Ağlayakta gözden mi olak???

ben ultrasonun zararlı olduğunu düşünüyorum canım hem Allah korusun kötü bir şey olsa müdahale edilemez ki Allaha dua edip kontrol zamanlarımızı bekleyeceğiz perim

sosyalimmm işallah bu kontrolde miniğimizin cinsiyetini öğrenirsinnn oyy yesin onu teyzeleri

ayşemde önce dişçiye 2 de gidicek sonrada kontrolü var neti yokmuş giremiyo ben yazarım gelişmeleri giremezse

sosyalimmm işallah bu kontrolde miniğimizin cinsiyetini öğrenirsinnn oyy yesin onu teyzeleri

ayşemde önce dişçiye 2 de gidicek sonrada kontrolü var neti yokmuş giremiyo ben yazarım gelişmeleri giremezse

çok sağol fundoşum sağlıklı sıhhatli olduğunu bileyimde cinsiyeti önemli değil
aaa evet kontrolü vardı unuttum ben onu inşallah güzel haberlerle gelecek buraya

Çizmelerimi çıkarayım mı ? sorusu vicdanları dağlıyor değil mi ? Sömürüden , korkudan , gerikalmışlıktan soruluyor. O soru hastanede azarlayan hemşireden , bankada fırçalayan veznadardan , devlet dairesinde yerin dibine sokan memurdan dolayı soruluyor. Canınızı acıtan o soru işçinin , çiftçinin , köylünün gittigi her yerde horgörülmesi , aşağılanması , ötekileştirilmesi sonucu soruluyor.

ne kadar doğru bir tespit...

birde şey varya eşi hamile arkadaşını çıkarmalarını söyleyen yaralı ben bekarım onu kurtarın diyo
beni en çok ağlatanda yırtık çorabını çekmişler ya
ayyy ağlattın be sosyalim aynende öyle o halinde bile onu düşündürenlere lanet olsun
ya acılı şehit yakınını tekmeleyen kendini bilmez

Canlarim

Hava süper ama keyfin yok gerçekten dün gece uykuya dalmadan aklımda somadakiler vardı kendi kendime dedimki biz şimdi burda uyuycaz ya onlar hala içerde olanlar offfff of

Sosyalim bnde okudum bu yazıyı ne kadar doğru demiş
..
Fundosum perim lizom benosum ayşem yelizim

neler neler var fundoşum okudukça ağlıyorum denetlemeler falan her şey mükemmel diyorlar ya ulan 3 gün oldu madem bu kadar güzel bi maden neden daha arama kurtarma devam ediyor neden daha ulaşılmadık yerler var giden gitti mekanları cennet olsun ama inşallah bu bize ders olurda bundan sonra adam gibi çalışıp daha fazla insanımızın ölmesini önleriz

Allah yardımcıları olsun twinim şilide 69 gün sonra kurtulanlar oldu demek ki isteyince insanlar ölmüyor kurtulabiliyormuş

Canımmmm... Evet insanda keyif kalmıyor.. Ben de dün izledim izledim ağladım ağladım gece uyuyamadım sürekli uyandım hep huzursuzdum beynimde o haberler içim yandı döndüm dönüm sabah alarma çalmadan yarım saat önce uyumuşum...

Fundosummm
Evet cnm aynen öyle bizim ülkemizde insan o kdr değersiz ki
Kuzum Rabbim ailelerine sabır versin biz böyleyse k onlar nasıl kim bilir
Selammm kızlarr

Bende bugün mal gibyim
Cnm bnm inan bnde öyleyim kollarimda takat yok sen napiosun isyerindekilerle aran nasil

Biz böle olduysak soma halkı nasıl düşünemiyorum bile (

Benim aynı iş berbat hiç mutlu değilim ama bunada şükür diyorum.. İnsanlık dersi aldık bizde

benoşum kimse hayatından memnun değil yalnız değilsin canım herşeyi dört dörtlük olanda yokluk çekende
gerçekten çekilmez oldu bu hayat çok arabeks oldu söylediklerim ama hiçbişeyin tadı tuzu yok
eskiden daha güzeldi sanki herşey değilmi herşeyi iki parmağımızla hallediyoruz makinalar hallediyo daha doğrusu
herşeye kolay ulaşıyoruz ama mutlumuyuz yok
işimiz var eşimiz düzenimiz var ama bunlar yetmiyo bize yine şükür tabide ülkede yaşanan tüm kötü olaylar etkiliyo bizleri

ama işteki huzursuzluk gerçektende çok can sıkıcı önceki işimde bende çok gergin stresli ve huzursuzdum sürekli şükrediyorumki iflas ettide kurtuldum yoksa maaşı iyi diye daha çekerdim..

benoşummm geliyom birazdan çık kapıya

Dediklerine katılıyorum canım.. Benimde bitecekte bakalım ne zaman..

Kızz bizim servis daha pelicanı yeni geçti yukarı çıkınca bakacm otobüs geliyomu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…