Kiz iste o nasil yapiliyor bana yapilisi lazimSosyalimle aynı viledadan kullanıyozbenimkide twister ama ben sevmiyom onuu eşim bayılıyo
kızz annemde işte öleedizlerindeki sıvı bitmis yürüyemiyo kadın rahat
Can4m benim bildiğim ilk fırınlanıyo böle siyah is gibi olmalı altı yoksa çatlar zaten
Eki Görüntüle 1112901
Eki Görüntüle 1112902
Ben o sehpanin icinden ciktimm
Gercekten verilmiş sadakam varmiş ama hala aklim basima gelmedii :18:
Eki Görüntüle 1112901
Eki Görüntüle 1112902
Ben o sehpanin icinden ciktimm
Gercekten verilmiş sadakam varmiş ama hala aklim basima gelmedii :18:
Canım bu ne hal
Çok büyük geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakan varmış kız kendine bişi olmamış şükür.. Çok üzüldüm fundanın dediği gibi cam batması neyim olabilir dikkat et kocanı aramadın mışimdi oda panikler bu hali görüncen
Şimdi nasılsın ki acaba? Geçte olsa yaZarsın inşAllah sabah okurum. İnşAllah belinde başka sorun yaratmaz büyük geçmiş olsun canım
Yelizimm nolmus boylee goruntuyu gorunce hayretler icinde kaldimm. Cok gecmis olsunn. Allah korumus seni. Canim hemen bi sadaka ver. Ekmek veya tuz. Hic farketmez.
Belindede ciddi birsey yoktur insallah
Sagol aysem Allah korudu gercekten cok sukurr
Valla belim fena canmm cunku dustugumde o unitede ustume dusunce ben omuzlardan yukari sehpanin dişinda kaldimbelim gerildi o ara insallah sadece incinmiştir ve gecerr yarin sabah belli olurr
Aynenn ben de oyle dusundumm daha kötüsü olabilirdii basimi carpabilirdim yada biyerimi kirabilirdimm Allah beterinden korusun gercektenn..Hepsi yine alınır canım sagolsunn nazar da toplu olarak cikti heraldeHadi yaaavikis var mi evde cnm. Esin onu beline sursun sonrada masaj yaparsa belin biraz olsun rahatlar belkii. Cok uzuldum yaa. Ama basina gelecek bi kaza varmis neyse buna ciksin. Allah daha beterinden korusun.
Aynenn ben de oyle dusundumm daha kötüsü olabilirdii basimi carpabilirdim yada biyerimi kirabilirdimm Allah beterinden korusun gercektenn..Hepsi yine alınır canım sagolsunn nazar da toplu olarak cikti heralde
Ben yatayim yavastann aysemm iyi geceler canmm
Kızlar günaydın dicem ama gün çok karanlıkkk
içim acıyor offff nasıl bir facia bu Allahım
ahh ayşemmm gözlerimden yaşlar süzülüp gidiyor
Allah korumus yelizim bi yere bi sadaka ver kuzum gecmis olsun kurtulman mucize ayy goruntu feci yalniZ:26:Yaa benn vileda başligindaki kumaşin cinsinden bahsediyorum aslindaaa
Yaa kizlarr tv unitesi ustume dustu.nasil oldu anlamadim.onceden hep diyordum bu cok sallaniyor en ufak dokunuşta diyee bugunn bisey de yapmadim ya sadece yanindan gectimm baktimm sallandi istem dışı tutmaya yeltendim cok buyuk nasil tutayimm beraberce cam sehpanin ustune dustuk ve ben sehpanin icine girdim yanii
Cok kotuydu deprem oldu ve bitti sandim aklim gitti ellerim kollarim hep cam kesigi olduu Allaha bin sukur ki kafama yuzume bisey olmadi ama belim gitti yani
Kabus gibiydi yaa daha yeni bitti kaldirmasi temizlemesi heryer cam doluyduu bide elektrik kesildi ustuneee
Suanda uzandimm belim cok fena agriyo
Sosyalimmm yağlayıp fırına sürüyomuşsun hattasizin ıralarda fırınlar varyaa pide yapan onlara ver uzun süre kalsınn içinde heryerii yansınn
Yelizzzzzzkız çok geçmiş olsinnn ünite büyükmü nasılll ağrın çokmu ayy çok üzüldümmm kızz
cam sehpaya düşmek ne demek yaa
sabitlemedinizmi üniteyi anamm kafana gelmemiş neysekii
cam kesiği diyosun batıp kalır bak vücudunda iyice k4ntrol edin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?