Ağlayakta gözden mi olak???

Hee kızz geri aldım sözümü

Patatesin tazeyse kabugunu soymaya gerek yok cnm. Elma dilimi gibi kes patatesleri. Tepsiye yagli kagiti ac cok az yag dok. Sonra patates dilimlerini yerlestir. Ustune tuz,kirmizibiber arzu edersen kekikte koyabilirsin. Sonra tepside karistir patatesleri. Firina at. Mis gibi oluo. Takribi pisme suresi 40-45 dk. 180 derecede

Yaa eskisi gibi silkelemede yokk tozu hep üstünde en güzeli kaldırr

oralarda ne sıcak bee kilim en güzeli

Aysemm bizde mersin derlerr onaa
En sevdigim tatlardan birii ve canim cektii
Yaralara surerler onun yapraklarinii iyilestirir bide ishal olan cocuklara verirlerr baya faydali bi bitki diye biliyorum antalyada cok bulunur
Tuzlama ayyy bizde de varr..ve kizlar cok zararli biliyomusunuzz cocuklarda sarilik oluyo yaa allah korusun cok kotu seylere sebep olduguna şahit olmuslugum varrr :26: bi komsumuzaaa daha kucuktumm hatirliyorum cok kotuyduu

Kigiizzzz bizde bebek dogdugu anda yikanirr ve kirki cikana kadar her gun sabah ve aksam yikanirr
Yazik sersem oluyo bebişlerr

Allah rizasi icin biri benim eve de el atsin yaaa yani biri baslasa ben devamini getirirm amaa birinin baslamasi lazim yaniii

Evet canim oyleymis netten buldum bende.
Tuzlamaya bende cok karsiyim. Cocugun teri kokmasin diye yapiliyomus. Bence cok sacma. Cocugun ici gecti resmen. Ben bakamadim icim kaldirmadi

Bebekler sik sik yikaniyor simdiii. Onceden cok az yikarlarmiss.

Evet canim oyleymis netten buldum bende.
Tuzlamaya bende cok karsiyim. Cocugun teri kokmasin diye yapiliyomus. Bence cok sacma. Cocugun ici gecti resmen. Ben bakamadim icim kaldirmadi

Bebekler sik sik yikaniyor simdiii. Onceden cok az yikarlarmiss.

Beni tuzlamamişlarr ama kokmuyorummm
En kucuk kardesimi hatirliyorumm tuz tarçin bilmem nee hepsine bulamişlardii cocukk mahvolmustu yaaa

Son düzenleme:

tamam canım yaptım sağol bu arada sık sık acıkıyorum hayatımda hiç bu kadar acıktığımı bilmiyorum
Vala bana kalsa yazin hic hali acmam ama benimko haliyo cok sevio

Sosyalim hastanede bebisler hemen yikanio. Belki daha onceden siliniyordur cnm

kız hangi ara yıkıyorlar ama öyle şampuanla falan yıkamazlar suya tutup verirler herhalde

sabah akşam mı ne yaptın hacı derler adama

Allah rizasi icin biri benim eve de el atsin yaaa yani biri baslasa ben devamini getirirm amaa birinin baslamasi lazim yaniii

ben önce gelim sizin evi yapalım sonra bize geçeriz ama benim evi görünce korkup kaçma haa

Dahaa durrr. 20. Haftadan sonra kronik aclik yasayacaksin

Sampuanla yikiyolar sosyoss hele o hemsireler tek elle 5 dk da yikiyorlarrr. Alismislar artik tabi.

Beni tuzlamamislar ama kokmuyorummm hic

Dahaa durrr. 20. Haftadan sonra kronik aclik yasayacaksin

Sampuanla yikiyolar sosyoss hele o hemsireler tek elle 5 dk da yikiyorlarrr. Alismislar artik tabi.

Beni tuzlamamislar ama kokmuyorummm hic

cahil cühela ilan ediyorum kendimi kız bende kokmuyorum tuzlamamışlar beni de
ayşem bu açlık nasıl bir şey biliyor musun (ki saçma oldu mutlaka biliyorsundur ) sanki yemezsem ölecekmişim gibi bi his

cahil cühela ilan ediyorum kendimi kız bende kokmuyorum tuzlamamışlar beni de
ayşem bu açlık nasıl bir şey biliyor musun (ki saçma oldu mutlaka biliyorsundur ) sanki yemezsem ölecekmişim gibi bi his

Oyle deme kizz. Ben ablamin iki dogumundada yanindaydim herseyi gordum. Simdide abiminkinde bilgilerimi tazeliyorumm
Seni cok iyi anliyorum cnm. O durum surekli yogunlasarak devam edecekk elmaa yemeni tavsiye ederimm. Mideyi bastiriyor ve rahatlatiyor

elma değilde canım muz istiyor oda kabızlık yapıyor işte ama elmayıda denerim canım
benim çevremde yakın zamanda yani şöye 10 sene zarfında hiç doğum yapan falan olmadığı için bilmiyorum ama öğreneceğiz elimiz mecbur

Yaa benim de fobim o yeni dogmus bebeklerrr
Yani artik hastanelerde yikamiyolar diye biliyorumm hatta yengemin dogumunda annem bebegi alip gidip yikayip tekrar hastaneye getirmistii
Bursa gorumcemin bebegini de yikamamislardi hastanedee vee ben o bebek benim bebegim olsaydi dokunabilir miydimmacaba diye dusunmustumm :26:

Benimde canim muzu cok isterdi ama dedigin gibi kabizla karsi karsiya kaliosun sonra
En guzeli elmaaa. Eksi elma amaa.
Birde ins. Mide yanmasi yasamazsin. Benim cok kisa surmustu.

Çamaşır asıyom 2 dk da kuruyoo yün batttaniye bilee
yaz gelmişş

bende dokunamam herhalde yelizimmm kız bi de yıkıyorlar falan yaa Allah korusun ben bi yerini çıkartırım bebeğin :18: kaynanam gelsin baksın banane bi bi tek karnını doyururum alt bile temizleyemem:18:

Benimde canim muzu cok isterdi ama dedigin gibi kabizla karsi karsiya kaliosun sonra
En guzeli elmaaa. Eksi elma amaa.
Birde ins. Mide yanmasi yasamazsin. Benim cok kisa surmustu.

mide yanmam yok çok şükür ayşem

Çamaşır asıyom 2 dk da kuruyoo yün batttaniye bilee
yaz gelmişş

burada hava kapalı afakanlar basıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…