar birde gece yarısına kadar eylem yapmışlar tomalar müdahalee tmiş polis kaynıyordu zaten biz geçerkende
ışık ve geçit istiyolarmışşş ama eminim olsaydıda kullanmazdı ordaki halkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?