Günaydın Kızlar
Günaydın canlarım
Fundoşum
Sosyalim
Benosum
Lizom
Yelizim :87:
Ayşem
Herkes nasıl bugün
sağol twinim ben çok iyiyim dün bebeğimin sağlıklı olduğunun onayını başka bi doktordan aldımGünaydın canlarım
Fundoşum
Sosyalim
Benosum
Lizom
Yelizim :87:
Ayşem
Herkes nasıl bugün
Günaydınnnn ben de burdayımmmm ama hiç keyfim yokkkk...
Kuzum pardon telden kim var goremiyom Günaydın hayırdır ne oldu cnm :44:Günaydınnnn ben de burdayımmmm ama hiç keyfim yokkkk...
sağol twinim ben çok iyiyim dün bebeğimin sağlıklı olduğunun onayını başka bi doktordan aldım
ne oldu pericim neden keyfin yok
Kuzum pardon telden kim var goremiyom Günaydın hayırdır ne oldu cnm :44:
Lizom çok sevindim yaa şükürler olsun
Ne dedi dr tam olarak diğeri mi abartmis yani
Ohhh çok güzel cevaplar vermiş dr un çok sevindim kuzum neyse geçti gitti üzme artık kendini hersey için kuzum beslenmene de dikkat et az kaldı kuzum yaa maşallahÇok iyi bi hastaneye gittim canım ultrasonu da en iyisiydi
Baktı doktor yine mideyi göremedi başta diğer organlarını kontrol etti o sırada
Böbreklerini gösterdi boyutları gayet iyi hizaları da eşit bana da gösterdi, böbrekleri görmek çok zordur doktorun yanılmış olabilir yada bebeğin pozisyonundan eğri görmüş olabilir dedi
sonra tekrar mideye baktı bak su yutmuş büyümüş mide hiçbi sorun yok dedi. Ölçebilirmisiniz küçükmü normalden diye sordum, midenin standart ölçüleri yoktur ne kadar su yutarsa o kadar büyür dedi.
yalnız benim suyumda biraz artış olmuş onunda şekerden oldugunu düşündü sağlık ocağında baktır açlık tokluk dedi. paragöz bi hastane olmadığını da gösterdi böylece. Tatlı hamur işi yasak :18:
Günaydın canlarımmmm
kukumav kuşummm ayşemmm
lizommmmm çok sevindim canımmmbiz sana ne dedikkkk yok yere geriyor bu doktorlarrrr
twinim perimmm
evet fundoşum hepiniz dediniz ama işte bi şüpheyi soktu içime engel olamadım kendimeGünaydın canlarımmmm
kukumav kuşummm ayşemmm
lizommmmm çok sevindim canımmmbiz sana ne dedikkkk yok yere geriyor bu doktorlarrrr
twinim perimmm
Ohhh çok güzel cevaplar vermiş dr un çok sevindim kuzum neyse geçti gitti üzme artık kendini hersey için kuzum beslenmene de dikkat et az kaldı kuzum yaa maşallah
Ne zmn izne ayrillicaksin .
Hoş geldin canikomnapin kuzum
sağol twinim ben çok iyiyim dün bebeğimin sağlıklı olduğunun onayını başka bi doktordan aldım
ne oldu pericim neden keyfin yok
Kuzum pardon telden kim var goremiyom Günaydın hayırdır ne oldu cnm :44:
Lizom çok sevindim yaa şükürler olsun
Ne dedi dr tam olarak diğeri mi abartmis yani
Çok iyi bi hastaneye gittim canım ultrasonu da en iyisiydi
Böbreklerini gösterdi boyutları gayet iyi hizaları da eşit bana da gösterdi, böbrekleri görmek çok zordur doktorun yanılmış olabilir yada bebeğin pozisyonundan eğri görmüş olabilir dedi
sonra tekrar mideye baktı bak su yutmuş büyümüş mide hiçbi sorun yok dedi. Ölçebilirmisiniz küçükmü normalden diye sordum, midenin standart ölçüleri yoktur ne kadar su yutarsa o kadar büyür dedi.
yalnız benim suyumda biraz artış olmuş onunda şekerden oldugunu düşündü sağlık ocağında baktır açlık tokluk dedi. paragöz bi hastane olmadığını da gösterdi böylece. Tatlı hamur işi yasak :18:
Günaydın canlarımmmm
kukumav kuşummm ayşemmm
twinim perimmm
evet fundoşum hepiniz dediniz ama işte bi şüpheyi soktu içime engel olamadım kendimehepiniz çok destek oldunuz çok teşekkür ederim
nasılsın bugün
izin muallak 2 hafta sonra 32 haftam doluyo 3 hafta daha ekletip 35 de ayrılabilirim ya da canıma tak eder 32 de ayrılırım :44:
seninde izne az kaldınapcaksın tatilde
evet fundoşum hepiniz dediniz ama işte bi şüpheyi soktu içime engel olamadım kendimehepiniz çok destek oldunuz çok teşekkür ederim
nasılsın bugün
izin muallak 2 hafta sonra 32 haftam doluyo 3 hafta daha ekletip 35 de ayrılabilirim ya da canıma tak eder 32 de ayrılırım :44:
seninde izne az kaldınapcaksın tatilde
Ya kızlar malum zaten kaç gündür yitip giden canlar bir de sabah sabah eşimin anlayışsızlığı daha iki hafta olmadı kv demlere gideli bugün yine gidelim dedi dedim ben normal bir insan değilim artık bu kadar sık yola gidip gelemem dedim pazartesi tatil işlerim var dedi dedim sen gidersin o zaman aklımı ikiyemi böleyim tek nasıl kalacaksın dedi.. Yol da otobüsle 3 saat.. Ama çok yoruluyorum bel sırt ağrısı bir de zaten uyku hali vs rahat edemiyorum ayda bir gitsek ne olur yani.. Öyle surat yaptı çıktı işe gitti...
Canım benim ya gözün aydınn nasıl mutlu oldum Rabbim bu güzel haberlerin devamını getirsin..
Nasılsın fundos?
Çok iyi bi hastaneye gittim canım ultrasonu da en iyisiydi
Ohhh çok güzel cevaplar vermiş dr un çok sevindim kuzum neyse geçti gitti üzme artık kendini hersey için kuzum beslenmene de dikkat et az kaldı kuzum yaa maşallah
Ne zmn izne ayrillicaksin .
Hoş geldin canikomnapin kuzum
Kuzum artık senin o kdr da rahata bi yerlere gidemiyecegini anlaması lazım sonuçta mide bulantilarin da sürüyo ara ara olsa rahat olamayacksin yani neyse üzme kendini kuzum anlayacaktr seni
Ya kizlarr yıpratmayin bu kadar kendinizi bosver in içinizdeki mucizeyi düşünün
Tatlım haklısın yola gitmen zor ama şuan en rahat hallerin eşini de kırma bence gidin 2 hafta uzun süre özlemiştir ailesini o da. Benim dibimde oturuyolar haftanın 3-4 günü ordayım ilk uyku hallerinde uyuyodum walla kendileri diyodu hadi gidin artık diye. Hemde yemeğim hazır herşey önüme gelip gidiyo işime de geliyoYa kızlar malum zaten kaç gündür yitip giden canlar bir de sabah sabah eşimin anlayışsızlığı daha iki hafta olmadı kv demlere gideli bugün yine gidelim dedi dedim ben normal bir insan değilim artık bu kadar sık yola gidip gelemem dedim pazartesi tatil işlerim var dedi dedim sen gidersin o zaman aklımı ikiyemi böleyim tek nasıl kalacaksın dedi.. Yol da otobüsle 3 saat.. Ama çok yoruluyorum bel sırt ağrısı bir de zaten uyku hali vs rahat edemiyorum ayda bir gitsek ne olur yani.. Öyle surat yaptı çıktı işe gitti...
Canım benim ya gözün aydınn nasıl mutlu oldum Rabbim bu güzel haberlerin devamını getirsin..
Nasılsın fundos?
Allahtan planınız yokmuşSabredebilirsen bekle kuzum sıcaklar da ayrilirsin
Kuzu pek planım iz yok cnm biz evlendikten sonra balayina gidememistik gidemiycz öyle gozukuyo borçlar var baya ..
Temmuz'da bi haftaligina ist a giidicez agustosta Eskişehir ankara fln öyle yani ama tatilde dinlenmek yetio valla
fundoşum bu sıkıntılı günlerden dolayı senin ne karar verdiğinine yaptıgını hiç takip edemedim. 1 ay daha mı erteledin aşılamayı?http://www.youtube.com/watch?v=36SFFG0aKHE kızlar bu şarkıyı dinlesenize
lizommm çok şükür canım üzülüp karamsarlaşmakta haklısın anasın sen yavrunu taşıyosun en ufak şey insanı yıkar kaldıki ameliyat dedi sorun var dedi haklısın canım
bi doğsun sağlıkla kucağına bi al hayırlısıyla canımmm onun mis kokusunu içine çek biz dahada mutlu olacaz
twinimm oyy canikon yesin seni kızzz ya hüzünlüyüm perinin dediği gibi akşam haber izledikçe hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
ama sağ yanım öle bi ağrı yapıyoki buda beni umutlandırıp heyecanlandırıyo yine yum. gelişiyo gibi geliyo yine umut işte her ay hüsranda olsa hep umutla bakıyorum :26:
http://www.youtube.com/watch?v=36SFFG0aKHE kızlar bu şarkıyı dinlesenize
lizommm çok şükür canım üzülüp karamsarlaşmakta haklısın anasın sen yavrunu taşıyosun en ufak şey insanı yıkar kaldıki ameliyat dedi sorun var dedi haklısın canım
bi doğsun sağlıkla kucağına bi al hayırlısıyla canımmm onun mis kokusunu içine çek biz dahada mutlu olacaz
twinimm oyy canikon yesin seni kızzz ya hüzünlüyüm perinin dediği gibi akşam haber izledikçe hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
ama sağ yanım öle bi ağrı yapıyoki buda beni umutlandırıp heyecanlandırıyo yine yum. gelişiyo gibi geliyo yine umut işte her ay hüsranda olsa hep umutla bakıyorum :26:
Tatlım haklısın yola gitmen zor ama şuan en rahat hallerin eşini de kırma bence gidin 2 hafta uzun süre özlemiştir ailesini o da. Benim dibimde oturuyolar haftanın 3-4 günü ordayım ilk uyku hallerinde uyuyodum walla kendileri diyodu hadi gidin artık diye. Hemde yemeğim hazır herşey önüme gelip gidiyo işime de geliyobiraz göbeğin büyüyüp ağırlaştıgında arayı uzatırsınız şimdi üzmeyin birbirinizi
Allahtan planınız yokmuşsizde şehir içinde gezersiniz kuzum ikinizde izinlisiniz dinlenin doyun birbirinize
fundoşum bu sıkıntılı günlerden dolayı senin ne karar verdiğinine yaptıgını hiç takip edemedim. 1 ay daha mı erteledin aşılamayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?