Ağlayakta gözden mi olak???

Allah korumuş seni canım daha kötü bir şey olabilirdi ayy çok kötü ben bütün mobilyalarımı monte ettirdim duvarlara bi daha alırsanız sizde öyle yapın kesinlikle

Aynı şeyleri düşünmüşüz canım.. bende günlerdir iş yüzünden kendimi paraladım ama değer mi bugün net bi şekilde anladım.. yazık ki aldıkları para da para değil

ahh yelizim seninde basina gelenlerr bel agrin bir kac gune gecer insallahh.

simdi su iciyorum canimm. o kadar halsizlestimkii birden. sivi kaybi oldugu icin heralde. patates yapayim hemen

Canım geçmiş olsun..
bende patatesin ii geldiğini biliyorum..

bugün hç çalışasım yok.. ha bire haber okuyorum ediyorum.. video falan izleyemiyorum ama haberleri okudukça canım daha da sıkılyor

aynen bende dosya girmem lazım ama tv yi kapatamıyorum

Aysem sosyalinki daha iyi biseye benziyo onu yapp
Buarada kimyon demir eksikligine de birebirmiş.her yemekte az da olsa kullanin diyorlarr

Sosyalimm bu da monte edilecekti alttan ünitenin dolap kismina monteli duvara yapamadilar supurgeliklerden dolayi duvara tam dayanmiyordu
Ben ozaman adama dedim bu sallaniyor bisey olmasin diyee yok dedi olmaz altı saglamm
Tabi ben de kitap yigdim ustune yani moment diye bisey var dimii ustte yigilinca ufacik bi sarsinti bekliyormuş devrilmek icinn
Hayatim boyunca unutmiycam o yasadigim korkuyuu deprem oldu sandimm elimle telefonu ariyorum simdi esim merak eder ulasamaz diyee vee paldir küldürr o bilac saniyelik devrilme esnasında da acaba ölecekmiyim diye dusundum yani
Haa bide biraz altima işedim şaka degill ciddenn korkudannn

kız gözlerim yaşlı ama güldürdün beni Allah iyiliğini versin momenti torku ağırlık merkezini biliyorsunda daha ne yapmaya kitap yığıyorsun üstüne hayatın gözünün önünden geçmiştir kız ayy canım benim yaa tamam geçti artık

yelo kız tv demi üstüne devrildiiii :44:
ayşemmm patates haşlaman iyi olmuş canım birde beyaz leblebi sanki iyiydi
yat uzan canım
lizo yazmadıı :26:

yarım çay bardağı su 1 çay kaşığı kimyon yeter canım kimyon çayı için aman fazla içmeyesin

Son düzenleme:
sosyalimm cok sagol. kimyonlu suyu icince bacaklarim biraz guclendi. kendime gelmeye basliorum. az once cok kotuydum
patateste yokmus evde ztn yelizim.
fundam benayimm sagolasinizz.

lizoya bende cok merak etmeye basladimmm

sosyalimm cok sagol. kimyonlu suyu icince bacaklarim biraz guclendi. kendime gelmeye basliorum. az once cok kotuydum
patateste yokmus evde ztn yelizim.
fundam benayimm sagolasinizz.

lizoya bende cok merak etmeye basladimmm

şifa olsun canım kimyon ishale bire bir diğer kızlarında aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…