Ağlayakta gözden mi olak???

ayşemmmmmmmmmmmm ne yaptın kuzu

Geldim cnm. Yazilanlari okuyordum. Bugun cok yoruldum sosyalim. Disciyle muayeneyi ayni gune almasaydim keske birde hava cok sicakti.
Neyse muayene iyi gecti cok sukur. 1 ay sonraya randevu verdi. Yalniz ben hazirandan sonra disariya adim atamam. Bugun birkez daha anladim bunu..

çok şükür iyi geçmiş canım sevindim inşallah hep böyle gider hava çok sıcakmış evet fundoş öyle söyledi

Yalniz şu benosla fundosun yol muhabbeti beni olduruyor:)

evet ya ben ikisinin yerinde olsam 500 kere buluşmuştum çok yakınlar sanırım birbirlerine

Yalniz şu benosla fundosun yol muhabbeti beni olduruyor:)

Ayşemmmmm artık sık sık kontrol test aşı olayı yok haa ayda bire indii şafak yaklaştııı

kızlaaar öle yakınkii işyeriimee ama o işten kocasıyla eve gelirkenben eve gidiyorumm
yalnız ne şans değilmi koca istanbuldayız ve bu kadar yakınızz
ayy benoşun evde maşallahh yüskekk bide e 5 e paralel

Evet yeliz hiç gelmedii artık işlere verdi herhal kendinii

Evet canim cok sukur testler bitti. Sadece idrar tahlili ve b12 tahlili istedi. Onlarida 10 gun icinde yaptirip goturmem lazimki. Kontrol suresini gecmesin.

Evett ya dunya kucuk istee:) aksam esinle caya gidin benoslaraaa:)

davet ederse giderizzz tabi gelde kocişlere anlattt

yaa bişi sorcammm kist varsa hamile kalınmazmıı:44:

Kızlar bu aara çok kaytarıyor çekcem kulaklarınıı

bende bere atkı ne varsa yıkadım mis gibi katlayıp hurca koyuyommm

Bizim gelin kistlerinle hamile kaldiii.
Evet yaaa esler cok komik olur ama:)

Aaaaaa ciddimisinnn
bilmiyodum bunuu
ya ben hep sağdan yumurtluyom çok ilginç
ve adetim bitmesine rağmen sancı yapıyo öğlenden beri demin bi baktım kahverengi leke gelmiş korktummm

yaa evett seldoşa yani ablasına giderken bile delimisin sen yaa diyodu ne bu heyecan anlayamazsınn dedimm vaybeee diyo

Kızlar bu aara çok kaytarıyor çekcem kulaklarınıı

bende bere atkı ne varsa yıkadım mis gibi katlayıp hurca koyuyommm

Kizimiz bu ara cok hamaratt masallahhh:) bende esimin butun kazaklarini yikadim ama daha kaldirmadim.ne zaman kaldiririm Allah bilirr:)
Kizlarda is yapiolar heraldeee

Benimde hep sag kasigim daha cok agrirdiii.
Seldosta gelmiooo

Kizimiz bu ara cok hamaratt masallahhh:) bende esimin butun kazaklarini yikadim ama daha kaldirmadim.ne zaman kaldiririm Allah bilirr:)
Kizlarda is yapiolar heraldeee

Benimde hep sag kasigim daha cok agrirdiii.
Seldosta gelmiooo

Kız daha çook iş var çok yıkancak çamaşır yazlıklar çıkacakkk
ayynen kız bunlarda ne zamendır kurumuşş

sağ erkek derler hep sağamı yatıyodun sende sanki

işe girmiş sedom yoğunmuş önceden ne güzel sohbet ederdikkk

Evet cnm saga yatardim heppp. Seninde gelecek minik.pipili o zaman:)

Aa ise girmisti dimi dogruu. Iyi olmus ama kafasini dagitir. Hemen kisa surede is bulmus ne guzell

Evet cnm saga yatardim heppp. Seninde gelecek minik.pipili o zaman:)

Aa ise girmisti dimi dogruu. Iyi olmus ama kafasini dagitir. Hemen kisa surede is bulmus ne guzell

Başım gözüm üstüne
evet canım
kız benimki bi horluyooo çok yorulmuş demekk sporaada gitmiyo hiçç yazında böle mayışıyoo
aman kış güzeldi bee

Başım gözüm üstüne
evet canım
kız benimki bi horluyooo çok yorulmuş demekk sporaada gitmiyo hiçç yazında böle mayışıyoo
aman kış güzeldi bee

Benimkide simdi yatmaya gittii:) tv nin karsisinda uyuyodu.
Bende simdi utu yapicam. Yarina giymeye hic gomlegi kalmamiss. Tek tek utuluorum yaaa:)

Benimkide simdi yatmaya gittii:) tv nin karsisinda uyuyodu.
Bende simdi utu yapicam. Yarina giymeye hic gomlegi kalmamiss. Tek tek utuluorum yaaa:)

Ne miskinler yaaa tek bırakıyolar hepp
bak işine canım zaten şu ütü olmasa ahh en büyük sorun
bende mutfağı toplimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…