Sosyalimm Bel agrim var canmm sabah kalktigimda kütük gibiydim ama tutulma gibi bisey hani zorlayinca olur yaa.Gececegini dusunuyorum yani insallahhzaten saglam degildii Sabaha kadar ruyamda deprem oldugunu göcuk altinda kaldigimi falan gördümm kitaplarin ustunde yatiyordum
Aysem gecmis olsunn..ishale mudaha etmekten daha onemli olan şey bol bol su icmen canm aman dikkat ett
İshale de bi tuzsuz patates puresi biliyorumm bide muz canmm
Ama suyu ihmal etme sakinn
ayşem evde kimyon varsa yarım çay bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı kimyon at ağzını kapat 5 dk demle süz ve iç ishale bire bir canım
tamm cnm hemen yapiom
birisi 15 yaşındaymış daha 15 yaa ne beklersin bu çocuktan keşke gitmeseymiş ya ben bi daha çok çalışıyorum yoğunum falan demeyeceğim resmen kendimden utanıyorum
Allah sabır versin ailelerine benayım sorumluları kimse cezalandırılırsın
doğruymuş bende biraz önce izledim videosunu
ahh yelizim seninde basina gelenlerrbel agrin bir kac gune gecer insallahh.
simdi su iciyorum canimm. o kadar halsizlestimkii birden. sivi kaybi oldugu icin heralde. patates yapayim hemen
Aynı şeyleri düşünmüşüz canım.. bende günlerdir iş yüzünden kendimi paraladım ama değer mi bugün net bi şekilde anladım.. yazık ki aldıkları para da para değil
Canım geçmiş olsun..
bende patatesin ii geldiğini biliyorum..
bugün hç çalışasım yok.. ha bire haber okuyorum ediyorum.. video falan izleyemiyorum ama haberleri okudukça canım daha da sıkılyor
Aysem sosyalinki daha iyi biseye benziyo onu yapp
Buarada kimyon demir eksikligine de birebirmiş.her yemekte az da olsa kullanin diyorlarr
Sosyalimm bu da monte edilecekti alttan ünitenin dolap kismina monteli duvara yapamadilar supurgeliklerden dolayi duvara tam dayanmiyordu
Ben ozaman adama dedim bu sallaniyor bisey olmasin diyee yok dedi olmaz altı saglamm
Tabi ben de kitap yigdim ustune yani moment diye bisey var dimii ustte yigilinca ufacik bi sarsinti bekliyormuş devrilmek icinn
Hayatim boyunca unutmiycam o yasadigim korkuyuu deprem oldu sandimm elimle telefonu ariyorum simdi esim merak eder ulasamaz diyee vee paldir küldürr o bilac saniyelik devrilme esnasında da acaba ölecekmiyim diye dusundum yani
Haa bide biraz altima işedim şaka degill ciddenn korkudannn
sosyalimm cok sagol. kimyonlu suyu icince bacaklarim biraz guclendi. kendime gelmeye basliorum. az once cok kotuydum
patateste yokmus evde ztn yelizim.
fundam benayimm sagolasinizz.
lizoya bende cok merak etmeye basladimmm
yarım çay bardağı su 1 çay kaşığı kimyon yeter canım kimyon çayı için aman fazla içmeyesin
yarim cay bardagininda yarisini icebildim anca cnm. midem kalkti cunku. biraz daha zorlasam cikaracaktim. tekrar sagoll
sabaha karşı bi rüya gördüm sapsarı bi kızım olmuştu acaba benim ki kız mı :26:
1 -2 haftaya belli olabilir cnm. ben 15. haftamda ogrenmistim. hadi hayirlisi bakalimmmm
16. haftada gideceğim canım dediğin gibi 28 mayısta belli olur sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah
o zaman gostermemezlik yapmazsa kesin ogrenirsin canimm
benimde yrn muayenem var. bende hayirli haberlerle gelirim insallahh
inşallah ayşemmm güzel haberlerle gel kaçta randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?