Tatlım haklısın yola gitmen zor ama şuan en rahat hallerin eşini de kırma bence gidin 2 hafta uzun süre özlemiştir ailesini o da. Benim dibimde oturuyolar haftanın 3-4 günü ordayım ilk uyku hallerinde uyuyodum walla kendileri diyodu hadi gidin artık diye. Hemde yemeğim hazır herşey önüme gelip gidiyo işime de geliyobiraz göbeğin büyüyüp ağırlaştıgında arayı uzatırsınız şimdi üzmeyin birbirinizi
Allahtan planınız yokmuşsizde şehir içinde gezersiniz kuzum ikinizde izinlisiniz dinlenin doyun birbirinize
fundoşum bu sıkıntılı günlerden dolayı senin ne karar verdiğinine yaptıgını hiç takip edemedim. 1 ay daha mı erteledin aşılamayı?
Kuzum inan bnde kötü oluyorum izleyince çıkarsınlar artık insanları ordan ailelerini düşününce nasıl zor bişey yaa
Kuzum umut hep var onu hiç kaybetme olucak inanıyorum .
Bazen bende diyorum bu bizim sinavimiz Rabbim belki geç vericek ama inşallah vericek Rabbim sabredenlerledir
Yum da çatlasın en fazlasinda n gelsin ikizler ...
O 2 haftaya dayanamıyor bir de beni düşün o kadar özledim ki ailemi evimi
Bir de farklı kültür ya sonuçta çoğu zaman hep yalnızım kv demle zaten konuşacak çok bişiyimiz olmuyor eşim de iş güç evde durmuyor geldiğindeyse annasiyle kendi dillerinden konuşuyorlar çoğu zaman yabancı sap gibi bakıyorum öyle anlamıyorum.. Bu durumda benim canımı sıkıyor hepsi üst üste ne bilim
twinimm tatilini nasıl kıskandım bir bilsennnyerimizede gez bol bol kuzum
perim haklısın 3 saat yolda çekilmez ama biz alışığız ya istanbul içinde zor glmiyo benimde eşimin ailesi burda değil ama teyzeleri yakınımızda sık sık gidiyoruz ilkte çok sürtüşüyoduk baktım aramız bozluyo onlar iyi bende artık emeden hadi gidelim diyorum o diyo artık yok yaa ne işimiz var
lizomunda dediği gibi yeme içme konusunda rahat oluyo işte hazıra konuyon
ama sen hamilesin ve uzun yol zararlı bunu düşünmesi lazım tabi eşininde ayda 1 neysede 2 hafta olmuş daha yaa
ben bile anneme o kadar gitmediğim oluyo oda en fazla 50 km lik yok yani
lizomm aslında aşılamaya kesin kararlıydım ama eşim 27 sinde antalyaya gidiyo şirket toplantısına
aşılama o tarihe denk gelebilir diye riske atmak istemedim ben iğneleri yiyecem ama spoşlar yokbu ayda böle diğer ay hemennn operasyonnn :94:
twinimm tatilini nasıl kıskandım bir bilsennnyerimizede gez bol bol kuzum
perim haklısın 3 saat yolda çekilmez ama biz alışığız ya istanbul içinde zor glmiyo benimde eşimin ailesi burda değil ama teyzeleri yakınımızda sık sık gidiyoruz ilkte çok sürtüşüyoduk baktım aramız bozluyo onlar iyi bende artık emeden hadi gidelim diyorum o diyo artık yok yaa ne işimiz var
lizomunda dediği gibi yeme içme konusunda rahat oluyo işte hazıra konuyon
ama sen hamilesin ve uzun yol zararlı bunu düşünmesi lazım tabi eşininde ayda 1 neysede 2 hafta olmuş daha yaa
ben bile anneme o kadar gitmediğim oluyo oda en fazla 50 km lik yok yani
lizomm aslında aşılamaya kesin kararlıydım ama eşim 27 sinde antalyaya gidiyo şirket toplantısına
aşılama o tarihe denk gelebilir diye riske atmak istemedim ben iğneleri yiyecem ama spoşlar yokbu ayda böle diğer ay hemennn operasyonnn :94:
twinimmm dün birinin yazısını okudum burda geçen ay aşılaması tutmuş ikizler veee kendileride normal ilişkiyle hamile kalmışş yani üçüz doğurcak arkadaş
bende inanıyorum belki 1 sene daha beklicem beli olmaz ama olacakkk biliyorummmsenle ilgili güzel düşüncelerim var twinimmm yakındırr
pericim anadillerini yanında sürekli konuşmaları doğru değil yaa sen anlamıyorsun sonuçta uyar sende ben anlamıyorum deyip alıştır yapmasınlar annesi hiçmi türkçe bilmiyorrr
twinimmm dün birinin yazısını okudum burda geçen ay aşılaması tutmuş ikizler veee kendileride normal ilişkiyle hamile kalmışş yani üçüz doğurcak arkadaş
bende inanıyorum belki 1 sene daha beklicem beli olmaz ama olacakkk biliyorummmsenle ilgili güzel düşüncelerim var twinimmm yakındırr
pericim anadillerini yanında sürekli konuşmaları doğru değil yaa sen anlamıyorsun sonuçta uyar sende ben anlamıyorum deyip alıştır yapmasınlar annesi hiçmi türkçe bilmiyorrr
Türkçe biliyor canım tabi ki... Bazen farkediyorlar öyle annesi tekrar açıklama yapıyor şundan şundan bahsediyoruz diye... Eşime direk hiç söylemedim ama gözlerimle hareketleriml anlatmaya çalıştım anlamıyor..
ya Allahın güzel işleri o rahatlıkla olmuş bişiler 3.de gelmiş ne güzel bişey ya..
Inşallah kuzum bnm zamanı var gerçekten.
Cnm benim bal damliyo ağzından ama ikimizde aynı dönemde kalicaz ınss
twinimmm inşallah kızzz hadi bu ay bizim olsunnnntakmıyorum inan bu ay sadece macun havuç yediriyom snde veriyon demiii
havuç çok iyi bak dünde dedim hamileliktede biçok hastalığa şifaymışşş
lizommm gün içinde havuç kemirrr
Kuzum doğru olan yanında konusmamalari ama onların aliskanliklari böyle arada farkında olmadan konusuyolar ..
Kız bnde bilmiommm bide Doğulu olucam
Canım ben zaten hani benim olduğum hiçbir yerde konuşmasınlar demiyorum diyemem öyle alışmışlar elbette konuşacaklar ama dikkat etmiyor yani kv dem belki kadın yaşlı baya çünkü ondan beklemem ama eşim dikkat edebilir... En azından hep beraber oturup konuşulduğu zaman türkçe olsa ben de anlarım ve gülerim onlar kendileri konuşuyor pat bi gülmeler felan ben öyle saf saf bakıyorum zoruma gidiyor
Yok kuzu hiç bişey vermiyorum
Cnm keçiboynuzu pekmez i kaç günde etkili olur ki adetim bitti bugün
Yok kuzum haklısın sonuçta seninde orda olmanı istiyosa eşin ona önem vermesi lazım aslında bnce eşinle konuş bu konuyu kuzum yoksa sen böyle daha çok üzülürsn
ben aylardır yediriyomda noluyoo
pekmez bi kavanoz aylar önce aldım canım hala yiyor arada ver işte aklına geldikçe
bide vitamin alıyo benimki biliyon daha 1,5 ay oldu ama 3 ay sonra etkili olurmuş:26:
Cnm seninki hormon testi yaptrdi mi ..
Bizdeki gibi prolaktin LH fsh fln bakiliyo. .
Bide bu e vitamini için dr a gitmeye gerek varmı alsak kullansa bi zararı olur mu sence :44:
O konularda acaip hassas bu yüzden konuşurken onu üzmekten ve kırmaktan korkuyorum... Olay başka yöne gider diye korkuyorum.. Ama böyle de hoş olmuyor konuşmazsam da ben içime atmaktan şişicem haklısın...
öle bişey istemediki her iki doktorda
zararı olmaz canım e vitamininin ama dr vermedi yaa size doğal yoldan alabilirsin nelerde çok varsa onları yesin mesela
yalnız ben gidip e vitamini dedim solgarı verdi hangisini istersin diyince en iyisi o diye onu aldım
çünkü dr. herhangi bir marka dedi
ama burada araştırdımdaa evicap adındakini kullanmış herkesin eşi çok faydalıymış bu kutu bitsin onu alcam hemen
birde prexxed mi ne var onunda çok faydasını gören var ama şuanki değerleride çok merak ediyorum kız
biri bu ikisini kullanmış % 5 lik ileri hız %45 olmuşşş
Kuzum suclamadan sen niye ben oradayken hep kendi dilinizi konusuyosunz diye söyleme. .
Deki bnde orda olunca en azından daha az konusabilrsin sonuçta muhabbet e dahil olabilirim daha güzel olur kendini senin yerine koymasini fln söyle.
Şimdi aramız limoni... Artık bi muhabbet açılırsa söylicem canım...
Ne yapiyorsunuz vatandaslarrrr herkesler nasillar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?