aynı mantıktayız ayşemmm
uzayan akıntımııı :44: yum. dönemi ağrın vardı ya hani ozamanda olmuşmuydu gurban
soğan suyu şifa olcak canım bende umutluyummm bu arada ilşki oldumu kız hiç belli olmaz bu işler haaa keşke bi süpriz yapsan yaaa hiç ummadığımız anda
bende rüyamda ne gördümm eşim test yapmış çift çizgi öle etkisinde kaldımkiii sanki gerçekti o test yaaa dur ben yapim diyo banaa bu seferde
Hadi yaa zaten de hicc gidesim yoktu yokusta tikanir kalirdim :)Fundaaa bende atlardan korkuyorum
Lizim hoşgeldin canım gez gez son demlerin zaten.. Eczane açık olmaz canım nöbetçi olur bence boş yere gitme derim ve reçete süresi 3 gün değil mi ben öle biliyorum..
Sosyal kız hava mis gibi gidilmese ayıp olur
Simdi sebebi soma ama sanki artik hicbi bayram o kadar coskuyla kutlanmiyo yada okul bitti biz icinde degilizSelam canlarrr
Fundam o samp ilelebet banyo yapmamak icin degill heraldeegünü kurtaran birsey sadece.suların kesildi yorgunsun vs bi gun idare edebilmek icin ideal.ikinci gunu kirtarmaz yanii
Sosyalim lizim benosum gunaydinn..Eskiden 19 mayislar ne guzel gecerdi lisedeyken..oyunlar gosteriler sicagin altinda beklemeler program zaten limanda olurdu o biter bitmez koşa koşa hopp denizeeertesi gun de tatildi dinlenirdikk
Aaaah ahhh
Aysemm senn kendini fazla yoruyormussun gibi geliyo bana :26:
Simdi eve girdik kizlarrr. Ne sicak varyaaa basima agrilar girdii. Neyse kisa surede isimizi hallettikk.
Benoscumm havuzlu han bebek esyalari var,aklina gelebilecek hersey. Bizde bugun bebek arabasini hallettik. Buyuk esyalari bitmis oldu. Ramazana az kaldi. O zaman hic cikilmaz disari zaten.
Fundamm sunnet guzeldi yaa. Gorumcem sonunda bi ohh ciktii. Dugun sahibi telasli oluyo illakii. En guzeli evde kuran mis gibiiii
Yelocum haklisin bu ara h er sey ust uste geldii. Bugun dinlenicem artik. Birde haftasonu yuruyus olayini biraz abarttik. Bacaklarim cok fenaaa
Kizlar bi pazar yildiz parkinda bulusalim. Yuruyus alanida guzel. Aaa sizde mi burada yuruyosunuz modunda oluruzzzben ne zamandir gitmiorum.cok defismis.
Sosyalimm kiyafet olayi malatyada aşmış ama agrida patlama yapmisssistanbulda bile o kadar degil kizz
Sagol fundammmcogu seyi bitti cnm. Ufak bikac sey kaldii.
Evet yaa ben artik hic disari cikamammsicakta icim gecio bayilacak gibi oluyorummm.
Tahtakale eczanesini unuttum bak ya.gerci biberonunu falanda aldim. Gidince illa alacak birsey bulurdum gerci
Yelizim bak sacina yilan yagi sur 2 saat beklet. Dokulmeyi aninda keser. Ben unideyken cok kullanirdim ve saclara parlaklik verio. Banyoya girmeden once sur. Her yerine masaj yaparak uygulaa. Sacini sikica toplaa ve beklee:)
Fundam korkuyorum permadan bide kadin bana saclarin uclari boyali uclar tutmayabilir dedii :26:
Tezek kokusunu mu sevionngondereyim sana burdan kargoyla hahaha
Aysemm oyy 2 sene emmek miiiben 5 ay emmişim kizzz
Valla canmm bildigim kadariyla 1 yasindan sonra biraktirmaya calisiyolar geneldee ama bebiş de 1 yasinda odasi ayrilmaz kii yazikk
Evet oda duzmek bence de gereksizz kiz bide bebege aynalı şifonyer falan bile koyuyolarr oda baştan başa mobilyacocuk 5 yasina gelince nasilsa degisecekk yada belki ikincisi olcak hemenn demii ne gerek var
Ay daha kardesim hic esya almadii bi biz aliyoz bicir bicir kiyafetler hepp daha yatak falan alinmadi
Ablaminki 17 aylik hala emiyorr. Gerci doktorlarda 2 yasina kadar emzirin diyo. Valla emdigi yere kadar artik. Bende baya emmisim
Yaa artik almaya yavastan baslasinlarr. Birde hepsi zamaninda gelmio. Bak besigi alali 1ay olacak. Hala gelmedi. Bugun aradilar yarin getiriyoruz diye. Bakalim gelecek mi. Birde hersey bitti diyosun pat birsey cikio. Zaten 8. Aydan sonrada hastane cantasini hazirlayip bi kenara koymak lazim. Erken dogum olma riski her zaman var.
Hadi yaa zaten de hicc gidesim yoktu yokusta tikanir kalirdim :)
Sagol benosumm
Simdi sebebi soma ama sanki artik hicbi bayram o kadar coskuyla kutlanmiyo yada okul bitti biz icinde degiliz
Aysecan saglikli gunlerde kullanin insallah. Bende bugun kiyafetlerini yikayip utuleyim artik dedim ayirirken dualar ettim Allahim bunlari saglikla kullanmak nasib olsun bebegime diye. Doktor bi sarsti beni daha da aklimdan atamiyorum her bebek gordugumde icim fena oluyo ya ben boyle bebegimi kucagima alamadan hastanelerde yatarsa kuzum diye
Neyse yine duygusala bagladim yalniz kaldikca aklim ucuyo
Kizz aysecan cok da yurume oyle sonra sorunlar cikiyo veya gece acisi cikiyo dikkat et kendine :)
Yılan yagı mııo ne kizzz
Amin lizomm sagolasinn.
Neyse geldi gecti cok sukurr. Hep doktorun abartmasiiii.
Yaa ben oncedende cok yururdum canim. Hatta 6-7 yaslarinda baslamis bu yuruyus sevdammdoktoru sordumm. Bi agrin olmadikca yuruyebilirsin hatta son aylarda dahada arttirirsin dedii. Cok sukur bi sorun yaratmio. Sadece olagan bel agrisii oda karnimin agirligindan. Karnik biraz daha buyuse belki belime o kadar baski yapmaz. Sirt ustu hic yatamiorum.
Yelizim aktarlarda satiliyor. En son 9 liraydi. Kucuk bi sise. Eline bosaltip sacina yediriyorsun iyice. Cokta dokmene gerek yok. Bak bi kullan faydasini goreceksin.
Evet haklisin canm aslinda hazir rahat hareket ediyoken gezip bakabilecekken alinmasi lazimm..
Allah korusun kizz..insallahh dogumun da cok rahat olur canm benimm bi nefeste insallah derler bizim ordabi nefeste insallahh
Senin ve tum hamişlerimizinn
Sagol fundammmcogu seyi bitti cnm. Ufak bikac sey kaldii.
Evet yaa ben artik hic disari cikamammsicakta icim gecio bayilacak gibi oluyorummm.
Tahtakale eczanesini unuttum bak ya.gerci biberonunu falanda aldim. Gidince illa alacak birsey bulurdum gerci
Yelizim bak sacina yilan yagi sur 2 saat beklet. Dokulmeyi aninda keser. Ben unideyken cok kullanirdim ve saclara parlaklik verio. Banyoya girmeden once sur. Her yerine masaj yaparak uygulaa. Sacini sikica toplaa ve beklee:)
Allahimm yine seçim arabalariii yine kalabalikk gurultuu öfffff
aa yılan yağımı aklımda dursunnn
kız sizin orda seçim var yine değilmiiii ay sonumuyduu
1 haziranda canmm
Secim gunu bitse tamam da gecen secimde de 1 ay uzadi itirazlar gosteriler protestolar yine ayni olacak butun yazimizi yiyecekler cunku gecen sefer 15 gun disarida yuruyemedik ortalikkarisikti yine ayni olucak hamgi taraf kazansa digeri itiraz edecek falann amann uzayip gider oylee
Yaa sacimi kestircem de boyatsammi acabaa ben cok tiksiniyorum kuaforde sac boyatmaktan ama boyatasim da varr
:124::118::101: :13::100:
İnanılmaz yoruldum ayaklarıma resmen kara sular indi.. Bisiklete binemedik çünkü inanılmaz kalabalık..
Aklı olan gitmez
ohh ohh yandannnn sosyalimmm çok tatlısınnnbittimi kızz yoksa işlerrr ay inş.
benoşşş kulüp arkadaşı sözü dinle dedik sana demiiii
dün yedim kendimi okadarrr
anam neyse açılışı yaptık dahada gitmeyiz bu sene bitti finiş
sen bide bacakların hamlasın ağrısın gör
kız ben dün ne dedimm kafamı sağa bi çevirdim kocaman atın dişleri ensemdeeşimde tırsak ödlek bi bisiklet süremiyo cesaretsiz dedi banaa kızıncada haklısın dedi gidilmiyokii
kız ne bitmesi canım sıkıldı öylesine saçma sapan bir şeyler yapayım dedim
benayyy niye şu kızı dinlemiyorsun dedi ya gitmeyin diye
Canlarrr nasılsınz. .
Benosum adalara mı gittiniz ohh ama çok yorucu oluyo yaa hele bisiklet le yokuş çıkmak
Fundosum nasılsın cnm
Ayşem hayırlı olsun miniğin eşyaları Güle güle kullanmayı nasip etsin cnm
Yelizim bu sürpriz yapsan ne güzel olur be
Sosyalcanim napiosun kuzu
Lizomm
Kuzum bnde özledim valla cnm 2 gündür bi yerlerdeyiz giremedim benimkinin dayisina gittik sabahtan aksama kdr ordydik ondan once kvdeydik fln yazamadımheee tamam ozaman çalışşşdevammm ama hakket bu havalardada çok sıkılıyo insan tatil moduna giriyo
yaaa öle olur işte şimdi git dinlen yarında işe
twinim kaçak nerelerdesin kız özledim
yaaaa artık biri süpriz yapsın yetti gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?