Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar şimdi evde hiç kullanılmamış güveç var ben bunu nasıl kullanabilirim :26: yağlanıyormuymuş bi şey yapılıyormuş bu yeni güveçlere bi bilginiz var mı acaba :44:

Sosyalimle aynı viledadan kullanıyoz benimkide twister ama ben sevmiyom onuu eşim bayılıyo
kızz annemde işte ölee dizlerindeki sıvı bitmis yürüyemiyo kadın rahat

Can4m benim bildiğim ilk fırınlanıyo böle siyah is gibi olmalı altı yoksa çatlar zaten

Kiz iste o nasil yapiliyor bana yapilisi lazim

Yaa benn vileda başligindaki kumaşin cinsinden bahsediyorum aslindaaa
Yaa kizlarr tv unitesi ustume dustu.nasil oldu anlamadim.onceden hep diyordum bu cok sallaniyor en ufak dokunuşta diyee bugunn bisey de yapmadim ya sadece yanindan gectimm baktimm sallandi istem dışı tutmaya yeltendim cok buyuk nasil tutayimm beraberce cam sehpanin ustune dustuk ve ben sehpanin icine girdim yanii
Cok kotuydu deprem oldu ve bitti sandim aklim gitti ellerim kollarim hep cam kesigi olduu Allaha bin sukur ki kafama yuzume bisey olmadi ama belim gitti yani
Kabus gibiydi yaa daha yeni bitti kaldirmasi temizlemesi heryer cam doluyduu bide elektrik kesildi ustuneee
Suanda uzandimm belim cok fena agriyo

Sosyalimmm yağlayıp fırına sürüyomuşsun hattasizin ıralarda fırınlar varyaa pide yapan onlara ver uzun süre kalsınn içinde heryerii yansınn

Yelizzzzzz kız çok geçmiş olsinnn ünite büyükmü nasılll ağrın çokmu ayy çok üzüldümmm kızz
cam sehpaya düşmek ne demek yaa
sabitlemedinizmi üniteyi anamm kafana gelmemiş neysekii
cam kesiği diyosun batıp kalır bak vücudunda iyice k4ntrol edin yaa

Ben o sehpanin icinden ciktimm
Gercekten verilmiş sadakam varmiş ama hala aklim basima gelmedii :18:

Eki Görüntüle 1112901
Eki Görüntüle 1112902
Ben o sehpanin icinden ciktimm
Gercekten verilmiş sadakam varmiş ama hala aklim basima gelmedii :18:

Canım bu ne hal
Çok büyük geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakan varmış kız kendine bişi olmamış şükür.. Çok üzüldüm fundanın dediği gibi cam batması neyim olabilir dikkat et kocanı aramadın mı şimdi oda panikler bu hali görüncen

Şimdi nasılsın ki acaba? Geçte olsa yaZarsın inşAllah sabah okurum. İnşAllah belinde başka sorun yaratmaz büyük geçmiş olsun canım

Canm bu olay aksam 7 de olduu.esimi aradim geldi beraber topladik temizledik supurduk kac saate anca bitti...zaten benim elim ayagim titriyodu yarim saat de telefonumu aradim onlarin altinda ve kendime gelene kadar deprem oldu sanmiştim gercekten
Yokk iyice baktik heryerime milim milim inceledik sadece kesik var bilac yerde allahtan sadece kollarım ve cam da havali cam oldugundan allahtan duser dusmez hepsi dagildi yoksa sadece biyeri kirilsaydi gerisi kalsaydi mazallah cok fena keserdi ozaman.
Buarada televizyon da gitti ekran icine cokmuş
Neyse saglik olsunn napalimm

Yelizimm nolmus boylee goruntuyu gorunce hayretler icinde kaldimm. Cok gecmis olsunn. Allah korumus seni. Canim hemen bi sadaka ver. Ekmek veya tuz. Hic farketmez.
Belindede ciddi birsey yoktur insallah

Sagol aysem Allah korudu gercekten cok sukurr
Valla belim fena canmm cunku dustugumde o unitede ustume dusunce ben omuzlardan yukari sehpanin dişinda kaldim belim gerildi o ara insallah sadece incinmiştir ve gecerr yarin sabah belli olurr

Sagol aysem Allah korudu gercekten cok sukurr
Valla belim fena canmm cunku dustugumde o unitede ustume dusunce ben omuzlardan yukari sehpanin dişinda kaldim belim gerildi o ara insallah sadece incinmiştir ve gecerr yarin sabah belli olurr

Hadi yaaa vikis var mi evde cnm. Esin onu beline sursun sonrada masaj yaparsa belin biraz olsun rahatlar belkii. Cok uzuldum yaa. Ama basina gelecek bi kaza varmis neyse buna ciksin. Allah daha beterinden korusun.

Hadi yaaa vikis var mi evde cnm. Esin onu beline sursun sonrada masaj yaparsa belin biraz olsun rahatlar belkii. Cok uzuldum yaa. Ama basina gelecek bi kaza varmis neyse buna ciksin. Allah daha beterinden korusun.
Aynenn ben de oyle dusundumm daha kötüsü olabilirdii basimi carpabilirdim yada biyerimi kirabilirdimm Allah beterinden korusun gercektenn..Hepsi yine alınır canım sagolsunn nazar da toplu olarak cikti heralde

Ben yatayim yavastann aysemm iyi geceler canmm

Evt cnm ustunde nazar varmiss. Neyse bununla gitsin bidahada yanina yaklasmasin insallah.
Aynen canin sagolsun hepsi yenilenirrr.
Iyi geceler canim opuuorum cokkk

Kızlar günaydın dicem ama gün çok karanlıkkk
içim acıyor offff nasıl bir facia bu Allahım

ohaaa o ne hal kızzzzzz yelizzzz çok kötü olmuş beee canım ucuz atlatmışsın harbiiii

ahh ayşemmm gözlerimden yaşlar süzülüp gidiyor

Allah korumus yelizim bi yere bi sadaka ver kuzum gecmis olsun kurtulman mucize ayy goruntu feci yalniZ:26:

Tamam canim oyle yaparim artik sagol
Bu nasil kara bi gun aman Allahim simdi actim tv yi bu olaya yurek dayanmaz kizlar

Kizlar bebegimin midesinde bi sorun cikti dua edin nolur bi saat sonra bida bakilcak su yutmasi lazimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…