ishalin nasıl oldu canım
Ikiside olur aslinda sosyalimm ama evde toz biber varsa onu tercih etmek daha uygundurrr.
Lizoo cikti mi acaba kizlarrr. Insallah hayirli haberlerle gelecekk
Kolayy gelsin fundammm.öğlen dışarı çıktım yeni geldim kızlar hemen acil metraj çıkardım çıkıcam birazdan
lizommmüzülme canım bence korkulcak hiçbirşey yok bazen doktorlar yok yere gerip üzüyolar insanları bak gör hiç bişey çıkmayacak
Allahın izni ile dualarım seninle canım yaaa acaba yediğin bişeymi dokundu miniğimize anlık bişey bence geçicek üzülme nolur çıkınca bize yaz ve eve gidip dinlen canım
ayşemmm patates yapmak şart olduuu
Kimyondan sonra bi kere daha ciktim. Sonra durdu cnm. Halsizlikten uyuyakalmisim ztn. Simdi kendimi daha iyi hissediyorum.
Dun irmik helvasi yemistim biraz yagli olmustu. O yapti heralde.
oo helva hele bi de yağlıysa yapar kuzugeçmiş olsun
Sagol canimmmm
Gocukte hala 120 kisi varmis kizlar. Insallah sagsalim cikartirlarrr
benim şef antepten pul biber getirmişti dehşet bişey çok hoş oluyo onla ama tozda var bide onla yapem geçende bu kız beni gazladııı genee beraber yaptıkkk dimi ayşemmama enfes ouyo hakatende
irmik helvasına eşim bayılırrrrr
kız zaten anlamadım gitti marketi eve taşı yine eksik yine eksik herşeybende havuç suyu bakim eşim migrosta var dediydiii
off haberleri açıp ölü sayısının çoğaldığını duydukça iştahım gidiyo
benim şef antepten pul biber getirmişti dehşet bişey çok hoş oluyo onla ama tozda var bide onla yapem geçende bu kız beni gazladııı genee beraber yaptıkkk dimi ayşemmama enfes ouyo hakatende
irmik helvasına eşim bayılırrrrr
kız zaten anlamadım gitti marketi eve taşı yine eksik yine eksik herşeybende havuç suyu bakim eşim migrosta var dediydiii
off haberleri açıp ölü sayısının çoğaldığını duydukça iştahım gidiyo
bence umut yok ayşem hepsi ölmüşlerdir o gazdanişçi ölümlerinde 1. olmuşuz ne kadar gurur duyulacak bir şey değil mi
Evdeyim simdi kizlar
Yazdıklarınizi okudum hepinize desteginiz ve duaniz icin tesekkur ederim
Bobregin ikisi ayni hizada degilmis biri daha asagidaymis pelvis kemigine yakin ama bellibi olcuyu gecmedikce sorun cikarmazmis o olcuyu de gecmemis cok sukur takip edilecek
Midesi su yutunca buyudu ama yinede normal boyutundan biraz kucuk kaldi oda takip edilecek. Ameliyat olmazmis ama ilk basta anne sutuyle beslenemezmis cigerine kacarmis yoksa
duanin gucune cok inaniyorum allahtan duanizi hiic eksik etmeyin, ben gozumu kapatmis dualar ederken su yutmaya basladi bebegim sanki o anda dibi tutan tencereye su dokmus gibi benimde icime su dokuldu.
Ben daha dogmamis, hic gormedigim bebegime bu kadar yaniyorsam somadaki anneler ne yapsinallahim hepsinin yardimcisi olsun bi mucize versin kalanlar sag salim kurtulsun. Ailelerine de sabirlar versin
Evdeyim simdi kizlar
Yazdıklarınizi okudum hepinize desteginiz ve duaniz icin tesekkur ederim
Bobregin ikisi ayni hizada degilmis biri daha asagidaymis pelvis kemigine yakin ama bellibi olcuyu gecmedikce sorun cikarmazmis o olcuyu de gecmemis cok sukur takip edilecek
Midesi su yutunca buyudu ama yinede normal boyutundan biraz kucuk kaldi oda takip edilecek. Ameliyat olmazmis ama ilk basta anne sutuyle beslenemezmis cigerine kacarmis yoksa
duanin gucune cok inaniyorum allahtan duanizi hiic eksik etmeyin, ben gozumu kapatmis dualar ederken su yutmaya basladi bebegim sanki o anda dibi tutan tencereye su dokmus gibi benimde icime su dokuldu.
Ben daha dogmamis, hic gormedigim bebegime bu kadar yaniyorsam somadaki anneler ne yapsinallahim hepsinin yardimcisi olsun bi mucize versin kalanlar sag salim kurtulsun. Ailelerine de sabirlar versin
Sosyalimmm dediğin gibi yaptım suyu yoktu havuç aldım paketlenmiiş çıtır çıtır beypazarından geliyomuş yıkayıp veriyorum havucu yiyo benimki inşallah fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?