Kizlar bebegimin midesinde bi sorun cikti dua edin nolur bi saat sonra bida bakilcak su yutmasi lazimmis
Kizlar bebegimin midesinde bi sorun cikti dua edin nolur bi saat sonra bida bakilcak su yutmasi lazimmis
Midesini bulamadi doktor sonra buldu ama cok kucuk. Mide girisinde darlik veya yemek borusunda bi sorun olabilirmis su yutamiyo olabilir dedi. Belkide yeni bosaltmistir yuttugu suyu bi saat sonra bida bakalim iciniz rahat olsun dedi eger hala ayniysa takibe alincak dogar dogmaz ameliyata alincak bebegim(
Dur hemen panik olma lizocan 1 saat sonra insallah guzel haberlerle geleceksinMidesini bulamadi doktor sonra buldu ama cok kucuk. Mide girisinde darlik veya yemek borusunda bi sorun olabilirmis su yutamiyo olabilir dedi. Belkide yeni bosaltmistir yuttugu suyu bi saat sonra bida bakalim iciniz rahat olsun dedi eger hala ayniysa takibe alincak dogar dogmaz ameliyata alincak bebegim(
Midesini bulamadi doktor sonra buldu ama cok kucuk. Mide girisinde darlik veya yemek borusunda bi sorun olabilirmis su yutamiyo olabilir dedi. Belkide yeni bosaltmistir yuttugu suyu bi saat sonra bida bakalim iciniz rahat olsun dedi eger hala ayniysa takibe alincak dogar dogmaz ameliyata alincak bebegim(
yalan mı doğru mu bilmiyorum ama somada yaralı çıkan bi işçi sedyeye alınırken çizmelerimi çıkartayım mı sedye kirlenmesin demiş
ayy göz yaşım durmuyor yaaa
izledim videosunu evet o halde eğiliyoo hemşire çıkarma diyoo gene çekinerek ayaklarını uzatıyo offffff
evet canım bende duyunca çok ağladımbirde oğlu annesine demiş ya bugün gidesim yok gitme oğlum demiş anne işe gitmiş... haberi duyunca oğluna ulaşamamış ve evde yok ya inşallah gitmemiştir biyere gitmiştir arkadaşlarıyla diye dua etmiş beklerken
ama ismi okunmuşşşannenin isyanı çok acıydıı
Canım benim hiç üzülüp korkma bişeyi yoktur Allah büyük..
Allah korusun varsada benim kuzemin oğlunda da oldu ameliyat oldu doğar doğmaz ama çok şükür sıpa pek tatlı.. Hemen kötüyü düşünme dualarımız seninle..
Habeleri sabah duydum duyduğum andan beri her okuduğumsa gözyaşlarıma engel olamıyorum(
Allah'ım sabır versin nasıl zor bi durum.. Nasıl bi acı tarifi yok(
En dağlayanda işçinin biri sedyeye yatırılırken ayakkabılarımı çıkarıyım mı sedye kirlenmesin demiş( nasıl bi milletiz yaa bi yanımız saf duygular bi yanımız ... Çok laf varda burası yeri değil.
izledim videosunu evet o halde eğiliyoo hemşire çıkarma diyoo gene çekinerek ayaklarını uzatıyo offffff
bel ağrıların nasıl oldu yelizim biraz daha iyisin değil mi :26:
lizommm noldu oyleee, insallah hersey yolundadir doktorun soyledigi gibi midesini yeni bosaltmistir ins miniginnn.
sen icini ferah tuttt bebisin iyi haberlerini alacazz..
hemen bizide haberdar et canimm.
kizlarr 2 saattir tuvaletten cikamiyorum . ishal olmusum. yedigim birsey dokundu heraldeacok halsizlestim artik.. en iyi ne gelir ne yesemm
bu arada cizme olayini simdi izledim gozyaslarimi tutamamdimm. Allahim sen yardim ettt(
lizommm noldu oyleee, insallah hersey yolundadir doktorun soyledigi gibi midesini yeni bosaltmistir ins miniginnn.
sen icini ferah tuttt bebisin iyi haberlerini alacazz..
hemen bizide haberdar et canimm.
kizlarr 2 saattir tuvaletten cikamiyorum . ishal olmusum. yedigim birsey dokundu heraldeacok halsizlestim artik.. en iyi ne gelir ne yesemm
bu arada cizme olayini simdi izledim gozyaslarimi tutamamdimm. Allahim sen yardim ettt(
Sosyalimm Bel agrim var canmm sabah kalktigimda kütük gibiydim ama tutulma gibi bisey hani zorlayinca olur yaa.Gececegini dusunuyorum yani insallahhzaten saglam degildii Sabaha kadar ruyamda deprem oldugunu göcuk altinda kaldigimi falan gördümm kitaplarin ustunde yatiyordum
Aysem gecmis olsunn..ishale mudaha etmekten daha onemli olan şey bol bol su icmen canm aman dikkat ett
İshale de bi tuzsuz patates puresi biliyorumm bide muz canmm
Ama suyu ihmal etme sakinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?