Ağlayakta gözden mi olak???

Çamaşır asıyom 2 dk da kuruyoo yün batttaniye bilee
yaz gelmişş

Burada yagmur basladi fundamm. Ne guzel yun battaniyelerini yikamissinn. Bugun evde kaldigin iyi oldu. Bu isler ciktii aradann

Insallah bundan sonrada olmaz sosyalim.

Kizz alisiyosunn ilk bikac gun korku oluo sadece. Sonrasinda neresi gelirse tutuyosunn

Sosyalim ben biraz daha yavas pisiriyorumm. Oyle daha guzel oluo kizzz
Afiyet olsun canim sizeeee

Bizim.3 bebiste yikandi cnm. Belki hastaneden hastaneye fark olabilir. Ama benim duyduklarimin hepsinde yikiyorlarr kizz

Yeni dogan cocuk yikanip disari cikarsa hasta olur kizz. O ne sacma hastaneymiss

Yağmurmuu bura yanıyoo
yün dediğim tv karşısında üstümüzde pasaklaşan baattanniye kızz

ya amma abartınız haa yıkanır yahu alışırsınızz dokunursunuz dabii
sosyalim kaynanan koşa koşa gelir bencee ama sen kendin öle bi özenirsinkii bi tek doyurmakla kalmazsın bencee

benim gözüm açlıktan bir şey görmediği için hemen kapattım yedim kız
bilmiyorum ki canım nasıl olacak hayırlısı yaşayarak öğreneceğiz işte

Bizim.3 bebiste yikandi cnm. Belki hastaneden hastaneye fark olabilir. Ama benim duyduklarimin hepsinde yikiyorlarr kizz

Yeni dogan cocuk yikanip disari cikarsa hasta olur kizz. O ne sacma hastaneymiss

saçmam mı

kız tabi ki dokunacağız ama çok narin oluyorlar ya o yüzden dedim

afiyet olsun canimm. Bende gunduzleri yapiorum arada iyi oluyorr

Fundos isleri bitiriyoo yarin havasini atar yinee

Ben biraz buyuk kizla ilgilenicem. Yine gelirim canlarr

İş bitmiyoo
daldım valla saat 5 e geliyoo bitirip uzancam biraz

Selamm kızlarr

Ben bu iş yerinden çok sıkıldım hiçte mutlu değilim.. Çok alakasız olsu konuyla ama hiç gelmek istemiyorum.. Yer değişikliğimde olmayacak galiba öle dendi çünkü bizden daha kötü bi yere verilme ihtimalim varmış soran kişi olmasın demiş oda o zaman bekleyeck demiş kaldım burda
Ve en önemlisi eşimin tayin talebi red oldu muhtemelen benimkide red gelecek çünkü onunla birlikte yapılsın demiştim bu aralar kara bulutlar üstümüzde gibi..

Bide çalışma arkadaşımın hanımı daha ilk bebesi 11 aylık şimdi ikinciye hamileymiş sevindim tabide ama ne bilim burkuldu içimde kendim için tabii.. Hep gördüğüm ya şimdi hep konuşur dururlar

Öff sizin yuzunuzden ben de temizlige basladimm hadi hayirlisiii bel gitti kesinn

Off benayım çok üzüldüm yaaa
ama yapacak bişeyde yok el mahkum gidip gelecen biliyorum çok zor oluyor benimde bi ara öleydi
insan kendini çok kötü hissediyo ama sizin işte vur kapıyı çek git yok o kötü işte
hiç belli olmaz canm bi bakmışsın bi anda çok seveceğin huzurlu olacağın biyere gitmişsin
İnşallahta ölle olurr canıgönülden istiyorum bunuuu

şuan yapacağın işini sevmek olsun yoksa iyice mutsuz olacann bak ben bugün işe gitmedim
Sancımda var yaa diyorumki off bu ne kadarsürecek böyle her ay bıktım
İş olmasa yerim kafayı iş varkende gidip hesap ver aman

Maşallah arkadaşada bak kimide öle iştee
İnsan kıskanıyo kim ne derse dessin içim buruluyo benim
ben anlamadımki bizim işler niye hep ters şans yık..

Öff sizin yuzunuzden ben de temizlige basladimm hadi hayirlisiii bel gitti kesinn

hadi bee bu saatteee
benim makine susmadı hiç nebuldumsa yıkıyom güneş çokken balk4n açıkken giriş yaa evvde yokkken açık tutamıy4m pek kediii giriyoo
yaa bu zıkkkımdan yazmak iğrenççç

Benosumm valla Allah sabir versin ne diim sen de ozaman diger bircok memur gibi salla başı tarzinda takilacaksinn napalimm umursamayacaksin baska turlu gecmez sen yipranirsin canm yaaa
Arkadasina da hayirlii olsunn insan özeniyor ben hic yasamadigim halde icim burkuluyor sen tabiiki daha cok etkileniyorsundurr ama Allah buyukk..bakk korunman bitince kisa surede ayni duygulari yasayacaksinn insallahh

hadi bee bu saatteee
benim makine susmadı hiç nebuldumsa yıkıyom güneş çokken balk4n açıkken giriş yaa evvde yokkken açık tutamıy4m pek kediii giriyoo
yaa bu zıkkkımdan yazmak iğrenççç

Ya aslinda yapmayacaktim daa dedim bari erken geldimm bi basladim bitecek gibi degill dunyada benim evim kadar toz alan bi ev daha yoktur eminimmm
Benimki de sabah makineye camasir atip gitmiş manyak midir nedir guya bana yardim ediyoo mecbur bitmesini bekledim oglene ciktim evdenn

Sabah gitmedenmi açıp gitmişşş
oda ayrı bi koca türü yaa
kızzz şunu anladımm evdeyken iş bitmiyoo batıyo göze işteyken daha iyi

Sabah gitmedenmi açıp gitmişşş
oda ayrı bi koca türü yaa
kızzz şunu anladımm evdeyken iş bitmiyoo batıyo göze işteyken daha iyi

Aynenn ayri bi tür kendi kendine yapiyo biseyler
Yaa sizz nasil vileda kullaniyonuzz yani başlik olarakk
Ben habire memnun kalmayip degistiriyomm.en son ucu ipli boyle örgü gibi onlardan aldımm aslimda iyi temizleyecek biseye benziyodu ama bi sürdümm heryer masmavii tüy bırakiyoo
Dikdortgen havlululardan aldimm onda da iki dkda bi cikarip yika yine takkk cok yoruyoo
Bitane vardi klasik vileda başi o da temizlenmiyo sac falan yapisti mi kaliyo sinir oluyorumm
Yine aldim havluyu emekleye emekleye siliyom

Biz parexin yuverlak başlıklı mopunu aldık pahalıbişeyy demir sapı var bastırıyon döne döne sıkğyo
eşim bayılıyo amaa ben sevmiyom normal vileda var bide onu kullan3yom
O çıkarıp yğkanendan kuzen kullanıyoo çok pratik gibi ama yıkılon habire yaa
kızz dizlerine yazık öle yapmaa

en güzeli klasik viledaa ucunu kaliteli bişey al tamammm

şimdi çalışmak sana işkence gibi gelecek ama yapacakta bir şey yok be kuzum tayin olayına üzüldüm ama keşke çıksaydı ama bundada vardır bi hayır be benayım iyi düşünelim iyi olsun belkide Rabbim daha iyi bir yer olması için seni bekletiyordur

kimse arkandan konuşmaz canım hiç öyle düşünme herkesin başına geliyor çünkü sen güçlü dur korunma süren bitince gelsin bebişler

kız sen deli misin bak bizimkiler hep öyle sildikleri için hep diz kapaklarında sıvı boşalması var dr lar ilerleyen yıllarda ayağa bile kalkamayabilirler demişti şu ayakla sıkılan yada kendi kendine dönenlerden alsana benimki sapından dönüyor parex twister

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…