Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin kizlar
yogun bi haftasonundan sonra bugun evdeyim
Gezdim tozdum iyice stres attim tum pozitif enerjimle operim hepinizii :)

Kizlar yaa 19 mayista eczaneler acii oluyot mu ilac almaya gidicem ama uzak bosuna yurumeyim onca yolu. Bide recetelerin gecerlilik suresi varmidir carsamba gunu yazmisti doktor gecmismidir gunu acaba

Fundaaa bende atlardan korkuyorum

Lizim hoşgeldin canım gez gez son demlerin zaten.. Eczane açık olmaz canım nöbetçi olur bence boş yere gitme derim ve reçete süresi 3 gün değil mi ben öle biliyorum..

Sosyal kız hava mis gibi gidilmese ayıp olur

Selam canlarrr
Fundam o samp ilelebet banyo yapmamak icin degill heraldee günü kurtaran birsey sadece.suların kesildi yorgunsun vs bi gun idare edebilmek icin ideal.ikinci gunu kirtarmaz yanii

Sosyalim lizim benosum gunaydinn..Eskiden 19 mayislar ne guzel gecerdi lisedeyken..oyunlar gosteriler sicagin altinda beklemeler program zaten limanda olurdu o biter bitmez koşa koşa hopp denizee ertesi gun de tatildi dinlenirdikk
Aaaah ahhh

Aysemm senn kendini fazla yoruyormussun gibi geliyo bana :26:

Simdi eve girdik kizlarrr. Ne sicak varyaaa basima agrilar girdii. Neyse kisa surede isimizi hallettikk.
Benoscumm havuzlu han bebek esyalari var,aklina gelebilecek hersey. Bizde bugun bebek arabasini hallettik. Buyuk esyalari bitmis oldu. Ramazana az kaldi. O zaman hic cikilmaz disari zaten.
Fundamm sunnet guzeldi yaa. Gorumcem sonunda bi ohh ciktii. Dugun sahibi telasli oluyo illakii. En guzeli evde kuran mis gibiiii
Yelocum haklisin bu ara h er sey ust uste geldii. Bugun dinlenicem artik. Birde haftasonu yuruyus olayini biraz abarttik. Bacaklarim cok fenaaa
Kizlar bi pazar yildiz parkinda bulusalim. Yuruyus alanida guzel. Aaa sizde mi burada yuruyosunuz modunda oluruzzz ben ne zamandir gitmiorum.cok defismis.
Sosyalimm kiyafet olayi malatyada aşmış ama agrida patlama yapmisss istanbulda bile o kadar degil kizz

Valla masallahin var aysem bu tempoyu ben kaldiramam şahsen işime gelmez kaçarim yani hamileyim derim gitmem yada misafir gibi giderim
Sizz simdi ayri oda mi yapiyosunuz yoksa kendi yatak odaniza sadece yatak mi koycaniz sanki oyleydi dimii :26:
Ayy arabasini da almislarr masallahh ogluşun saglikla gelsin de guzel gunlerde kullanmak nasip olsun insallah aysemm

ayşemm ne bu hız ne tez halletiniz kızzzz
yelizim evet haklısın yavri o banada lazım bak ama permadan dolayı yağlanma olayıda bitti önceden sönerdi saç şimdi hep havada

bende b.çekmeceye gittim offf ne köyler varyaaa tarlalar davarlar misss denizzz parlıyo yalnız göl çok çekilmişşş :18:

benoş dikkat et valla dört nala koşuyolar yazık ya hayvanlara bu ne yoğunluk ne sıra faytona binecek diye araplar çok fazla var
gittinizmi bu arada vardınızmı

sosyalimmmm dinlen sende çok yoruyon kendini

lizomm bende 3 gün biliyorum reçete süresini keşke hemen alaydın yaa

Cok kestirme bari yada kat verdirr havali olsunnn

Canm benim sacim arkasi kisa önü uzun asimetrik kesim varya ondann.simdi uzadi ben yine toplamaya basladim acik kullanamiyorum uzun sac oldum olası..bari yine kisaltayim da acik kullanayim sacimii

Ya bide hayatimda hic bukadar sac dokulmesi yasamamistim sabah yastigimda bile bi tutam sac goruyorum kökten kopuyo surekli bu rahim filmi cektirdigim ay baslamisti hatta acaba hayittanmi demistim ozamandan beri gecmedi ya :26:

Davarlar miiii

Evet recetenin suresi 3 iş gunu

yeizim neyini kestircen saçın zaten kısa değilmi uzadıysa git perma yaptırr
ayşemmm hayırlı olsun miniğin arabasıı çok güzelşeyler var kız daha bişey almadınızmı ki
birde orda ucuz eczane var gitmişken tahtakale eczanesi ihtiyacınız olan şeyleri alsaydınızzz derece biberon gibi şeylerdende

valla çok sıcak daha zor çıkarsın sen yaa canım

saç dökülmesi dönemsel olur bende mevsim geçisinde inşallah geçicidir canımmm

Aslinda hareketsiz kalinca daha kotu oluyosun canim. Vucudun uyusuyo. Hareket seni daha zinde tutuyor. Ama benim kadar abartmamak lazim. Dugunde pek birsey yapmadim yaa. Yuruyusler biraz yordu benii ama:)
Ya benim cocuk odamda buyuk gardolabim var cnm. Esim onu kendine almisti. Gomleklerimi rahat rahat yerlestireyim diye. Simdi dolabin yarisina cocugun esyalarini koyucam. O dolaba uygun sifonyer aldik birde. Besigide kendi odama koyucam. Asagi yukari 2 sene benim odada kalacak sonra onuda cocuk odasina alicam. Biraz genis aldik onuda.5 yasina kadar rahat yatarr. Sonra okul cagina geldiginde tek kisilik yatak moduna gecer. Ben oyle oda duzmeyi cok gereksiz goruyorum cnm. Odayi hazirliosunda cocuk en az 2 sene senle yatmak zorunda. Hele birde memeyi gec birakirsa o sure dahada uzayabilir:)
Sagol canim benim aminnn, sizinkileride alacazzz en kisa zamanda insallahh.

Ya kizlar benim akintim cok ilginc yaa adet olmam yakın yani bugun yarin cunku goguslerime el degmiyo ama akinti ayni yum akintisi gibi yumurta aki uzayan sekilde benim bunye tam cozuttu galibaa bide dun o uzayan akintida kahverengi biseyler vardi bikere oldu dedim adet olcam ama bisey gelmedi kistlerim gecmedi minacaba sogan suyundan cok umutluydum :26:

aynı mantıktayız ayşemmm

uzayan akıntımııı :44: yum. dönemi ağrın vardı ya hani ozamanda olmuşmuydu gurban
soğan suyu şifa olcak canım bende umutluyummm bu arada ilşki oldumu kız hiç belli olmaz bu işler haaa keşke bi süpriz yapsan yaaa hiç ummadığımız anda
bende rüyamda ne gördümm eşim test yapmış çift çizgi öle etkisinde kaldımkiii sanki gerçekti o test yaaa dur ben yapim diyo banaa bu seferde

kız ben bitiyorum tezek kokusunaaaa
at kokusu çok kötü ama at poku yaniii

saç dökülmesi dönemsel olur bende mevsim geçisinde inşallah geçicidir canımmm

Fundam korkuyorum permadan bide kadin bana saclarin uclari boyali uclar tutmayabilir dedii :26:
Tezek kokusunu mu sevionn gondereyim sana burdan kargoyla hahaha

Aysemm oyy 2 sene emmek miii ben 5 ay emmişim kizzz
Valla canmm bildigim kadariyla 1 yasindan sonra biraktirmaya calisiyolar geneldee ama bebiş de 1 yasinda odasi ayrilmaz kii yazikk
Evet oda duzmek bence de gereksizz kiz bide bebege aynalı şifonyer falan bile koyuyolarr oda baştan başa mobilya cocuk 5 yasina gelince nasilsa degisecekk yada belki ikincisi olcak hemenn demii ne gerek var
Ay daha kardesim hic esya almadii bi biz aliyoz bicir bicir kiyafetler hepp daha yatak falan alinmadi

Sagol fundammm cogu seyi bitti cnm. Ufak bikac sey kaldii.
Evet yaa ben artik hic disari cikamamm sicakta icim gecio bayilacak gibi oluyorummm.
Tahtakale eczanesini unuttum bak ya.gerci biberonunu falanda aldim. Gidince illa alacak birsey bulurdum gerci

Yelizim bak sacina yilan yagi sur 2 saat beklet. Dokulmeyi aninda keser. Ben unideyken cok kullanirdim ve saclara parlaklik verio. Banyoya girmeden once sur. Her yerine masaj yaparak uygulaa. Sacini sikica toplaa ve beklee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…