Ağlayakta gözden mi olak???

Selam canlarrr
Fundam cok uzuldum olaya..Allah kaza beladan korusun hepimizi ve sevdiklerimizi :26:
Aysem sana da kolay gelsinn
Sosyalimm valla sen simdiden uyuyamiyosun ilerleyen aylarda napican kizz Allah kolaylik versin valla
Benoss naapti acabaa belli oldu mu yeri :26:

hiç bilmiyorum valla yelizim yatakta bir sol yapıyorum bir sağ sabaha karşı uyuyorum uykumda var ama uyuyamıyorum aşırı şişkinlik oluyor :26:sağol canım benay daha girmemiş akşama alırız artık haberleri tayin olayı keşke gerçekleşse daha rahat edecek sanırım

sen ne yapıyorsun eşin konuşmuş mu yandaki yabaninin eşiyle

yelizmmm sosyalimmm
ben yeni geldim sabah çıktık etilere diyee yeni gedik trafik felççç yağmur felaket otoban kilit
gelirkende girmemk için o trafiğe arkadan dolandık ayyy mis gibi köylerrr harikaydıı

sosyalimmm çok kötü yaa gece uyuyamamam canımmm çok üzüldüm valla şu işlerini çabucak bitirde bari zaman kalsın bolca dinlenmene
inşallah kısa sürelidir bu rahatsızlığın

Kizlar yeni dua duydum yagmur suyuna 70 ayetel kursi,fatiha,ihlas,nas,felak sureleri okunup 7gun sabah aksam esinizle beraber iciliyomus hep butun hastaliktan hem gebelik dusunenler hemde buyuden koruyomus ben okuyorum sizede solemek istedim.

Kizlar yeni dua duydum yagmur suyuna 70 ayetel kursi,fatiha,ihlas,nas,felak sureleri okunup 7gun sabah aksam esinizle beraber iciliyomus hep butun hastaliktan hem gebelik dusunenler hemde buyuden koruyomus ben okuyorum sizede solemek istedim.

nisan yğpmuru olacak birde saracım
tam zamanı yani ama benim öle bi şansım yok biriktirmek gibi
benim bildiğimde nisan 15 den mayıs 15 e kadar yağan yağmur sayılıyor
oku canım inşallah şifa olurrr

nisan yğpmuru olacak birde saracım
tam zamanı yani ama benim öle bi şansım yok biriktirmek gibi
benim bildiğimde nisan 15 den mayıs 15 e kadar yağan yağmur sayılıyor
oku canım inşallah şifa olurrr

Hmm okadarini bilmiyorum kv demisti banada o biriktirmis bende okuyorum simdi ins kabul olur bde buraya daha yeni yagdi kurak gitti hep neyse 15 mayisa kalmadan okudum ins :))

Son düzenleme:
Fundosum dikkat et hastalanma bu havalarin hastaligida kolay kolay gecmez
Bu arada dediginiz yerden kitapy....dunn kitap siparis etmistim bugun geldi 24 saat oldu kitapcida sormustum 55 tl dedi buradan 21 liraya aldim
Fundosa ve yelize buradan tsk bi borc bilirim

Hmm okadarini bilmiyorum kv demisti banada o biriktirmis bende okuyorum simdi ins kabul olur

demek onu biriktirdi inşallah kabul olur

sosyalim valla kız montumu koydum peteğin üzerine kurudu ama gömleğime bile geçmiş ıslaklık
zaten bugün yarın benim davetsiz misafir gelir çok ağır geçer bence bu seferde üşütürsem
kızzz o site süperr yaaa hem hızlı hemde dediğin gibi uygun çok keyiflii
ne demek canım birbirimize faydamız dokunuyor ne mutlu bizeee
sıla dinliyorum son albümünü ne hoş yaa değilmi sen severdin sılayuı

Alahım gör bizii duy sesimiziiiii

sosyalimmm sende belirti olmuşmuydu adet öncesi normal adet belirtilerimiydiii :44:

Selam guzel arkadaslarim bende bu ara adeti gecmis ama test yaptirip da negatif cikmis bi uyeyim biraz burugum ama hala umidim var o ayri kendimi ne hamile gibi e de degil gibi hissediyorum dualarimizda birbirimiz de eksik etmeyelim soz veriyorum pozitif sonucunu ilk sizle paylasip hepinizi ayri ayri anarak dualar edecegim basliga cok guldum aglamayalim tabi ama bende negatif sonucu alinca cok agladim ama aglamak yok herkesle burda paylasim cok guzel bende erken gebelik belirtilerini arastirirken denk geldim iyiki de burdayim hepinizi cok seviyorum bir kiz evlat sahibi olarak allah kimseyi aratmasin umarim mujdelerle bir araya da geliriz

Fundosum en cok sevdigim sarkisi saki
Gebelik oncesi belirtim sadece goguslerim hic ama hic agrimadi bide ben cok belirtiye bakamadim canim igne durumundan dolayi yumurta sperm birlesmesinden 8. Gun sonra ogrendim

Fundosum en cok sevdigim sarkisi saki
Gebelik oncesi belirtim sadece goguslerim hic ama hic agrimadi bide ben cok belirtiye bakamadim canim igne durumundan dolayi yumurta sperm birlesmesinden 8. Gun sonra ogrendim

Yaa gogus hassasiyeti hic olmadimii peki bulanti nezaman basladi:26: bnm bi arkadasin ne kanda cikmisti ne idrarda dr sasirmis ilk defa bole biseyle karsilastim demis herkesde farklidir

saki süperrr bende yabancıya bayılıyommm
neyse bikaç gün beklim bende gelmezse :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…