Ağlayakta gözden mi olak???

Kız öyle kısa kısa olacağı için tatil denmez ama yinede degisiklik olcak yani

Lizom sen daha güzel şeyler demişsin periye durumun içinde olduğun için

twinimmm dün birinin yazısını okudum burda geçen ay aşılaması tutmuş ikizler veee kendileride normal ilişkiyle hamile kalmışş yani üçüz doğurcak arkadaş
bende inanıyorum belki 1 sene daha beklicem beli olmaz ama olacakkk biliyorummm senle ilgili güzel düşüncelerim var twinimmm yakındırr

pericim anadillerini yanında sürekli konuşmaları doğru değil yaa sen anlamıyorsun sonuçta uyar sende ben anlamıyorum deyip alıştır yapmasınlar annesi hiçmi türkçe bilmiyorrr

Kuzum ogretmenligin sevdiğim taraflarindan biri de bu 2 aylik tatil
Kuzu bu ay rahat olun gelir belki minik insallahhhhhhh
Belki Allahım o yüzden erteletiyodur asilamayi

Türkçe biliyor canım tabi ki... Bazen farkediyorlar öyle annesi tekrar açıklama yapıyor şundan şundan bahsediyoruz diye... Eşime direk hiç söylemedim ama gözlerimle hareketleriml anlatmaya çalıştım anlamıyor..

ya Allahın güzel işleri o rahatlıkla olmuş bişiler 3.de gelmiş ne güzel bişey ya..

Inşallah kuzum bnm zamanı var gerçekten.
Cnm benim bal damliyo ağzından ama ikimizde aynı dönemde kalicaz ınss

Kuzum doğru olan yanında konusmamalari ama onların aliskanliklari böyle arada farkında olmadan konusuyolar ..
Kız bnde bilmiommm bide Doğulu olucam

twinimmm inşallah kızzz hadi bu ay bizim olsunnnn takmıyorum inan bu ay sadece macun havuç yediriyom snde veriyon demiii
havuç çok iyi bak dünde dedim hamileliktede biçok hastalığa şifaymışşş
lizommm gün içinde havuç kemirrr

Yok kuzu hiç bişey vermiyorum
Cnm keçiboynuzu pekmez i kaç günde etkili olur ki adetim bitti bugün

Kuzum doğru olan yanında konusmamalari ama onların aliskanliklari böyle arada farkında olmadan konusuyolar ..
Kız bnde bilmiommm bide Doğulu olucam

Canım ben zaten hani benim olduğum hiçbir yerde konuşmasınlar demiyorum diyemem öyle alışmışlar elbette konuşacaklar ama dikkat etmiyor yani kv dem belki kadın yaşlı baya çünkü ondan beklemem ama eşim dikkat edebilir... En azından hep beraber oturup konuşulduğu zaman türkçe olsa ben de anlarım ve gülerim onlar kendileri konuşuyor pat bi gülmeler felan ben öyle saf saf bakıyorum zoruma gidiyor

Yok kuzum haklısın sonuçta seninde orda olmanı istiyosa eşin ona önem vermesi lazım aslında bnce eşinle konuş bu konuyu kuzum yoksa sen böyle daha çok üzülürsn

Yok kuzu hiç bişey vermiyorum
Cnm keçiboynuzu pekmez i kaç günde etkili olur ki adetim bitti bugün

ben aylardır yediriyomda noluyoo
pekmez bi kavanoz aylar önce aldım canım hala yiyor arada ver işte aklına geldikçe
bide vitamin alıyo benimki biliyon daha 1,5 ay oldu ama 3 ay sonra etkili olurmuş:26:

Yok kuzum haklısın sonuçta seninde orda olmanı istiyosa eşin ona önem vermesi lazım aslında bnce eşinle konuş bu konuyu kuzum yoksa sen böyle daha çok üzülürsn

O konularda acaip hassas bu yüzden konuşurken onu üzmekten ve kırmaktan korkuyorum... Olay başka yöne gider diye korkuyorum.. Ama böyle de hoş olmuyor konuşmazsam da ben içime atmaktan şişicem haklısın...

ben aylardır yediriyomda noluyoo
pekmez bi kavanoz aylar önce aldım canım hala yiyor arada ver işte aklına geldikçe
bide vitamin alıyo benimki biliyon daha 1,5 ay oldu ama 3 ay sonra etkili olurmuş:26:

Cnm seninki hormon testi yaptrdi mi ..
Bizdeki gibi prolaktin LH fsh fln bakiliyo. .
Bide bu e vitamini için dr a gitmeye gerek varmı alsak kullansa bi zararı olur mu sence :44:

Cnm seninki hormon testi yaptrdi mi ..
Bizdeki gibi prolaktin LH fsh fln bakiliyo. .
Bide bu e vitamini için dr a gitmeye gerek varmı alsak kullansa bi zararı olur mu sence :44:

öle bişey istemediki her iki doktorda
zararı olmaz canım e vitamininin ama dr vermedi yaa size doğal yoldan alabilirsin nelerde çok varsa onları yesin mesela
yalnız ben gidip e vitamini dedim solgarı verdi hangisini istersin diyince en iyisi o diye onu aldım
çünkü dr. herhangi bir marka dedi
ama burada araştırdımdaa evicap adındakini kullanmış herkesin eşi çok faydalıymış bu kutu bitsin onu alcam hemen
birde prexxed mi ne var onunda çok faydasını gören var ama şuanki değerleride çok merak ediyorum kız
biri bu ikisini kullanmış % 5 lik ileri hız %45 olmuşşş

O konularda acaip hassas bu yüzden konuşurken onu üzmekten ve kırmaktan korkuyorum... Olay başka yöne gider diye korkuyorum.. Ama böyle de hoş olmuyor konuşmazsam da ben içime atmaktan şişicem haklısın...

Kuzum suclamadan sen niye ben oradayken hep kendi dilinizi konusuyosunz diye söyleme. .
Deki bnde orda olunca en azından daha az konusabilrsin sonuçta muhabbet e dahil olabilirim daha güzel olur kendini senin yerine koymasini fln söyle.

Kuzum bnde alayım ne olcak vitamin sonuçta % 45 mi maşallah
Kuzum kardesimin eşininde prolaktin i çok yüksekti maydanoz la fln baya düşmüş normale ..

Şu ileri hareketli hangisi bi bulabilsem testte

Şimdi aramız limoni... Artık bi muhabbet açılırsa söylicem canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…