- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Gunaydin kizlarrrr
Bu gece hic uyuyamadim, bi turlu sabahta olmadii sankii
Evdeyim simdi kizlar
Yazdıklarınizi okudum hepinize desteginiz ve duaniz icin tesekkur ederim
Bobregin ikisi ayni hizada degilmis biri daha asagidaymis pelvis kemigine yakin ama bellibi olcuyu gecmedikce sorun cikarmazmis o olcuyu de gecmemis cok sukur takip edilecek
Midesi su yutunca buyudu ama yinede normal boyutundan biraz kucuk kaldi oda takip edilecek. Ameliyat olmazmis ama ilk basta anne sutuyle beslenemezmis cigerine kacarmis yoksa
duanin gucune cok inaniyorum allahtan duanizi hiic eksik etmeyin, ben gozumu kapatmis dualar ederken su yutmaya basladi bebegim sanki o anda dibi tutan tencereye su dokmus gibi benimde icime su dokuldu.
Ben daha dogmamis, hic gormedigim bebegime bu kadar yaniyorsam somadaki anneler ne yapsinallahim hepsinin yardimcisi olsun bi mucize versin kalanlar sag salim kurtulsun. Ailelerine de sabirlar versin
Günaydın kızlar
uyku aslında en iyi kaçış yolu iş olmasa hiiç uyanmazdım, uyurken içi acımıyo insanın
bugün herkes için umutlu güzel bi gün olsun
Canım benim ya lütfen böyle yapma biliyorum canındır tabi ki için acıyacak ama inan olumsuz hiçbişi olmayacak yüreğini ferah tut...
Bu haberler de insanı mahvediyor... Ben de gece uyuyamadım
inşallah pericim sadece onun için değil tabiki haberleri gördükçe de kötü oluyorum
Allah herşeyin hayırlısını versin
sen nasılsın, herkes yine nerelerde
Öyle canım ya insanın içi kıyılıyor...
İyiyim canım ben de.. uzun zamandır bebeğimden haberim yok ondan biraz endişeliyim.. 26 sında gidicem bakalım kuzum ne halde :)
Herkes nerde bilmiyorum
Günaydın canlarım
ayşemmmm neyin var ne oldu canım somada kaybettiğimiz canlar için diye tahmin ediyorum gerçi ama inşallah iyisindir canıım
lizomm perim nasılsınız
lizom topla kendini düzelecek herşey miniğin çok iyi buna inan lütfen güçlü olmalısın canm
kuzun iyidir inşallah canım artık yüzünü de net görürsün yanlış hatırlamıyosam
ben bi işlerimi halledeyim dün yoktum ya masama evrak bırakmışlar, şeytan diyo ayrıl 32 haftada kalsın yalnız başına anyayı konyayı görür o zaman
vall hiç keyfim yok ülke yaşanmaz bir hale geldi hele istanbul.. kaçıp gidesim var eşimi dinleyip ilk evlendiğimizde gitseydim onunla ingilereye nasıl olurdu düşünüyorum bugün hep.. hiçbişeyin tadı tuzu yok kimsenin kimseye saygısı tahammülü yok gerçekten niye yaşıyoruz
Gerçekten İstanbul insanın ruhunu çok yıpratan bir şehrimiz oldu canım... Orda haklısn... Hele ki böyle acı günlerde insan daha çok sorguluyor herşeyi... Ama demişler ya öleceğini bile bile yaşamak zorunda olan tek varlıklarız biz insanlar... Bu yüzden çabamız sevdiklerimiz için, insanlık için... Rabbim hep daha beterinden korusun diyorum ama hep daha beterini görüyoruz Allah korusun çok daha elim bir olaydan...
doğru söylüyorsun perimm
Amin canım sabah evden çıktım çimleri budamış görevli nasıl güzel bir koku var içim kıpır kıpır oldu
sonra bianda yine aklıma geldi olanlar içim acıdı utandımve şükrettim herşey için evim işim eşim ailem için
Gunaydin kizlarrrr
Bu gece hic uyuyamadim, bi turlu sabahta olmadii sankii
vall hiç keyfim yok ülke yaşanmaz bir hale geldi hele istanbul.. kaçıp gidesim var eşimi dinleyip ilk evlendiğimizde gitseydim onunla ingilereye nasıl olurdu düşünüyorum bugün hep.. hiçbişeyin tadı tuzu yok kimsenin kimseye saygısı tahammülü yok gerçekten niye yaşıyoruz
neden uyuyamadın canım ağrın sızın mı vardı
ben olsam 5 dk bile düşünmez giderdim 1800-1900 yıllardan örnekler veriliyor bu ülkede 300 can binlerce aile binlerce çocuk eş akraba kalıyor geride biz daha buna olağan şeyler deniliyor çok şey söylerdimde burası yeri değil
sosyalimm neler var söylenecek neler ama düşünce suç bu ülkede biliyorsun acını bile yaşamak tekmelerle karşılanıyor
mazlum yine ezilen acı çeken halk
sosyalim peri bu arada eşim için havucun faydasına bakıyordumda hamileler için çok faydalıymış kabuğunu soymadan yiyin..
lizom ve ayşemde bol bol yesin ishale ve mide rahatsızlıklarına çok iyiymiş yaaa hamilelikte olabilecek biçok hastalığa karşı çok etkili diyor
bizlik bişey bulamadım ama özellikle bu konuda çok faydası varmış bende eşimle yiyim akşamları bari
sosyalimm neler var söylenecek neler ama düşünce suç bu ülkede biliyorsun acını bile yaşamak tekmelerle karşılanıyor
mazlum yine ezilen acı çeken halk
sosyalim peri bu arada eşim için havucun faydasına bakıyordumda hamileler için çok faydalıymış kabuğunu soymadan yiyin..
lizom ve ayşemde bol bol yesin ishale ve mide rahatsızlıklarına çok iyiymiş yaaa hamilelikte olabilecek biçok hastalığa karşı çok etkili diyor
bizlik bişey bulamadım ama özellikle bu konuda çok faydası varmış bende eşimle yiyim akşamları bari
Canım ya uzun zamandır evime sebze et tavuk girmiyor ki :S :26: Hala da et kıyma tavuk hiçbirini yiyemiyorum.. Haftasonu alış veriş yaparken alayım dur aklıma getirdin sağol canım :)
bende peri gibiyim biliyorsun 3-4 aydır alışverişe çıkamdık ama çıkınca alayım kuzum sağol sizde ihmal etmeyin
perikızzz nasılsınnn
Canım ya nasıl olduğumu anlamıyorum ki saatim saatime uymuyor :) Mide bulantılarım akşamları yemek yedikten sonra artıyor biraz ama 3 gündür çıkarmıyorum şükürler olsun... Bel ve kasık ağrım var biraz.. Vee o kadar uzun zaman oldu ki bebeğimi görmeyeli deli olacağım acaba içerde mi, sağlıklı mı napıyo :44: 26 sında gidicem doktora ve tam 1 ay olmuş olacak görmeyeli... İçim tedirgin ya her an kötü bişi duycak gibiyim evham yapıyorum... Göbeğim de azcık belli olmasa gebeyim demicem yani :) Sen nasılsınnn canım???
evham yapmaiyidir ne yapacak yiyip içip oturuyor içeride benimde bel değil ama kasık ağrım oluyor özellikle geceleri artık yüzüstü yatamıyorum benimde randevum 28 inde 1 ay olacak o zamana
peri senin akıntı durumun nasıl benim ki bayağı azaldı çünkü :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?