15:40 da canim. 2'de de disci randevum var insallah yetisebilirim. ikiside ayni gune denk geldi
kızlar şimdi evde hiç kullanılmamış güveç var ben bunu nasıl kullanabilirim :26: yağlanıyormuymuş bi şey yapılıyormuş bu yeni güveçlere bi bilginiz var mı acaba :44:
Bde asla sabunla yikanmiyo bilgine
Lizim daha gelmedi mi yaaa :26: insallah iyi haberlerle gelicekkk
Ay sosyal az kalmiss kizzz ben hala erkek diyorummmm
Aysemm yarasın canmm ictiginn dikkat et kendineee
Fundam yok tv geride kaldi ama pert oldu yani ikiye katlanmiş gibi
Benim döküm demirden boyle kucuk ibrik falan gibi sus esyalari vardi bitanesi preslenmiş kii bilirsiniz cok saglamdir döküm
Esim aksam odayi toplarken onu gorunce yuzu bembeyaz olduu allahımm sen nasıl ciktim bunun altindan biyerine bisey olmadan
Yalniz kafama baya kitap düştüü
çok uzak değilse yerleri yetişirsin canım bence bi de dişçide çok beklememen lazım
Lizim daha gelmedi mi yaaa :26: insallah iyi haberlerle gelicekkk
Ay sosyal az kalmiss kizzz ben hala erkek diyorummmm
Aysemm yarasın canmm ictiginn dikkat et kendineee
Fundam yok tv geride kaldi ama pert oldu yani ikiye katlanmiş gibi
Benim döküm demirden boyle kucuk ibrik falan gibi sus esyalari vardi bitanesi preslenmiş kii bilirsiniz cok saglamdir döküm
Esim aksam odayi toplarken onu gorunce yuzu bembeyaz olduu allahımm sen nasıl ciktim bunun altindan biyerine bisey olmadan
Yalniz kafama baya kitap düştüü
aklıma geldi liseye gidiyorum bizim vitrin var cevizden bi kapağı oynuyordu annem onu sıkılaştırdı falan neyse ben o kapağın altındaki rafları siliyordum o kapak benim kafama bi düştü ölüyorum sandım hani çizgi filmlerde kafasına bir şey vurulunca o kafada uzayan bir şey çıkıyor ya aynen benimkide öyle olmuştu seni anlıyorum yani yelizim
arabayla aralari 15 dk ama otobusle belli olmuyor cnm
yaa yelizim seni cidden Allah korumuss,amann bundan sonra esyalara dikkattt
Yaa damdan dusenin halini damdan duser anlarmiş
Aysemm artikk epey dikkat edicezzz :18:
Hala hastanedeyim
radyologla birlikte detayli ultrason cihazindan baktilar bu seferde bobreginde sorun gozuktu
ikisi arasinda konusuyolar nefes alamiyorum yattigim yerden allaha yalvarmaya dua etmeye basladim ayni anda bebegim biraz su yutyu tam olmasada midesi buyudu gorunur hale geldi
biraz daha beklicem bobrekteki sorunu incelicekler cok yiprandim bugun mahvoldum((
Hala hastanedeyim
radyologla birlikte detayli ultrason cihazindan baktilar bu seferde bobreginde sorun gozuktu
ikisi arasinda konusuyolar nefes alamiyorum yattigim yerden allaha yalvarmaya dua etmeye basladim ayni anda bebegim biraz su yutyu tam olmasada midesi buyudu gorunur hale geldi
biraz daha beklicem bobrekteki sorunu incelicekler cok yiprandim bugun mahvoldum((
Hala hastanedeyim
Aysem ve sosyall dünn firinda patates bahsediyodunuz yaa ona kirmizi biber demis de aysee toz biber mii pul biber mi acabaa bi desenizee :26:
Kirmizi toz biber sekerim. Simdiden afiyet olsunn.
Sagol canm benimm.bi deneyeyimm nasil olcekk pattos ben de cok severimm
Aysem ve sosyall dünn firinda patates bahsediyodunuz yaa ona kirmizi biber demis de aysee toz biber mii pul biber mi acabaa bi desenizee :26:
bende toz biber olmadığı için pul biber koydum cano
Hala hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?