Bendede daha tik yok fundos gogsum cok hafif acimaya basladi heralde geliceksaki süperrr bende yabancıya bayılıyommm
neyse bikaç gün beklim bende gelmezse :18:
gelecekse gelsinde bizde işimize gücümüze bakalımmmsosyalim benimki bu şeyide yemiyo beni aşılama paklar anlaşıldı hiç ıvır zıvırla uğraşmim en iyisi
Ben su hayit tohumunu felan yapamamistim gecen ay gunde biliyosn berbatti nasip olmasi bu ay allahin izniyle yapicam ins kizz kv bana guluyo kzm bde 4duz oluyomus diye bde meryem suresi okunucak bde bu yagmur suyu bde kur ohoo allahim doldursa icimee
Bencede hic ugrasma fundosum direk asilamaotla falan ugrasmaya gerek yok
dinle beni bebeğim.
Bir yanık hasret var içimde.
Bir özlem, bitmeyen ardı arkası kesilmeyen,hep süren,
her zaman süren bir özlem bir sevda.
Sana özlem duyuyorum kavrulmuş toprakların suya özlemi gibi.
Gecenin gündüze,gündüzün geceye,bulutun yağmura,baharın çiçeğe,
çiçeğin sevgiye,bebeğin anneye,annenin bebeğe özlemi gibi.
Bende seni,seni özledim bebeğim.
Gündüzlerim de hayal,gecelerimde rüya oldun.
Nereye baksam,Ay'a Güneş'e,semaya sen varsın,seni
görüyorum,seni hissediyorum,kokunu,nefesini,sesini duyuyorum.
Bir tanem,özlemim,hasretim,sevdalım,aşkım,baharım,Güne ş'im
suyum,aldığım nefesim,damarlarda dolaşan kanım.
Bedenime hayat veren canım,neredesin,nerdesin, bu hasret yetmez mi?
Yetmez mi çektiğim sevdam,hasretim.özlemim yetmez mi?
Nerdesin bebeğim gel artık.... :2:
ayyy ne güzel yazmışsınnnnn gelecekkkk annesi dayan
ay 2 saattir hastanedeyimm
beni yine incelemeye aldılar
2 aydır gecmeyen geniz akıntısı icin gittim cok zorluyordu beni bide hep midemi bulandırıyo
tomografi,biilmemne sinüs filmi,akciger filmi,kalp şeysi hani atışlarını inceliyolar ya
sonucc kronik faranjit
akciğerlerde istenmeyen bi ses sebebi tabii ki sigara
hangi sinüslerin iltihaplı olduğunu görüp ona göre tedavi olucakmışımm bide hemen ameliyat falan dedi arkama bakmadan kaçtım ulen millet kol geziyor yelizi nerde yakalasak da ameliyat etsek diye öffff
sosyalim buarada kitaplarını güle güle kullann
Safooo muuu kiz bu bizim buralarin lafidir delii yaaaaa bende ilk okudumda kistle ilgili gittin sandım haaa bide ağrın vardı yaaa
kız şu sigara illetinden kurtullll
bide şimdi o zıkkım için uğraş dur safooo şimdi bırak işte çalışmalar başladığındada epey etkili olur dün okudumda hamilelik düşündüğün zamandan 6 ay önce bırakmak lazımmış bende 2 dal içmiştim ya dün hemen araştırmaya başladım :126:
Yelizim oncelikle gecmis olsun tabi kiz senide ne cok ameliyat etmek isteyen var anam boyle birinden kurtuluyon digerine yakalaniyorsun o seyide icme artik
aaa bende ilk okudumda kistle ilgili gittin sandım haaa bide ağrın vardı yaaa
kız şu sigara illetinden kurtullll
bide şimdi o zıkkım için uğraş dur safooo şimdi bırak işte çalışmalar başladığındada epey etkili olur dün okudumda hamilelik düşündüğün zamandan 6 ay önce bırakmak lazımmış bende 2 dal içmiştim ya dün hemen araştırmaya başladım :126:
Safooo muuu kiz bu bizim buralarin lafidir delii yaa
Bu arada yillardan sonra evde makarna harici bi yemek yapiyorum bamya nohutlu pilav
Safooo muuu kiz bu bizim buralarin lafidir delii yaa
Bu arada yillardan sonra evde makarna harici bi yemek yapiyorum bamya nohutlu pilav
sorma sosyalımmbütün bunların sebebi ben bademcik ameliyatı olduğumda ameliyathaneden çıkarken ilk yaptıgım şeyin birdaha assla ameliyat olmam diye bagırmak olması :26: cokk buyuk konuştum cokk
hakkat tam safooinsan bile bile kendi kendinin agzına s.. mııı
bamya mıı kız bamyanın zamanı yaz ortası değil mii :26:
kızlar buarada sabah kardeşimin epey bi suyu gelmiş :18: yani altına işemiş gibi olmuş
acil doktora gitmişler rahimde açılma yok Allaha şükür fakat tuvalet hariç asla kalkmaksızın yatıcaksın demiş doktoru
sızıntı varmış kesede onu ancak dinlenerek durur demiş bide enfeksiyon kapma ihtimaline karşı antibiyotik tedavısıne baslamışlar
cok korkmus canm benimm okadar uzuldum kii
sorma sosyalımmbütün bunların sebebi ben bademcik ameliyatı olduğumda ameliyathaneden çıkarken ilk yaptıgım şeyin birdaha assla ameliyat olmam diye bagırmak olması :26: cokk buyuk konuştum cokk
hakkat tam safooinsan bile bile kendi kendinin agzına s.. mııı
bamya mıı kız bamyanın zamanı yaz ortası değil mii :26:
kızlar buarada sabah kardeşimin epey bi suyu gelmiş :18: yani altına işemiş gibi olmuş
acil doktora gitmişler rahimde açılma yok Allaha şükür fakat tuvalet hariç asla kalkmaksızın yatıcaksın demiş doktoru
sızıntı varmış kesede onu ancak dinlenerek durur demiş bide enfeksiyon kapma ihtimaline karşı antibiyotik tedavısıne baslamışlar
cok korkmus canm benimm okadar uzuldum kii
Bi de bizde malamat kelimesi vardir rezillik anlaminda seninde menu guzelmis afiyet olsun yarinda tatil demek ohh misssheeeee normal 2 sene elazığda yaşadımmm ordada boşbeleş lafı çok meşhur
ayyy bambamııııı offf bayılırımmm ama hi yapmıyorummm eşim nefret ediyo diye offff
bende kıyma çıkardım eve gidince küfte yapacam fırına atim salçalı soslu patatesle
yarın gelmiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?