Geldim cnm. Yazilanlari okuyordum. Bugun cok yoruldum sosyalim. Disciyle muayeneyi ayni gune almasaydim keskebirde hava cok sicakti.
Neyse muayene iyi gecti cok sukur. 1 ay sonraya randevu verdi. Yalniz ben hazirandan sonra disariya adim atamam. Bugun birkez daha anladim bunu..
Ayşemmmmmartık sık sık kontrol test aşı olayı yok haa ayda bire indii şafak yaklaştııı
kızlaaar öle yakınkii işyeriimee ama o işten kocasıyla eve gelirkenben eve gidiyorumm
yalnız ne şans değilmi koca istanbuldayız ve bu kadar yakınızz
ayy benoşun evde maşallahhyüskekk bide e 5 e paralel
davet ederse giderizzz tabi gelde kocişlere anlattt
yaa bişi sorcammm kist varsa hamile kalınmazmıı:44:
Perma yaptırrrrrkuaför dediydide hade canım demiştim bayağıgidiyooo normalde ertesi gün yağlanır
kombiyi bırak bu yaz çok su kesintisi olcak yandık vala hergün duş almak lazım yazınn
Kist çok engel sanardım bende yaa ozaman yeloda kalabilir hiç belli olmazz aa zaten hiç takmıyo yaa kafayadaa
kızz tam o saatte geçiyozz anamm nesıl denk gelemedikki yaa
kızz sağ cephedenmi girişş binayı karşına alğncadün sanki senin kocayı gördüm girerken beyaz göynekle laci ceket vardıı
bende dosya giriyorum gözlerim pörtledi
Kızz bende çok istiyorum perma ama benim saçlar az korkuyom dönüşü yok ya maşalıyom arada düğüne neyim giderken yetiyo pek güzel olmuyo ama olsun
Hakkat gelemedik bi türlü..
Yok kız o benim koca olamaz benim koca ceket giymiyobenim ki memur güya ama kumaş pantolon ceket giydiği nadirdir
Yelizde kalacak elbette.. Bu ara takmıyo iyide yapıyo
Bide sen kuzu takmasan süper olacak
Kız gözlerin bozuk değilse bozdun gitti o vakit
gözü bırak oturmaktan toto çalışmaktan beyin gitti
Sosyalimm biraz ara ver yahuu bunlar sana iyilikmi yaptı kötülükmü anlamadım işe gidip yapsaydın daha iyiydi haa bitmezsede bitmesin nolacakkii
benoşş alıştım beende kızz gür duruyofönledim geçende süperr
haa o siz değildiniz ölesee evet spor giyiyo doruu
Doğru bide toto vardı o tamamen aklımdan çıkmış.. Tavuk olsan şimdiye yımırtladıydın kız
Kız ben beğendim senin saçı azcık daha uzun olaymış tamamdır..
Bizim kapı her iki taraftan hem kasabın ordaki sokaktan hemde bime gelmedenki sokaktan
Ev caddeye bakmıyo işte bakaymış güzel olurdu
Başakşehir sosyetik pazarı yakınmı size
Bende az uzasında düz saç çıksın nasıl olcak die meraktayımm
bimle tatlıcımı çiküftecimi ne var dikkat ettiğim
haa ön cephe değilmii yanda iyidir kız 4lsun çok gürültülü olur öledee daha iyi
başakşehir değil bahçeşehir heee yakın benim pazar oişte başka pazar yokkiyürüyerek gidiyom eşimle gidince park yeri bulamıyoz sosyetenin koca jeeplerinden strese giriyom
kızz gel orda buluşakctesi ile salı var ctesiuyggun
Kizlarrrrrrrrr
Ayyy daha yeni eve geldimmm
Anammm ben vazgectimm kış gelsinnnsabahtan beri kosturuyom oraya burayaa tam aksam cikiyodum bi proje duzeltmesi geldiii az bisey bidaha cikti almayalim elle duzelt dedilerr aman amann 6 takım projee ciz allah cizz 3 kuruş vermeyelim diye pintilerr belim koptuu bu saat oldu gozlerim yere duscek nerdeyse funda bilirr kac metre ozalitler her kalip planinda duzeltme ciz ciz bitmedi anammm
Herkes iyi miiii
Haberleri izleyemiyorum icim aciyo yarabbim Allah ailelerine sabir versinn
Kizlarrrrrrrrr
Anammm ben vazgectimm kış gelsinnnsabahtan beri kosturuyom oraya burayaa tam aksam cikiyodum bi proje duzeltmesi geldiii az bisey bidaha cikti almayalim elle duzelt dedilerr aman amann 6 takım projee ciz allah cizz 3 kuruş vermeyelim diye pintilerr belim koptuu bu saat oldu gozlerim yere duscek nerdeyse funda bilirr kac metre ozalitler her kalip planinda duzeltme ciz ciz bitmedi anammm
Herkes iyi miiii
Haberleri izleyemiyorum icim aciyo yarabbim Allah ailelerine sabir
ohhh iyi olmuş sanaaaa
ozalitte az para değil kızımmm 6 tk ne demekkk çizecen dabii
Saçın evet düz olunca komik olabilir ama boşver en kötü brezilya fönü yaptırırsın bu kezde
Valla hepsi bizim binanın altı
Ben o sosyetike gelicem de ayarlayamadım ancak haftaya olur sonra düğün var zaten
Gelirsem mutlaka haber ederim benim koca gelmez
Hoşgeldin canım.. İşe başlamak sana yaramadı desene.. Allah kolaylık versin..
Sosyalimm biraz ara ver yahuu bunlar sana iyilikmi yaptı kötülükmü anlamadım işe gidip yapsaydın daha iyiydi haa bitmezsede bitmesin nolacakkii
benoşş alıştım beende kızz gür duruyofönledim geçende süperr
haa o siz değildiniz ölesee evet spor giyiyo doruu
Doğru bide toto vardı o tamamen aklımdan çıkmış.. Tavuk olsan şimdiye yımırtladıydın kız
Kız ben beğendim senin saçı azcık daha uzun olaymış tamamdır..
Bizim kapı her iki taraftan hem kasabın ordaki sokaktan hemde bime gelmedenki sokaktan
Ev caddeye bakmıyo işte bakaymış güzel olurdu
Başakşehir sosyetik pazarı yakınmı size
Kizlarrrrrrrrr
Herkes iyi miiii
Haberleri izleyemiyorum icim aciyo yarabbim Allah ailelerine sabir versinn
Ayyy süperr tamam haberleşelimmm güzel şeyler olur ozamanadaa
gelsin kızz benimkide gelir takılırlar keyifli pazarr yollamaz belkii ilk kez geliyon diye o tarafa
ben bi keşif yaparım senle giderim onla gez senn
neyse haberleşiriz
kız ne iyiliği resmen belim kopuyor artık çıldıracağım yaaaişe gitseydim en azından tam yapardım işimi şimdi yarım yamalak yapıyorum dosyaların hepsi elimden geçiyor ama eksik çok bunları kim tamamlayacaksa Allah yardım etsin
hemde ne yumurtlama paketler satardım artık
ahanda bi emekçi daha geldi hoş geldin yoldaş
İlahi sosyal yaa satarmıydık
Desene zengin olduk
Kız sizin araba işi ne oldu geçende de aklıma geldiydi aldımıydınız
Bende balık hafızalık söz konusudur şaşırmayın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?