Çamaşır asıyom 2 dk da kuruyoo yün batttaniye bilee
yaz gelmişş
Bizim.3 bebiste yikandi cnm. Belki hastaneden hastaneye fark olabilir. Ama benim duyduklarimin hepsinde yikiyorlarr kizzYaa benim de fobim o yeni dogmus bebeklerrr
Yani artik hastanelerde yikamiyolar diye biliyorumm hatta yengemin dogumunda annem bebegi alip gidip yikayip tekrar hastaneye getirmistii
Bursa gorumcemin bebegini de yikamamislardi hastanedee vee ben o bebek benim bebegim olsaydi dokunabilir miydimmacaba diye dusunmustumm :26:
Burada yagmur basladi fundamm. Ne guzel yun battaniyelerini yikamissinn. Bugun evde kaldigin iyi oldu. Bu isler ciktii aradann
Insallah bundan sonrada olmaz sosyalim.
Kizz alisiyosunn ilk bikac gun korku oluo sadece. Sonrasinda neresi gelirse tutuyosunn
Sosyalim ben biraz daha yavas pisiriyorumm. Oyle daha guzel oluo kizzz
Afiyet olsun canim sizeeee
Bizim.3 bebiste yikandi cnm. Belki hastaneden hastaneye fark olabilir. Ama benim duyduklarimin hepsinde yikiyorlarr kizz
Yeni dogan cocuk yikanip disari cikarsa hasta olur kizz. O ne sacma hastaneymiss
Yağmurmuu bura yanıyoo
yün dediğim tv karşısında üstümüzde pasaklaşan baattanniye kızz
ya amma abartınız haa yıkanır yahu alışırsınızz dokunursunuz dabii
sosyalim kaynanan koşa koşa gelir bencee ama sen kendin öle bi özenirsinkii bi tek doyurmakla kalmazsın bencee
benim gözüm açlıktan bir şey görmediği için hemen kapattım yedim kız
bilmiyorum ki canım nasıl olacak hayırlısı yaşayarak öğreneceğiz işte
saçmam mı
kız tabi ki dokunacağız ama çok narin oluyorlar ya o yüzden dedim
Yelizim oyle olmuyormus kiskanmiyormussun kimseden oyle diyorlar zaten ben kiskanmamBence dee sosyall kimse dokunsun istemezsin bileee
Selamm kızlarr
Ben bu iş yerinden çok sıkıldım hiçte mutlu değilim.. Çok alakasız olsu konuyla ama hiç gelmek istemiyorum.. Yer değişikliğimde olmayacak galiba öle dendiçünkü bizden daha kötü bi yere verilme ihtimalim varmış soran kişi olmasın demiş oda o zaman bekleyeck demiş kaldım burda
Ve en önemlisi eşimin tayin talebi red oldu muhtemelen benimkide red gelecek çünkü onunla birlikte yapılsın demiştimbu aralar kara bulutlar üstümüzde gibi..
Bide çalışma arkadaşımın hanımı daha ilk bebesi 11 aylık şimdi ikinciye hamileymiş sevindim tabide ama ne bilim burkuldu içimde kendim için tabii.. Hep gördüğüm ya şimdi hep konuşur dururlar
Öff sizin yuzunuzden ben de temizlige basladimm hadi hayirlisiii bel gitti kesinn
Selamm kızlarr
Ben bu iş yerinden çok sıkıldım hiçte mutlu değilim.. Çok alakasız olsu konuyla ama hiç gelmek istemiyorum.. Yer değişikliğimde olmayacak galiba öle dendiçünkü bizden daha kötü bi yere verilme ihtimalim varmış soran kişi olmasın demiş oda o zaman bekleyeck demiş kaldım burda
Ve en önemlisi eşimin tayin talebi red oldu muhtemelen benimkide red gelecek çünkü onunla birlikte yapılsın demiştimbu aralar kara bulutlar üstümüzde gibi..
Bide çalışma arkadaşımın hanımı daha ilk bebesi 11 aylık şimdi ikinciye hamileymiş sevindim tabide ama ne bilim burkuldu içimde kendim için tabii.. Hep gördüğüm ya şimdi hep konuşur dururlar
hadi bee bu saatteee
benim makine susmadı hiç nebuldumsa yıkıyom güneş çokken balk4n açıkken giriş yaa evvde yokkken açık tutamıy4m pek kediii giriyoo
yaa bu zıkkkımdan yazmak iğrenççç
Sabah gitmedenmi açıp gitmişşş
oda ayrı bi koca türü yaa
kızzz şunu anladımm evdeyken iş bitmiyoo batıyo göze işteyken daha iyi
Aynenn ayri bi türkendi kendine yapiyo biseyler
Yaa sizz nasil vileda kullaniyonuzz yani başlik olarakk
Ben habire memnun kalmayip degistiriyomm.en son ucu ipli boyle örgü gibi onlardan aldımm aslimda iyi temizleyecek biseye benziyodu ama bi sürdümm heryer masmavii tüy bırakiyoo
Dikdortgen havlululardan aldimm onda da iki dkda bi cikarip yika yine takkk cok yoruyoo
Bitane vardi klasik vileda başi o da temizlenmiyo sac falan yapisti mi kaliyo sinir oluyorumm
Yine aldim havluyu emekleye emekleye siliyom
Selamm kızlarr
Aynenn ayri bi türkendi kendine yapiyo biseyler
Yaa sizz nasil vileda kullaniyonuzz yani başlik olarakk
Ben habire memnun kalmayip degistiriyomm.en son ucu ipli boyle örgü gibi onlardan aldımm aslimda iyi temizleyecek biseye benziyodu ama bi sürdümm heryer masmavii tüy bırakiyoo
Dikdortgen havlululardan aldimm onda da iki dkda bi cikarip yika yine takkk cok yoruyoo
Bitane vardi klasik vileda başi o da temizlenmiyo sac falan yapisti mi kaliyo sinir oluyorumm
Yine aldim havluyu emekleye emekleye siliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?