Ağlayakta gözden mi olak???

Ben evdeyim bugünkızlarrr
gece çok kötüydü hiç uyumadım ağrım çoktu kusmalar filan
oyy ben ne zaman kurtulcam yaaa

Lizommmm yazdıkların için çok sağol canımmm iyiki varsın

Geçmiş olsun canımmm

A.s yelizcannn nerelerdesin kiggiizzz

Duymadim canim belki biz adina baska birsey diyorsak arastirayim bi

Benimd3 yavastan basladi perimm

Menopoza kadar devam fundosum bizler adetlerimizi zor geciren insanlariz

Evet bugün ben burdaydım vınn lıyım bugün

A.s yelizcannn nerelerdesin kiggiizzz

Duymadim canim belki biz adina baska birsey diyorsak arastirayim bi

Benimd3 yavastan basladi perimm

Menopoza kadar devam fundosum bizler adetlerimizi zor geciren insanlariz

Ayy kopya vereyimm adina baska bisey diyoruzz evett
Bakk sirff sözlüden zayif alma diye haaa

Sağolunnn

Bende baaktımdaaa sezikle aluç derler bizim orda o deelmii

Ee faydası nekii otunu soruyo kızz

Halılarımı verecem bende topladımm aradılar hemen geliyoruz diye

Bana neeeeeeee
İyiyimm kizzz evdeyimm birazdan disari cikicamm sen nasilsinnn

ne yapayım dosya giriyorum evde ayy benim yerimede çık bi hava al geçen eşim taklidimi yapıyor diyor ki yemek yiyorsun pc nin başına geçiyorsun balkona çıkıp hava alıyorsun hep aynı şeyleri yapıyormuşum rutine bağladım yani

Ayy kopya vereyimm adina baska bisey diyoruzz evett
Bakk sirff sözlüden zayif alma diye haaa

oyy canım arkadaşımm kız daha bakmadım du bi bakayımda çamaşırım falan vardı onu serdim

Halılarımı verecem bende topladımm aradılar hemen geliyoruz diye

halılar için erken değil mi

bebeklerin vucuduna suruluyomus canim. simdi bebisi banyo yaptirdik. ananem soyledi. benimde aklima sosyal geldi hemen
yelizim soylee bakalim faydalari neymiss

bebeklerin vucuduna suruluyomus canim. simdi bebisi banyo yaptirdik. ananem soyledi. benimde aklima sosyal geldi hemen
yelizim soylee bakalim faydalari neymiss

karınca yumurtası duydum ama hiç bunu duymamıştım kız bi de bizde tuzlarlar sizde yaparlar mı, göbek bağı düştü mü ilk banyosu mu ne kadar çok soru sordum değil mi merak işte

karınca yumurtası duydum ama hiç bunu duymamıştım kız bi de bizde tuzlarlar sizde yaparlar mı, göbek bağı düştü mü ilk banyosu mu ne kadar çok soru sordum değil mi merak işte
Bugun ananem tuzladi cnmm ben bakamadim icim gitti. Cok agladi bebiste gobegi 1 haftalikken dustu cnm. Yarinda gozune limon sikacaklarmis. Guzel gozlu olsun diye. Ben boyle seylere inanmiyorum ya cocuk iskence goruyor resmen:)
Birde yagli tuzlu halde yarim saat bekletti ananem

kız bizim ikizler 3 gün kaldı tuzun içinde keşke gözüne limon sıkmasalar zararlı değilmiymiş seninkinede yapacaklar o zaman

Ayy halısızda ne güzelmiş evv yok kızz yaz geldi: gelene kadar temizlikde yapılır
ohh balkonda güneşleniyorum bende kızz sosyall aradaçıkıp yürüyüş yapsanaa çok iyi gelir be canım

Bu 4. Yada 5. Banyosu galibaa

göbek bağı düşmeden banyo yaptırdılar mı peki ayşem ayy cahilliğime ver çok sordum ama bunları bilmem lazım bide doğduktan belli bir süreye kadar yıkamayın diyorlar çünkü amniyotik sıvı bağışıklık kazandırıyormuş :26:

Ayy halısızda ne güzelmiş evv yok kızz yaz geldi: gelene kadar temizlikde yapılır
ohh balkonda güneşleniyorum bende kızz sosyall aradaçıkıp yürüyüş yapsanaa çok iyi gelir be canım

dün biraz yürüdüm kasığım ağrıdı canım arada yürüyorum zaten temizlik için kadın mı alacaksın :26:

Yağlı tuzlumuuu
haket işkence yaa cildi güzel olsun diyede bişey sürerlerdi:44:

kız bizim ikizler 3 gün kaldı tuzun içinde keşke gözüne limon sıkmasalar zararlı değilmiymiş seninkinede yapacaklar o zaman
Ya ben yaptirmam canim. Dayanamiyorum boyle seylere.
Simdi anneme sordumda gobek bagi varken banyo yaptirmislar.
Ama canim dogar dogmaz yikaniyor zaten hastanede. Amniyotik sividan eser kalmioo.

Fundamm bende evi halisiz cok severimm. Ohh rahat rahat sil oturrr.

dün biraz yürüdüm kasığım ağrıdı canım arada yürüyorum zaten temizlik için kadın mı alacaksın :26:

Hadi yaa aman haa o zaman otur
evet canımm sırf camlara bile gelse yeter çok fazla var
şimdi toz aldım bide öncesinde süpürdüm halılar kalkınca çöplükte yaşadığımızı farkettim veletlerin hatıraları hala

hastanelerde yıkamıyorlar ki siliyorlar benim bildiğim ben o zaman yanlış biliyorum :26:
ayşem senin bi patates tarifin vardı hani fırında bi versene acıktım ondan yapayım pratik olur

geçen hava atıyordun ama evim çok temiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…