Ağlayakta gözden mi olak???

Lizim daha gelmedi mi yaaa :26: insallah iyi haberlerle gelicekkk
Ay sosyal az kalmiss kizzz ben hala erkek diyorummmm
Aysemm yarasın canmm ictiginn dikkat et kendineee
Fundam yok tv geride kaldi ama pert oldu yani ikiye katlanmiş gibi
Benim döküm demirden boyle kucuk ibrik falan gibi sus esyalari vardi bitanesi preslenmiş kii bilirsiniz cok saglamdir döküm
Esim aksam odayi toplarken onu gorunce yuzu bembeyaz olduu allahımm sen nasıl ciktim bunun altindan biyerine bisey olmadan
Yalniz kafama baya kitap düştüü

aklıma geldi liseye gidiyorum bizim vitrin var cevizden bi kapağı oynuyordu annem onu sıkılaştırdı falan neyse ben o kapağın altındaki rafları siliyordum o kapak benim kafama bi düştü ölüyorum sandım hani çizgi filmlerde kafasına bir şey vurulunca o kafada uzayan bir şey çıkıyor ya aynen benimkide öyle olmuştu seni anlıyorum yani yelizim

çok uzak değilse yerleri yetişirsin canım bence bi de dişçide çok beklememen lazım

arabayla aralari 15 dk ama otobusle belli olmuyor cnm

yaa yelizim seni cidden Allah korumuss,amann bundan sonra esyalara dikkattt

arabayla aralari 15 dk ama otobusle belli olmuyor cnm

yaa yelizim seni cidden Allah korumuss,amann bundan sonra esyalara dikkattt

Yaa damdan dusenin halini damdan duser anlarmiş
Aysemm artikk epey dikkat edicezzz :18:

Hala hastanedeyim
radyologla birlikte detayli ultrason cihazindan baktilar bu seferde bobreginde sorun gozuktu
ikisi arasinda konusuyolar nefes alamiyorum yattigim yerden allaha yalvarmaya dua etmeye basladim ayni anda bebegim biraz su yutyu tam olmasada midesi buyudu gorunur hale geldi
biraz daha beklicem bobrekteki sorunu incelicekler cok yiprandim bugun mahvoldum ((

canim benim senin icin dua ediyorum. insallah hicbir sorun kalmayacakk. sen guclu durmaya caliski miniginde hissetmesin. cok sukur midesi duzelmiss. bobregindede hicbir sey cikmayacak . icin rahat sekilde evine gideceksin.

canım benim sakin ol bak ne güzel su yutmuş midesi belli olmuş miniğinin inşallah böbreğindede bir şey çıkmayacak dualarımız seninle kuzum

Allah sabir versin sana lizimm.Beklemek de cok zorr.Ama dua ediyorum insallah bugun o hastaneden icin ferahlamiş korkularindan kurtulmus olarak cikacaksin...Allah bebegini korusun ve saglikla oradan cikmani nasip etsin insallahh

Aysem ve sosyall dünn firinda patates bahsediyodunuz yaa ona kirmizi biber demis de aysee toz biber mii pul biber mi acabaa bi desenizee :26:

öğlen dışarı çıktım yeni geldim kızlar hemen acil metraj çıkardım çıkıcam birazdan

lizommm üzülme canım bence korkulcak hiçbirşey yok bazen doktorlar yok yere gerip üzüyolar insanları bak gör hiç bişey çıkmayacak
Allahın izni ile dualarım seninle canım yaaa acaba yediğin bişeymi dokundu miniğimize anlık bişey bence geçicek üzülme nolur çıkınca bize yaz ve eve gidip dinlen canım

ayşemmm patates yapmak şart olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…