Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar bebegimin midesinde bi sorun cikti dua edin nolur bi saat sonra bida bakilcak su yutmasi lazimmis

Lizim hayirdirr ne olduu yahuu
İnsallah hersey yolundadir bebegin iyidir canmm

Kizlarr gercektenn ülke olarak yakti kavurdu bu fecii olayy
Allah ailelerine sabir versin ya rabbimm cokk zorr cokk

Midesini bulamadi doktor sonra buldu ama cok kucuk. Mide girisinde darlik veya yemek borusunda bi sorun olabilirmis su yutamiyo olabilir dedi. Belkide yeni bosaltmistir yuttugu suyu bi saat sonra bida bakalim iciniz rahat olsun dedi eger hala ayniysa takibe alincak dogar dogmaz ameliyata alincak bebegim (

Kizlar bebegimin midesinde bi sorun cikti dua edin nolur bi saat sonra bida bakilcak su yutmasi lazimmis

canımmm inşallah kötü bişey yoktur Allahım sen koru miniğimizi
stres yapma canım sakin ol lütfen bizide haberdar et neticeden
doğar doğmaz ameliyatamı canım dur bakalım ne diyecek inşallah dediği gibi suyu yeni boşaltmıştır
bence korkulcak bişey yok çok sağlıklı oğluşun lizomm

Dur hemen panik olma lizocan 1 saat sonra insallah guzel haberlerle geleceksin

Hic oyle dusunme simdii icini karartma lizimm insallahh doktorunun bahsettigi ikinci ihtimal olucakk icini ferah tutt canmm Allah korusun bebegini insallahh

Canlarim çok kötü bi gün Rabbim ailelerine sabır versin
Icim aciyo gerçekten

Yelizim geçmiş olsun kuzum Rabbim korumuş seni fotolari gördüm gerçekten çok fena olmuş yaa inşallah bi yerinde bişey yoktur nazar çıkmış

Lizim cnmm inşallah kötü bişey değildir cnm bnm üzülme ne olur üzme bebisinde uzuluyo. .
Allahım korusun miniğini..

yalan mı doğru mu bilmiyorum ama somada yaralı çıkan bi işçi sedyeye alınırken çizmelerimi çıkartayım mı sedye kirlenmesin demiş

ayy göz yaşım durmuyor yaaa

yalan mı doğru mu bilmiyorum ama somada yaralı çıkan bi işçi sedyeye alınırken çizmelerimi çıkartayım mı sedye kirlenmesin demiş

ayy göz yaşım durmuyor yaaa

evet canım bende duyunca çok ağladım birde oğlu annesine demiş ya bugün gidesim yok gitme oğlum demiş anne işe gitmiş... haberi duyunca oğluna ulaşamamış ve evde yok ya inşallah gitmemiştir biyere gitmiştir arkadaşlarıyla diye dua etmiş beklerken
ama ismi okunmuşşş annenin isyanı çok acıydıı

Canım benim hiç üzülüp korkma bişeyi yoktur Allah büyük..
Allah korusun varsada benim kuzemin oğlunda da oldu ameliyat oldu doğar doğmaz ama çok şükür sıpa pek tatlı.. Hemen kötüyü düşünme dualarımız seninle..

Habeleri sabah duydum duyduğum andan beri her okuduğumsa gözyaşlarıma engel olamıyorum (
Allah'ım sabır versin nasıl zor bi durum.. Nasıl bi acı tarifi yok (

En dağlayanda işçinin biri sedyeye yatırılırken ayakkabılarımı çıkarıyım mı sedye kirlenmesin demiş ( nasıl bi milletiz yaa bi yanımız saf duygular bi yanımız ... Çok laf varda burası yeri değil.

gerçekten çok üzücü bnde duydum onu nasıl yürekli insanlarimiz var Rabbim yardimcilari olsun offfff off
Okula gidicem gidesim yok

izledim videosunu evet o halde eğiliyoo hemşire çıkarma diyo o gene çekinerek ayaklarını uzatıyo offffff

birisi 15 yaşındaymış daha 15 yaa ne beklersin bu çocuktan keşke gitmeseymiş ya ben bi daha çok çalışıyorum yoğunum falan demeyeceğim resmen kendimden utanıyorum

Allah sabır versin ailelerine benayım sorumluları kimse cezalandırılırsın

izledim videosunu evet o halde eğiliyoo hemşire çıkarma diyo o gene çekinerek ayaklarını uzatıyo offffff

doğruymuş bende biraz önce izledim videosunu

Videoyu izledimm..aglanmayacak gibi degil kii
Bizim insanlarimizin garibanligi,icler acisi..3 kuruş para icinn canlari guvende olmadan gozukara calişmak zorunda olma garibanligii
O adami o sekilde gorup iki mt ilerisinden yuruyecek milyonlarca insan varr hepsi kurban olsun o genc adamin cizmesinin kirinee hepsii

lizommm noldu oyleee, insallah hersey yolundadir doktorun soyledigi gibi midesini yeni bosaltmistir ins miniginnn.
sen icini ferah tuttt bebisin iyi haberlerini alacazz..
hemen bizide haberdar et canimm.

kizlarr 2 saattir tuvaletten cikamiyorum . ishal olmusum. yedigim birsey dokundu heraldea cok halsizlestim artik.. en iyi ne gelir ne yesemm

bu arada cizme olayini simdi izledim gozyaslarimi tutamamdimm. Allahim sen yardim ettt(

bel ağrıların nasıl oldu yelizim biraz daha iyisin değil mi :26:

Sosyalimm Bel agrim var canmm sabah kalktigimda kütük gibiydim ama tutulma gibi bisey hani zorlayinca olur yaa.Gececegini dusunuyorum yani insallahh zaten saglam degildii Sabaha kadar ruyamda deprem oldugunu göcuk altinda kaldigimi falan gördümm kitaplarin ustunde yatiyordum

Aysem gecmis olsunn..ishale mudaha etmekten daha onemli olan şey bol bol su icmen canm aman dikkat ett
İshale de bi tuzsuz patates puresi biliyorumm bide muz canmm
Ama suyu ihmal etme sakinn

ayşem evde kimyon varsa yarım çay bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı kimyon at ağzını kapat 5 dk demle süz ve iç ishale bire bir canım

ahh yelizim seninde basina gelenlerr bel agrin bir kac gune gecer insallahh.

simdi su iciyorum canimm. o kadar halsizlestimkii birden. sivi kaybi oldugu icin heralde. patates yapayim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…