- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Selam canlarrr
Fundam cok uzuldum olaya..Allah kaza beladan korusun hepimizi ve sevdiklerimizi :26:
Aysem sana da kolay gelsinn
Sosyalimm valla sen simdiden uyuyamiyosun ilerleyen aylarda napican kizz Allah kolaylik versin valla
Benoss naapti acabaa belli oldu mu yeri :26:
Sagol fundosum buradada bi ruzgar var sormayin sanki apartmani yerinden sokup goturecek
Kizlar yeni dua duydum yagmur suyuna 70 ayetel kursi,fatiha,ihlas,nas,felak sureleri okunup 7gun sabah aksam esinizle beraber iciliyomus hep butun hastaliktan hem gebelik dusunenler hemde buyuden koruyomus ben okuyorum sizede solemek istedim.
nisan yğpmuru olacak birde saracım
tam zamanı yani ama benim öle bi şansım yok biriktirmek gibi
benim bildiğimde nisan 15 den mayıs 15 e kadar yağan yağmur sayılıyor
oku canım inşallah şifa olurrr
Hmm okadarini bilmiyorum kv demisti banada o biriktirmis bende okuyorum simdi ins kabul olur
Fundosum dikkat et hastalanma bu havalarin hastaligida kolay kolay gecmez
Bu arada dediginiz yerden kitapy....dunn kitap siparis etmistim bugun geldi 24 saat oldukitapcida sormustum 55 tl dedi buradan 21 liraya aldim
Fundosa ve yelize buradan tsk bi borc bilirim
Bu nisan yagmuru duasinin adi ne fundam biliyomusn nete baksam
onun detayını twin iyi biliyordu ama sanırım salavatı şerefi diye bi duaydı
bizide unutma kızzzz
Zaten cnm baslamadan allahim isteyen herkese icindede bana dedim merak etme sen
Alahım gör bizii duy sesimiziiiii
sosyalimmm sende belirti olmuşmuydu adet öncesi normal adet belirtilerimiydiii :44:
Alahım gör bizii duy sesimiziiiii
sosyalimmm sende belirti olmuşmuydu adet öncesi normal adet belirtilerimiydiii :44:
Fundosum en cok sevdigim sarkisi saki
Gebelik oncesi belirtim sadece goguslerim hic ama hic agrimadi bide ben cok belirtiye bakamadim canim igne durumundan dolayi yumurta sperm birlesmesinden 8. Gun sonra ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?