Ağlayakta gözden mi olak???

Ikiside olur aslinda sosyalimm ama evde toz biber varsa onu tercih etmek daha uygundurrr.

Lizoo cikti mi acaba kizlarrr. Insallah hayirli haberlerle gelecekk

benimki hiç baharat sevmediği için baharat çeşitleri evimde yok canım ama haklısın toz biber daha iyi olur

inşallah canım , anne olmak ne kadar zor hamile kalıyorsun bir sürü zorluk çekiyorsun büyütürken yine öyle amann beeee satılmıyor ki pazarda hemen gidip hazır alalım

Kolayy gelsin fundammm.
Bencede doktorlar abartiyor bazen. Buda oyle bisey cikacak. Bende oyle hissediyorumm.
Fundam valla benimde canim istedi ama evde patates yok:)

benim şef antepten pul biber getirmişti dehşet bişey çok hoş oluyo onla ama tozda var bide onla yapem geçende bu kız beni gazladııı genee beraber yaptıkkk dimi ayşemm ama enfes ouyo hakatende
irmik helvasına eşim bayılırrrrr
kız zaten anlamadım gitti marketi eve taşı yine eksik yine eksik herşey bende havuç suyu bakim eşim migrosta var dediydiii

off haberleri açıp ölü sayısının çoğaldığını duydukça iştahım gidiyo

kız sen daha alamadın mı havuç suyu, pazarlarda havuç satılıyordur öylede yeseniz olur bence

Pul biberr col fena zaten. Insanin istahini aciyor.
Iste en son onda yapmistim ben cnm.
Yaa sorma esim her aksam arar bisey eksik mi diye alir getirirr sabah kalkarimm yine eksik varr. Yani birde iki kisi yasiyoruzz gorende evde ordu var sanir.hele o cikan copler

Olu sayisi surekli artiyor artii izleyemiyorum ben.biraz once actim. Icerde 120 kisi kaldigini gordum
Allahimm sen ailelerine sabir verrrr

Evdeyim simdi kizlar
Yazdıklarınizi okudum hepinize desteginiz ve duaniz icin tesekkur ederim
Bobregin ikisi ayni hizada degilmis biri daha asagidaymis pelvis kemigine yakin ama bellibi olcuyu gecmedikce sorun cikarmazmis o olcuyu de gecmemis cok sukur takip edilecek
Midesi su yutunca buyudu ama yinede normal boyutundan biraz kucuk kaldi oda takip edilecek. Ameliyat olmazmis ama ilk basta anne sutuyle beslenemezmis cigerine kacarmis yoksa
duanin gucune cok inaniyorum allahtan duanizi hiic eksik etmeyin, ben gozumu kapatmis dualar ederken su yutmaya basladi bebegim sanki o anda dibi tutan tencereye su dokmus gibi benimde icime su dokuldu.
Ben daha dogmamis, hic gormedigim bebegime bu kadar yaniyorsam somadaki anneler ne yapsin allahim hepsinin yardimcisi olsun bi mucize versin kalanlar sag salim kurtulsun. Ailelerine de sabirlar versin

Lizimm hamilelere neler diyolarr ama dogumdan sonra bi bakiyosun hicbiseycigi kalmamiş.Bu da annelerin duasiyla oluyo bence.Sen artik bol bol dua ett rabbim herseyiyle sorunsuz dunyaya getirmeyi nasip etsin yavrunu insallahh
Sana ve tum hamişlerimizee

Ben haberleri izlemiyorum.İzleyemiyorumm..Benim bukadar icim aciyosa orda haber bekleyenleri dusunemiyorum bile...hic belli olmaz belki kalanlar baska bi bolgede guvendedirler kurtarilmayi bekliyorlardir belli mi olurr kilometrelerce mesafe var oradaa..Allah yardimcilari olsunn

Ohh cok sukur canimm. Oda zamanda normal haline gelecek bence. Minigin bugun seni korkuttu biraz ama simdi ikinizde iyisiniz cok sukur.
Bundan sonra doktora daha sik gidersinn ben inaniyorumki bebisin cok saglikli dogacak. Butun dualarimiz seninle. Allahim bol sifa versinn.
Ya iste anne yuregii. Allah kimsenin yuregine o yangini vermesin. Tarifi olmayan aci

Allah doktorumdan razi olsun en az 3 saatini bana ayirdi kapisinda hasta birikti muhtemelen gec saatlere kadar caliscak. Sirf bizim icimiz rahatlasin diye ugrasti baska bigun yine cagirabilirdi.
2 hafta sonra bida gidicem hem calisabilir raporu alicam hemde daha sık olmaliymis kontroller.
Esimide ise cagirdilar bugun yalniz kalmasaydim iyiydi ama napalim saglik olsun.
Bende haberleri gormek istemiyorum bugun ruya olsa keske hiic yasanmamis olsa uyansak bitse hepsi

lizommm çok şükürrr inşallah kontrollerdede herşelin yolunda olduğu haberini alecaksınn
Yat dinlen canım keşke sabah olunca dediğin gibi buyaşananlar hiç olmamış olsa

bebeğin inşallah anasının sütünden mahrum kalmazz ç4k sağlıklı doğsun inşallah canımm

lizim çok geçmiş olsun canım bugün seni ve bebişi merak ettik ama iyi haberlerle gelmişsin inşallah sütünüde vereceksin oda güzel güzel beslenecek dualarımız seninle canım iyi düşün iy olsun canım

Lizimm tekrar geçmiş olsun canım.. Şükür bişey çıkmamış ki ben inanıyorum bişey çıkmayacakta.. Tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü ama varsın bbeiş iyi olsunda sen üzüldüğünle kal..

Dediğiniz gibi bende izlerken gözyaşlarıma engel olamazken o ana baba evlat hanımları napsın ( rabbim güç versin sabır versin.. Rahmet versin inşAllah..

Sosyalimmm dediğin gibi yaptım suyu yoktu havuç aldım paketlenmiiş çıtır çıtır beypazarından geliyomuş yıkayıp veriyorum havucu yiyo benimki inşallah fayda eder

Sosyalimmm dediğin gibi yaptım suyu yoktu havuç aldım paketlenmiiş çıtır çıtır beypazarından geliyomuş yıkayıp veriyorum havucu yiyo benimki inşallah fayda eder

bende öyle çok verdim kız hamile kaldığım ay ve bi önceki ay ikimizde her akşam 1 tane yiyorduk iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…